You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Τις υποτάξατε πληρώνοντας;
Ενδιαφέρον!
Ο ψυχίατρός σας τι λέει για όλα αυτά;
Αυτός που γαμάει είναι πάντα από πάνω. Εγώ γιατί νομίζεις ότι χρεώνω 5 χιλιάρικα το κώλο μου; Σιγά μην ταπεινωθώ τζάμπα.
Υ.Γ. Το παχύ έντερό σας διεκορεύθη και έναντι ποίου αντιτίμου τελικώς;
Δεν έχει βρεθεί ακόμα κανείς. Είναι πολλά τα λεφτά eye.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.679
- Πόντοι
- 26.096
΄Αρα είναι θέμα αντιτίμου για να καταστείτε < τσουτσουνοκαταπίνογλου >;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Επισκέπτης
E ναι, να μην ταπεινωθώ και τζάμπα. Με 5 χιλιάρικα θα πέρναγα μια χρονιά.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.679
- Πόντοι
- 26.096
E ναι, να μην ταπεινωθώ και τζάμπα. Με 5 χιλιάρικα θα πέρναγα μια χρονιά.
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη ... Ειδικά αν σας αρέσει κιόλας ... που σας αρέσει ...
Επισκέπτης
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη ... Ειδικά αν σας αρέσει κιόλας ... που σας αρέσει ...
Τι να σου πω; Δώσε εσύ τα 5 χιλιάρικα αφού γουστάρεις τον κώλο μου και βλέπουμε.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.731
- Πόντοι
- 25.467
Συμπέρασμα: Διαθέσιμοι κώλοι υπάρχουν. Τα λεφτα είναι που δεν υπάρχουν.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Αυτό το "καλέ" να το κοιτάξειςΆσ' τον καλέ, μου αρέσει να με πειράζει.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.731
- Πόντοι
- 25.467
Αυτό που λες ενισχύει την άποψη ότι κατά βάθος είμαι μισογύνης. Ουσιαστικά αγαπώ μόνο αυτές που έχω υποτάξει με το σεξ.
Καμία σχέση.
Προηγουμένως μας γράψατε ότι το μόνο κριτήριο για να αγαπάτε ή να μισείτε μια γυναίκα, είναι το αν την πηδήξατε. Μετά μας γράφετε ότι αγαπάτε τις γυναίκες που πηδήξατε, κατά τον ίδιο τρόπο που οι ζωόφιλοι αγαπούν τα ζώα τους. Οι ζωόφιλοι όμως, αγαπούν τα ζώα τους γενικώς, και χωρίς να θέτουν ως κριτήριο την συνουσία μαζί τους.
Μήπως λοιπόν δεν είστε ούτε μισογύνης, ούτε φαλλοκράτης, ούτε ζωόφιλος, αλλά τελικά, μη συνειδητοποιημένος κτηνοβάτης;
Επισκέπτης
Καμία σχέση.
Προηγουμένως μας γράψατε ότι το μόνο κριτήριο για να αγαπάτε ή να μισείτε μια γυναίκα, είναι το αν την πηδήξατε. Μετά μας γράφετε ότι αγαπάτε τις γυναίκες που πηδήξατε, κατά τον ίδιο τρόπο που οι ζωόφιλοι αγαπούν τα ζώα τους. Οι ζωόφιλοι όμως, αγαπούν τα ζώα τους γενικώς χωρίς να θέτους ως κριτήριο την συνουσία μαζί τους.
Μήπως λοιπόν δεν είστε ούτε μισογύνης, ούτε φαλλοκράτης, ούτε ζωόφιλος, αλλά τελικά, μη συνειδητοποιημένος κτηνοβάτης;
Όχι, απλά αυτό αποδεικνύει ότι εγώ αγαπώ τις γυναίκες λιγότερο από ό,τι οι ζωόφιλοι αγαπούν τα ζώα. Άρα ότι τείνω προς μισογύνη.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.731
- Πόντοι
- 25.467
Όχι, απλά αυτό αποδεικνύει ότι εγώ αγαπώ τις γυναίκες λιγότερο από ό,τι οι ζωόφιλοι αγαπούν τα ζώα. Άρα ότι τείνω προς μισογύνη.
Άντε πάλι!!!
Μα πως είστε μισογύνης, όταν τρέφετε θετικά αισθήματα προς τις γυναίκες; Ο μισογύνης τρέφει αρνητικά αισθήματα και μόνον.-
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.731
- Πόντοι
- 25.467
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 606
παρακολουθω την ενδιαφερουσα κουβενταΞυπνήστε.
Είναι ώρα να πάρετε το υπνωτικό σας.
Επισκέπτης
Άντε πάλι!!!
Μα πως είστε μισογύνης, όταν τρέφετε θετικά αισθήματα προς τις γυναίκες; Ο μισογύνης τρέφει αρνητικά αισθήματα και μόνον.-
Είμαι μισογύνης γιατί τις αγαπώ μόνο γαμημένες, ταπεινωμένες και λίγο στεναχωρημένες. Είναι ξεκάθαρο πιστεύω αυτό που λέω.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 606
μην κουραζεσαι αλλο.Είμαι μισογύνης γιατί τις αγαπώ μόνο γαμημένες, ταπεινωμένες και λίγο στεναχωρημένες. Είναι ξεκάθαρο πιστεύω αυτό που λέω.
σαβουρογαμης εισαι
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.731
- Πόντοι
- 25.467
παρακολουθω την ενδιαφερουσα κουβεντα
Ελάτε!!!
Παραδεχθείτε το!!!
Σας ερέθισε και εσάς ο κώλος του κ. Πίκη, και ούτως εισηλθατε και παρακολουοθείτε το παρόν νήμα, αναμένοντας μήπως και κατεβάσει την τιμή.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.731
- Πόντοι
- 25.467
Είμαι μισογύνης γιατί τις αγαπώ μόνο γαμημένες, ταπεινωμένες και λίγο στεναχωρημένες. Είναι ξεκάθαρο πιστεύω αυτό που λέω.
Για να σας το ξεκαθαρίσω: Ο μισογύνης τρέφει αρνητικά και μόνον αισθήματα για όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα των επαφών του και των σχέσεών του με αυτές, Μισογύνη λοιπόν δεν σας κάνει το να αγαπάτε μόνον όσες έχετε γαμήσει, ταπεινώσει και στεναχωρήσει εσείς προσωπικά. Αυτό που γράψατε, σας κάνει απλώς έναν ιδιοτελή κτηνοβάτη.
Επισκέπτης
Για να σας το ξεκαθαρίσω: Ο μισογύνης τρέφει αρνητικά και μόνον αισθήματα για όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα των επαφών του και των σχέσεών του με αυτές, Μισογύνη λοιπόν δεν σας κάνει το να αγαπάτε μόνον όσες έχετε γαμήσει, ταπεινώσει και στεναχωρήσει εσείς προσωπικά. Αυτό που γάφετε, σας κάνει απλώς έναν ιδοτελή κτηνοβάτη.
Έχω την ψυχολογία του βιαστή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα έφτανα και στον βιασμό. Οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες λένε ότι οι μοναχικοί τύποι που πάνε στα μπουρδέλα έχουν την ψυχολογία του βιαστή. Και είναι αλήθεια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις