Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πρόσεξε μόνο τη μέρα που θα βρεις γκόμενα μην απαρνηθείς τις θεωρείες σου και δηλώσεις πως κουράστηκες πλέον από τις ιερόδουλες     :hammer:
κράτα μέρα ώρα και ημ/νια αυτού που σου λέω τώρα  :tooth:

Μα δεν αποκλείω την πιθανότητα να βρω γκόμενα. Αν είχα γκόμενα όμως δεν θα πήγαινα με πουτάνες, τουλάχιστον όχι πίσω από την πλάτη της. Το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας άντρας είναι να απατάει τη σύντροφό του. Δεν είναι αντρίκια συμπεριφορά αυτή. Ουσιαστικά δεν υπάρχει σχέση όταν η σχέση είναι βασισμένη στο ψέμα. Από το να έχω μια τέτοια σχέση προτιμώ να είμαι μόνος και να γαμάω πουτάνες. Δεν είμαι κατά της σχέσης γενικά αλλά θα έκανα σχέση πολύ δύσκολα, μόνο αν έβρισκα κάτι που να με ικανοποιεί πλήρως. Το να έχω μια γκόμενα που δεν με ικανοποιεί σε όλα και με αναγκάζει να ξενογαμάω στα κρυφά δεν μου λέει τίποτα. Πιστεύω για την ακρίβεια ότι είναι τραγικό.

Επισκέπτης
''Ο νόμος του Picker'',στη μικρή μπουρδελοκαριέρα μου,ομολογώ ότι με επηρέασε συνειδητά και ασυνείδητα,αλλά η πλήρης εφαρμογή του δεν είναι εφικτή από άτομα με μέση ψυχική και νοητική κατάσταση.Καλός και χρήσιμος είναι σαν ένας οδηγός για τους μπουρδελιάρηδες,αλλά όπως όλοι οι ''-ισμοί'',στο τέλος καταντάει βραχνάς και ψυχαναγκασμός!

Ναι αλλά εσύ γαμάς στη διπλάσια συχνότητα από αυτή που προτείνει ο νόμος του Picker. Εσύ γαμάς σχεδόν κάθε μέρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το τραγούδι της ημέρας

:grin:

Επισκέπτης
Μα δεν αποκλείω την πιθανότητα να βρω γκόμενα. Αν είχα γκόμενα όμως δεν θα πήγαινα με πουτάνες, τουλάχιστον όχι πίσω από την πλάτη της. Το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας άντρας είναι να απατάει τη σύντροφό του. Δεν είναι αντρίκια συμπεριφορά αυτή. Ουσιαστικά δεν υπάρχει σχέση όταν η σχέση είναι βασισμένη στο ψέμα. Από το να έχω μια τέτοια σχέση προτιμώ να είμαι μόνος και να γαμάω πουτάνες. Δεν είμαι κατά της σχέσης γενικά αλλά θα έκανα σχέση πολύ δύσκολα, μόνο αν έβρισκα κάτι που να με ικανοποιεί πλήρως. Το να έχω μια γκόμενα που δεν με ικανοποιεί σε όλα και με αναγκάζει να ξενογαμάω στα κρυφά δεν μου λέει τίποτα. Πιστεύω για την ακρίβεια ότι είναι τραγικό.
αλλαξες τροπαρι?

Επισκέπτης
μπορείς να μου αναπτύξεις λίγο περισσότερο αυτό με τη 2η φορά ?

εκτός αυτού θέλω να προσθέσω 2 σκέψεις μου :

α) σημαντικό ρόλο παίζει η αποχή απο κάτι , φουντώνει το πάθος , θυμάμαι ότι όταν είχα αποχή με μεγάλη δυσφορία και πόνο είναι η αλήθεια, μετά
γινόταν της πόρνης το κάγκελο...θέλω να πώ ότι η ρουτίνα και η επανάληψη σκοτώνει το πάθος...

β)νομίζω ότι το "μέρα παρά μέρα" είναι ένας "καταναγκασμός" που νιώθεις και σε καταλαβαίνω γιατί είναι κοντά με τον "σεξουαλικό εθισμό" , όμως υπάρχει και πιο ποιοτικό και ανώτερο στάδιο αυτό του "ηδονισμού" , είτε μιλάμε για πόρνες είτε για στριπερς είτε για γυναίκες της "καθωσπρέπει κοινωνίας" απο παρθένες μέχρι πιο έμπειρες... δε μιλάμε για πιρφορία , αλλά την ικανότητα να καυλώνεις κάθε φορά με καινούριο αντικείμενο (απ'όποιονδήποτε χώρο) και αφού ικανοποιηθείς να πηγαίνεις στο επόμενο χωρίς να δεσμεύεσαι πουθενά παρά μόνο στην δική σου καύλα...

σου υπενθυμίζω να μου πείς λίγο για τη 2η φορά

την καλησπέρα μου  :hi:

Αυτό για τη δεύτερη φορά είναι απλό. Δεν μου αρέσει να τελειώνω δύο συνεχόμενες φορές, ποτέ δεν μου άρεσε. Ο οργανισμός δεν το έχει πραγματικά ανάγκη, είναι κάτι τελείως βεβιασμένο. Επίσης λένε ότι κάνει κακό στον προστάτη.

Μέρα παρά μέρα, σύμφωνα με έρευνες, είναι η μέση συχνότητα εκσπερμάτισης ενός 29-άρη και η βέλτιστη συχνότητα σεξ για γονιμοποίηση. Αν εκσπερματίζεις κάθε μέρα το σπέρμα δεν προλαβαίνει να πυκνώσει αρκετά ενώ αν εκσπερματίζεις αραιότερα το σπέρμα μπαγιατεύει. Είναι λοιπόν μια πολύ νεανική και υγιεινή συχνότητα εκσπερμάτισης. Όπως πρέπει να κοιμάσαι κάθε μέρα, έτσι είναι καλό να εκσπερματίζεις κάθε δεύτερη μέρα για να είσαι ψυχικά και σωματικά πιο υγιής. Και επειδή η μαλακία για τον άντρα κατά τη γνώμη μου είναι υποκατάστατο και ντροπή, η εκσπερμάτιση αυτή πρέπει να γίνεται πάντα σε επαφή με το ασθενές φύλο. Επίσης, αν δεν βάλεις πρόγραμμα στο σεξ, το πιθανότερο είναι σε λίγα χρόνια να καταλήξεις αγάμητος και μαλάκας όπως ο Blizard και ο Saint. Αυτό μη μου ζητήσεις να σου το εξηγήσω αλλά συνήθως συμβαίνει. Βάλε λοιπόν το στόχο σου και ξεκίνα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Άκου χαζούλη, ο Picker μόνο γαμάει. Έχει να τραβήξει μαλακία από το 2010. Εσύ πόσες φορές την έπαιξες την τελευταία εβδομάδα;

Δείτε,

Προσωπικά έχω να τραβήξω μαλακία από το 1959 που ήμουν περίπου 33 χρονών. 

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας όμως, τώρα που βλέπω την εγκεφαλική ζημία που σας έχει προξενήσει το γαμήσι και μόνον, σκέπτομαι σοβαρά να την ξαναρχίσω, για να μην πάθω και εγώ τα ίδια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Όχι μόνο είσαι αγάμητος αλλά την έχεις κάνει και σφεντόνα με τον κώλο μου. Εγώ σε τρολάρω και γαμάω ενώ εσύ μαλακίζεσαι.

Τώρα που αποφάσισα να ξαναρχίσω να τον παίζω, θα  μου κάνετε την χάρη να ποστάρετε την κωλάρα σας, για να έχω θέμα;  :)

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Τώρα που αποφάσισα να ξαναρχίσω να τον παίζω, θα  μου κάνετε την χάρη να ποστάρετε την κωλάρα σας, για να έχω θέμα;  :)

αυτο νομιζα οτι ηταν σταση ζωης οχι απλα μια αποφαση!!
τα σεβη μου

Επισκέπτης
το πιθανότερο είναι σε λίγα χρόνια να καταλήξεις αγάμητος και μαλάκας όπως ο Blizard και ο Saint.

Τελείως ἄτοπον. Ἀμφότεροι τυγχάνουν ἐνεργοὶ παῖκτες, τόσον εἰς τὸν ἐπὶ χρήμασι ἔρωταν (καὶ ὄχι μόνο εἰς τοὺς οἰκίσκους, καὶ εἰς ὑψηλὸν ἐπίπεδον), καὶ εἰς τὸν ἄνευ ἀντιτίμου τοιοῦτον.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Μέρα παρά μέρα, σύμφωνα με έρευνες, είναι η μέση συχνότητα εκσπερμάτισης ενός 29-άρη και η βέλτιστη συχνότητα σεξ για γονιμοποίηση. Αν εκσπερματίζεις κάθε μέρα το σπέρμα δεν προλαβαίνει να πυκνώσει αρκετά ενώ αν εκσπερματίζεις αραιότερα το σπέρμα μπαγιατεύει. Είναι λοιπόν μια πολύ νεανική και υγιεινή συχνότητα εκσπερμάτισης. Όπως πρέπει να κοιμάσαι κάθε μέρα, έτσι είναι καλό να εκσπερματίζεις κάθε δεύτερη μέρα για να είσαι ψυχικά και σωματικά πιο υγιής. Και επειδή η μαλακία για τον άντρα κατά τη γνώμη μου είναι υποκατάστατο και ντροπή, η εκσπερμάτιση αυτή πρέπει να γίνεται πάντα σε επαφή με το ασθενές φύλο.
Όσον αφορά το μέρα παρά μέρα,κατά μέσον όρο επαληθεύεται η θεωρία σε μένα ατομικά!Με το κάθε μέρα,σε σύντομο χρονικό ορίζοντα το γαμήσι γίνεται κουραστικό,και το χύσιμο εξαναγκασμένο πολλές φορές...  ;) Όσον αφορά δε τη μαλακία,δεν είναι καθόλου ντροπή,ίσα-ίσα αποτελεί μια πρώτης τάξεως  προπόνηση όπως διαφημίζει στην υπογραφή του πασίγνωστος μύστης,αρκεί να μην γίνεις αθλητής της προπόνησης και δεν κατεβαίνεις σε αγώνες! :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν είχα γκόμενα όμως δεν θα πήγαινα με πουτάνες, τουλάχιστον όχι πίσω από την πλάτη της. Το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας άντρας είναι να απατάει τη σύντροφό του. Δεν είναι αντρίκια συμπεριφορά αυτή.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει σχέση όταν η σχέση είναι βασισμένη στο ψέμα. Από το να έχω μια τέτοια σχέση προτιμώ να είμαι μόνος και να γαμάω πουτάνες.

Το να έχω μια γκόμενα που δεν με ικανοποιεί σε όλα και με αναγκάζει να ξενογαμάω στα κρυφά δεν μου λέει τίποτα. Πιστεύω για την ακρίβεια ότι είναι τραγικό.

Και όμως σε αυτά έχεις δίκιο μπαγασάκο και είσαι πολύ πιο μπροστά (avant garde που λέμε) από πολλούς "άνδρες" που σου την λένε εδώ μέσα.

Επισκέπτης
Τελείως ἄτοπον. Ἀμφότεροι τυγχάνουν ἐνεργοὶ παῖκτες, τόσον εἰς τὸν ἐπὶ χρήμασι ἔρωταν (καὶ ὄχι μόνο εἰς τοὺς οἰκίσκους, καὶ εἰς ὑψηλὸν ἐπίπεδον), καὶ εἰς τὸν ἄνευ ἀντιτίμου τοιοῦτον.

Μαλάκες είναι και οι δύο και κομπλεξικοί. Πάω στοίχημα ότι δεν τους σηκώνεται καν, έχουν εμφανές σεξουαλικό πρόβλημα.

Επισκέπτης
Όσον αφορά το μέρα παρά μέρα,κατά μέσον όρο επαληθεύεται η θεωρία σε μένα ατομικά!Με το κάθε μέρα,σε σύντομο χρονικό ορίζοντα το γαμήσι γίνεται κουραστικό,και το χύσιμο εξαναγκασμένο πολλές φορές...  ;) Όσον αφορά δε τη μαλακία,δεν είναι καθόλου ντροπή,ίσα-ίσα αποτελεί μια πρώτης τάξεως  προπόνηση όπως διαφημίζει στην υπογραφή του πασίγνωστος μύστης,αρκεί να μην γίνεις αθλητής της προπόνησης και δεν κατεβαίνεις σε αγώνες! :2funny:

Σε παρακολουθώ εδώ και καιρό και βλέπω ότι για μεγάλα διαστήματα πηγαίνεις κάθε μέρα. Κατά τη γνώμη μου είναι too much, γι' αυτό και έχεις αρκετές αποτυχίες - δεν καταφέρνεις πάντα να τελειώνεις. Αν όμως συμφωνείς ότι το ιδανικό είναι να χύνεις μέρα παρά μέρα, εσύ που αποδεδειγμένα έχεις την οικονομική δυνατότητα να γαμάς τόσο τακτικά δεν υπάρχει λόγος να μαλακίζεσαι. Μαζεύεις τις καύλες σου και πας με περισσότερη όρεξη κάθε 2 μέρες και το χώνεις.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Όλα χρειάζονται,και το πραγματικό,και το φανταστικό...

Επισκέπτης
Όλα χρειάζονται,και το πραγματικό,και το φανταστικό...

Τι τη θέλετε τη μαλακία; Ποτέ δεν το κατάλαβα. Φτηνό υποκατάστατο του σεξ είναι. Αν μπορείς όποτε θες να γαμάς ποιος ο λόγος να μαλακίζεσαι; Τέλος πάντων, ό,τι θες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom