Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:
Έχω την ψυχολογία του βιαστή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα έφτανα και στον βιασμό. Οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες λένε ότι οι μοναχικοί τύποι που πάνε στα μπουρδέλα έχουν την ψυχολογία του βιαστή. Και είναι αλήθεια.
Έχω την ψυχολογία του βιαστή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα έφτανα και στον βιασμό. Οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες λένε ότι οι μοναχικοί τύποι που πάνε στα μπουρδέλα έχουν την ψυχολογία του βιαστή. Και είναι αλήθεια.
Οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες δεν συνδιάζουν τους βιαστές με τους μισογύνηδες. Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να βιάσει μαι γυναίκα που αγαπά παράφορα, αλλά που αυτή αρνείται πεισματικά να του δοθεί.
Χαρακτηριστικά των βιαστών είναι η άκρατη παρορμητικότητα, η αδυναμία αντίληψης ορισμένων πραγμάτων, η δυσκολία κρίσεως ορισμένων καταστάσεων, η δυσκολία διαχείρισης των συναισθημάτων του, η δυσκολία συναίσθησης των συναισθημάτων των άλλων, η πολλαπλή παραπτωματικότης, κ.ά.
Είσθε ευρυμαθής!
Ποσώς!
Απλώς ο Πίκης είναι μαλάκας.
Και ολίγον επαμφοτερίζων θα μου επιτρέπατε να προσθέσω...
μην κουραζεσαι αλλο.
σαβουρογαμης εισαι
Δεν ήθελα να το πω αλλά ειδικά εσείς οι 2 πρέπει να περνάτε μεγάλη φάση αγαμίας. Εντάξει, κάνει μπαμ.
Δεν ήθελα να το πω αλλά ειδικά εσείς οι 2 πρέπει να περνάτε μεγάλη φάση αγαμίας. Εντάξει, κάνει μπαμ.
Ως Σακουλάκις παρακαλεί γονυπετής την Αντρέα στο Χωματιανού 11Β.
Επαναλαμβάνω ότι ο νόμος του Picker αφορά μόνο τους μοναχικούς τύπους που θέλουν να έχουν μια πλήρη σεξουαλική ζωή. Όλα τα υπόλοιπα που λέτε είναι άσχετα με το λόγο ύπαρξης του νόμου. Όσοι δεν αντέχετε χωρίς σχέση και αγκαλίτσες καλά κάνετε αλλά δεν υπάρχει λόγος να γράφετε εδώ. Ανήκετε σε μια διαφορετική κατηγορία ατόμων από αυτή που απευθύνεται ο νόμος του Picker.
Ποσώς!
Απλώς ο Πίκης είναι μαλάκας!!!
Αναγκαστικά κ. Πίκη μου.
Εμείς βέβαια ενδόμυχα θέλουμε να γαμήσουμε, αλλά η τιμή στην οποία "πουλάτε" τον πάτο σας είναι πολύ υψηλή για το βαλάντιό μας.
Κάντε εσείς μια λογική προσφορά, και θα δείτε πως μετά δεν θα μπορείτε να κάτσετε
Τις βίζιτες προσωπικά τις απεχθάνομαι γιατί δεν μου αρέσει να τελειώνω δύο συνεχόμενες φορές. Η δεύτερη φορά μου φαίνεται τελείως βεβιασμένη και κάνει γενικά κακό στο σεξουαλικό σύστημα του άντρα.
Αφού το λέτε σεις ο χορτάτος, έτσι θα είναι.
Άκου χαζούλη, ο Picker μόνο γαμάει. Έχει να τραβήξει μαλακία από το 2010. Εσύ πόσες φορές την έπαιξες την τελευταία εβδομάδα;