Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.677
Πόντοι
26.096
Έχω την ψυχολογία του βιαστή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα έφτανα και στον βιασμό. Οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες λένε ότι οι μοναχικοί τύποι που πάνε στα μπουρδέλα έχουν την ψυχολογία του βιαστή. Και είναι αλήθεια.

Μήπως έχετε την ψυχολογία του Μεγάλου Ναπολέοντος;  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.731
Πόντοι
25.467
Έχω την ψυχολογία του βιαστή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα έφτανα και στον βιασμό. Οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες λένε ότι οι μοναχικοί τύποι που πάνε στα μπουρδέλα έχουν την ψυχολογία του βιαστή. Και είναι αλήθεια.

Οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες δεν συνδυάζουν τους βιαστές με τους μισογύνηδες. Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να βιάσει μια γυναίκα που αγαπά παράφορα, αλλά που αυτή αρνείται πεισματικά να του δοθεί.

Χαρακτηριστικά των βιαστών είναι η άκρατη παρορμητικότητα, η αδυναμία αντίληψης ορισμένων πραγμάτων, η δυσκολία κρίσεως ορισμένων καταστάσεων,  η δυσκολία διαχείρισης των συναισθημάτων του,  η δυσκολία συναίσθησης των συναισθημάτων των άλλων, η πολλαπλή παραπτωματικότης, κ.ά.  

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.677
Πόντοι
26.096
Οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες δεν συνδιάζουν τους βιαστές με τους μισογύνηδες. Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να βιάσει μαι γυναίκα που αγαπά παράφορα, αλλά που αυτή αρνείται πεισματικά να του δοθεί.

Χαρακτηριστικά των βιαστών είναι η άκρατη παρορμητικότητα, η αδυναμία αντίληψης ορισμένων πραγμάτων, η δυσκολία κρίσεως ορισμένων καταστάσεων,  η δυσκολία διαχείρισης των συναισθημάτων του,  η δυσκολία συναίσθησης των συναισθημάτων των άλλων, η πολλαπλή παραπτωματικότης, κ.ά. 

Είσθε ευρυμαθής!

Επισκέπτης
Δεν ήθελα να το πω αλλά ειδικά εσείς οι 2 πρέπει να περνάτε μεγάλη φάση αγαμίας. Εντάξει, κάνει μπαμ.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Δεν ήθελα να το πω αλλά ειδικά εσείς οι 2 πρέπει να περνάτε μεγάλη φάση αγαμίας. Εντάξει, κάνει μπαμ.

πρόσεξε μόνο τη μέρα που θα βρεις γκόμενα μην απαρνηθείς τις θεωρείες σου και δηλώσεις πως κουράστηκες πλέον από τις ιερόδουλες    :hammer:
κράτα μέρα ώρα και ημ/νια αυτού που σου λέω τώρα  :tooth:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
''Ο νόμος του Picker'',στη μικρή μπουρδελοκαριέρα μου,ομολογώ ότι με επηρέασε συνειδητά και ασυνείδητα,αλλά η πλήρης εφαρμογή του δεν είναι εφικτή από άτομα με μέση ψυχική και νοητική κατάσταση.Καλός και χρήσιμος είναι σαν ένας οδηγός για τους μπουρδελιάρηδες,αλλά όπως όλοι οι ''-ισμοί'',στο τέλος καταντάει βραχνάς και ψυχαναγκασμός!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.731
Πόντοι
25.467

Αναγκαστικά κ. Πίκη μου.

Εμείς βέβαια ενδόμυχα θέλουμε να γαμήσουμε, αλλά η τιμή στην οποία "πουλάτε" τον πάτο σας είναι πολύ υψηλή για το βαλάντιό μας.

Κάντε εσείς μια λογική προσφορά, και θα δείτε πως μετά δεν θα μπορείτε να κάτσετε  :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Επαναλαμβάνω ότι ο νόμος του Picker αφορά μόνο τους μοναχικούς τύπους που θέλουν να έχουν μια πλήρη σεξουαλική ζωή. Όλα τα υπόλοιπα που λέτε είναι άσχετα με το λόγο ύπαρξης του νόμου. Όσοι δεν αντέχετε χωρίς σχέση και αγκαλίτσες καλά κάνετε αλλά δεν υπάρχει λόγος να γράφετε εδώ. Ανήκετε σε μια διαφορετική κατηγορία ατόμων από αυτή που απευθύνεται ο νόμος του Picker.

Ενας μοναχικος τυπος μπορει να εχει μια πληρη σεξουαλικη γαμωντας οποτε του ερθει η ορεξη και οχι οποτε του λεει ο Πικερ.

Εχεις σκεφτει ποτε να βιασεις καποια γυναικα που ειδες να περπαταει μονη της σε ενα σκοτεινο δρομο;

Επισκέπτης
Αναγκαστικά κ. Πίκη μου.

Εμείς βέβαια ενδόμυχα θέλουμε να γαμήσουμε, αλλά η τιμή στην οποία "πουλάτε" τον πάτο σας είναι πολύ υψηλή για το βαλάντιό μας.

Κάντε εσείς μια λογική προσφορά, και θα δείτε πως μετά δεν θα μπορείτε να κάτσετε  :)

Όχι μόνο είσαι αγάμητος αλλά την έχεις κάνει και σφεντόνα με τον κώλο μου. Εγώ σε τρολάρω και γαμάω ενώ εσύ μαλακίζεσαι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τις βίζιτες προσωπικά τις απεχθάνομαι γιατί δεν μου αρέσει να τελειώνω δύο συνεχόμενες φορές. Η δεύτερη φορά μου φαίνεται τελείως βεβιασμένη και κάνει γενικά κακό στο σεξουαλικό σύστημα του άντρα.

μπορείς να μου αναπτύξεις λίγο περισσότερο αυτό με τη 2η φορά ?

εκτός αυτού θέλω να προσθέσω 2 σκέψεις μου :

α) σημαντικό ρόλο παίζει η αποχή απο κάτι , φουντώνει το πάθος , θυμάμαι ότι όταν είχα αποχή με μεγάλη δυσφορία και πόνο είναι η αλήθεια, μετά
γινόταν της πόρνης το κάγκελο...θέλω να πώ ότι η ρουτίνα και η επανάληψη σκοτώνει το πάθος...

β)νομίζω ότι το "μέρα παρά μέρα" είναι ένας "καταναγκασμός" που νιώθεις και σε καταλαβαίνω γιατί είναι κοντά με τον "σεξουαλικό εθισμό" , όμως υπάρχει και πιο ποιοτικό και ανώτερο στάδιο αυτό του "ηδονισμού" , είτε μιλάμε για πόρνες είτε για στριπερς είτε για γυναίκες της "καθωσπρέπει κοινωνίας" απο παρθένες μέχρι πιο έμπειρες... δε μιλάμε για πιρφορία , αλλά την ικανότητα να καυλώνεις κάθε φορά με καινούριο αντικείμενο (απ'όποιονδήποτε χώρο) και αφού ικανοποιηθείς να πηγαίνεις στο επόμενο χωρίς να δεσμεύεσαι πουθενά παρά μόνο στην δική σου καύλα...

σου υπενθυμίζω να μου πείς λίγο για τη 2η φορά

την καλησπέρα μου  :hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Άκου χαζούλη, ο Picker μόνο γαμάει. Έχει να τραβήξει μαλακία από το 2010. Εσύ πόσες φορές την έπαιξες την τελευταία εβδομάδα;

εγώ δύο και τις είχα πολύ μεγάλη ανάγκη , ήταν καλύτερα απο οργασμό με γυναίκα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom