Απάντηση στο φίλο που μου έστειλε π.μ. (τη γράφω δημόσια γιατί μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους):
Σακη γεια. Με χαρα βλεπω οτι εχεις επιστρεψει δυναμικα. Στα του νομου ναι εχεις δικιο η μαλακια πρεπει να κοβεται μαχαιρι απο την ηλικια των 17 ετων τροποποιω εγω. Το θεμα ειναι στο στρατο ο 19χρονος που υπηρετει στη πλατη εβρου τι θα κανει???? Το ιδιο και το πορνο το οποιο ενα ατομο μικρης ηλικιας το οδηγει στον αυνανισμο. Και δεν ειναι το μονο κακο που κανει. Τωρα η συχνοτητα του γαμησιου καθοριζεται πιστευω απο τις ορμες του καθενος. Ο εφηβος μπορει να πηγαινει και καθε μερα ενω ο 75χρονος μια με δυο φορες τη βδομαδα ειναι αρκετο. To ανα μερα νομιζω εφαρμοζεται ευκολα στις ηλικιες απο 25 μεχρι και 55 φανταζομαι σε μεγαλυτερες και σε πιο μεγαλυτερες ηλικιες ειναι νομιζω επικινδυνο. Ωστοσο πιστευω πως πρεπει και αξιζει να πηγαινεις που και που και στη φυλης το κοστος απο τα 150 μπορει να φτασει τα 200 ποσο μικρο σε σχεση με την μεγαλυτερη ηδονη και στυση που προσφερει μια ομορφοτερη τανα.
Γεια σου φίλε. Πιστεύω ότι η μαλακία μπορεί να κόβεται και στα 15 που είναι επίσημα η νόμιμη ηλικία που μπορεί κάποιος να κάνει σεξ και να γαμάει στα μπουρδέλα. Έχω καταλήξει στην άποψη ότι το παιδί από τα 12 μπορεί να προπονεί τον εαυτό του στο να μαλακίζεται μέρα παρά μέρα και όχι κάθε μέρα, έτσι ώστε στα 15 του να κάνει ομαλά τη μετάβαση από τη μαλακία στο σεξ. Ναι, πιστεύω ότι αν ο έφηβος συνηθίσει από μικρός στη συχνότητα αυτή και δεν βλέπει πολλές τσόντες, μπορεί να κρατάει τις δυνάμεις του και να εκσπερματίζει μέρα παρά μέρα και όχι κάθε μέρα. Η εγκράτεια αυτή θα του φανεί πολύτιμη στη ζωή του. Στο στρατό, σε ηλικία 21 ετών, εγώ προσωπικά έχω αντέξει 5 ολόκληρες εβδομάδες χωρίς να μαλακιστώ. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι εφικτό να κρατηθείς χωρίς μαλακία στο στρατό και να γαμάς στις εξόδους σου και στις άδειές σου. Μάλιστα, για να μη μείνεις πίσω στο σύνολο, προτείνω να αναπληρώνεις τα γαμήσια που χάνεις στο στρατό μετά την απόλυσή σου. Αν δηλαδή αντί για 180 γαμήσια το χρόνο της θητείας σου κατάφερες να ρίξεις 90, μπορείς τον επόμενο χρόνο να ρίξεις 270 ή τα δύο επόμενα χρόνια 225 και 225. Δηλαδή μπορείς στο στρατό να κάνεις λίγη υπομονή ξέροντας ότι όταν απολυθείς θα τα γαμήσεις όλα. Είμαι της άποψης ότι μπορεί και πρέπει ο άντρας να γαμάει μέρα παρά μέρα από τα 15 του μέχρι να πεθάνει. Ποτέ δεν πρέπει να μειώνει τη συχνότητα αυτή ακόμα και αν οι γιατροί του πούνε ότι κινδυνεύει. Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω χωρίς να γαμάω τακτικά. Θέλω να συνεχίσω να γαμάω μέρα παρά μέρα μέχρι να πεθάνω από ανακοπή στην αγκαλιά αλλοδαπής πόρνης. Στη Φυλής δεν πάω γιατί πιστεύω ότι δεν είναι καλό να αλλάζεις περιστασιακά κατηγορία. Αν τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να γαμάς μέρα παρά μέρα στη Φυλής, τότε πρέπει να επιδείξεις ολιγάρκεια και να γαμάς μόνο στο Μετάξι. Ακόμα και ένα γαμήσι στη Φυλής μπορεί να σε κάνει να ξενερώσεις που γαμάς συνήθως στο Μετάξι. Αν τα οικονομικά σου είναι σκατά, τότε πρέπει να μάθεις να κολυμπάς στα σκατά!