Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:
Όποιος έχει γκόμενα δεν πρέπει να πηγαίνει στα μπουρδέλα. Αυτή είναι η άποψή μου. Είμαι μάλιστα υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας. Όποιος έχει γκόμενα πρέπει να κάθεται στα αυγά του και να αφήνει τις πουτάνες για τους αγνούς μοναχικούς full-time μπουρδελιάρηδες. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω παρέα με γυναίκες, τις βλέπω πρωτίστως σεξουαλικά. Βαριέμαι αφάνταστα να συνομιλώ μαζί τους για πάνω από 10 λεπτά. Οι πουτάνες είναι μια ιδανική λύση για τους μοναχικούς φαλλοκράτες-μισογύνηδες άντρες. Αυτοί κατά τη γνώμη μου είναι οι πραγματικοί μπουρδελιάρηδες και όχι οι σχεσάκηδες που μπορεί να γαμάνε στα μπουρδέλα μια στο τόσο για αλλαγή.
Αλλο το τι πρεπει αλλο το τι συμβαινει! Οι περισσοτεροι αντρες απολαμβανουν υγιεινο και αγνο slow food και οποτε γουσταρουν το εμπλουτιζουν στα κρυφα με χολιστερινουχα μεζεκλικια. Εσυ εδω και πεντε χρονια τρως μονο πιτογυρα με καμμενα λαδια και εχεις ξεχασει πως ειναι ο μουσακας και το να στρωνεις τραπεζομαντηλο στο τραπεζι.
Κατι πρεπει να κανεις φιλε και γρηγορα γιατι περνανε τα χρονια θα περασεις απ' τη ζωη και θα ειναι σα να μην εζησες.
Φαντάζομαι ότι μετά από αυτή την δήλωση θα αισθανθήκατε τετοια φιλαυτία, που θα πυρπολήσατε κάνα δεμάτι τσιμπέλια τυλιγμένα σε μπασμά (αυτό ντε... που αποκαλειτε πούρο) γυμνός με την πλάτη στραμμένη στον καθρέπτη, γυρνώντας ελαφρά το κεφάλι σας για να θαυμασετε τον κώλο σας που είχε τέτοια ζητηση όταν ως Πίκης τον θέσατε προς πώληση στον παρόντα.
Συγνώμη, δεν με ενδιαφέρει τι νιώθουν οι πουτάνες για μένα.
Η Κορίνα σας ενδιαφέρει τι νιώθει για εσάς;
Ρε ειναι δυνατον να βλεπει η πουτανα ολους τους πελατες το ιδιο;
Και τι εννοουσες πιο πισω οτι η πορνεια δεν ειναι επαγγελμα; Επειδη σεξ κανουν και με το γκομενο τους; Τοτε ουτε το μπειμπι σιτινγκ ειναι επαγγελμα;
Δε στεκουν αυτα που γραφεις για να δικαιολογησεις οτι δεν κανεις κανονικο σεξ οπως οι αλλοι.
Εγώ απορώ... Τα άτομα που απαξιώνουν τον πληρωμένο έρωτα τι θέλουν και γράφουν εδώ μέσα; Εγώ και κάποιοι άλλοι γουστάρουμε να γαμάμε μόνο πουτάνες. Δεν έχουμε γκόμενα και δεν μας καίγεται καρφί. Τι πρόβλημα έχετε με αυτό; Εσείς να έχετε και τις γκόμενές σας, να κάνετε και τα παιδάκια σας όσοι δεν έχετε και μετά να μη σας μένει φράγκο ούτε για καφέ. Εμείς γουστάρουμε να είμαστε μόνοι και να μην έχουμε υποχρεώσεις και να δίνουμε τα λεφτά μας μόνο για σεξ. Και ναι, οι πουτάνες είναι γκόμενές μας γιατί τις γαμάμε!
Στο στρατό κάτι γιουσουφάκια με άσχημες γκόμενες το παιζαν τάξις και ηθική ότι και καλά δεν θα γαμήσουν ποτέ πουτάνα γιατί το θεωρούν υποτιμητικό από τη στιγμή που μπορούν να βρουν να γαμήσουν τσαμπέ(μέτριες και ασχημούλες ). Εγώ τους έλεγα ότι το βλέπω σαν άθλημα το γαμήσι κ δεν έχω πρόβλημα να γαμάω όσες περισσότερες πουτάνες με καυλώνουν και έχω την οικονομική δυνατότητα να γαμήσω. Ήθελα να τους πω ότι έχω γαμήσει και πάρα πολλές περισσότερες γυναίκες από αυτούς, είτε πληρωμένες είτε απλήρωτες, αλλά το σταμάτησα γιατί λέω σειρές είμαστε ας μην δημιουργήσω ίντριγκες!
Κανενα προβλημα με τον αγοραιο ερωτα. Αυτα που γραφεις ομως δεν στεκουν. Τα παιδακια θα τα μεγαλωνουν οι μανουλες τους και εμεις καφενειο-πορνειο απο το κρυφο ταμειο.
Συγνώμη, δεν με ενδιαφέρει τι νιώθουν οι πουτάνες για μένα. Οι πουτάνες ζούνε σε ένα ψεύτικο κόσμο και νομίζουν π.χ. ότι αυτό που κάνουν είναι επάγγελμα. Με πιάνουν τα γέλια όταν διαβάζω ότι "η τάδε πουτάνα είναι καλή επαγγελματίας" κτλ. Η πορνεία δεν είναι επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής όπως περίπου και η επαιτεία. Το ότι η πολιτεία έχει κλείσει τις πουτάνες σε οίκους ανοχής για να ελέγξει την πορνεία και τις αναγκάζει να δηλώνονται δεν τις κάνει και επαγγελματίες. Αν είναι δυνατόν να θεωρείται επάγγελμα το να σε γαμάνε... Αυτές όμως θεωρούν ότι κάνουν επάγγελμα και μάλιστα απαιτούν από τους "γκόμενούς" τους να τους είναι πιστοί ξεχνώντας τελείως το γεγονός ότι οι ίδιες γαμιούνται με 40 άντρες την ημέρα, δηλαδή στην ουσία με 40 γκόμενους. Άρα το τι νιώθουν οι πουτάνες για εμάς πρέπει να έχει ελάχιστη σημασία, καθώς οι περισσότερες από αυτές είναι άτομα με μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας.
Υποθετω κατα τη γνωμη σου, μεγαλη καταντια ειναι και για τον κλεφτη να μην εχει τα κοτσια να πει στην αστυνομια οτι κλεβει.Η μεγαλύτερη κατάντια του άντρα είναι να μην έχει τα κότσια να πει στη γυναίκα του ότι ξενογαμάει. Άποψή μου κι αυτό.
Αν πραγματικά δεν σας ενδιέφερε τι νιώθουν οι πουτάνες δι εσάς, δεν θα ξημεροβραδιαζόσαστε γονυπετής έξω από τον οίκο ανοχής που εργαζόταν η Κορίνα, εκλιπαρόντας την να σας ξαναδεχθεί ως πελάτη. ;)
Γι αυτο κι εσεις πληρωνετε τον ΕΝΦΙΑ με ευλαβεια...καποιοι ακολουθουν τον νομο εβλαβικα δεν θα αφησουν κανεναν ουτε καν τον κυριο πικερ να τον παραβει
Γι αυτο κι εσεις πληρωνετε τον ΕΝΦΙΑ με ευλαβεια...
Σωστα εχει ακομη οκτώ ημερες μεχρι την πρωτη δοση.δε φτασαμε εκει ακομη
τα χουμε πει αυτα ρε sakis.η γνωμη ειναι σαν τη κωλοτρυπιδα.ολοι εχουμε απο μια.Η μεγαλύτερη κατάντια του άντρα είναι να μην έχει τα κότσια να πει στη γυναίκα του ότι ξενογαμάει. Άποψή μου κι αυτό.