Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Όποιος έχει γκόμενα δεν πρέπει να πηγαίνει στα μπουρδέλα. Αυτή είναι η άποψή μου. Είμαι μάλιστα υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας. Όποιος έχει γκόμενα πρέπει να κάθεται στα αυγά του και να αφήνει τις πουτάνες για τους αγνούς μοναχικούς full-time μπουρδελιάρηδες. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω παρέα με γυναίκες, τις βλέπω πρωτίστως σεξουαλικά. Βαριέμαι αφάνταστα να συνομιλώ μαζί τους για πάνω από 10 λεπτά. Οι πουτάνες είναι μια ιδανική λύση για τους μοναχικούς φαλλοκράτες-μισογύνηδες άντρες. Αυτοί κατά τη γνώμη μου είναι οι πραγματικοί μπουρδελιάρηδες και όχι οι σχεσάκηδες που μπορεί να γαμάνε στα μπουρδέλα μια στο τόσο για αλλαγή.

Αλλο το τι πρεπει αλλο το τι συμβαινει! Οι περισσοτεροι αντρες απολαμβανουν υγιεινο και αγνο slow food και οποτε γουσταρουν το εμπλουτιζουν στα κρυφα με χολιστερινουχα μεζεκλικια. Εσυ εδω και πεντε χρονια τρως μονο πιτογυρα με καμμενα λαδια και εχεις ξεχασει πως ειναι ο μουσακας και το να στρωνεις τραπεζομαντηλο στο τραπεζι. :(

Κατι πρεπει να κανεις φιλε και γρηγορα γιατι περνανε τα χρονια θα περασεις απ' τη ζωη και θα ειναι σα να μην εζησες.

Επισκέπτης
Αλλο το τι πρεπει αλλο το τι συμβαινει! Οι περισσοτεροι αντρες απολαμβανουν υγιεινο και αγνο slow food και οποτε γουσταρουν το εμπλουτιζουν στα κρυφα με χολιστερινουχα μεζεκλικια. Εσυ εδω και πεντε χρονια τρως μονο πιτογυρα με καμμενα λαδια και εχεις ξεχασει πως ειναι ο μουσακας και το να στρωνεις τραπεζομαντηλο στο τραπεζι. :(

Κατι πρεπει να κανεις φιλε και γρηγορα γιατι περνανε τα χρονια θα περασεις απ' τη ζωη και θα ειναι σα να μην εζησες.

Ναι, ναι, ναι. Ό,τι πεις.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Φαντάζομαι ότι μετά από αυτή την δήλωση θα αισθανθήκατε τετοια φιλαυτία, που θα πυρπολήσατε κάνα δεμάτι τσιμπέλια τυλιγμένα σε μπασμά (αυτό ντε... που αποκαλειτε πούρο) γυμνός με την πλάτη στραμμένη στον καθρέπτη, γυρνώντας ελαφρά το κεφάλι σας για να θαυμασετε τον κώλο σας που είχε τέτοια ζητηση όταν ως Πίκης τον θέσατε προς πώληση στον παρόντα.  :)

Επιτρέψατέ μου να συμπληρώσω ότι δεν απεκαλύφθη μόνο ότι υπάρχουν < κωλομπαράδες > στον παρόντα ιστότοπο. Απεκαλύφθη επίσης ότι ο κ. Sakis Sg [ πρώην Picker ] αποτιμούσε την διακόρευση του παχέος εντέρου του στο ποσό των 5.000 €. Την εποχή εκείνη οι ενδιαφερόμενοι είκοτολογούσαν ότι θα ημπορούσαν να τον διακορεύσουν έναντι χαμηλότερου αντιτίμου.
Δεν έγινε γνωστή η συνέχεια!

Επισκέπτης
Η Κορίνα σας ενδιαφέρει τι νιώθει για εσάς;  :think:

Με την Κορίνα την πάτησα γιατί εκείνη πρώτη μου ανοίχτηκε λέγοντάς μου διάφορες λεπτομέρειες για τη ζωή της. Έπρεπε να είχα κρατήσει απόσταση και να μην είχα κάνει εξ αρχής διάλογο μαζί της. Ο λόγος που στράβωσε μαζί μου είναι ακριβώς η αδυναμία της να καταλάβει ότι όλοι οι πελάτες της είναι παράλληλα και γκόμενοί της. Επειδή όμως έτσι τελικά σκέφτονται όλες οι πουτάνες, το πάθημα μου έγινε μάθημα. Τώρα ξέρω πως είναι τελείως ανούσιο να συζητάς μαζί τους, απλά πρέπει να συμμερίζεσαι το δράμα τους και όσο μπορείς - πέρα από το γεγονός ότι σίγουρα τις εκμεταλλεύεσαι, όσα λεφτά και αν βγάζουν - να είσαι ανθρώπινος μαζί τους.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε ειναι δυνατον να βλεπει η πουτανα ολους τους πελατες το ιδιο;

Και τι εννοουσες πιο πισω οτι η πορνεια δεν ειναι επαγγελμα; Επειδη σεξ κανουν και με το γκομενο τους; Τοτε ουτε το μπειμπι σιτινγκ ειναι επαγγελμα;

Δε στεκουν αυτα που γραφεις για να δικαιολογησεις οτι δεν κανεις κανονικο σεξ οπως οι αλλοι.

Επισκέπτης
Ρε ειναι δυνατον να βλεπει η πουτανα ολους τους πελατες το ιδιο;

Και τι εννοουσες πιο πισω οτι η πορνεια δεν ειναι επαγγελμα; Επειδη σεξ κανουν και με το γκομενο τους; Τοτε ουτε το μπειμπι σιτινγκ ειναι επαγγελμα;

Δε στεκουν αυτα που γραφεις για να δικαιολογησεις οτι δεν κανεις κανονικο σεξ οπως οι αλλοι.

Εγώ απορώ... Τα άτομα που απαξιώνουν τον πληρωμένο έρωτα τι θέλουν και γράφουν εδώ μέσα; Εγώ και κάποιοι άλλοι γουστάρουμε να γαμάμε μόνο πουτάνες. Δεν έχουμε γκόμενα και δεν μας καίγεται καρφί. Τι πρόβλημα έχετε με αυτό; Εσείς να έχετε και τις γκόμενές σας, να κάνετε και τα παιδάκια σας όσοι δεν έχετε και μετά να μη σας μένει φράγκο ούτε για καφέ. Εμείς γουστάρουμε να είμαστε μόνοι και να μην έχουμε υποχρεώσεις και να δίνουμε τα λεφτά μας μόνο για σεξ. Και ναι, οι πουτάνες είναι γκόμενές μας γιατί τις γαμάμε!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Στο στρατό κάτι γιουσουφάκια με άσχημες γκόμενες το παιζαν τάξις και ηθική ότι και καλά δεν θα γαμήσουν ποτέ πουτάνα γιατί το θεωρούν υποτιμητικό από τη στιγμή που μπορούν να βρουν να γαμήσουν τσαμπέ(μέτριες και ασχημούλες  :2funny: ). Εγώ τους έλεγα ότι το βλέπω σαν άθλημα το γαμήσι κ δεν έχω πρόβλημα να γαμάω όσες  περισσότερες πουτάνες με καυλώνουν και έχω την οικονομική δυνατότητα να γαμήσω. Ήθελα να τους πω ότι έχω γαμήσει και πάρα πολλές περισσότερες γυναίκες από αυτούς, είτε πληρωμένες είτε απλήρωτες, αλλά το σταμάτησα γιατί λέω σειρές είμαστε ας μην δημιουργήσω ίντριγκες!  :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγώ απορώ... Τα άτομα που απαξιώνουν τον πληρωμένο έρωτα τι θέλουν και γράφουν εδώ μέσα; Εγώ και κάποιοι άλλοι γουστάρουμε να γαμάμε μόνο πουτάνες. Δεν έχουμε γκόμενα και δεν μας καίγεται καρφί. Τι πρόβλημα έχετε με αυτό; Εσείς να έχετε και τις γκόμενές σας, να κάνετε και τα παιδάκια σας όσοι δεν έχετε και μετά να μη σας μένει φράγκο ούτε για καφέ. Εμείς γουστάρουμε να είμαστε μόνοι και να μην έχουμε υποχρεώσεις και να δίνουμε τα λεφτά μας μόνο για σεξ. Και ναι, οι πουτάνες είναι γκόμενές μας γιατί τις γαμάμε!

Κανενα προβλημα με τον αγοραιο ερωτα. Αυτα που γραφεις ομως δεν στεκουν. Τα παιδακια θα τα μεγαλωνουν οι μανουλες τους και εμεις καφενειο-πορνειο απο το κρυφο ταμειο.  :dancing:

Επισκέπτης
Στο στρατό κάτι γιουσουφάκια με άσχημες γκόμενες το παιζαν τάξις και ηθική ότι και καλά δεν θα γαμήσουν ποτέ πουτάνα γιατί το θεωρούν υποτιμητικό από τη στιγμή που μπορούν να βρουν να γαμήσουν τσαμπέ(μέτριες και ασχημούλες  :2funny: ). Εγώ τους έλεγα ότι το βλέπω σαν άθλημα το γαμήσι κ δεν έχω πρόβλημα να γαμάω όσες  περισσότερες πουτάνες με καυλώνουν και έχω την οικονομική δυνατότητα να γαμήσω. Ήθελα να τους πω ότι έχω γαμήσει και πάρα πολλές περισσότερες γυναίκες από αυτούς, είτε πληρωμένες είτε απλήρωτες, αλλά το σταμάτησα γιατί λέω σειρές είμαστε ας μην δημιουργήσω ίντριγκες!  :2funny:

Πίστεψέ με, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ πουτάνας και γκόμενας είναι πάρα πολύ λεπτή. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν μπορείς να πεις με καμία ασφάλεια αν πρόκειται για γκόμενα ή πουτάνα. Γι' αυτό και ποτέ μου δεν θεώρησα την πορνεία επάγγελμα, είναι απλά κάτι βαθιά αλληλένδετο με τη φύση της γυναίκας.

Αφήστε τις πουτάνες να σας θεωρούν πελάτες τους αν έτσι τις βολεύει. Εσείς πάντα θα ξέρετε ότι είναι γκόμενές σας.

Επισκέπτης
Κανενα προβλημα με τον αγοραιο ερωτα. Αυτα που γραφεις ομως δεν στεκουν. Τα παιδακια θα τα μεγαλωνουν οι μανουλες τους και εμεις καφενειο-πορνειο απο το κρυφο ταμειο.  :dancing:

Η μεγαλύτερη κατάντια του άντρα είναι να μην έχει τα κότσια να πει στη γυναίκα του ότι ξενογαμάει. Άποψή μου κι αυτό.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Συγνώμη, δεν με ενδιαφέρει τι νιώθουν οι πουτάνες για μένα. Οι πουτάνες ζούνε σε ένα ψεύτικο κόσμο και νομίζουν π.χ. ότι αυτό που κάνουν είναι επάγγελμα. Με πιάνουν τα γέλια όταν διαβάζω ότι "η τάδε πουτάνα είναι καλή επαγγελματίας" κτλ. Η πορνεία δεν είναι επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής όπως περίπου και η επαιτεία. Το ότι η πολιτεία έχει κλείσει τις πουτάνες σε οίκους ανοχής για να ελέγξει την πορνεία και τις αναγκάζει να δηλώνονται δεν τις κάνει και επαγγελματίες. Αν είναι δυνατόν να θεωρείται επάγγελμα το να σε γαμάνε... Αυτές όμως θεωρούν ότι κάνουν επάγγελμα και μάλιστα απαιτούν από τους "γκόμενούς" τους να τους είναι πιστοί ξεχνώντας τελείως το γεγονός ότι οι ίδιες γαμιούνται με 40 άντρες την ημέρα, δηλαδή στην ουσία με 40 γκόμενους. Άρα το τι νιώθουν οι πουτάνες για εμάς πρέπει να έχει ελάχιστη σημασία, καθώς οι περισσότερες από αυτές είναι άτομα με μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας.

Αν πραγματικά δεν σας ενδιέφερε τι νιώθουν οι πουτάνες δι εσάς, δεν θα ξημεροβραδιαζόσαστε γονυπετής έξω από τον οίκο ανοχής που εργαζόταν η Κορίνα, εκλιπαρόντας την να σας ξαναδεχθεί ως πελάτη.  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η μεγαλύτερη κατάντια του άντρα είναι να μην έχει τα κότσια να πει στη γυναίκα του ότι ξενογαμάει. Άποψή μου κι αυτό.
Υποθετω κατα τη γνωμη σου, μεγαλη καταντια ειναι και για τον κλεφτη να μην εχει τα κοτσια να πει στην αστυνομια οτι κλεβει.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αν πραγματικά δεν σας ενδιέφερε τι νιώθουν οι πουτάνες δι εσάς, δεν θα ξημεροβραδιαζόσαστε γονυπετής έξω από τον οίκο ανοχής που εργαζόταν η Κορίνα, εκλιπαρόντας την να σας ξαναδεχθεί ως πελάτη.  ;)

Έλα και συ τώρα αυτά τα έκανε ως Πίκερ, τώρα ως Σάκης έχει αλλάξει κάποια πιστεύω  :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ντροπη αν γινονται αυτα που λεει ο αγιος
αν ισχυουν πρεπει να συλληφθει και να τιμωρηθει παραδειγματικα
καποιοι ακολουθουν τον νομο εβλαβικα δεν θα αφησουν κανεναν ουτε καν τον κυριο πικερ να τον παραβει :s&m_1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606
τα χουμε πει αυτα ρε sakis.η γνωμη ειναι σαν τη κωλοτρυπιδα.ολοι εχουμε απο μια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom