Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Ποτέ δεν παίρνω χάπια. Με αυτή τη συχνότητα λειτουργώ και τελειώνω άνετα σε 5-10 λεπτά με 10 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει να γαμάω κανένα μισάωρο σαν πορνοστάρ ούτε να κάνω ακάποτα κτλ. Η ικανοποίηση είναι όταν περνάνε τα χρόνια και ξέρεις ότι έχεις "αιώνες" να τραβήξεις μαλακία και ότι τελειώνεις πάντα με επαφή.

Φαντάζομαι ότι μετά από αυτή την δήλωση θα αισθανθήκατε τετοια φιλαυτία, που θα πυρπολήσατε κάνα δεμάτι τσιμπέλια τυλιγμένα σε μπασμά (αυτό ντε... που αποκαλειτε πούρο) γυμνός με την πλάτη στραμμένη στον καθρέπτη, γυρνώντας ελαφρά το κεφάλι σας για να θαυμασετε τον κώλο σας που είχε τέτοια ζητηση όταν ως Πίκης τον θέσατε προς πώληση στον παρόντα.  :)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ποτέ δεν παίρνω χάπια. Με αυτή τη συχνότητα λειτουργώ και τελειώνω άνετα σε 5-10 λεπτά με 10 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει να γαμάω κανένα μισάωρο σαν πορνοστάρ ούτε να κάνω ακάποτα κτλ. Η ικανοποίηση είναι όταν περνάνε τα χρόνια και ξέρεις ότι έχεις "αιώνες" να τραβήξεις μαλακία και ότι τελειώνεις πάντα με επαφή.
τρια πουλακια καθονται

ωραία φέτα

Προκειται για παραγοντα Εδεσσαϊκου, Βραζιλιανος εντελως...

Επισκέπτης
Φαντάζομαι ότι μετά από αυτή την δήλωση θα αισθανθήκατε τετοια φιλαυτία, που θα πυρπολήσατε κάνα δεμάτι τσιμπέλια τυλιγμένα σε μπασμά (αυτό ντε... που αποκαλειτε πούρο) γυμνός με την πλάτη στραμμένη στον καθρέπτη, γυρνώντας ελαφρά το κεφάλι σας για να θαυμασετε τον κώλο σας που είχε τέτοια ζητηση όταν ως Πίκης τον θέσατε προς πώληση στον παρόντα.  :)

Ήταν πολύ ωραία εποχή. Η επισκεψιμότητα στο νόμο του Picker είχε βαρέσει κόκκινο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Ήταν πολύ ωραία εποχή. Η επισκεψιμότητα στο νόμο του Picker είχε βαρέσει κόκκινο.

Δεν το συζητώ!!! Μεγάλη επιτυχία ο κώλος σας!!!  Αποκάλυψε δε ότι υπάρχουν πολλοί κωλομπαράδες αναμεταξύ μας.

Επισκέπτης
Αυτο εχει πιο πολυ λογικη απο το επιχειρημα του Σακη. Και εγω εχω τραυματισει την πουτσα μου στα μπουρδελα. Και φυσικα δεν ξαλαφρωνω τοσο ψυχικα οπως μετα απο ενα καλο μασαζ η γαμησι της μιας ωρας που μου δινει δυναμη για εβδομαδες. Ισως για αυτο ο Σακης θελει να πηγαινει τοσο συχνα στα πορνεια γιατι δεν εκτονωνεται ουσιαστικα.

Αυτο που ισχυριζεται, οτι κινδυνευεις να μεινεις αγαμητος αν δεν το προγραμματισεις, μπορεις να το καταλαβεις εσυ; Εγω δεν μπορω, εκτος αν προκειται για ατομο που δεν εχει ποτε διαθεση για σεξ και αναγκαζει τον εαυτο του. Θα ηθελα να πειστω αλλα δεν μπορω.

Είναι θέμα επιλογής. Άλλος επιλέγει να γαμάει 1 φορά την εβδομάδα και άλλος 3-4 φορές την εβδομάδα. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που γαμάνε στα μπουρδέλα ακόμα πιο συχνά από αυτό που προτείνω εγώ. Ο νόμος του Picker έχει σκοπό να βοηθήσει τους μοναχικούς τύπους να γαμάνε όσο και οι περισσότεροι παντρεμένοι, με τη διαφορά ότι αντί να πηγαίνουν με την ίδια γυναίκα μπορούν να το κάνουν με 3-4 διαφορετικές γυναίκες την εβδομάδα.

Επισκέπτης
τρια πουλακια καθονται

ωραία φέτα

Προκειται για παραγοντα Εδεσσαϊκου, Βραζιλιανος εντελως...

Φίλε σου προτείνω να κόψεις κι εσύ τη μαλακία. Δεν ειρωνεύομαι. Θα δεις το σεξ πολύ διαφορετικά.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Φίλε σου προτείνω να κόψεις κι εσύ τη μαλακία. Δεν ειρωνεύομαι. Θα δεις το σεξ πολύ διαφορετικά.
Στερνοπαιδι εισαι φιλε? Δε γαμας ε?
Ελα ρε γαμαιντερμαν, βλαχοτραβολτα που θα μας πεις εσυ για φιρφιρικια…Αντε λεβεντοκωλε μπουρμπουραγα που και να σε ρωτησω δεν θα εχεις  ιδεα από φαγκοτο. Ριγωτε ,κλαρινογαμπρε της δεκαρας. Νερντουλα, ε νερτνουλα… Εχεις παθει ρε μεγαλη σβημαρα από την μαλακια. Στροντζε, ε στροντζε

Επισκέπτης
Στερνοπαιδι εισαι φιλε? Δε γαμας ε?
Ελα ρε γαμαιντερμαν, βλαχοτραβολτα που θα μας πεις εσυ για φιρφιρικια…Αντε λεβεντοκωλε μπουρμπουραγα που και να σε ρωτησω δεν θα εχεις  ιδεα από φαγκοτο. Ριγωτε ,κλαρινογαμπρε της δεκαρας. Νερντουλα, ε νερτνουλα… Εχεις παθει ρε μεγαλη σβημαρα από την μαλακια. Στροντζε, ε στροντζε

Γιατί χαλιέσαι; Αν δεν γουστάρεις κάνε αυτό που νομίζεις. Ελευθερία έχουμε. Προσωπικά έχω να τραβήξω μαλακία σχεδόν 5 χρόνια εφαρμόζοντας το νόμο του Picker και χωρίς να έχω γκόμενα.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
:jerking: :jerking: :jerking:
οτι θες...γεια χαραδρα φιλε...

Επισκέπτης
Ζούμε σε μια πόλη ευλογημένη όπου το σεξ κοστίζει μόνο 10 ευρώ. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να ρίξεις γκόμενα για να γαμήσεις, μην μπαίνεις καν σε αυτή τη διαδικασία. Τώρα μπορείς να προπονήσεις τον εαυτό σου στο να ζεις μια πλήρη σεξουαλική ζωή γαμώντας 15 φορές το μήνα χωρίς να μαλακίζεσαι ποτέ. Η σχέση αργά ή γρήγορα φέρνει το γάμο, ο γάμος τα παιδιά και την κατακόρυφη πτώση της σεξουαλικής σου ζωής. Δεν χρειάζεται να έχεις σχέση για να γαμήσεις, τώρα μπορείς να γαμάς μια διαφορετική πουτάνα μέρα παρά μέρα με 150 ευρώ το μήνα. Ζούμε στην Αθήνα, την ευλογημένη πρωτεύουσα του σεξ όπου ο άντρας δεν χρειάζεται να παρακαλάει για να γαμήσει. Φέρσου έξυπνα και απόλαυσέ το.

Επισκέπτης
Ζούμε σε μια πόλη ευλογημένη όπου το σεξ κοστίζει μόνο 10 ευρώ. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να ρίξεις γκόμενα για να γαμήσεις, μην μπαίνεις καν σε αυτή τη διαδικασία. Τώρα μπορείς να προπονήσεις τον εαυτό σου στο να ζεις μια πλήρη σεξουαλική ζωή γαμώντας 15 φορές το μήνα χωρίς να μαλακίζεσαι ποτέ. Η σχέση αργά ή γρήγορα φέρνει το γάμο, ο γάμος τα παιδιά και την κατακόρυφη πτώση της σεξουαλικής σου ζωής. Δεν χρειάζεται να έχεις σχέση για να γαμήσεις, τώρα μπορείς να γαμάς μια διαφορετική πουτάνα μέρα παρά μέρα με 150 ευρώ το μήνα. Ζούμε στην Αθήνα, την ευλογημένη πρωτεύουσα του σεξ όπου ο άντρας δεν χρειάζεται να παρακαλάει για να γαμήσει. Φέρσου έξυπνα και απόλαυσέ το.

Ἀγαπητέ, κάθε μέρα μόνο πιτόγυρο θα τρῶς; Εἶναι δυνατόν;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Θα συμφωνήσω εν μέρει ότι το τυποποιημένο γαμήσι του Μεταξουργείου είναι σαν να τρως συνέχεια πίτσες και χάμπουργκερ,κάποια στιγμή μπουκώνεις!Θέλει για αλλαγή και λίγο ''σπιτικό'' φαγητό,έστω και όχι τέλεια μαγειρευμένο...

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω εν μέρει ότι το τυποποιημένο γαμήσι του Μεταξουργείου είναι σαν να τρως συνέχεια πίτσες και χάμπουργκερ,κάποια στιγμή μπουκώνεις!Θέλει για αλλαγή και λίγο ''σπιτικό'' φαγητό,έστω και όχι τέλεια μαγειρευμένο...

Φυσικά.

Επισκέπτης

Όποιος έχει γκόμενα δεν πρέπει να πηγαίνει στα μπουρδέλα. Αυτή είναι η άποψή μου. Είμαι μάλιστα υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας. Όποιος έχει γκόμενα πρέπει να κάθεται στα αυγά του και να αφήνει τις πουτάνες για τους αγνούς μοναχικούς full-time μπουρδελιάρηδες. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω παρέα με γυναίκες, τις βλέπω πρωτίστως σεξουαλικά. Βαριέμαι αφάνταστα να συνομιλώ μαζί τους για πάνω από 10 λεπτά. Οι πουτάνες είναι μια ιδανική λύση για τους μοναχικούς φαλλοκράτες-μισογύνηδες άντρες. Αυτοί κατά τη γνώμη μου είναι οι πραγματικοί μπουρδελιάρηδες και όχι οι σχεσάκηδες που μπορεί να γαμάνε στα μπουρδέλα μια στο τόσο για αλλαγή.

Επισκέπτης
Μισώ τις γυναίκες γιατί τα βρίσκουν όλα έτοιμα και έχουν την απαίτηση να αντιμετωπίζονται ως ίσες, λατρεύω τις πουτάνες γιατί μου δίνουν ακριβώς αυτό που θέλω χωρίς υποκρισίες και υπεκφυγές. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν μπορεί να κάνει μια "φυσιολογική" σχέση, είναι κατά κόρον φαλλοκράτης και έχει την ψυχολογία του βιαστή.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Όποιος έχει γκόμενα δεν πρέπει να πηγαίνει στα μπουρδέλα. Αυτή είναι η άποψή μου. Είμαι μάλιστα υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας. Όποιος έχει γκόμενα πρέπει να κάθεται στα αυγά του και να αφήνει τις πουτάνες για τους αγνούς μοναχικούς full-time μπουρδελιάρηδες.
Δεν έχεις δίκιο!Οι πουτάνες... λυσσάνε άμα πετύχουν κανέναν εμφανίσιμο που τον... έκλεψαν από την γκόμενά του,και τους μοναχικούς τους ψιλο-χοντροπεριφρονούν!Όπως κι αν έχει,παίξε έξυπνα μπαλίτσα...  ;)

Επισκέπτης
Δεν έχεις δίκιο!Οι πουτάνες... λυσσάνε άμα πετύχουν κανέναν εμφανίσιμο που τον... έκλεψαν από την γκόμενά του,και τους μοναχικούς τους ψιλο-χοντροπεριφρονούν!Όπως κι αν έχει,παίξε έξυπνα μπαλίτσα...  ;)

Συγνώμη, δεν με ενδιαφέρει τι νιώθουν οι πουτάνες για μένα. Οι πουτάνες ζούνε σε ένα ψεύτικο κόσμο και νομίζουν π.χ. ότι αυτό που κάνουν είναι επάγγελμα. Με πιάνουν τα γέλια όταν διαβάζω ότι "η τάδε πουτάνα είναι καλή επαγγελματίας" κτλ. Η πορνεία δεν είναι επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής όπως περίπου και η επαιτεία. Το ότι η πολιτεία έχει κλείσει τις πουτάνες σε οίκους ανοχής για να ελέγξει την πορνεία και τις αναγκάζει να δηλώνονται δεν τις κάνει και επαγγελματίες. Αν είναι δυνατόν να θεωρείται επάγγελμα το να σε γαμάνε... Αυτές όμως θεωρούν ότι κάνουν επάγγελμα και μάλιστα απαιτούν από τους "γκόμενούς" τους να τους είναι πιστοί ξεχνώντας τελείως το γεγονός ότι οι ίδιες γαμιούνται με 40 άντρες την ημέρα, δηλαδή στην ουσία με 40 γκόμενους. Άρα το τι νιώθουν οι πουτάνες για εμάς πρέπει να έχει ελάχιστη σημασία, καθώς οι περισσότερες από αυτές είναι άτομα με μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom