iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Γιατί με εμφανίζει με 2 μηνύματα ενώ έχω 3;
Εισαι σιγουρος τυπε? :S
Μηπως εκανες λαθος στο μετρημα? :S
Αυτό το πράγμα με τις εγκρίσεις των μηνυμάτων είναι λίγο εκνευριστικό. :S
Ντεμέκ είσαι εσύ αυτός;
Άν όταν διαβάζεις το πορνοάρλεκιν ή βλέπεις την τσόντα μαλακίζεσαι είσαι λάθος για τον νόμο. Σόρρυ φίλε, ο νόμος είναι σαφής.
Ο νόμος του Picker απευθύνεται στους μοναχικούς άντρες, σε αυτούς που δεν έχουν γκόμενα να γαμήσουν. Αυτό που λες εσύ είναι άλλη κατηγορία, αυτή του σεξομανή.
Ο νόμος του Picker είναι ένας οδηγός επιβίωσης για τους μοναχικούς άντρες. Είναι για τους μοναχικούς τύπους που δεν θέλουν να υστερούν σε τίποτα από αυτούς που έχουν γκόμενα. Με το νόμο του Picker κάθε μοναχικός άντρας μπορεί να αισθάνεται περήφανος.
σάκη αν κάποιος πηδάει 2 γκόμενες (μόνο sex) , πηδάει και στα μπουρδέλα , πηγαίνει και σε strip βλέπει και τσόντες στο νετ
και διαβάζει πορνο-άρλεκιν , είναι νόμιμος ή παράνομος σύμφωνα με τον νόμο του Picker ?
Έχω ωριμάσει πολύ στη σκέψη μου το νόμο. Βασική παράμετρος του νόμου είναι η εγκράτεια. Δεν πρέπει να μαλακίζεσαι ποτέ αλλά πρέπει να είσαι εγκρατής και στο σεξ. Η ιδανική συχνότητα είναι μέρα παρά μέρα, διαφορετικά κάποια στιγμή θα κουραστείς. Θα αναζητάς όλο και πιο extreme καταστάσεις για να ερεθιστείς με αποτέλεσμα να θέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα θα νιώθεις πάντα φρέσκος και έτοιμος για σεξ. Οι αποτυχίες σου θα είναι ελάχιστες και οι οργασμοί σου πιο δυνατοί.
μέρα παρά μέρα , επί πόσες φορές την μέρα ?
μία ή και περισσότερες (3-4 ) ?
αν πχ 3 την μια μέρα , μετά απο πόσες μέρες θα είναι η επόμενη ?
Δε μπορει να εχει παντα τη διαθεση καποιος ωστε να γαμαει μερα παρα μερα!!! Αυτο ειναι προγραμματισμος τη ζωης σε ενα κομματι της που δεν παιρνει προγραμματισμο. Πιστευω μονο με βιαγκρα/σιαλις εφαρμοζεται αυτος ο νομος απο ενηλικες.
Γιατι να κανεις προγραμματισμο και να μην γαμας οποτε σου ερθει;
Μία φορά, μέρα παρά μέρα. Αν κάνεις 3 συνεχόμενες, η επόμενη πρέπει να είναι μετά από 6 μέρες. Και φυσικά να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Συνολικά μιλάμε για 182-183 επαφές το χρόνο.