Επισκέπτης
ωχ πολύ μακριά πέφτει αυτό :-
Εδώ εσύ λες ότι σπάνια σου σηκώνεται πλέον. Ίσα-ίσα, μια εξαήμερη αποχή μετά από 3 συνεχόμενα γαμήσια σου κάνει καλό.
ωχ πολύ μακριά πέφτει αυτό :-
sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiΕδώ εσύ λες ότι σπάνια σου σηκώνεται πλέον. Ίσα-ίσα, μια εξαήμερη αποχή μετά από 3 συνεχόμενα γαμήσια σου κάνει καλό.
Γιατί αν δεν κάνεις προγραμματισμό κινδυνεύεις να μη γαμάς καθόλου. Ο νόμος δεν απευθύνεται σε όσους έχουν γκόμενα ή είναι παντρεμένοι αλλά σε όσους είναι μοναχικοί. Ο μπουρδελιάρης έχει 10 λεπτά για να γαμήσει και να χύσει, μην το ξεχνάς αυτό.
Δεν ισχυει αυτο που λες. Τα μπουρδελα δουλευουν ολο το 24ωρο. Κυριακες και αργιες. Οποτε θες γαμας. Αμα το προγραμματιζεις χανεται η απολαυση λεω εγω. Επιπλεον πιστευω στην αποψη η ποιοτητα ειναι σημαντικοτερη απο την ποσοτητα. Καλυτερα να γαμας μια φορα το μηνα κολ γκερλ παρα 15 φορες στο Μεταξουργειο ξεπετα.
Ο κος Picker τί απέγινε;
Χάθηκαν τα ίχνη του στην Αγγλία;
Έχω ωριμάσει πολύ στη σκέψη μου το νόμο.
έτσι.
κάθε νόμος είναι η συνισταμένη του δικαιοδοτικού προτσές που μπολιάζεται από τους κοινωνικούς συσχετισμούς μιας in concreto δικαιικής θεώρησης πάνω στα πράγματα.
έτσι.
κάθε νόμος είναι η συνισταμένη του δικαιοδοτικού προτσές που μπολιάζεται από τους κοινωνικούς συσχετισμούς μιας in concreto δικαιικής θεώρησης πάνω στα πράγματα.
Όλη η κουβέντα κ θεωρία στηρίζεται στο Μετάξι μόνο που δεν πατάει πολύς κόσμος ή κ σε βίζιτες?
πάντως σαν κοκοράκι θα πρέπει να πηδάς και να είσαι αγχωμένος με τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που τηρούνται στο μεταξι..
Δεν χρειάζεται να ρίξεις ''δυο τεμάχια'' στην βίζιτα, ρίξε ένα κ καλό, δυνατό με διάρκεια ένα ημίχρονο, 45λεπτάκια...ή και παραπάνω, κοντά στην ώρα, στα δίωρα ραντεβού χρησιμοποιώ την μέθοδο αυτή, στα στούντιο δεν πατάω καθώς είναι ''πιο καθωσπρέπει μπουρδελάκια με κόσμο στο σαλόνι κτλ.
Άλλη απόλαυση κ αίσθηση. Μάζεψε οχτώ 10αρικα που θα πέταγες σε φόλες κ ξεκίνα!
έχεις βάλει το ΠΡΕΠΕΙ στο πρόγραμμα, πηδάς γρήγορα κ ξεροχύνεις από το βιάγκρα κ μετά την επόμενη μέρα είσαι σαν τρελαμένος ταύρος να φανταστώ αλλά δεν ΠΡΕΠΕΙ να γαμήσεις κ πας την μεθεπόμενη κ της σκίζεις τα ράμματα, τα λέω λάθος κάπου αχαχαχα
όλο για αυνανισμό μιλάς, χαλάρωσε, κ η αφεντιά μου που δεν πηδάει ''μέρα παρά μέρα'' στα τρισάθλια τσαρδιά δεν παθαίνει και τίποτα...δεν ξεκαυλώνεις το σύστημά σου όπως πρέπει, ζορίζεις ''μηχανές κ υδραυλικά'' για μια μάχη με απίστευτη ποσότητα gel στην μουνάρα της...
Ο κος Picker τί απέγινε;
Χάθηκαν τα ίχνη του στην Αγγλία;