Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γιατί αν δεν κάνεις προγραμματισμό κινδυνεύεις να μη γαμάς καθόλου. Ο νόμος δεν απευθύνεται σε όσους έχουν γκόμενα ή είναι παντρεμένοι αλλά σε όσους είναι μοναχικοί. Ο μπουρδελιάρης έχει 10 λεπτά για να γαμήσει και να χύσει, μην το ξεχνάς αυτό.

Δεν ισχυει αυτο που λες. Τα μπουρδελα δουλευουν ολο το 24ωρο. Κυριακες και αργιες. Οποτε θες γαμας. Αμα το προγραμματιζεις χανεται η απολαυση λεω εγω. Επιπλεον πιστευω στην αποψη η ποιοτητα ειναι σημαντικοτερη απο την ποσοτητα. Καλυτερα να γαμας μια φορα το μηνα κολ γκερλ παρα 15 φορες στο Μεταξουργειο ξεπετα.

Επισκέπτης
Δεν ισχυει αυτο που λες. Τα μπουρδελα δουλευουν ολο το 24ωρο. Κυριακες και αργιες. Οποτε θες γαμας. Αμα το προγραμματιζεις χανεται η απολαυση λεω εγω. Επιπλεον πιστευω στην αποψη η ποιοτητα ειναι σημαντικοτερη απο την ποσοτητα. Καλυτερα να γαμας μια φορα το μηνα κολ γκερλ παρα 15 φορες στο Μεταξουργειο ξεπετα.

Μια φορά το μήνα; Και τον υπόλοιπο καιρό τι θα κάνεις; Τι να σου πω... Οι γνώμες διίστανται. Εγώ προτιμώ να γαμάω μέρα παρά μέρα ακόμα και το χειρότερο μπάζο και να μη μαλακίζομαι ποτέ.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο κος Picker τί απέγινε;

Χάθηκαν τα ίχνη του στην Αγγλία;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έχω ωριμάσει πολύ στη σκέψη μου το νόμο.

έτσι.

κάθε νόμος είναι η συνισταμένη του δικαιοδοτικού προτσές που μπολιάζεται από τους κοινωνικούς συσχετισμούς μιας in concreto δικαιικής θεώρησης πάνω στα πράγματα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Όλη η κουβέντα κ θεωρία στηρίζεται στο Μετάξι μόνο που δεν πατάει πολύς κόσμος ή κ σε βίζιτες?

πάντως σαν κοκοράκι θα πρέπει να πηδάς και να είσαι αγχωμένος με τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που τηρούνται στο μεταξι..

Επισκέπτης
έτσι.

κάθε νόμος είναι η συνισταμένη του δικαιοδοτικού προτσές που μπολιάζεται από τους κοινωνικούς συσχετισμούς μιας in concreto δικαιικής θεώρησης πάνω στα πράγματα.

Πρέπει το παιδί μόλις κλείνει τα 15 να κόβει μαχαίρι τη μαλακία και να γαμάει με μέση συχνότητα μέρα παρά μέρα για πάντα. Οι τσόντες και η μαλακία κάνουν μεγάλο κακό στον άντρα όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο.

Lillaki69

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
έτσι.

και της προσωπικης θεωρησης των πραγματων ..που δεν ειναι και τοσο ευκολο να τη διαθετεις...!!!

Επισκέπτης
Όλη η κουβέντα κ θεωρία στηρίζεται στο Μετάξι μόνο που δεν πατάει πολύς κόσμος ή κ σε βίζιτες?

πάντως σαν κοκοράκι θα πρέπει να πηδάς και να είσαι αγχωμένος με τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που τηρούνται στο μεταξι..

Όχι, ο καθένας ανάλογα με το εισόδημά του. Αν έχεις λεφτά μπορείς να γαμάς μέρα παρά μέρα σε στούντιο αντί στο Μετάξι που γαμάω εγώ. Πάντως και στο Μετάξι είναι απόλυτα εφικτό να τελειώνεις μέρα παρά μέρα με 10 ευρώ, αρκεί στο ενδιάμεσο να μη μαλακίζεσαι.

Τις βίζιτες προσωπικά τις απεχθάνομαι γιατί δεν μου αρέσει να τελειώνω δύο συνεχόμενες φορές. Η δεύτερη φορά μου φαίνεται τελείως βεβιασμένη και κάνει γενικά κακό στο σεξουαλικό σύστημα του άντρα. Μπουρδέλο ή στούντιο αν έχεις λεφτά και τίποτε άλλο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν χρειάζεται να ρίξεις ''δυο τεμάχια'' στην βίζιτα, ρίξε ένα κ καλό, δυνατό με διάρκεια ένα ημίχρονο, 45λεπτάκια...ή και παραπάνω, κοντά στην ώρα, στα δίωρα ραντεβού χρησιμοποιώ την μέθοδο αυτή, στα στούντιο δεν πατάω καθώς είναι ''πιο καθωσπρέπει μπουρδελάκια με κόσμο στο σαλόνι κτλ.

Άλλη απόλαυση κ αίσθηση. Μάζεψε οχτώ 10αρικα που θα πέταγες σε φόλες κ ξεκίνα!

Επισκέπτης
Δεν χρειάζεται να ρίξεις ''δυο τεμάχια'' στην βίζιτα, ρίξε ένα κ καλό, δυνατό με διάρκεια ένα ημίχρονο, 45λεπτάκια...ή και παραπάνω, κοντά στην ώρα, στα δίωρα ραντεβού χρησιμοποιώ την μέθοδο αυτή, στα στούντιο δεν πατάω καθώς είναι ''πιο καθωσπρέπει μπουρδελάκια με κόσμο στο σαλόνι κτλ.

Άλλη απόλαυση κ αίσθηση. Μάζεψε οχτώ 10αρικα που θα πέταγες σε φόλες κ ξεκίνα!

Οk, πάω πάσο. Αυτό θα το έκανα αν διέθετα 1500 ευρώ το μήνα μόνο για σεξ. Η βασικότερη παράμετρος του νόμου μου είναι να γαμάω και να τελειώνω αυστηρά μέρα παρά μέρα χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ. Με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η σταθερή συχνότητα και η ποσότητα από την ποιότητα.

Επισκέπτης
Φυσικά όλα αυτά είναι η γνώμη μου. Όπως έγραψα και πριν, οι γνώμες διίστανται!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
έχεις βάλει το ΠΡΕΠΕΙ στο πρόγραμμα, πηδάς γρήγορα κ ξεροχύνεις από το βιάγκρα κ μετά την επόμενη μέρα είσαι σαν τρελαμένος ταύρος να φανταστώ αλλά δεν ΠΡΕΠΕΙ να γαμήσεις κ πας την μεθεπόμενη κ της σκίζεις τα ράμματα, τα λέω λάθος κάπου αχαχαχα

Επισκέπτης
έχεις βάλει το ΠΡΕΠΕΙ στο πρόγραμμα, πηδάς γρήγορα κ ξεροχύνεις από το βιάγκρα κ μετά την επόμενη μέρα είσαι σαν τρελαμένος ταύρος να φανταστώ αλλά δεν ΠΡΕΠΕΙ να γαμήσεις κ πας την μεθεπόμενη κ της σκίζεις τα ράμματα, τα λέω λάθος κάπου αχαχαχα

Ποτέ δεν παίρνω χάπια. Με αυτή τη συχνότητα λειτουργώ και τελειώνω άνετα σε 5-10 λεπτά με 10 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει να γαμάω κανένα μισάωρο σαν πορνοστάρ ούτε να κάνω ακάποτα κτλ. Η ικανοποίηση είναι όταν περνάνε τα χρόνια και ξέρεις ότι έχεις "αιώνες" να τραβήξεις μαλακία και ότι τελειώνεις πάντα με επαφή.

Επισκέπτης
Και όσο για το "πρέπει", το σεξ είναι use it or lose it. Αν δεν βάλεις πρόγραμμα κινδυνεύεις να καταλήξεις να γαμάς μια φορά το μήνα μετά από κάποια χρόνια. Γι' αυτό συμβουλεύω κόψιμο μαχαίρι της μαλακίας και προγραμματισμό στο σεξ. Ακόμα και αν κάποιες φορές δεν το θέλεις τόσο πολύ, είναι σημαντικό να πιέσεις τον εαυτό σου να διατηρήσει μια σταθερή συχνότητα στο σεξ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
όλο για αυνανισμό μιλάς, χαλάρωσε, κ η αφεντιά μου που δεν πηδάει ''μέρα παρά μέρα'' στα τρισάθλια τσαρδιά δεν παθαίνει και τίποτα...δεν ξεκαυλώνεις το σύστημά σου όπως πρέπει, ζορίζεις ''μηχανές κ υδραυλικά'' για μια μάχη με απίστευτη ποσότητα gel στην μουνάρα της...

τεσπα, γούστα είναι αυτά

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
όλο για αυνανισμό μιλάς, χαλάρωσε, κ η αφεντιά μου που δεν πηδάει ''μέρα παρά μέρα'' στα τρισάθλια τσαρδιά δεν παθαίνει και τίποτα...δεν ξεκαυλώνεις το σύστημά σου όπως πρέπει, ζορίζεις ''μηχανές κ υδραυλικά'' για μια μάχη με απίστευτη ποσότητα gel στην μουνάρα της...

Αυτο εχει πιο πολυ λογικη απο το επιχειρημα του Σακη. Και εγω εχω τραυματισει την πουτσα μου στα μπουρδελα. Και φυσικα δεν ξαλαφρωνω τοσο ψυχικα οπως μετα απο ενα καλο μασαζ η γαμησι της μιας ωρας που μου δινει δυναμη για εβδομαδες. Ισως για αυτο ο Σακης θελει να πηγαινει τοσο συχνα στα πορνεια γιατι δεν εκτονωνεται ουσιαστικα.

Αυτο που ισχυριζεται, οτι κινδυνευεις να μεινεις αγαμητος αν δεν το προγραμματισεις, μπορεις να το καταλαβεις εσυ; Εγω δεν μπορω, εκτος αν προκειται για ατομο που δεν εχει ποτε διαθεση για σεξ και αναγκαζει τον εαυτο του. Θα ηθελα να πειστω αλλα δεν μπορω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom