Η πιο καλή τακτική γι'αυτές που είναι έτοιμες να στην ''πούνε'',είναι η επιθετική,για παράδειγμα:''Είχα επείγουσα ανάγκη για μια πίπα,αλλά επειδή δεν ήσουνα διαθέσιμη,τι να κάνω κι εγώ,φυτίλιασα ένα 20ρικο και πήγα στην Αλιόνα (π.χ.).Την επόμενη φορά που θα μου έρθει,θα μου το... σώσεις το 20ρικο''Αμα υπηρχε γενικα ωριμοτητα στον κοσμο και απο την δικη μας πλευρα και απο την πλευρα των γυναικων θα μπορουσες κάποια στιγμη να το πεις αλλα τωρα οποιος το κανει για μενα ειναι βλάκας γιατι θα τον σχολιάζουν καλυτερα πες βγηκα με μια .... απο το χωριο και την πηδηξα απλα μετα η μαλακια ειναι οτι μπορει να μην σε πιστεψουν επειδη δεν θα την εχουν δει αλλα στα @@ σου και σενα καλυτερο ειναι αυτο απο το να πεις οτι πηγες με πτανα παντως. Εκτος και αν το πεις σε ατομα που ειναι ωριμα και καταλαβαινουν. ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ε βέβαια.ποιος θέλει να ξέρει ότι ο διπλανος του γαμαει μουναρες τσάμπα και αυτός πληρώνει το μπαζο για να έχει και σχέση μαζι του.στη γερμανια και την αμερικη το αφύσικο είναι να μη γαμας πουτανεςΣπάστηκαν τρελά τύπε θα γούσταραν περισσότερο να ξέρουν ότι μένει μόνος στο σπίτι και τραβάει μαλακία κάθε βράδυ! ;)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Η πιο καλή τακτική γι'αυτές που είναι έτοιμες να στην ''πούνε'',είναι η επιθετική,για παράδειγμα:''Είχα επείγουσα ανάγκη για μια πίπα,αλλά επειδή δεν ήσουνα διαθέσιμη,τι να κάνω κι εγώ,φυτίλιασα ένα 20ρικο και πήγα στην Αλιόνα (π.χ.).Την επόμενη φορά που θα μου έρθει,θα μου το... σώσεις το 20ρικο''
χαχα την ειδα χθες την Αλιονα τι βυζος ειναι αυτος?
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
ειδικα οι γυναικες φρικαιρνουν αμα μαθουν κατι τετοιο
τους φαινεται αδιανοητο, οτι και καλα στα πορδελλα πανε μονο πορνογεροι
ναι, κάπως τα απλουστεύουν τα πράγματα.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ενταξει , δεν θα το πω μπροστα σε κοπελα που ισως να με ενδιαφερει!
αν σε διαβάσει ο νομοθέτης...
ποιός είδε τον Μωυσή και δεν τον φοβήθηκε.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
εμενα τα λες τυπε;
αλλα αμα καποιος ειναι εξω απο ολο αυτο και του το πεις βαζει διαφορα με το νου του
ποιος ο λογος να το διακινδυνευσεις να το μαθει και καποιος που σε ενδιαφερει;
δεν ειναι κακο αλλα αφου καποιοι το βλεπουν ετσι τι να κανουμε;
ειδικα οι γυναικες φρικαιρνουν αμα μαθουν κατι τετοιο
τους φαινεται αδιανοητο, οτι και καλα στα πορδελλα πανε μονο πορνογεροι
Απο οσο εχω παρατηρησει οι ηλικιες απο 22-30 ειναι οι χειροτερες για οσες ψάχνονται επειδη θα φορτωσουν σε σενα τις μαλακιες που τους εκανε ο πρωην τους.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
...γιατί δεν βρίσκουν μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν να την διώξουν;
οι άλλοι άνδρες πως βρίσκουν δηλαδή;πως οι άλλοι άνδρες βρίσκουν γκόμενες
που κρατούν ή διώχνουν;που κι οι γκόμενες τους κρατούν ή διώχνουν;
κακό είναι;είναι όλοι χαζοί και μουνόδουλοι εκείνοι;
μόνο οι πορωμένοι πικεροπελάτες ανακάλυψαν την αλήθεια;
φοβούνται κάτι; δεν θέλουν να ασχοληθούν;δεν ξέρουν να ασχοληθούν;
πως όμως θα αποδείξουν αυτά που λένε;δεν υπογράφουν συμβόλαιο μονιμότητας.
Απλά θα βρουν μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν θα την διώξουν κλωτσιδόν.
Έτσι...για να μας δείξουν ότι όντως μπορούν να βρουν μία γκόμενα να γαμήσουν
και κατόπιν να την διώξουν κλωτσιδόν.Πιστεύω ότι δεν μπορούν να βρουν
μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν να την διώξουν κλοτσιδών.
Μήπως τελικά είναι σαλιάρηδες αγαπούληδες κι αν βρουν μουνί δεν ξεκολλάνε;
Ας μας απαντήσουν οι ίδιοι σε αυτό,ας μας απαντήσουν στην συγκεκριμένη ερώτηση.
O μέσος full time μπουρδελιάρης στην πραγματικότητα φοβάται την γυναίκα ελευθέρας βοσκής, ή μάλλον κάθε γυναίκα, την οποία θεωρεί πουτάνα, που θα του τα φάει, κλπ κλπ και όλα τα ρίσκα που αυτή κουβαλάει. Τους φόβους αυτούς και τα συμπλέγματα τα έχει αναλύσει ο γερο-Ζίγκμουντ, να μην επανερχόμαστε.
Η πουτάνα είναι η εύκολη λύση. Μηδέν κίνδυνος απόρριψης, ελάχιστο πλέον κόστος, από 5 €, σίγουρη (συνήθως) εκσπερμάτωση.
Βέβαια για κάποιους όπως ο πίκερ που διαισθάνονται, ειδικά αν είναι πιο νέοι οτι κάτι δεν πάει καλά, δημιουργείται η άλλη ιδέα, οτι η πουτάνα είναι γκόμενα τους. Δες πρόσφατο ποστ πίκερ που λέει οτι επισκέπτεται την Κορίνα μόνο για να την δει και να της πει οτι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοι της.
Όταν δεν έχεις βιώσει το πολλαπλό δούναι και λαβείν που είναι η σχέση με μία γυναίκα
ταυτίζεις την πεντάλεπτη απρόσωπη συνεύρεση (τσιμπουκάκι, μουνάκι, χυσιματάκι) με σχέση.
Δεν θα απέκλεια αυτό που γράφεις στο τέλος, όταν τελικά γνωρίζει μια γυναίκα ο μπουρδελιάρης να γίνεται λόγω έλλειψης πείρας από το πραγματικό πεδίο της μάχης αλλά και συναισθηματικών απωθημένων ο πιο ρομαντικός μουνοδουλοπυρφόρος.
Το ίδιο βέβαια λέγεται και για τις πουτάνες όταν σταματάνε.
Go figure!
απλα ειναι αντιπαραγωγικη διαδικασια.τις περισσοτερες φορες χρειαζεται να βγεις με μια κοπελα ακομα και δυο φορες για να προχωρησει στο σεξ η κατασταση.ασε που οι περισσοτερες προτιμανε το δονητη τους απο εμας αφου τελειωνουν πολυ καλυτερα μαζι του.κομπρεσερ ειναι αυτο..γενικως παντως οι περισσοτερες κοπελες που βλεπω φαινεται να ειναι ευτυχισμενες χωρις καθολου αντρικο ενδιαφερον στη ζωη τους.σεξουλικο η μη.οποτε οταν μια νιωθει ολοκληρωμενη στη ζωη της γιατι να της το χαλασεις.γενικως περνανε μια χαρα χωρις εμαςO μέσος full time μπουρδελιάρης στην πραγματικότητα φοβάται την γυναίκα ελευθέρας βοσκής, ή μάλλον κάθε γυναίκα, την οποία θεωρεί πουτάνα, που θα του τα φάει, κλπ κλπ και όλα τα ρίσκα που αυτή κουβαλάει. Τους φόβους αυτούς και τα συμπλέγματα τα έχει αναλύσει ο γερο-Ζίγκμουντ, να μην επανερχόμαστε.
Η πουτάνα είναι η εύκολη λύση. Μηδέν κίνδυνος απόρριψης, ελάχιστο πλέον κόστος, από 5 €, σίγουρη (συνήθως) εκσπερμάτωση.
Βέβαια για κάποιους όπως ο πίκερ που διαισθάνονται, ειδικά αν είναι πιο νέοι οτι κάτι δεν πάει καλά, δημιουργείται η άλλη ιδέα, οτι η πουτάνα είναι γκόμενα τους. Δες πρόσφατο ποστ πίκερ που λέει οτι επισκέπτεται την Κορίνα μόνο για να την δει και να της πει οτι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοι της.
Όταν δεν έχεις βιώσει το πολλαπλό δούναι και λαβείν που είναι η σχέση με μία γυναίκα
ταυτίζεις την πεντάλεπτη απρόσωπη συνεύρεση (τσιμπουκάκι, μουνάκι, χυσιματάκι) με σχέση.
Δεν θα απέκλεια αυτό που γράφεις στο τέλος, όταν τελικά γνωρίζει μια γυναίκα ο μπουρδελιάρης να γίνεται λόγω έλλειψης πείρας από το πραγματικό πεδίο της μάχης αλλά και συναισθηματικών απωθημένων ο πιο ρομαντικός μουνοδουλοπυρφόρος.
Το ίδιο βέβαια λέγεται και για τις πουτάνες όταν σταματάνε.
Go figure!
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
1. τις περισσοτερες φορες χρειαζεται να βγεις με μια κοπελα ακομα και δυο φορες για να προχωρησει στο σεξ η κατασταση.
2. ασε που οι περισσοτερες προτιμανε το δονητη τους απο εμας αφου τελειωνουν πολυ καλυτερα μαζι του.κομπρεσερ ειναι αυτο..
3. γενικως παντως οι περισσοτερες κοπελες που βλεπω φαινεται να ειναι ευτυχισμενες χωρις καθολου αντρικο ενδιαφερον στη ζωη τους.σεξουλικο η μη.οποτε οταν μια νιωθει ολοκληρωμενη στη ζωη της γιατι να της το χαλασεις. γενικως περνανε μια χαρα χωρις εμας
1. καλά, αν πηδήξεις την δεύτερη φορά είσαι Θεός ρε φίλε. πλάκα μας κάνεις;
2. μαλακίες.
3. αυτό "ισχύει" "κάπως" αλλά πάμε στο θρεντ των ελλεηνίδων οπότε δεν θα γράψω περαιτέρω εδώ.
εν πάσει περιπτώσει, και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, να πω οτι θεωρώ, ακόμη και με το σκεπτικό που ανέπτυξα πιο πάνω τους full time μπουρδελιάρηδες πολύ καλά παιδιά και το εννοώ αυτό.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
κάτσε να συνεισφέρω και γώ στο θρέντακι με το σημερινό
αποκύημα της ρέκλας μου σε κάλτ καφετέρια στην καρδιά της
πιάτσας πίνοντας έναν ρομαντικό fredo capuccino και χαζεύοντας
τις αδέσποτες πόρνες :
Πορνική Τελειότητα
Αφοδεύω μόνος στην τουαλέτα μου
Είμαι ελεύθερος!
Δεν επίκειται καμμία εισβολή στον προσωπικό μου χώρο
ο οποίος θα παραμείνει αποκλειστικά κατειλημμένος και
κυριαρχούμενος μόνο απο μένα και ο χρόνος μου είναι μόνο
για μένα.
Χτες έριξα μια γρήγορη μαλακία βλέποντας ένα βιντεάκι
και ξανααπορροφήθηκα στις αυτοαναφορικές σκέψεις μου.
Χρησιμοποίησα την εικόνα απο τις μαστικές καμπυλότητες
μιας γυναίκας και το φαντασιακό ενδεχόμενο μιας σεξουαλικής
παράτριψης με μια άλλη , για να παράξω ευφορία , χωρίς κανένα
απο αυτά τα αντικείμενα να εισβάλει στον προσωπικό μου χώρο.
Το βράδυ θα βρώ κάτι να τον τρίψω λίγο και να φύγω...
Νιώθω την πορνική τελειότητα!
rigormortis
αποκύημα της ρέκλας μου σε κάλτ καφετέρια στην καρδιά της
πιάτσας πίνοντας έναν ρομαντικό fredo capuccino και χαζεύοντας
τις αδέσποτες πόρνες :
Πορνική Τελειότητα
Αφοδεύω μόνος στην τουαλέτα μου
Είμαι ελεύθερος!
Δεν επίκειται καμμία εισβολή στον προσωπικό μου χώρο
ο οποίος θα παραμείνει αποκλειστικά κατειλημμένος και
κυριαρχούμενος μόνο απο μένα και ο χρόνος μου είναι μόνο
για μένα.
Χτες έριξα μια γρήγορη μαλακία βλέποντας ένα βιντεάκι
και ξανααπορροφήθηκα στις αυτοαναφορικές σκέψεις μου.
Χρησιμοποίησα την εικόνα απο τις μαστικές καμπυλότητες
μιας γυναίκας και το φαντασιακό ενδεχόμενο μιας σεξουαλικής
παράτριψης με μια άλλη , για να παράξω ευφορία , χωρίς κανένα
απο αυτά τα αντικείμενα να εισβάλει στον προσωπικό μου χώρο.
Το βράδυ θα βρώ κάτι να τον τρίψω λίγο και να φύγω...
Νιώθω την πορνική τελειότητα!
rigormortis
το 2 φιλε ειναι σωστο.ξερω απο κοπελες και γιαυτο σου λεω πως οι περισσοτερες εχουν μουδιασει τα μουνια τους και εσυ δεν τους κανεις τιποτα πλεον.καποιες το λενε και διακριτικα για το ποσο καλυτερος ειναι ο δονοτης τους.το 3 ειναι λιγο μπερδεμενο οπως λες αλλα γενικως πιστευω πως δεν τις απασχολουν οι αντρες καθολου τις περισσοτερες.εκτος του βιοποριστικου κοματιου. να τα φερνεις δηλαδη.γιαυτο και βλεπεις πολλα νεα παιδια να μην ασχολουνται καθολου μαζι τους.δεν υπαρχει φλερτ κτλ1. καλά, αν πηδήξεις την δεύτερη φορά είσαι Θεός ρε φίλε. πλάκα μας κάνεις;
2. μαλακίες.
3. αυτό "ισχύει" "κάπως" αλλά πάμε στο θρεντ των ελλεηνίδων οπότε δεν θα γράψω περαιτέρω εδώ.
εν πάσει περιπτώσει, και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, να πω οτι θεωρώ, ακόμη και με το σκεπτικό που ανέπτυξα πιο πάνω τους full time μπουρδελιάρηδες πολύ καλά παιδιά και το εννοώ αυτό.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
το 2 φιλε ειναι σωστο.ξερω απο κοπελες και γιαυτο σου λεω πως οι περισσοτερες εχουν μουδιασει τα μουνια τους και εσυ δεν τους κανεις τιποτα πλεον.καποιες το λενε και διακριτικα για το ποσο καλυτερος ειναι ο δονοτης τους.το 3 ειναι λιγο μπερδεμενο οπως λες αλλα γενικως πιστευω πως δεν τις απασχολουν οι αντρες καθολου τις περισσοτερες.εκτος του βιοποριστικου κοματιου. να τα φερνεις δηλαδη.γιαυτο και βλεπεις πολλα νεα παιδια να μην ασχολουνται καθολου μαζι τους.δεν υπαρχει φλερτ κτλ
Τύπε δεν συγκρίνεται για τις γυναίκες το ζωντανό σπαρταριστό καυλί με κανέναν δονητή. Και γενικά βλέπω να γράφονται συχνά διάφορες μαλακίες του στυλ ότι οι γυναίκες δε γουστάρουν το γαμήσι όσο εμείς αλλά θα μου πεις άμα το μέτρο σύγκρισης του κάθε Πίκερ είναι η Κορίνα, η οποία είναι από τα μεγαλύτερα κομοδίνα, φυσικό είναι.
Για το ποιος γουστάρει περισσότερο το γαμήσι υπάρχει και αρχαιοελληνικός μύθος: ο Τειρεσίας έζησε 7 έτη ως γυναίκα, οπότε κλήθηκε να διαιτητεύσει μια διαφωνία Δία -΄Ηρας σχετικά με το ποιος απολαμβάνει το σεξ περισσότερο. Η απάντησή του: Αν διαιρούσαμε την ηδονή σε μέρη δέκα, ένα θα έπαιρνε ο άντρας και εννιά η γυναίκα.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Αυτο που εγινε με την Κορινα ειναι αυτο που γινεται παντα οταν ο πιρφορος δεν εχει πολλα λεφτα. Ο πιρφορος τρωει σουτ.
Στη συνεχεια ο πιρφορος καψουρευεται ακομη περισσοτερο και φθανει στο σημειο να θελει να τον πηδηξουν για να βρει χρηματα.
Το τρενο ομως εχει φυγει ...
Στη συνεχεια ο πιρφορος καψουρευεται ακομη περισσοτερο και φθανει στο σημειο να θελει να τον πηδηξουν για να βρει χρηματα.
Το τρενο ομως εχει φυγει ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Πασα ομοιοτητα με τον κ. Picker που περιεφερε τον τιμολογημενο κολο του ειναι εντελως συμπτωματικη.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Τύπε δεν συγκρίνεται για τις γυναίκες το ζωντανό σπαρταριστό καυλί με κανέναν δονητή. Και γενικά βλέπω να γράφονται συχνά διάφορες μαλακίες του στυλ ότι οι γυναίκες δε γουστάρουν το γαμήσι όσο εμείς αλλά θα μου πεις άμα το μέτρο σύγκρισης του κάθε Πίκερ είναι η Κορίνα, η οποία είναι από τα μεγαλύτερα κομοδίνα, φυσικό είναι.
Για το ποιος γουστάρει περισσότερο το γαμήσι υπάρχει και αρχαιοελληνικός μύθος: ο Τειρεσίας έζησε 7 έτη ως γυναίκα, οπότε κλήθηκε να διαιτητεύσει μια διαφωνία Δία -΄Ηρας σχετικά με το ποιος απολαμβάνει το σεξ περισσότερο. Η απάντησή του: Αν διαιρούσαμε την ηδονή σε μέρη δέκα, ένα θα έπαιρνε ο άντρας και εννιά η γυναίκα.
αφου ρε τυπε εχουν 40 φορες λιγοτερες γκαβλες απο μας ,τα θες και τα λες η σου ξεφευγουν?
ναι πως και γιαυτο τα μπουρδελα και τα κολ γκιρλς και τα στριπ αφορουν μονο τους αντρες
υπαρχουν πορνοι και για γυναικες?
ΥΓ.Αν ρωτησεις 10 γυναικες ποσες θελουν να κανουν ετσι απλα σεξ για το σεξ μαζι σου ποσες λες να πουνε ναι?
Αν ρωτησει 10 αντρες μια καλη-ωραια γυναικα αν θελουν να το κανουν μαζι της,ποσοι απο τους αντρες θα πουνε ναι λες?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Πολύ το αναλύετε το θέμα και δεν κανει. Τύπε COBRA το ποιος είναι πραγματικός μπουρδελιάρης είναι δύσκολο να το πεις. Για μένα πραγματικός μπουρδελιάρης είναι αυτός που γαμάει αποκλειστικά ή κυρίως στα μπουρδέλα και όχι περιστασιακά ανάμεσα σε σχέσεις ή όταν ξεφεύγει από τη γυναίκα του / γκόμενά του. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης συνήθως δεν έχει γκόμενα, είναι μοναχικό άτομο που για τον α) ή β) λόγο κατέληξε να γαμάει στα μπουρδέλα. Τα αίτια είναι πολλά και διαφορετικά - άλλοι δεν θέλουν και άλλοι δεν μπορούν να έχουν σχέση και άλλοι κάτι ανάμεσα στα δύο.
Τύπε GATSBY ελάχιστοι εδώ μέσα έχουν καταλάβει τι πραγματικά έγινε με την Κορίνα. Η Κορίνα είναι ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε μέσα στα μπουρδέλα και έχει πλάσει στο μυαλό της ένα ψεύτικο κόσμο στα μέτρα της για να μη νιώθει άσχημα που γαμιέται με 40 άντρες την ημέρα. Προσπαθεί να μη σκέφτεται καν ότι αυτό που κάνει με τους πελάτες της είναι σεξ. Ο λόγος που με απώθησε είναι επειδή μόνο εγώ της είπα την αλήθεια - και δυστυχώς η κοπελίτσα δεν αντέχει να ακούει την αλήθεια. Ο χρόνος από τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο μέχρι που βγαίνει είναι σαν να μην υπάρχει γι' αυτήν.
Σχεδόν άπαντες οι συμμετέχοντες οικειοθελώς σε ομαδώσεις κάποιας υποκουλτούρας (τοξικομανείς, μέλη θρησκευτικών αιρέσεων, κτηνοβάτες, κ.λ.π.) πλάθουν "κόσμους" στα μέτρα τους (τουτέστιν, κατασκευάζουν την δική τους πραγματικότητα) προκειμένου να μην αισθάνονται άβολα. Το ίδιο προφανώς κάμνετε και εσείς με το να πλάθετε τον "κόσμο" του πραγματικού μπουρδελιάρη.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
αφου ρε τυπε εχουν 40 φορες λιγοτερες γκαβλες απο μας ,τα θες και τα λες η σου ξεφευγουν?
ναι πως και γιαυτο τα μπουρδελα και τα κολ γκιρλς και τα στριπ αφορουν μονο τους αντρες
υπαρχουν πορνοι και για γυναικες?
ΥΓ.Αν ρωτησεις 10 γυναικες ποσες θελουν να κανουν ετσι απλα σεξ για το σεξ μαζι σου ποσες λες να πουνε ναι?
Αν ρωτησει 10 αντρες μια καλη-ωραια γυναικα αν θελουν να το κανουν μαζι της,ποσοι απο τους αντρες θα πουνε ναι λες?
Το 40 φορές λιγότερες καύλες πως σου ήρθε; Γιατί όχι 39 ή 41;
Ο αγοραίος έρωτας εστιάζεται στους άνδρες επειδή πολύ απλά οι γυναίκες μπορούν να βρουν πούτσο πολύ πιο εύκολα από μας. Δε χρειάζεται να πληρώσουν για αυτό.
Τώρα όσον αφορά το ερώτημα σου, άμα πάει ένας άνδρας στο ξεκάρφωτο και πει "θέλω σεξ" η γυναίκα θα τον περάσει για άρρωστο λιγούρη και θα φύγει, αν αυτό το κάνει η γυναίκα εμείς θα σκεφτούμε πως είναι πουτάνα και θα την ακολουθήσουμε, έχει να κάνει με κοινωνικές νόρμες και όχι με τα θέλω.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Το 40 φορές λιγότερες καύλες πως σου ήρθε; Γιατί όχι 39 ή 41;
Ο αγοραίος έρωτας εστιάζεται στους άνδρες επειδή πολύ απλά οι γυναίκες μπορούν να βρουν πούτσο πολύ πιο εύκολα από μας. Δε χρειάζεται να πληρώσουν για αυτό.
Τώρα όσον αφορά το ερώτημα σου, άμα πάει ένας άνδρας στο ξεκάρφωτο και πει "θέλω σεξ" η γυναίκα θα τον περάσει για άρρωστο λιγούρη και θα φύγει, αν αυτό το κάνει η γυναίκα εμείς θα σκεφτούμε πως είναι πουτάνα και θα την ακολουθήσουμε, έχει να κάνει με κοινωνικές νόρμες και όχι με τα θέλω.
ρωτα τον ριγκομορτη να σου πει για τα ιατρικα ,αυτο λεω και εγω ρε τυπε αμα θελει σεξ υπαρχουν απεροι μαλακες μπακουρια που θα αυτομαστιγωνονταν προκειμενου να πηδηξουν
τι κοινωνικες νορμες και παπαριες απο την αρχαιοτητα υπαρχουν πουτανες εταιρες πες το οπως θελεις..?αντρες πορνοι υπηρχαν?μονο για τους δροσερους τυπους
οσο για το ποσο ευχαριστιουνται το σεξ ειναι μεγαλη φιδια εγω ξερω γυναικες που εχουν να το κανουν χρονια
δεν παντρευτηκαν ποτε και μια χαρα ειναι δεν το χουν αναγκη,ο αντρας στην συγκεκριμενη περιπτωση θα χε ρεψει απο τη μαλακια :S
ξερω καημενους που χωρισαν και περασαν δυσκολα ασπρισαν τα μαλλια τους και δειχνουν 10 χρονια μεγαλυτεροι :S
αλλα οι σκληρες αληθειες που λεω δεν αρεσουν φαινεται
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Το 1-9 που λεει ο μυθος ειναι λιγο υπερβολικο, αλλα το οτι η γυναικα απολαμβανει το σεξ περισσοτερο απ οτι ο αντρας, ειναι αληθεια ;)
Δε χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να το καταλαβεις...
Εχω γαμησει γκομενες που τους εκλεινα το στομα γιατι φωναζαν και μας ακουγε ολη η γειτονια Και οταν τους ελεγα να κανουν ησυχια μου απανταγαν οτι δε γινεται...
Τωρα θα ποσταρεις το φιδι , αλλα αυτο που σου λεω ειναι αληθεια ;)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Το 1-9 που λεει ο μυθος ειναι λιγο υπερβολικο, αλλα το οτι η γυναικα απολαμβανει το σεξ περισσοτερο απ οτι ο αντρας, ειναι αληθεια ;)
Δε χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να το καταλαβεις...
Εχω γαμησει γκομενες που τους εκλεινα το στομα γιατι φωναζαν και μας ακουγε ολη η γειτονια Και οταν τους ελεγα να κανουν ησυχια μου απανταγαν οτι δε γινεται...
Τωρα θα ποσταρεις το φιδι , αλλα αυτο που σου λεω ειναι αληθεια ;)
σε πιστευω ρε μαν,απλα η διαφωνια εγκειται στο σημειο οτι γουσταρουν το σεξ καθαυτου για το σεξ,αυτες τις διεγειρει ολη η διαδικασια(συμπεριφορα του αρσενικου) πριν φτασεις στο κρεβατι,επιπλο,αμαξι η οπουδηποτε το κανεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις