Tmac1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Μαγκες οι γκομενες δεν ειναι μονο για γαμησι, μη γενικευετε!! Δεν ειναι ολες πουτανεςκαι τι να κανει τυπε;
να πληρωσει τα διπλα για να γαμαει πατσαβουρες χωρις εμπολα;
Μαγκες οι γκομενες δεν ειναι μονο για γαμησι, μη γενικευετε!! Δεν ειναι ολες πουτανεςκαι τι να κανει τυπε;
να πληρωσει τα διπλα για να γαμαει πατσαβουρες χωρις εμπολα;
Θα προτιμούσε να ήταν αξιογάμητος αλλά δε γαμείςΕισθε αξιολυπητος ...
δεν ειπα οτι ειναι μονο για γαμησι τυπε οι γκομενες με παρεξηγησεςΜαγκες οι γκομενες δεν ειναι μονο για γαμησι, μη γενικευετε!! Δεν ειναι ολες πουτανες
σωστος.δεν ειπα οτι ειναι μονο για γαμησι τυπε οι γκομενες με παρεξηγησες
οι γκομενες ειναι:
1) για να κανουν παιδια
2) για να κρατανε το σπιτι - νοικοκυριο
3) για γαμησι
αν δεν εισαι σε ηλικια για να κανεις παιδια, φευγουν τα 2 πρωτα οποτε μενει το γαμησι
και σου ερχεται πιο φτηνα στα πορδελλα απο οτι με ελλεεινιδες γκομενες
ασε που οι σημερινες ελλεεινιδες εχουν γραμμενα τα παιδια και το νοικοκυριο στο μουνι τους
α ξεχασα. ειναι και η συναισθηματικη καλυψη
![]()
Θα προτιμούσε να ήταν αξιογάμητος αλλά δε γαμείς![]()
τυπε ο βαιτσης αποστολατος ειπε στην τηλεοραση οτι που και που πρεπει να τον παιζουμε ασχετως ηλικιαςΕγώ γαμάω πουτάνες μέρα παρά μέρα και δεν μαλακίζομαι ποτέ
ενταξει βοηθαει και η μαλακια.καθε εργαλειο εχει το σκοπο του.Τι να σου πω τύπε? Εγώ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Η συμβουλή μου για τα νέα παιδιά είναι να κόβουν τη μαλακία στα 18 και να γαμάνε με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα για πάντα. Αν δεν κόψεις μαχαίρι τη μαλακία δεν θα αισθανθείς ποτέ πραγματικός άντρας.
βρες μια να την πληρωνεις για δεκα..αυτη ειναι η συμβουλη τουςκι εγω δε συμφωνω με το να διαφημιζουμε παντου οτι παμε σε πουτανες
οχι για το λογο που λες βεβαια
αλλα γιατι δεν ξερουμε πως θα το παρει ο αλλος
εγω ας πουμε οταν ημουν φανταρος ειπα σε μια εξοδο σε 2-3 συμφανταρα που καναμε πολυ παρεα οτι γαμαω στα μπουρδελα
και πεσανε να με φανε
και τι πραματα ειναι αυτα, και δεν εχεις αξιοπρεπεια, και αντε βρες μια κοπελα
επεσα σε πιρφορους που δεν ειχαν παει ποτε στη ζωη τους
γιαυτο θελει προσοχη σε ποιον λεμε τι
και εννοειται δεν το λεμε ποτε σε γυναικα
κι εγω δε συμφωνω με το να διαφημιζουμε παντου οτι παμε σε πουτανεςΣε πολλά θα συμφωνήσω! Έχω μια κύρια ένσταση όσον αφορά στη διαφήμιση παντού ότι πάμε σε πουτάνες:τι θα γίνει εάν ξαφνικά... ξυπνήσουν όλοι;Μέχρι να εξισορροπηθεί η προσφορά και η ζήτηση,το γαμήσι στο Μεταξι θα φτάσει το 100ευρω...
φιλε.εχει βγει μια ερευνα που λεει οτι το 70% των γυναικων ειναι αγαμητες.απο φιλους που γαμανε.γαμανε μονο αφου εκπληρωσουν τα καπριτσια της γκομενας. Αυτα στα λεω απο γκομενες που γνωριζω προσωπικα.ζητανε τη μανα τους με το πατερα τους .εσυ δηλαδη που τις βρισκεις τις ευκολες γυναικες για σεξ?Ισοδύναμη τοποθέτηση χωρίς να διαβάσω καν τι γράφτηκε στις 400.000 σελίδες...
Οι πορωμένοι πικεροπελάτες ισχυρίζονται ότι οι γκόμενες είναι άχρηστες
ανέραστες και τους ζαλίζουν τ'αρχίδια.Ισχυρίζονται ότι όλες οι γκόμενες
είναι έτσι και μόνο οι πουτάνες αξίζουν.Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι γνωρίζουν
το αντικείμενο μιας κι έχουν καταλήξει στο άνωθεν συμπέρασμα.
Δεκτή η τοποθέτηση τους,αλλά...
γιατί δεν βρίσκουν μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν να την διώξουν;
οι άλλοι άνδρες πως βρίσκουν δηλαδή;πως οι άλλοι άνδρες βρίσκουν γκόμενες
που κρατούν ή διώχνουν;που κι οι γκόμενες τους κρατούν ή διώχνουν;
κακό είναι;είναι όλοι χαζοί και μουνόδουλοι εκείνοι;
μόνο οι πορωμένοι πικεροπελάτες ανακάλυψαν την αλήθεια;
φοβούνται κάτι; δεν θέλουν να ασχοληθούν;δεν ξέρουν να ασχοληθούν;
πως όμως θα αποδείξουν αυτά που λένε;δεν υπογράφουν συμβόλαιο μονιμότητας.
Απλά θα βρουν μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν θα την διώξουν κλωτσιδόν.
Έτσι...για να μας δείξουν ότι όντως μπορούν να βρουν μία γκόμενα να γαμήσουν
και κατόπιν να την διώξουν κλωτσιδόν.Πιστεύω ότι δεν μπορούν να βρουν
μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν να την διώξουν κλοτσιδών.
Μήπως τελικά είναι σαλιάρηδες αγαπούληδες κι αν βρουν μουνί δεν ξεκολλάνε;
Ας μας απαντήσουν οι ίδιοι σε αυτό,ας μας απαντήσουν στην συγκεκριμένη ερώτηση.
Υ.Γ Πάω να γαμήσω άκα μια γκόμενα...![]()
Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και χαλαει τα λεφτα του οπως αυτος γουσταρει χωρις μα μου και γιατι... Εγω πχ βρισκομαι σε περιοδο που γουσταρω να πηγαινω μονο σε πουτανες μετα απο 4 χρονια που τραβιομουνα με γκομενες. Αυτο δε σημαινει οτι θα συνεχισω ετσι μια ζωη!! Απλα χρειαζεται ενα διαλειμμα για να ξελαμπικαρεις που και πουδε συμφωνω με την πικεροθεωρια αλλα αμα ο αλλος ειναι ικανοποιημενος με τις πουτανες και το ευκολο και φτηνο σεξ που του προσφερουν και εχει καλυψει τις αναγκες του, γιατι να παιξει με τα νευρα του και την ψυχικη του υγεια προσπαθωντας να ριξει μια ελλεεινιδα και να της κανει ολα τα χατηρια για να γαμησει;
και δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση οσοι πηγαινουν με ελλεινιδες
γιατι θα σου πω οτι απο αυτα που βλεπω γυρω μου απο φιλους, οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι καταπιεζονται και κανουν τον καραγκιοζη και το κοροιδο για να μην διαολοστειλουν την ελλεινιδα που τους πρηζει τον πουτσο με τις παραξενιες και τις απαιτησεις της
και να μην παω καθολου στα νεα παντρεμενα ζευγαρια που τα 2 στα 3 χωριζουν γιατι θα χασουμε τη μπαλα
οποτε ο καθενας διαλεγει αν θελει να καλυπτει τις αναγκες του ξενοιαστα η με ταλαιπώρια
Ειναι καθαρα το τι ψαχνεις φιλε!!! Ξεγνοιαστος ημουν και τοτε που τραβιομουνα, γιατι γουσταρα να τραβιεμαι, ξεγνοιαστος ειμαι και τωρα που οταν θελω να ξελαμπικαρω τα σκαω , γαμαω και φευγω κυριος γιατι αυτη την περιοδο αυτο γουσταρωκαι ποτε επιασες τον εαυτο σου να εισαι πιο ηρεμος ψυχικα και ξενοιαστος
τα 4 χρονια που "τραβιοσουνα" (οπως ειπες μονος σου) με ελλεεινιδες η τωρα;
δε συμφωνω με την πικεροθεωρια αλλα αμα ο αλλος ειναι ικανοποιημενος με τις πουτανες και το ευκολο και φτηνο σεξ που του προσφερουν και εχει καλυψει τις αναγκες του, γιατι να παιξει με τα νευρα του και την ψυχικη του υγεια προσπαθωντας να ριξει μια ελλεεινιδα και να της κανει ολα τα χατηρια για να γαμησει;Οι πορωμένοι πικεροπελάτες γιατί δεν βρίσκουν μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν να την διώξουν;
οι άλλοι άνδρες πως βρίσκουν δηλαδή;πως οι άλλοι άνδρες βρίσκουν γκόμενες
που κρατούν ή διώχνουν;που κι οι γκόμενες τους κρατούν ή διώχνουν;
κακό είναι;είναι όλοι χαζοί και μουνόδουλοι εκείνοι;
μόνο οι πορωμένοι πικεροπελάτες ανακάλυψαν την αλήθεια;
Έτσι...για να μας δείξουν ότι όντως μπορούν να βρουν μία γκόμενα να γαμήσουν
και κατόπιν να την διώξουν κλωτσιδόν.Πιστεύω ότι δεν μπορούν...
και ποτε επιασες τον εαυτο σου να εισαι πιο ηρεμος ψυχικα και ξενοιαστοςΟ καθενας κανει οτι γουσταρει και χαλαει τα λεφτα του οπως αυτος γουσταρει χωρις μα μου και γιατι... Εγω πχ βρισκομαι σε περιοδο που γουσταρω να πηγαινω μονο σε πουτανες μετα απο 4 χρονια που τραβιομουνα με γκομενες. Αυτο δε σημαινει οτι θα συνεχισω ετσι μια ζωη!! Απλα χρειαζεται ενα διαλειμμα για να ξελαμπικαρεις που και που