Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
κι εγω δε συμφωνω με το να διαφημιζουμε παντου οτι παμε σε πουτανες
οχι για το λογο που λες βεβαια
αλλα γιατι δεν ξερουμε πως θα το παρει ο αλλος
εγω ας πουμε οταν ημουν φανταρος ειπα σε μια εξοδο σε 2-3 συμφανταρα που καναμε πολυ παρεα οτι γαμαω στα μπουρδελα
και πεσανε να με φανε
και τι πραματα ειναι αυτα, και δεν εχεις αξιοπρεπεια, και αντε βρες μια κοπελα
επεσα σε πιρφορους που δεν ειχαν παει ποτε στη ζωη τους
γιαυτο θελει προσοχη σε ποιον λεμε τι
και εννοειται δεν το λεμε ποτε σε γυναικα
Εγω λεω και σε γυναικες οτι γαμαω πουτανες! :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
εγκλημα τυπε
στη δουλεια καποιου γνωστου μου ειναι ενας τυπος 55αρης μπακουρος που δεν εχει παντρευτει ποτε
ο τυπος για να ξελαμπικαρει γαμουσε στα πορδελλα χωρις να το εχει πει σε κανεναν
πως εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και τον ειδε ενας συναδελφος οταν περνουσε με το αμαξι του εξω απο πορδελλο να μπαινει μεσα
καλος μαλακας κι αυτος πηγε και το ειπε σε μια γυναικα συναδελφο
απο την αλλη μερα το εμαθε ολο το μεγαρο και θαβανε τον τυπο πισω απο την πλατη του
ακομα δεν εχει παρει χαμπαρι τι του σουρνουνε αλλα απαξ και μπηκαν οι κουτσομπολες στη μεση, τον εχουν ξεφτιλισει τοσα χρονια  :-
Ενταξει , δεν θα το πω μπροστα σε κοπελα που ισως να με ενδιαφερει! :hi:
Αλλα γενικα που ειναι το ΚΑΚΟ? Πληρωνεις και γαμας! Δεν πουλας ναρκωτικα!!!
Ειμαστε πολυ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ κοινωνια!!! :s&m_3:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
εμενα τα λες τυπε;
αλλα αμα καποιος ειναι εξω απο ολο αυτο και του το πεις βαζει διαφορα με το νου του
ποιος ο λογος να το διακινδυνευσεις να το μαθει και καποιος που σε ενδιαφερει;
δεν ειναι κακο αλλα αφου καποιοι το βλεπουν ετσι τι να κανουμε;
ειδικα οι γυναικες φρικαιρνουν αμα μαθουν κατι τετοιο
τους φαινεται αδιανοητο, οτι και καλα στα πορδελλα πανε μονο πορνογεροι
''Ο αναμαρτητος πρωτος το ληθω βαλλετω!!! '' Ιησους Χρηστος :hi:
Η Αγια Γραφη εχει απαντησεις σε ολα!!! :kneel:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εγω λεω και σε γυναικες οτι γαμαω πουτανες! :rockon:
εγκλημα τυπε
στη δουλεια καποιου γνωστου μου ειναι ενας τυπος 55αρης μπακουρος που δεν εχει παντρευτει ποτε
ο τυπος για να ξελαμπικαρει γαμουσε στα πορδελλα χωρις να το εχει πει σε κανεναν
πως εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και τον ειδε ενας συναδελφος οταν περνουσε με το αμαξι του εξω απο πορδελλο να μπαινει μεσα
απο την αλλη μερα το εμαθε ολο το μεγαρο και θαβανε τον τυπο πισω απο την πλατη του
ακομα δεν εχει παρει χαμπαρι τι του σουρνουνε αλλα απαξ και μπηκαν οι κουτσομπολες στη μεση, τον εχουν ξεφτιλισει παντου  :-

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ενταξει , δεν θα το πω μπροστα σε κοπελα που ισως να με ενδιαφερει! :hi:
Αλλα γενικα που ειναι το ΚΑΚΟ? Πληρωνεις και γαμας! Δεν πουλας ναρκωτικα!!!
Ειμαστε πολυ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ κοινωνια!!! :s&m_3:
εμενα τα λες τυπε;
αλλα αμα καποιος ειναι εξω απο ολο αυτο και του το πεις βαζει διαφορα με το νου του
ποιος ο λογος να το διακινδυνευσεις να το μαθει και καποιος που σε ενδιαφερει;
δεν ειναι κακο αλλα αφου καποιοι το βλεπουν ετσι τι να κανουμε;
ειδικα οι γυναικες φρικαιρνουν αμα μαθουν κατι τετοιο
τους φαινεται αδιανοητο, οτι και καλα στα πορδελλα πανε μονο πορνογεροι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι περισσοτερες ειναι χαλαρες.μια φιλη μου ηθελε να φερει και ρωσιδα να πηδηξω δωρο.εδω περα δεν εχουν αυτες προβλημα να λενε οτι τον εχουν φαει απο 50 αντρες.θα εχετε εσεις?

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κι οι δυο σας έχετε δεχτεί την μοίρα σας βλέπω.Ποια είναι αυτή η ανυπόγραφη έρευνα;γεμίσαμε σοφιστικέ έρευνες.
Ούτε έγραψα να μην πηγαίνετε με πουτάνες.Κι εγώ πάω κι όλοι πάμε λίγο πολύ.Άλλο πράγμα έγραψα.
Τελικά δεν μπορεί ο κάθε μογγολοαγαπούλης επειδή δεν του κάθεται τίποτα,να αποθεώνει όλες τις πουτάνες
σε ένα σάιτ που το 70% αφορά άλλα θέματα...έτσι δεν είναι;  :2funny:
τελικά από τους μογγολοαγαπούληδες ξεκινούν όλα.

φιλε.εχει βγει μια ερευνα που λεει οτι το 70% των γυναικων ειναι αγαμητες.απο φιλους που γαμανε.γαμανε μονο αφου εκπληρωσουν τα καπριτσια της γκομενας. Αυτα στα λεω απο γκομενες που γνωριζω προσωπικα.ζητανε τη μανα τους με το πατερα τους .εσυ δηλαδη που τις βρισκεις τις ευκολες γυναικες για σεξ?

δε συμφωνω με την πικεροθεωρια αλλα αμα ο αλλος ειναι ικανοποιημενος με τις πουτανες και το ευκολο και φτηνο σεξ που του προσφερουν και εχει καλυψει τις αναγκες του, γιατι να παιξει με τα νευρα του και την ψυχικη του υγεια προσπαθωντας να ριξει μια ελλεεινιδα και να της κανει ολα τα χατηρια για να γαμησει;
και δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση οσοι πηγαινουν με ελλεινιδες
γιατι θα σου πω οτι απο αυτα που βλεπω γυρω μου απο φιλους, οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι καταπιεζονται και κανουν τον καραγκιοζη και το κοροιδο για να μην διαολοστειλουν την ελλεινιδα που τους πρηζει τον πουτσο με τις παραξενιες και τις απαιτησεις της
και να μην παω καθολου στα νεα παντρεμενα ζευγαρια που τα 2 στα 3 χωριζουν γιατι θα χασουμε τη μπαλα
οποτε ο καθενας διαλεγει αν θελει να καλυπτει τις αναγκες του ξενοιαστα η με ταλαιπώρια

γιατί δεν βρίσκουν μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν να την διώξουν;
κακό είναι;είναι όλοι χαζοί και μουνόδουλοι εκείνοι;
μόνο οι πορωμένοι πικεροπελάτες ανακάλυψαν την αλήθεια;

φοβούνται κάτι; δεν θέλουν να ασχοληθούν;δεν ξέρουν να ασχοληθούν;
πως όμως θα αποδείξουν αυτά που λένε;δεν υπογράφουν συμβόλαιο μονιμότητας.
Απλά θα βρουν μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν θα την διώξουν κλωτσιδόν.

Έτσι...για να μας δείξουν ότι όντως μπορούν να βρουν μία γκόμενα να γαμήσουν
και κατόπιν να την διώξουν κλωτσιδόν.Πιστεύω ότι δεν μπορούν να βρουν
μία γκόμενα να γαμήσουν και κατόπιν να την διώξουν κλοτσιδών.

Αυτό έγραψα...

:rockon:

Μήπως είναι ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κι οι δυο σας έχετε δεχτεί την μοίρα σας βλέπω.Ποια είναι αυτή η ανυπόγραφη έρευνα;γεμίσαμε σοφιστικέ έρευνες.
Ούτε έγραψα να μην πηγαίνετε με πουτάνες.Κι εγώ πάω κι όλοι πάμε λίγο πολύ.Άλλο πράγμα έγραψα.
Τελικά δεν μπορεί ο κάθε μογγολοαγαπούλης επειδή δεν του κάθεται τίποτα,να αποθεώνει όλες τις πουτάνες

Αυτό έγραψα...

ερευνα του σεξουαλικου ινστιτουτου ειναι.δεν πιστευω οτι ειναι κακο να βιωνεις τον ερωτα με μια πορνη δηλωμενη..ποιος ειναι ο μογγολοαγαπουλης :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Αυτό έγραψα...

Μήπως είναι ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ;
τι θα πει σαλιαρης?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Picker βρήκες γκόμενα και πρόδωσες;  :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ποιοτικό θρεντ  :hi: :hi: :hi: :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΟΧΙ ΤΥΠΕ, ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΙΑ. ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΞΑΝΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ.

Ωραίος. :hi:
Γράφε με μικρά όμως,γιατί δεν διαβάζονται τα κεφαλαία...
Με Κορινάκι τι παίζει;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ 8 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK. O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΖΙ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ ΤΥΠΕ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ.
:2funny:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΥΠΕ, ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΙΑΝΑ ΣΤΟ 19Α. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΝΑΚΙ. ΤΗ ΣΤΗΝΩ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΠΟΡΝΟΤΑΚΟΥΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ. ΑΠΛΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ.  :sunglasses: :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
εγκλημα τυπε
ακομα δεν εχει παρει χαμπαρι τι του σουρνουνε αλλα απαξ και μπηκαν οι κουτσομπολες στη μεση, τον εχουν ξεφτιλισει παντου  :-

Σπάστηκαν τρελά τύπε θα γούσταραν περισσότερο να ξέρουν ότι μένει μόνος στο σπίτι και τραβάει μαλακία κάθε βράδυ!  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγκλημα τυπε

Αυτος που πηγε με το αμαξι εκει για ποιο λογο περνουσε απο εκει? ε οταν τα ελεγα εγω παλια αυτα οτι κανε την δουλεια σου και μη λες τιποτα κοροιδευανε εδω μεσα μερικοι ειναι κουτσομποληδες περιμενουν χωματακι να αρχισουν το θαψιμο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αμα υπηρχε γενικα ωριμοτητα στον κοσμο και απο την δικη μας πλευρα και απο την πλευρα των γυναικων θα μπορουσες κάποια στιγμη να το πεις αλλα τωρα οποιος το κανει για μενα ειναι βλάκας γιατι θα τον σχολιάζουν καλυτερα πες βγηκα με μια .... απο το χωριο  :2funny: και την πηδηξα απλα μετα η μαλακια ειναι οτι μπορει να μην σε πιστεψουν επειδη δεν θα την εχουν δει αλλα στα @@ σου και σενα καλυτερο ειναι αυτο απο το να πεις οτι πηγες με πτανα παντως. Εκτος και αν το πεις σε ατομα που ειναι ωριμα και καταλαβαινουν.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom