Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πουσταρες ψυχολογες μου γινατε ολες καριολες

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Το 1-9 που λεει ο μυθος ειναι λιγο υπερβολικο, αλλα το οτι η γυναικα απολαμβανει το σεξ περισσοτερο απ οτι ο αντρας, ειναι αληθεια  ;)
Δε χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να το καταλαβεις...
Εχω γαμησει γκομενες που τους εκλεινα το στομα γιατι φωναζαν και μας ακουγε ολη η γειτονια  :cool2: Και οταν τους ελεγα να κανουν ησυχια μου απανταγαν οτι δε γινεται...  :cool2:

Τωρα θα ποσταρεις το φιδι  :grin: , αλλα αυτο που σου λεω ειναι αληθεια  ;)

Τύπε ο BMWpower είσαι; Ρωτάω επειδή ταιριάζει το ύφος και βλέπω και το τίτλο του τιμημένου. Καθόλου φιδιές, και νομίζω πως όλοι μας έχουμε ανάλογες εμπειρίες με γκόμενες, οι οποίες ρε σεις άπαξ και φτιαχτούν για γαμήσι δε σκέφτονται τίποτα, καλά λέει ο λαός "πούτσα, λούσα και χορός".

Να συμπληρώσω στα γραφόμενά σου πως προσωπικά τη μεγαλύτερη ηδονή κατά την εκσπερμάτωση τη νιώθω με τελειωτική πίπα και όχι με το γαμήσι.

ρωτα τον ριγκομορτη να σου πει για τα ιατρικα  :grin:,αυτο λεω και εγω ρε τυπε αμα θελει σεξ υπαρχουν απεροι μαλακες μπακουρια που θα αυτομαστιγωνονταν προκειμενου να πηδηξουν  :jerking: :jerking: :jerking:
τι κοινωνικες νορμες και παπαριες απο την αρχαιοτητα υπαρχουν πουτανες εταιρες πες το οπως θελεις..?αντρες πορνοι υπηρχαν?μονο για τους δροσερους τυπους  :gay: :gay: :effemine: :effemine:
οσο για το ποσο ευχαριστιουνται το σεξ  :jerking: :jerking: :jerking: ειναι μεγαλη φιδια εγω ξερω γυναικες που εχουν να το κανουν χρονια
δεν παντρευτηκαν ποτε και μια χαρα ειναι δεν το χουν αναγκη,ο αντρας στην συγκεκριμενη περιπτωση θα χε ρεψει απο τη μαλακια  :S
αλλα οι σκληρες αληθειες που λεω δεν αρεσουν φαινεται  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Κατά την αρχαιότητα που οι γυναίκες ήταν ως κτήμα του άνδρα τι μπουρδέλα για γυναίκες να υπήρχαν ρε τύπε, μας δουλεύεις; Κάτι πλούσιες πατρίκιες όμως μια χαρά το δούλευαν.

Για τα άλλα που λες, νομίζω απάντησα και εγώ και ο κόμπρας, ο καθένας έχει την άποψη του με βάση τις εμπειρίες του  :dunno:  Αν και νομίζω πως τρολάρεις λίγο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τύπε ο BMWpower είσαι; Ρωτάω επειδή ταιριάζει το ύφος και βλέπω και το τίτλο του τιμημένου. Καθόλου φιδιές, και νομίζω πως όλοι μας έχουμε ανάλογες εμπειρίες με γκόμενες, οι οποίες ρε σεις άπαξ και φτιαχτούν για γαμήσι δε σκέφτονται τίποτα, καλά λέει ο λαός "πούτσα, λούσα και χορός".

Να συμπληρώσω στα γραφόμενά σου πως προσωπικά τη μεγαλύτερη ηδονή κατά την εκσπερμάτωση τη νιώθω με τελειωτική πίπα και όχι με το γαμήσι.

Κατά την αρχαιότητα που οι γυναίκες ήταν ως κτήμα του άνδρα τι μπουρδέλα για γυναίκες να υπήρχαν ρε τύπε, μας δουλεύεις; Κάτι πλούσιες πατρίκιες όμως μια χαρά το δούλευαν.

Για τα άλλα που λες, νομίζω απάντησα και εγώ και ο κόμπρας, ο καθένας έχει την άποψη του με βάση τις εμπειρίες του  :dunno:  Αν και νομίζω πως τρολάρεις λίγο.

καθολου δεν τρολλαρω ρε τυπε,,και γω εχω ζησει σκηνικα π γραφει ο Κομπρας  :grin: :grin: :grin:,απλα αυτη ειναι η γνωμη μου ,εσυ δηλαδη βλεπεις τις Ελληνιδες τοσο απελευθερωμενες??γιαυτο εισαι τιμημενος?  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ρωτα τον ριγκομορτη να σου πει για τα ιατρικα  :grin:,αυτο λεω και εγω ρε τυπε αμα θελει σεξ υπαρχουν απεροι μαλακες μπακουρια που θα αυτομαστιγωνονταν προκειμενου να πηδηξουν  :jerking: :jerking: :jerking:
τι κοινωνικες νορμες και παπαριες απο την αρχαιοτητα υπαρχουν πουτανες εταιρες πες το οπως θελεις..?αντρες πορνοι υπηρχαν?μονο για τους δροσερους τυπους  :gay: :gay: :effemine: :effemine:
οσο για το ποσο ευχαριστιουνται το σεξ  :jerking: :jerking: :jerking: ειναι μεγαλη φιδια εγω ξερω γυναικες που εχουν να το κανουν χρονια
δεν παντρευτηκαν ποτε και μια χαρα ειναι δεν το χουν αναγκη,ο αντρας στην συγκεκριμενη περιπτωση θα χε ρεψει απο τη μαλακια  :S
αλλα οι σκληρες αληθειες που λεω δεν αρεσουν φαινεται 
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Αναφέρεστε σε ορμέμφυτα, κύριε. Σε όλο το ζωικό βασίλειο, το αρσενικό -εκτός από το ορμέμφυτο της επιβίωσης- διακατέχεται συνεχώς (και για όσο διάστημα είναι σεξουαλικά ενεργό), απο την ορμέμφυτη ανάγκη να αναπαραχθεί. Τουναντίον, τα θηλυκά διακατεχονται κυρίως από το ορμέμφυτο της προστασίας των τόκων τους.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Aλλο αυτο...
Παντως σωματικα, το σεξ προσφερει πολυ μεγαλυτερη ηδονη στη γυναικα απ οτι στον αντρα.
Το πως και με τι καυλωνει ο καθενας/καθεμια ειναι αλλο θεμα.

τι αλλο αυτο?πλακα μας κανεις?εσυ δηλαδη πως τις ριχνεις?με το κορμι σου το φιδισιο?  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αναφέρεστε σε ορμέμφυτα, κύριε. Σε όλο το ζωικό βασίλειο, το αρσενικό -εκτός από το ορμέμφυτο της επιβίωσης- διακατέχεται συνεχώς (και για όσο διάστημα είναι σεξουαλικά ενεργό), απο την ορμέμφυτη ανάγκη να αναπαραχθεί. Τουναντίον, τα θηλυκά διακατεχονται κυρίως από το ορμέμφυτο της προστασίας των τόκων τους.

για γραψτο και στα ελληνικα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οχι τυπε δε τον ξερω τον κυριο  :gay:

τωρα το βαζω το φιδι  :grin: :grin: :grin: :grin:

2.jpg

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Τύπε δεν συγκρίνεται για τις γυναίκες το ζωντανό σπαρταριστό καυλί με κανέναν δονητή.
Εμένα πάντως εν ενεργεία τάνα μου έχει ομολογήσει ότι δεν χύνει με σεξ,αλλά μόνη της με μαλακία!Και πες ότι εγώ δεν είμαι το πρότυπο γαμιά,από τόσους που περνάνε δεν βρέθηκε κανείς;(Τέσπα,μπορεί και να τρόλαρε,δεν το έψαξα παραπάνω).Η ουσία όμως είναι αλλού:ότι στο γαμήσι δεν αποζητάς μόνο το χύσιμο,το πετυχαίνεις πολλές φορές και καλύτερα μόνος σου...
(Το μαμήσαμε κι αυτό το thread)!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εμένα πάντως εν ενεργεία τάνα μου έχει ομολογήσει ότι δεν χύνει με σεξ,αλλά μόνη της με μαλακία!Και πες ότι εγώ δεν είμαι το πρότυπο γαμιά,από τόσους που περνάνε δεν βρέθηκε κανείς;(Τέσπα,μπορεί και να τρόλαρε,δεν το έψαξα παραπάνω).Η ουσία όμως είναι αλλού:ότι στο γαμήσι δεν αποζητάς μόνο το χύσιμο,το πετυχαίνεις πολλές φορές και καλύτερα μόνος σου...
(Το μαμήσαμε κι αυτό το thread)!
σωστός

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οι άντρες έχουν 10 φορές μεγαλύτερη ανάγκη το σεξ απ' ό,τι οι γυναίκες.

Τον κύριο BLIZARDEYE που με λέει πιρφόρο τον προτρέπω να κόψει μαχαίρι τη μαλακία όπως έχω κάνει εγώ και να ακολουθήσει το νόμο μου: Σεξ μέρα παρά μέρα για πάντα.

Και μια μικρή ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια:

Κολωνού 15 αριστερά: Πάολα
Κολωνού 32 υπόγειο: Μελίσα
Ιάσωνος 1 δεξιά: Ελένη
Ιάσωνος 10 όροφος: Άννα

Στο Κορινάκι έστειλα μήνυμα και της είπα να ξανάρθει στην πρωινή βάρδια. Στεναχωριέμαι που εξαιτίας μου δουλεύει νύχτα. Της υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναπάω ποτέ.

Κάτσε ρε...1 γαμήσι μαι 2 μέρες χωρίς μαλακία δεν ήταν η συνταγή?  :think:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Οι άντρες έχουν 10 φορές μεγαλύτερη ανάγκη το σεξ απ' ό,τι οι γυναίκες.

Τον κύριο BLIZARDEYE που με λέει πιρφόρο τον προτρέπω να κόψει μαχαίρι τη μαλακία όπως έχω κάνει εγώ και να ακολουθήσει το νόμο μου: Σεξ μέρα παρά μέρα για πάντα.

Και μια μικρή ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια:

Κολωνού 15 αριστερά: Πάολα
Κολωνού 32 υπόγειο: Μελίσα
Ιάσωνος 1 δεξιά: Ελένη
Ιάσωνος 10 όροφος: Άννα

Στο Κορινάκι έστειλα μήνυμα και της είπα να ξανάρθει στην πρωινή βάρδια. Στεναχωριέμαι που εξαιτίας μου δουλεύει νύχτα. Της υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναπάω ποτέ.
Σε ορισμένους η μαλακια δεν ειναι απλα σεξουαλικη εκφραση, αλλα εμφυτη κλιση.  :sunglasses:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλακα ακομα και ο ρεπας σε πηρε χαμπαρι