Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Σεξ μέρα παρά μέρα, 182-183 φορές το χρόνο χωρίς να μαλακίζεσαι ποτέ. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, 3,5 φορές τη είναι η μέση συχνότητα ενός 18-χρονου). Αυτό σημαίνει ότι με λίγη αυτοσυγκράτηση όλοι γκη να μαλακίζεται κάποιος κάθε φορά που καυλώνει. Η αποφυγή της ενδιάμεσης μαλακίας αποφέρει πιο έντονες και σίγουρες στύσεις όταν είναι να γίνει το σεξ.

Σεις, ως πιρφορος, τι κανετε;
Αυνανιζεσθε εξωθεν της θυρας της Κορινας;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σεξ μέρα παρά μέρα, 182-183 φορές το χρόνο χωρίς να μαλακίζεσαι ποτέ. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, 3,5 φορές τη βδομάδα είναι η μέση συχνότητα εκσπερμάτισης ενός 29-χρονου άντρα (4 φορές τη βδομάδα είναι η μέση συχνότητα ενός 18-χρονου). Αυτό σημαίνει ότι με λίγη αυτοσυγκράτηση όλοι οι άντρες (ακόμα και οι νεότεροι) μπορούν να εφαρμόσουν το νόμο. Δεν είναι ανάγκη να μαλακίζεται κάποιος κάθε φορά που καυλώνει. Η αποφυγή της ενδιάμεσης μαλακίας αποφέρει πιο έντονες και σίγουρες στύσεις όταν είναι να γίνει το σεξ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες ρε τύπε, και άντε να το δεχτώ για τον 29χρονο (που δεν το δέχομαι), αλλά μόνο 4 φορές την εβδομάδα ο 18χρονος; Εγώ σε αυτήν την ηλικία τον είχα κάνει λάστιχο. Τουλάχιστον 7-8 φορές ο 29χρονος και τις διπλάσιες εκσπερματώσεις ο 18χρονος. Πρέπει να αυξήσεις τη συχνότητα, φοβάμαι δεν τον γλυτώνεις τον κώλο σου  :-

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Σεξ μέρα παρά μέρα, 182-183 φορές το χρόνο χωρίς να μαλακίζεσαι ποτέ. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, 3,5 φορές τη βδομάδα είναι η μέση συχνότητα εκσπερμάτισης ενός 29-χρονου άντρα (4 φορές τη βδομάδα είναι η μέση συχνότητα ενός 18-χρονου). Αυτό σημαίνει ότι με λίγη αυτοσυγκράτηση όλοι οι άντρες (ακόμα και οι νεότεροι) μπορούν να εφαρμόσουν το νόμο. Δεν είναι ανάγκη να μαλακίζεται κάποιος κάθε φορά που καυλώνει. Η αποφυγή της ενδιάμεσης μαλακίας αποφέρει πιο έντονες και σίγουρες στύσεις όταν είναι να γίνει το σεξ.
Εντάξει.και η μαλάκια έχει τα θετικά της έναντι του σεξ

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες ρε τύπε, και άντε να το δεχτώ για τον 29χρονο (που δεν το δέχομαι), αλλά μόνο 4 φορές την εβδομάδα ο 18χρονος; Εγώ σε αυτήν την ηλικία τον είχα κάνει λάστιχο. Τουλάχιστον 7-8 φορές ο 29χρονος και τις διπλάσιες εκσπερματώσεις ο 18χρονος. Πρέπει να αυξήσεις τη συχνότητα, φοβάμαι δεν τον γλυτώνεις τον κώλο σου  :-

και συ τι εισαι παραδειγμα ρε βλακα εσυ εισαι για το πουτσο ρε μαλακα παραδειγμα προσ αποφυγη ισε

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
και συ τι εισαι παραδειγμα ρε βλακα εσυ εισαι για το πουτσο ρε μαλακα παραδειγμα προσ αποφυγη ισε

χαλάρωσε, εδώ είμαστε όλοι φίλοι σου, είσαι ασφαλής

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύπε αν έχεις εθισμό στις τσόντες λογικό είναι να τον κάνεις λάστιχο. Δεν χρειάζεσαι όμως στην πραγματικότητα τόσο συχνό σεξ. Κι όμως, αυτές είναι οι μέσες συχνότητες ανά ηλικία.

Δεν έχει να κάνει με τσόντες. Μία (1) γκόμενα να έχεις οι 3,5-4 φορές δε φτάνουν. Φαντάσου τώρα να έχεις και καμία δεύτερη (2η). Και να πηγαίνεις και σε πουτάνες. Ε δε θα παίξεις και κανα 2 μαλακίες αργά το βράδυ να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά; Δε βγαίνουν τα νούμερα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εξαρτάται τύπε. Αν έχεις τη γκόμενα μέσα στα πόδια σου συνέχεια σίγουρα σε προκαλεί για περισσότερο σεξ, αν και μετά από λίγο καιρό και πάλι θα σου γίνει ρουτίνα. Στο στρατό σε ηλικία 21 ετών είχα αντέξει 35 μέρες χωρίς σεξ ή μαλακία. Παίζει ρόλο το κατά πόσο προκαλείς τον εαυτό σου στο θέμα αυτό. Ξέρω και άλλα άτομα που αντέχουν πολύ περισσότερο καιρό χωρίς να εκσπερματίσουν. Κάποιοι λένε πως αυτό κάνει κακό στον προστάτη (οι γνώμες διίστανται) αλλά άλλοι λένε ότι νιώθουν πολύ μεγαλύτερη ενέργεια όταν δεν εκσπερματίζουν τόσο συχνά.

Τύπε τι να σου πω, εμένα τα νούμερα αυτά που μου λες μου μοιάζουν πάρα πολύ χαμηλά. Προσωπικά αυτήν τη συχνότητα την πιάνω και την ξεπερνάω ακόμα και τις πιο πιεσμένες βδομάδες μου στη δουλειά. Μιας και αναφέρεις το στρατό θυμάμαι ακόμα τη μέρα που μετά την ορκωμοσία είχα βγει στον έξω κόσμο σαν άγριο θηρίο, μου είχε φτάσει το σπέρμα στο κεφάλι.

Από την άλλη ίσως αυτό είναι χαρακτηριστικό εμάς των μπουρδελιάρηδων, ζητάμε την ηδονή περισσότερο, γιαυτό και καταφευγουμε και στον αγοραίο έρωτα. Έχω φίλους και γνωστούς που είναι πιο απαθείς ως προς το σεξ και δεν του δίνουν τόση σημασία.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...Τουναντίον, τα θηλυκά διακατεχονται κυρίως από το ορμέμφυτο της προστασίας των τόκων τους.

Γι' αυτό πάνε στις τράπεζες που προσφέρουν τα υψηλότερα επιτόκια.  :grin:

Καλό ε;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μόνο για το χρήμα μαγκες μας θελουν.μωρε καλα τα λέει ο πικερ.μονο οι πορνες αξίζουν τελικά

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σχεδόν άπαντες οι συμμετέχοντες οικειοθελώς σε ομαδώσεις κάποιας υποκουλτούρας (τοξικομανείς, μέλη θρησκευτικών αιρέσεων, κτηνοβάτες, κ.λ.π.) πλάθουν "κόσμους" στα μέτρα τους (τουτέστιν, κατασκευάζουν την δική τους πραγματικότητα) προκειμένου να μην αισθάνονται άβολα. Το ίδιο προφανώς κάμνετε και εσείς με το να πλάθετε τον "κόσμο" του πραγματικού μπουρδελιάρη.  :)

H παράθεση που κάνετε, και την οποία θα ήθελα να παραθέσω και εγώ, δεν υπάρχει στο θρεντ.

Άνοιξε η γη και την κατάπιε;  :huh:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακρια από τις εξω.εκτος και αν θέλετε να γίνεται πιρφοροι.οτι είδος συναισθηματος και αν ψάχνεται θα το βρείτε μέσα σε ένα πορνειο.ακολουθιστε πίστα το νόμο του πικερ και  δεν θα χάσετε :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στα μπουρδέλα ζούμε τον έρωτα. Για τους δικούς τους λόγους οι πουτάνες δεν θέλουν να παραδέχονται ότι ζούνε κι εκείνες έντονες στιγμές μαζί μας. Έχουν υπάρξει πουτάνες που κόβω το κεφάλι μου ότι έρχονταν σε οργασμό μαζί μου. Πότε όμως δεν θα το παραδέχονταν οι ίδιες.

Πριν και μετά την πράξη οι σχέσεις μας είναι πελατειακές, κατά τη διάρκεια της πράξης όμως είναι έρμαια στα χέρια μας και ολοκληρωτικά δικές μας. Είναι οι γκόμενές μας.  :rockon:
ισχύει.αν παραδεχονταν στον εαυτό τους οτι καβλωνουν μαζι σου θα τις έκανε να νιώθουν πολύ άβολα για διαφορους λογους .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
ισχύει.αν παραδεχονταν στον εαυτό τους οτι καβλωνουν μαζι σου θα τις έκανε να νιώθουν πολύ άβολα για διαφορους λογους .
Γι'αυτό μην τρέχετε να πανηγυρίζετε στις ενημερώσεις και στις κριτικές,εάν συμβαίνει αυτό!Την επόμενη θα είναι μαζεμένες και θα αναρρωτιέστε το γιατί...  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Στα μπουρδέλα ζούμε τον έρωτα. Για τους δικούς τους λόγους οι πουτάνες δεν θέλουν να παραδέχονται ότι ζούνε κι εκείνες έντονες στιγμές μαζί μας. Έχουν υπάρξει πουτάνες που κόβω το κεφάλι μου ότι έρχονταν σε οργασμό μαζί μου. Πότε όμως δεν θα το παραδέχονταν οι ίδιες.

Πριν και μετά την πράξη οι σχέσεις μας είναι πελατειακές, κατά τη διάρκεια της πράξης όμως είναι έρμαια στα χέρια μας και ολοκληρωτικά δικές μας. Είναι οι γκόμενές μας.  :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γι'αυτό μην τρέχετε να πανηγυρίζετε στις ενημερώσεις και στις κριτικές,εάν συμβαίνει αυτό!Την επόμενη θα είναι μαζεμένες και θα αναρρωτιέστε το γιατί...  :think:
ας είμαστε διακτριτικοι γενικώς.απλα κάποιες φορές θέλεις να το βροντοφωναξεις ειδικά αν είναι μουναρα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Για ποιο λογο να ψάξουμε έξω για οργασμικη γυναίκα όταν την έχουμε μεσα στο μπουρδελο ετοιμη να μας δωθει με ολο της το είναι χωρίς την παραμικρή προσπάθεια απο μέρους μας να ρίξουμε τις αναστολές της.για ποιο λογο να μπλέξουμε με τις ανοργασμικιες οταν μας περιμένει μια πολυοργασμικια μουναρα ετοιμη να ικανοποιήσει κάθε μας επιθυμία :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom