Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μιας και μίλησα για φιλελευθερισμό, δύο από τα μεγαλύτερα τρολαρίσματα που έχω κάνει εδώ μέσα είναι οι απόψεις που έχω εκφράσει υπέρ του βιασμού και υπέρ της υποχρεωτικής θητείας των γυναικών σε μπουρδέλα. Μιλάμε για πολύ trolling! Χαχαχα!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μιας και μίλησα για φιλελευθερισμό, δύο από τα μεγαλύτερα τρολαρίσματα που έχω κάνει εδώ μέσα είναι οι απόψεις που έχω εκφράσει υπέρ του βιασμού και υπέρ της υποχρεωτικής θητείας των γυναικών σε μπουρδέλα.

Ε αυτά διάβασε η Κορίνα (ή τα έμαθε) και τρόμαξε! Λογικό ήταν.

Ποια Κορίνα ρε φίλε? Ένα από τα μεγαλύτερα τρολαρίσματά μου ήταν με την Κορίνα. Εντάξει, με πλήγωσε κάπως αυτή η ιστορία αλλά το τόσο εδώ μέσα το έκανα τόοοοοοσο ώστε να φανώ υπερβολικά δραματικός.

OK Πίκερ. ΟΚ. Φιλικό χτύπημα στην πλάτη. :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Νομίζω ότι τώρα αρχίζουμε να γνωρίζουμε το άνθρωπο Πίκερ. Είναι τελικά ένας κανονικός τύπος σαν όλους μας. Εγώ αρχίζω να τον συμπαθώ. :)

Πίκερ πες μας κι άλλα για τον εαυτό σου. Ανοίξου στους φίλους σου. :)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Νομίζω ότι τώρα αρχίζουμε να γνωρίζουμε το άνθρωπο Πίκερ. Είναι τελικά ένας κανονικός τύπος σαν όλους μας. Εγώ αρχίζω να τον συμπαθώ. :)

ποσο ακομα να ανοιχτει;Ως και τον κωλο του μας εδειξε!!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Και τελικά ομορφουλι.. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ είσαι διαφορετικός από αυτή Αφού φερθηκες το ίδιο σκατοψυχος;Γιατί εσύ αξίζεις κάτι καλύτερο;

Σόρρυ που άργησα να απαντήσω αλλά κοροιδεύω μια καινούργια ελλεηνίδα τον τελευταίο καιρό, η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει πολύ σκατόψυχος και παλιοχαρακτήρας όσον αφορά τις ελλεηνίδες αλλά ξέρεις κάτι...?  ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!  :grin:

Επισκέπτης
OK Πίκερ. ΟΚ. Φιλικό χτύπημα στην πλάτη. :)

Όπως έχω ξαναπεί, θέλω πάντα να έχω κάτι να με βασανίζει. Πριν με απορρίψει η Κορίνα πήγαινα και παρακάλαγα τη Μιρέλλα από Κεραμεικού 13, Κολωνού 11 και τη Μαρία από Ιάσωνος 1 και 2 οι οποίες επίσης με έχουν απορρίψει. Απλά της Κορίνας ήξερα και το facebook και την παρακάλαγα ΚΑΙ μέσω ίντερνετ. Γενικά μου αρέσει να δημιουργώ ένα ρομαντικό κλίμα με τις πουτάνες και να τους δίνω αξία.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Σόρρυ που άργησα να απαντήσω αλλά κοροιδεύω μια καινούργια ελλεηνίδα τον τελευταίο καιρό, η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει πολύ σκατόψυχος και παλιοχαρακτήρας όσον αφορά τις ελλεηνίδες αλλά ξέρεις κάτι...?  ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!  :grin:
σε αναγκαζουν φιλε.δεν φταις εσυ.δραση αντιδραση που λεμε.ψεμα στο ψεμα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Όπως έχω ξαναπεί, θέλω πάντα να έχω κάτι να με βασανίζει. Πριν με απορρίψει η Κορίνα πήγαινα και παρακάλαγα τη Μιρέλλα από Κεραμεικού 13, Κολωνού 11 και τη Μαρία από Ιάσωνος 1 και 2 οι οποίες επίσης με έχουν απορρίψει. Απλά της Κορίνας ήξερα και το facebook και την παρακάλαγα ΚΑΙ μέσω ίντερνετ. Γενικά μου αρέσει να δημιουργώ ένα ρομαντικό κλίμα με τις πουτάνες και να τους δίνω αξία.

Να βρεις καμία δουλειά να σε βασανίζει ρε πιρφορε χαραμοφάη!

Επισκέπτης
Να βρεις καμία δουλειά να σε βασανίζει ρε πιρφορε χαραμοφάη!

Δύσκολο φίλε. Θέλω να έχω ελεύθερα τα πρωινά για να πηγαίνω να παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν απορρίψει. Ειδικά τη Μιρέλλα, όταν ήταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο με την παχουλή τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί, πήγαινα και την παρακάλαγα για κανένα μισάωρο κάθε φορά. Αυτή καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ μέσα στο κουζινάκι και με άκουγε με κατεβασμένο κεφάλι και απλά μου έλεγε "όχι". Μετά φτιαγμένος όπως ήμουν πήγαινα και γάμαγα άλλη, συνήθως την Κορίνα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.059
Πόντοι
25.467

Συναδελφική αλληλεγγύη.  :)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δύσκολο φίλε. Θέλω να έχω ελεύθερα τα πρωινά για να πηγαίνω να παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν απορρίψει. Ειδικά τη Μιρέλλα, όταν ήταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο με την παχουλή τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί, πήγαινα και την παρακάλαγα για κανένα μισάωρο κάθε φορά. Αυτή καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ μέσα στο κουζινάκι και με άκουγε με κατεβασμένο κεφάλι και απλά μου έλεγε "όχι". Μετά φτιαγμένος όπως ήμουν πήγαινα και γάμαγα άλλη, συνήθως την Κορίνα.
Τι ακριβως την παρακαλαγες να γίνει;Να την γαμισεις;Να την βγαλεις γκομενα;Να σου κανει εκπτωση;

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Τι δε καταλαβαινεις? Πληρη απαξιωση ζητα το ατομο.

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:

I'm gonna take it to the limit of my love,
Before I turn and walk away
I've had enough of holding on
The promises of yesterday
Every day of my life, it seems,
Trouble's knocking on my door,
It's hard to try and satisfy
When you don't know what you're fighting for

Time and again I sing your song,
But, I've been runnin' on empty far too long
I've had enough holdin' on to the past,
Make no mistake, it could be your last

Don't break my heart again, like you did before
Don't break my heart again, I couldn't take anymore

I never hide the feeling inside,
And though I'm standing with my back to the wall,
I know that even in a summer love
A little bit of rain must fall
But, every road I take I know
Where it's gonna lead me to,
Because I've travelled every highway
And they all keep coming back to you

Time and again I sing your song,
But, I've been runnin' on empty far too long
I've had enough holdin' on to the past,
Make no mistake, it could be your last

Don't break my heart

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δύσκολο φίλε. Θέλω να έχω ελεύθερα τα πρωινά για να πηγαίνω να παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν απορρίψει. Ειδικά τη Μιρέλλα, όταν ήταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο με την παχουλή τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί, πήγαινα και την παρακάλαγα για κανένα μισάωρο κάθε φορά. Αυτή καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ μέσα στο κουζινάκι και με άκουγε με κατεβασμένο κεφάλι και απλά μου έλεγε "όχι".

Τι της έλεγες τύπε; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom