Επισκέπτης
παστιτσιο revenge
Θα αποσυρθει και ο νομοs......Aστα να πανε...Επεα πτεροεντα
Εντάξει ο ίδιος ο Picker ακολούθησε το νόμο του, αλλά κάτι άλλο του έλειπε και από ένα σημείο και πέρα κυριολεκτικά σφύριξε και δεν ήξερε τι έγραφε. Όμως το νόμο του δηλ. το να γαμάμε πουτάνες και να μη μαλακιζόμαστε, εγώ τον εφαρμόζω χρόνια. Το πρόβλημα, στο οποίο κατέληξε (και νομίζω ότι την έχουν πάθει πολλοί) είναι ότι πίστεψε ότι μπορεί να έχει σχέση με μια πουτάνα. Κάτι παρόμοιο έχουν πάθει πολλοί με αλλοδαπές και τις παντρεύτηκαν ενώ ήταν 20 - 30 χρόνια νεότερές τους, η ελληνική επαρχία είναι γεμάτη από τέτοιες περιπτώσεις, αντρών που ακόμα νομίζουν ότι οι αλλοδαπές τους ερωτεύτηκαν. Όποιος μπορεί να γαμάει πουτάνες και να ξέρει, βαθιά μέσα του, ότι αυτή είναι μια τίμια συναλλαγή (μου δίνει σεξ – της δίνω λεφτά), θα περάσει καλά. Όποιος νομίσει ότι κάποια από αυτές τον ερωτεύτηκε και θα τη σώσει τότε θα καταστραφεί, στην αρχή οικονομικά και στη συνέχεια ακολουθεί κατήφορος με απρόβλεπτο τέρμα. Όσο κι αν φαίνεται (και είναι) παράλογο υπάρχουν αρκετοί που νόμισαν ότι κάποια από αυτές θέλει να τη σώσουνε, κι αυτός αναλαμβάνει το ρόλο του Σωτήρα – ήρωα. Τραγικό. Κι όμως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, συμβαίνει στο παρόν και θα συμβαίνει κα στο μέλλον. Οι άντρες ερωτεύονται και πιστεύουν οποιοδήποτε παραμύθι, σ’ αυτή την κατάσταση. Οι άντρες αγαπούν. Οι γυναίκες ζουν. Τόσο απλά.
[/quote
Πολυ σωστα, κυριε!
Εισθε δικηγορος;
picker χαίρομαι που είσαι ειλικρινής και παραδέχεσαι ότι ο νόμος είναι άτοπος
γιατί έσφυζε απο πιρφορία (κορίνες , αγάπες με πόρνες και μή , που πήδηξες κτλ κτλ)
και όσο και αν προσπαθούσαμε να το περισώσουμε δε γινόταν,
είναι τίμια η στάση σου και όλοι το αναγνωρίζουν αυτό.
για να αντέξει κάτι , πρέπει να υπάρχουν πιο στέρεες βάσεις
πχ η φιλοσοφία του ηδονισμού υπάρχει εδώ και 2500χρόνια και έχει
στους κόλπους τους μεγάλες μορφές ,αυτή αποκλείεται να σβήσει...
Χαιρομαι που σας ξαναδιαβαζω.
Και οπως παντα εισθε πραος και συνεπης με οσα πρεσβευετε. Ελπιζω να εισθε καλα!
Τεραστια διαφορα.αμοιβαία τα αισθήματα αγαπητέ ;)
είμαι συνεπής γιατί δεν είμαι δογματικός
έχει διαφορά ...
μαζί γυρνάμε σχεδόνΤεραστια διαφορα.
Αλλωστε το εχω γραψει και παλιοτερα. Ο κ. Picker ηταν / ειναι μουσουλμανος. Και αρα ανιδεος ιδεολογικα. Καλο θα ηταν οι πρωην θαυμαστες του να διαβασουν κειμενα απο το προφιλ σας.
Εμεις θα τα ξαναπουμε μετα τις 18/8.
μαζί γυρνάμε σχεδόν
τα κείμενα στο προφίλ μου, βασίστηκαν σε ιδέες τιτανοτεράστιων ηδονιστών που μ'επηρρέασαν όπως ο ντε σάντ , ο δον ζουάν , ο καλιγούλας και άλλοι
Πικερ-οπουστε ειναι οριστικο οτι δεν θα δωσεις τη θεσπεσια κωλαρα σου τελικα στο λαο; Εγω θα σου προτεινα παντως να βαλεις μια περουκιτσα, τακουνια, να τουρλωσεις τη κωλαρα σου και να φτιαξεις ενα γερο κομποδεμα για το μελλον γιατι δεν σε βλεπω καλα με τα οικονομικα σου
να βρεις γκομενα.Απλό.Φίλε το πρόβλημά μου είναι το εξής: Θέλω να συνεχίσω να γαμάω μέρα παρά μέρα για πάντα αλλά δεν μου βγαίνει με τίποτα να δώσω τον κώλο μου. Το θέμα είναι: Πού θα βρω τα λεφτά να γαμάω μέρα παρά μέρα για πάντα όταν κάποτε φύγουν από τη ζωή οι δικοί μου? Έχεις κάτι να μου προτείνεις εκτός από το να δώσω τον κώλο μου?
να βρεις γκομενα.Απλό.
ισως θα επρεπε να σκεφτεις σοβαρα την αγαμια ως μια λυσηΦίλε το πρόβλημά μου είναι το εξής: Θέλω να συνεχίσω να γαμάω μέρα παρά μέρα για πάντα αλλά δεν μου βγαίνει με τίποτα να δώσω τον κώλο μου. Το θέμα είναι: Πού θα βρω τα λεφτά να γαμάω μέρα παρά μέρα για πάντα όταν κάποτε φύγουν από τη ζωή οι δικοί μου? Έχεις κάτι να μου προτείνεις εκτός από το να δώσω τον κώλο μου?
να βρεις γκομενα.Απλό.
Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Πού θα βρω τα λεφτά να γαμάω τις πουτάνες μου μέρα παρά μέρα για πάντα, αν κάποτε με τα 450 ευρώ που βγάζω έχω να πληρώνω λογαριασμούς, φαγητό και φόρους? Πάνω στην απόγνωση που μου δημιουργεί αυτή η σκέψη για το μέλλον σκέφτηκα να πουλήσω τον κώλο μου αλλά δεν μου πάει καθόλου για πούστης. Τι θα κάνω ρε γαμώτο?
Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Πού θα βρω τα λεφτά να γαμάω τις πουτάνες μου μέρα παρά μέρα για πάντα, αν κάποτε με τα 450 ευρώ που βγάζω έχω να πληρώνω λογαριασμούς, φαγητό και φόρους? Πάνω στην απόγνωση που μου δημιουργεί αυτή η σκέψη για το μέλλον σκέφτηκα να πουλήσω τον κώλο μου αλλά δεν μου πάει καθόλου για πούστης. Τι θα κάνω ρε γαμώτο?
Δεν ξέρω ρε συ,είναι μεγάλος ο καυμός σου. :'(Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Πού θα βρω τα λεφτά να γαμάω τις πουτάνες μου μέρα παρά μέρα για πάντα, αν κάποτε με τα 450 ευρώ που βγάζω έχω να πληρώνω λογαριασμούς, φαγητό και φόρους? Πάνω στην απόγνωση που μου δημιουργεί αυτή η σκέψη για το μέλλον σκέφτηκα να πουλήσω τον κώλο μου αλλά δεν μου πάει καθόλου για πούστης. Τι θα κάνω ρε γαμώτο?