Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:new_shocked:

E εντάξει! Αυτοκτόνησε μας τώρα! :S

Τέλος πάντων, οι ιδέες ζουν και χωρίς τον δημιουργό τους.

Ο original νόμος Πίκερ, αυτός που λέει ουσιαστικά για την αντικατάσταση του αυνανισμού από το μπουρδελογαμίσι, θα αναληφθεί από τους νωντότυπους. Οι πικεριστές θα είναι κάτι σαν ένα σκληροπυρηνικό τάγμα μοναχών μέσα στο νωντισμό.

Εσύ πρώην Δάσκαλε πας για σύνταξη ....δλδ σχέση! Πήρες το δρόμο του πάλαι ποτέ αγέρωχου Μαύρου Θάνατου, που μέσα απ' το βρακί κάποιας ελλεεινίδας διατείνεται ότι τα βιντεάκια που έφτιαχνε κάποτε ήταν "σατιρικά" και "χιουμοριστικά", προσβάλλοντας έτσι τους αγώνες του... Σε λίγα χρόνια Πίκερ θα σε δούμε και παντρεμένο...

Ας είναι... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή.

Το μόνο που δε θα σου συγχωρήσω είναι ότι δικαίωσες το Μπόλντη....

τελικά μόνο ο Λάκης έμεινε σταθερός στις αρχές και τα πιστεύω του  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
skioure αμα στη δουλεια ερχοταν καποιος σαν τον λάκη θα τον έπαιρνες στη δουλεια????

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τελικά μόνο ο Λάκης έμεινε σταθερός στις αρχές και τα πιστεύω του  :rockon: :rockon: :rockon:

Οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε! Προτίμησε να αποχωρήσει παρά να συμβιβαστεί! Μπόλντη μην πεις ότι διαφωνείς, ντροπή!

Καλιο αργά παρα ποτέ

ο μπολντης δεν κραταει κακιες να ξέρεις

Δεν ξέρω από τότε που πρόδωσες τον προγραμματισμό και την επιστήμη για το βόλεμα έπεσες πολύ στην εκτίμηση μου.

Επισκέπτης
άλλο τρολ και αυτο  :2funny:

Ο Λάκης δεν ήταν troll

ο Λάκης έμπαινε εδώ μέσα και τα βαζε με δεκαπλάσιους αριστερούς με γαμωσταυρίδια εκατέρωθεν και αναλυτική επιχειρηματολογία

Είχε όπλα, καριέρα, οικογένεια, λεφτά, παρελθόν

Αντίθετα ο Πίκερ, χωρίς να θέλω να τον μειώσω, είναι ακόμη ένας αδημιούργητος πιτσιρικάς, τυχαίος υπάλληλος μιας τυχαίας εταιρίας, ανύπανδρος, χωρίς βαριές σπουδές (τουλάχιστον όχι ισάξιες με του Λάκη) χωρίς λεφτά και χωρίς παρελθόν λόγω ηλικίας. Και κυρίως, χωρίς αντιπάλους εδώ μέσα, αφού ουσιαστικά οι αντίπαλοι στις θεωρίες του ήταν οι γυναίκες, κάτι που έβρικσαν σύμφωνο το 98% των ανδρών εδώ μέσα...

Αυτά, χωρίς να θέλω να μειώσω τον Πίκερ, ο οποίος σε κάθε περίπτωση έχει μέλλον μπροστά του...

Επισκέπτης
skioure αμα στη δουλεια ερχοταν καποιος σαν τον λάκη θα τον έπαιρνες στη δουλεια????

Σε 3 χρόνια θα τον έκανα assitant manager με ρόλο συμβούλου

Τέτοιοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να επισκοπούν τα πράματα από πολύ μακριά και να έχουν τις καλύτερες ιδέες...

Ότι καλύτερο για μια επιχείρηση σε σχέση με το 95% των άβουλων όντων που κυκλοφορούν, με σκυμμένα τα κεφάλια όλη μέρα για μήνες-χρόνια, για πάντα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Λάκης δεν ήταν troll

ο Λάκης έμπαινε εδώ μέσα και τα βαζε με δεκαπλάσιους αριστερούς με γαμωσταυρίδια εκατέρωθεν και αναλυτική επιχειρηματολογία

Είχε όπλα, καριέρα, οικογένεια, λεφτά, παρελθόν

Αντίθετα ο Πίκερ, χωρίς να θέλω να τον μειώσω, είναι ακόμη ένας αδημιούργητος πιτσιρικάς, τυχαίος υπάλληλος μιας τυχαίας εταιρίας, ανύπανδρος, χωρίς βαριές σπουδές (τουλάχιστον όχι ισάξιες με του Λάκη) χωρίς λεφτά και χωρίς παρελθόν λόγω ηλικίας. Και κυρίως, χωρίς αντιπάλους εδώ μέσα, αφού ουσιαστικά οι αντίπαλοι στις θεωρίες του ήταν οι γυναίκες, κάτι που έβρικσαν σύμφωνο το 98% των ανδρών εδώ μέσα...

Αυτά, χωρίς να θέλω να μειώσω τον Πίκερ, ο οποίος σε κάθε περίπτωση έχει μέλλον μπροστά του...

Ο Λακης τα εχει ολα αυτα? και εσυ που το ξερεις τον έχεις φιλο εκτος ιντερνετ?

Επισκέπτης
Ο Λακης τα εχει ολα αυτα? και εσυ που το ξερεις τον έχεις φιλο εκτος ιντερνετ?

προκύπτουν όλα από τα λεγόμενα του κατά 99%

αφήνουμε ένα 1% να ήταν τόσο καλός ψεύτης, παπατζής και συνάμα χαζός που ασχολήθηκε για 7 χρόνια με το να πει 19.000 ψέματα σε ένα σαιτ για πουτάνες...

δηλαδή το 1/10 σχεδόν της ζωής του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προκύπτουν όλα από τα λεγόμενα του κατά 99%

αφήνουμε ένα 1% να ήταν τόσο καλός ψεύτης, παπατζής και συνάμα χαζός που ασχολήθηκε για 7 χρόνια με το πει 19.000 ψέματα σε ένα σαιτ για πουτάνες...

δηλαδή το 1/10 σχεδόν της ζωής του

Κοιτα για λεφτά και τέτοια δεν ξέρω αλλα σχετικά με τις φιδιες που έλεγε για τους βατραχους ο λοπεζ τον ειχε γλεντησει απειρες φορες οποτε εφοσον ο τυπος έλεγε ψέμματα σε αυτο θα ελεγε και στα αλλα γενικα ρε ο λακης ειχε ανασφαλειες στα παντα για αυτο και εκραζε και ελεγε ενα καρο σάλτσες απο ατομο που ειναι σιγουρο και έχει πετυχει πραγματα δεν τα ακους αυτα

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Πικερ-οπουστε ειναι οριστικο οτι δεν θα δωσεις τη θεσπεσια κωλαρα σου τελικα στο λαο; Εγω θα σου προτεινα παντως να βαλεις μια περουκιτσα, τακουνια, να τουρλωσεις τη κωλαρα σου και να φτιαξεις ενα γερο κομποδεμα για το μελλον γιατι δεν σε βλεπω καλα με τα οικονομικα σου

Επισκέπτης
Κοιτα για λεφτά και τέτοια δεν ξέρω αλλα σχετικά με τις φιδιες που έλεγε για τους βατραχους ο λοπεζ τον ειχε γλεντησει απειρες φορες οποτε εφοσον ο τυπος έλεγε ψέμματα σε αυτο θα ελεγε και στα αλλα γενικα ρε ο λακης ειχε ανασφαλειες στα παντα για αυτο και εκραζε και ελεγε ενα καρο σάλτσες απο ατομο που ειναι σιγουρο και έχει πετυχει πραγματα δεν τα ακους αυτα

Οι ανασφάλειες μπορεί να είναι και απλά ανησυχίες

Όσο για τη σύγκριση Λάκη-Λόπεζ απλά γελάμε

Σαν να παίζει μπάλα ο Μέσι με ένα πιτσιρίκι, για να περνάει την ώρα του και να κάνει χαβαλε...

Η μόνη πιθανότητα που δίνω είναι ο Λάκης να είχε σοβαρό πρόβλημα με παχυσαρκία που να τον στερούσε την έξω φυσιολογική ζωή και να του βγαζε προβλήματα γενικώς...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.877
Πόντοι
26.096
Πικερ-οπουστε ειναι οριστικο οτι δεν θα δωσεις τη θεσπεσια κωλαρα σου τελικα στο λαο; Εγω θα σου προτεινα παντως να βαλεις μια περουκιτσα, τακουνια, να τουρλωσεις τη κωλαρα σου και να φτιαξεις ενα γερο κομποδεμα για το μελλον γιατι δεν σε βλεπω καλα με τα οικονομικα σου

Βλεπετε, κ. Picker?
Τα κανατε μουσκεμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι ανασφάλειες μπορεί να είναι και απλά ανησυχίες

Όσο για τη σύγκριση Λάκη-Λόπεζ απλά γελάμε

Σαν να παίζει μπάλα ο Μέσι με ένα πιτσιρίκι, για να περνάει την ώρα του και να κάνει χαβαλε...

Η μόνη πιθανότητα που δίνω είναι ο Λάκης να είχε σοβαρό πρόβλημα με παχυσαρκία που να τον στερούσε την έξω φυσιολογική ζωή και να του βγαζε προβλήματα γενικώς...

Oντως απλα γελάμε γιατι ο λοπεζ οταν μιλούσε ηξερε τι έλεγε και μπορουσες να κανεις σοβαρη κουβεντα χωρις τρολαρισμα. Απλα αμα σε εβλεπε οτι δεν ξέρεις τι λές θα σε άρπαζε χωρις πολλά πολλά ...... ευγενικος και διπλωματης σε αυτα δεν ηταν αλλα ασχετα απο αυτο ελεγε σωστα πράγματα που ισχυουν και για μενα αυτο ειναι το σημαντικοτερο τι με ενδιαφερει ο αλλος να ειναι διπλωματης και να με κοροιδευει? να μου λεει οτι να ναι πραγματα ..... Εγω δεν σου συγκρινω αυτους τους 2 εγω σου λεω οτι ο λοπεζ που ηξερε τι παιζει με το στρατο ξεσκέπαζε τον άλλον που δεν ήξερε και ηθελε να το παιξει και βατραχος. Να ηταν μονο ο στρατος βασικα τι ειχε γινει και με τις αδειες οπλοφοριας τεσπα απορω που υποστηριζεις τον λάκη που έβριζε τα πάντα εδω μεσα ουτε ιερο ειχε ουτε οσιο

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.877
Πόντοι
26.096
Θα  αποσυρθει και ο νομοs......Aστα να πανε...Επεα  πτεροεντα   :grin:

Το κακο γι αυτον ηταν οτι τα εχει γραψει. Στην αγωνια του για τα 15 λεπτα της δημοσιοτητας, μπερδευθηκε, αφου ποτε δεν ηταν αληθινος. Μια Κορινα τον ξευτελισε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το κακο γι αυτον ηταν οτι τα εχει γραψει. Στην αγωνια του για τα 15 λεπτα της δημοσιοτητας, μπερδευθηκε, αφου ποτε δεν ηταν αληθινος. Μια Κορινα τον ξευτελισε.
Σερσε λα φαμ ........ που λεν και οι Γαλλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom