kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Κάποτε είχα μια γκόμενα και ήμουν οικονομικά ''σωστός'' απεναντί της. Την κέρναγα στην αρχή και την άφηνα να πληρώνει τα δικά της ελάχιστες φορές στη συνέχεια, σε ταξίδια έβαζα εγώ βενζίνες διόδια και την άφηνα να δίνει ελάχιστο μέρος απο τα ξενοδοχεία,δώρα,βόλτες και γενικά όλες αυτές τις πυρφορικές μαλκίες.
Μετά απο λίγο καιρό σε ένα τσακωμό που βγάζαμε τα εσώψυχα μας μου είπε ότι τη χάλασε μια φορά που πλήρωσε αυτή τους καφέδες μας και ότι ήταν πράξη τσιγκουνιάς και με θεωρεί τσιγκούνη! ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΔΥΟ ΓΑΜΟΚΑΦΕΔΕΣ!
Μετά απ αυτό και χωρίς να αντιδράσω της πούλησα ατελείωτη παπάτζα, τη γάμησα μεχρι και απο τ αυτιά και τη χώρισα απ το τηλέφωνο. Καριολες ελλεηνίδες, εχετε κάνει τη πουτανιά και τη σκατοψυχία επάγγελμα!
εγω απο οτι εχω καταλαβει απο ελληνες αντρες ειναι πολυ μαλακες με τις γυναικες.ο δημητρακης μπορει να τα λεει καπως αλλα εχει ενα δικιο.δν φταινε μονο οι γυναικες για αυτες τις συμπεριφορες φταινε και οι αντρες!απο που κ ως που πρεπει ολα να τα πληρωνεις εσυ σαν μαλακας?και τι δν εχω ακουσει να πουλανε σπιτια γιατι τους αναγκασε η πεθερα τους,κτλ χωραφια
να δινουν λεφτα πιο αγαμητος λαος δν νομιζω να υπαρχει στον πλανητη εδω ενας ειχε γραψει πριν χρονια στο θρεντ του Βουκουρεστιου οτι πληρωσε μια 600 ευρω και αυτη τον κοροιδεψε πηγανε για φαι πηγε κλαμπ και πληρωσε αλλα 50
και μετα αυτη τον ειπε επειδη ηταν κ καλα μαζι και ο ξαδερφος της να φυγει για να μην καταλαβει οτι κατι παιζει μαζι του και τον ειπε θα ερθω στο υποσχομαι..και μετα την περιμενε στο ξενοδοχειο και δν ηρθε!ποσο μαλακας αντρας εινα αυτος ο αγαμητος!
ξεφτιλες πραγματικοι ρε γαμωτο κ μετα λενε οτι δν εχουνε λεφτα!αν ειναι τοσο μαλακες φυσικα και δν θα εχουν
απορω πως επιβιωνουν!ακομα και φετος σε κωλομπαρο π ημουν εφευγαν τα 20ευρα συννεφο
ξεφτιλες αντρες ειναι οι περισσοτεροι αυτο εχω καταλαβει