Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κάποτε είχα μια γκόμενα και ήμουν οικονομικά ''σωστός'' απεναντί της. Την κέρναγα στην αρχή και την άφηνα να πληρώνει τα δικά της ελάχιστες φορές στη συνέχεια, σε ταξίδια έβαζα εγώ βενζίνες διόδια και την άφηνα να δίνει ελάχιστο μέρος απο τα ξενοδοχεία,δώρα,βόλτες και γενικά όλες αυτές τις πυρφορικές μαλκίες.
Μετά απο λίγο καιρό σε ένα τσακωμό που βγάζαμε τα εσώψυχα μας μου είπε ότι τη χάλασε μια φορά που πλήρωσε αυτή τους καφέδες μας και ότι ήταν πράξη τσιγκουνιάς και με θεωρεί τσιγκούνη! ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΔΥΟ ΓΑΜΟΚΑΦΕΔΕΣ!   :new_shocked: :new_shocked:
Μετά απ αυτό και χωρίς να αντιδράσω της πούλησα ατελείωτη παπάτζα, τη γάμησα μεχρι και απο τ αυτιά και τη χώρισα απ το τηλέφωνο. Καριολες ελλεηνίδες, εχετε κάνει τη πουτανιά και τη σκατοψυχία επάγγελμα!

εγω απο οτι εχω καταλαβει απο ελληνες αντρες  :2funny: ειναι πολυ μαλακες  :jerking: :jerking: με τις γυναικες.ο δημητρακης μπορει να τα λεει καπως αλλα εχει ενα δικιο.δν φταινε μονο οι γυναικες για αυτες τις συμπεριφορες φταινε  και οι αντρες!απο που κ ως που πρεπει ολα να τα πληρωνεις εσυ σαν μαλακας?και τι δν εχω ακουσει να πουλανε σπιτια γιατι τους αναγκασε η πεθερα τους,κτλ χωραφια  :2funny: :2funny:
να δινουν λεφτα :2funny: πιο αγαμητος λαος δν νομιζω να υπαρχει στον πλανητη  :2funny: εδω ενας ειχε γραψει πριν χρονια στο θρεντ του Βουκουρεστιου οτι πληρωσε μια 600  :huh: :huh: ευρω και αυτη τον κοροιδεψε πηγανε για φαι πηγε κλαμπ και πληρωσε αλλα 50  :2funny:
και μετα αυτη τον ειπε επειδη ηταν κ καλα μαζι και ο ξαδερφος της να φυγει για να μην καταλαβει οτι κατι παιζει μαζι του και τον ειπε θα ερθω στο υποσχομαι..και μετα την περιμενε στο ξενοδοχειο και δν ηρθε!ποσο μαλακας αντρας εινα αυτος ο αγαμητος! :2funny: :2funny: :2funny:
ξεφτιλες πραγματικοι ρε γαμωτο :2funny: :2funny: κ μετα λενε οτι δν εχουνε λεφτα!αν ειναι τοσο μαλακες φυσικα και δν θα εχουν  :2funny:
απορω πως επιβιωνουν!ακομα και φετος σε κωλομπαρο π ημουν εφευγαν τα 20ευρα συννεφο  :2funny: :2funny: :2funny:
ξεφτιλες αντρες ειναι οι περισσοτεροι αυτο εχω καταλαβει  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και τελικά ομορφουλι.. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ είσαι διαφορετικός από αυτή Αφού φερθηκες το ίδιο σκατοψυχος;Γιατί εσύ αξίζεις κάτι καλύτερο;

κατα τη γνωμη μου δν αξιζει καλυτερη  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Κάποτε είχα μια γκόμενα και ήμουν οικονομικά ''σωστός'' απεναντί της. Την κέρναγα στην αρχή και την άφηνα να πληρώνει τα δικά της ελάχιστες φορές στη συνέχεια, σε ταξίδια έβαζα εγώ βενζίνες διόδια και την άφηνα να δίνει ελάχιστο μέρος απο τα ξενοδοχεία,δώρα,βόλτες και γενικά όλες αυτές τις πυρφορικές μαλκίες.
Μετά απο λίγο καιρό σε ένα τσακωμό που βγάζαμε τα εσώψυχα μας μου είπε ότι τη χάλασε μια φορά που πλήρωσε αυτή τους καφέδες μας και ότι ήταν πράξη τσιγκουνιάς και με θεωρεί τσιγκούνη! ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΔΥΟ ΓΑΜΟΚΑΦΕΔΕΣ!   :new_shocked: :new_shocked:
Μετά απ αυτό και χωρίς να αντιδράσω της πούλησα ατελείωτη παπάτζα, τη γάμησα μεχρι και απο τ αυτιά και τη χώρισα απ το τηλέφωνο. Καριολες ελλεηνίδες, εχετε κάνει τη πουτανιά και τη σκατοψυχία επάγγελμα!

Εδώ και πολλά χρόνια είχα διαβάσει ένα editorial του Κωστόπουλου, δεν θυμάμαι σε πιο από τα μαλακοπεριοδικά του. Έλεγε ότι η διαφορά που έχει η πόρνη από την τίμια είναι ότι η πόρνη φεύγοντας από κοντά σου θα πάρει την τιμή που είχατε συμφωνήσει από την αρχή. Η τίμια όταν φύγει θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Τον είχα θεωρήσει μεγάλο μαλάκα και μισογύνη. Τελικά, ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εδώ και πολλά χρόνια είχα διαβάσει ένα editorial του Κωστόπουλου, δεν θυμάμαι σε πιο από τα μαλακοπεριοδικά του. Έλεγε ότι η διαφορά που έχει η πόρνη από την τίμια είναι ότι η πόρνη φεύγοντας από κοντά σου θα πάρει την τιμή που είχατε συμφωνήσει από την αρχή. Η τίμια όταν φύγει θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Τον είχα θεωρήσει μεγάλο μαλάκα και μισογύνη. Τελικά, ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.

Ο Κωστόπουλος μάλλον δεν έχει πάει με πόρνη, γιατί την πληρώνεις στην αρχή και όχι στο τέλος  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εγω απο οτι εχω καταλαβει απο ελληνες αντρες  :2funny: ειναι πολυ μαλακες  :jerking: :jerking: με τις γυναικες.ο δημητρακης μπορει να τα λεει καπως αλλα εχει ενα δικιο.δν φταινε μονο οι γυναικες για αυτες τις συμπεριφορες φταινε  και οι αντρες!απο που κ ως που πρεπει ολα να τα πληρωνεις εσυ σαν μαλακας?και τι δν εχω ακουσει να πουλανε σπιτια γιατι τους αναγκασε η πεθερα τους,κτλ χωραφια  :2funny: :2funny:
να δινουν λεφτα :2funny: πιο αγαμητος λαος δν νομιζω να υπαρχει στον πλανητη  :2funny: εδω ενας ειχε γραψει πριν χρονια στο θρεντ του Βουκουρεστιου οτι πληρωσε μια 600  :huh: :huh: ευρω και αυτη τον κοροιδεψε πηγανε για φαι πηγε κλαμπ και πληρωσε αλλα 50  :2funny:
και μετα αυτη τον ειπε επειδη ηταν κ καλα μαζι και ο ξαδερφος της να φυγει για να μην καταλαβει οτι κατι παιζει μαζι του και τον ειπε θα ερθω στο υποσχομαι..και μετα την περιμενε στο ξενοδοχειο και δν ηρθε!ποσο μαλακας αντρας εινα αυτος ο αγαμητος! :2funny: :2funny: :2funny:
ξεφτιλες πραγματικοι ρε γαμωτο :2funny: :2funny: κ μετα λενε οτι δν εχουνε λεφτα!αν ειναι τοσο μαλακες φυσικα και δν θα εχουν  :2funny:
απορω πως επιβιωνουν!ακομα και φετος σε κωλομπαρο π ημουν εφευγαν τα 20ευρα συννεφο  :2funny: :2funny: :2funny:
ξεφτιλες αντρες ειναι οι περισσοτεροι αυτο εχω καταλαβει  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε μουνοδουλίαση τύπε κοντράρουμε ακόμα και τους Ιταλούς  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ο Κωστόπουλος μάλλον δεν έχει πάει με πόρνη, γιατί την πληρώνεις στην αρχή και όχι στο τέλος  :grin:

για να κάνει τη σύγκριση, σίγουρα είχε πάει και με τις δυο κατηγορίες γυναικών. Το ότι της δίνεις τα χρήματα στην αρχή ή στο τέλος, δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει το ότι αν σου είπε στο δρόμο 20€, θα πάρει 20 € φεύγοντας από το ξενοδοχείο. Η τάχα τίμια θα προσπαθήσει να της πληρώσεις αρχικά τον καφέ, μετά θα σου πει ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου και να συνεχίσετε τη βραδιά, να της πληρώσεις το ποτό, να της πάρεις δεύτερο κλπ, κάνοντάς σε να ελπίσεις ότι θα ξαναβγείτε, ενώ δεν έχει καμία τέτοια διάθεση.

Επισκέπτης
Μετά απο λίγο καιρό σε ένα τσακωμό που βγάζαμε τα εσώψυχα μας μου είπε ότι τη χάλασε μια φορά που πλήρωσε αυτή τους καφέδες μας και ότι ήταν πράξη τσιγκουνιάς και με θεωρεί τσιγκούνη! ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΔΥΟ ΓΑΜΟΚΑΦΕΔΕΣ!   :new_shocked: :new_shocked:

παίδες, χωρίς παρεξήγηση, αλλά όταν βγαίνετε με μια γυναίκα και η προσοχή της πέφτει στο ποιος θα πληρώσει τους καφέδες, τότε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ;)

Επισκέπτης
Αντίθετα για να γίνεις νωντιστής αρκεί να είσαι straight και να σου αρέσουν τα φαλάφελ.

Κοίτα τύπε, αυτά που γράφω γενικά μην τα παίρνεις στα σοβαρά. Τα περισσότερα δεν τα πιστεύω πραγματικά, απλά τα γράφω γιατί βαριέμαι. Με άλλα λόγια, ο "νόμος του Picker" δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα troll-ο-thread.

Επισκέπτης
Κοίτα τύπε, αυτά που γράφω γενικά μην τα παίρνεις στα σοβαρά. Τα περισσότερα δεν τα πιστεύω πραγματικά, απλά τα γράφω γιατί βαριέμαι. Με άλλα λόγια, ο "νόμος του Picker" δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα troll-ο-thread.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

και οι οπαδοί σου τύπε;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Μας γάμησες τύπε  :headbang:

Επισκέπτης
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

και οι οπαδοί σου τύπε;

Κοίτα, το ότι γαμάω μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα και δεν μαλακίζομαι ποτέ είναι αλήθεια αλλά δεν συμβουλεύω κανέναν να το κάνει - εγώ είμαι ειδική περίπτωση. Όλα τα υπόλοιπα που γράφω είναι σάλτσες, τρολαρίσματα και υπερβολές.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.874
Πόντοι
26.096
Ρε παιδί μου, αυτά που γράφω ότι κάνω είναι αλήθεια. Οι απόψεις όμως που εκφράζω συνήθως για διάφορα θέματα είναι τρολάρισμα.

Σας το είχα πει και παλαιότερα. Εχετε χάσει τον έλεγχο του thread σας.
Περαστικά!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

:new_shocked:

E εντάξει! Αυτοκτόνησε μας τώρα! :S

Τέλος πάντων, οι ιδέες ζουν και χωρίς τον δημιουργό τους.

Ο original νόμος Πίκερ, αυτός που λέει ουσιαστικά για την αντικατάσταση του αυνανισμού από το μπουρδελογαμίσι, θα αναληφθεί από τους νωντότυπους. Οι πικεριστές θα είναι κάτι σαν ένα σκληροπυρηνικό τάγμα μοναχών μέσα στο νωντισμό.

Εσύ πρώην Δάσκαλε πας για σύνταξη ....δλδ σχέση! Πήρες το δρόμο του πάλαι ποτέ αγέρωχου Μαύρου Θάνατου, που μέσα απ' το βρακί κάποιας ελλεεινίδας διατείνεται ότι τα βιντεάκια που έφτιαχνε κάποτε ήταν "σατιρικά" και "χιουμοριστικά", προσβάλλοντας έτσι τους αγώνες του... Σε λίγα χρόνια Πίκερ θα σε δούμε και παντρεμένο...

Ας είναι... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή.

Το μόνο που δε θα σου συγχωρήσω είναι ότι δικαίωσες το Μπόλντη....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοίτα, το ότι γαμάω μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα και δεν μαλακίζομαι ποτέ είναι αλήθεια αλλά δεν συμβουλεύω κανέναν να το κάνει - εγώ είμαι ειδική περίπτωση. Όλα τα υπόλοιπα που γράφω είναι σάλτσες, τρολαρίσματα και υπερβολές.

χαχαχα επιτελους παραδέχτηκες και μονος σου οτι τρολάρειθς εδω μεσα  :grin:

πρεπει να στο ειχα πει και εγω περυσι αυτο αλλα διαφωνουσες βαριεμαι να ψαχνω το ποστ τωρα βεβαια αλλα καποιοι θα το θυμουνται ... ο φιλος σου ο ριγκο θα απογοητευτηκε που πιστεψε οτι ειχε βρει εναν ομοιδεατη  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ο original νόμος Πίκερ, αυτός που λέει ουσιαστικά για την αντικατάσταση του αυνανισμού από το μπουρδελογαμίσι, θα αναληφθεί από τους νωντότυπους. Οι πικεριστές θα είναι κάτι σαν ένα σκληροπυρηνικό τάγμα μοναχών μέσα στο νωντισμό.

1.Εσύ πρώην Δάσκαλε πας για σύνταξη ....δλδ σχέση! Πήρες το δρόμο του πάλαι ποτέ αγέρωχου Μαύρου Θάνατου, που μέσα απ' το βρακί κάποιας ελλεεινίδας διατείνεται ότι τα βιντεάκια που έφτιαχνε κάποτε ήταν "σατιρικά" και "χιουμοριστικά", προσβάλλοντας έτσι τους αγώνες του... Σε λίγα χρόνια Πίκερ θα σε δούμε και παντρεμένο...

2.Το μόνο που δε θα σου συγχωρήσω είναι ότι δικαίωσες το Μπόλντη....

1. χαχαχα και για αυτον τα ειχα πει ...

2. Πως σου φανηκε?  :grin:

bourdeliaris1a

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Εσύ πρώην Δάσκαλε πας για σύνταξη ....δλδ σχέση! Πήρες το δρόμο του πάλαι ποτέ αγέρωχου Μαύρου Θάνατου, που μέσα απ' το βρακί κάποιας ελλεεινίδας διατείνεται ότι τα βιντεάκια που έφτιαχνε κάποτε ήταν "σατιρικά" και "χιουμοριστικά", προσβάλλοντας έτσι τους αγώνες του... Σε λίγα χρόνια Πίκερ θα σε δούμε και παντρεμένο...

Το μόνο που δε θα σου συγχωρήσω είναι ότι δικαίωσες το Μπόλντη....

ποιος ειναι ο μαυρος θανατοσ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom