Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Λάθος. Βαριέμαι γιατί ξέρω πολλά! Όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο περισσότερο απαξιώνεις την ίδια τη ζωή. Οι εξυπνότεροι άνθρωποι είναι και οι πιο δυστυχισμένοι!

Αν εννοείς ότι γνωρίζεις πολλά για το πως σκέφτονται και φέρονται οι γυναικες και ξενερώνεις, θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά θα σου πω και μια αλήθεια...αν γαμάς τόσο συχνά σε μπουρδέλα μετά χάνεις εντελώς το ενδιαφέρον σου για κάθε τι έξω από τα μπουρδέλα, κάτι το οποίο σε βυθίζει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Εγώ είμαι 32 και έχει αρκετό καιρό που τα έκοψα, απλά γιατί δεν οδηγούν κάπου. Κακά τα ψέματα το μόνο που κάνουν είναι να σε κάνουν πιο "αδιάφορο" για το ότι υπάρχει έξω. Δεν λέω να μην πηγαίνεις καθόλου. Άλλωστε πιστεύω ότι άντρας που δεν έχει πάει έστω και μια φορά σε μπουρδέλο είναι λίγο μαλακοπίτουρας (προσωπική άποψη).

Επισκέπτης
Τους συγκεκριμενους αν ειναι κ σχετικά εμφανίσιμοι τους πλησιάζουν απο μόνες τους οι γυναίκες  ;)

Μαλακίες, δεν έχεις καταλάβει τι εννοώ. Οι συγκεκριμένοι παντρεύονται από μικροί γιατί στη δουλειά τους νιώθουν τεράστια πλήξη. Όλη μέρα σκέφτονται να πάνε σπίτι τους ενώ εγώ θέλω να είμαι συνέχεια στη δουλειά. Αυτοί δεν μπορούν να εφαρμόσουν το νόμο του Picker, αν δεν παντρευτούν μικροί θα αυτοκτονήσουν από τη δυστυχία τους λόγω της δουλειάς τους. Ξέρεις τι είναι να μην έχεις γκόμενα και να πηγαίνεις κάθε μέρα για δουλειά στο συνεργείο ή στο στρατόπεδο? Ενώ εμένα δεν μου καίγεται καρφί, ακριβώς γιατί η δουλειά μου είναι τίγκα στο μουνί. Αυτοί δεν μπορούν με τίποτα να κάνουν εργένικη ζωή όπως εγώ ακριβώς γιατί στη δουλειά τους βλέπουν κατά 90% άντρες!

Επισκέπτης
Αν εννοείς ότι γνωρίζεις πολλά για το πως σκέφτονται και φέρονται οι γυναικες και ξενερώνεις, θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά θα σου πω και μια αλήθεια...αν γαμάς τόσο συχνά σε μπουρδέλα μετά χάνεις εντελώς το ενδιαφέρον σου για κάθε τι έξω από τα μπουρδέλα, κάτι το οποίο σε βυθίζει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Εγώ είμαι 32 και έχει αρκετό καιρό που τα έκοψα, απλά γιατί δεν οδηγούν κάπου. Κακά τα ψέματα το μόνο που κάνουν είναι να σε κάνουν πιο "αδιάφορο" για το ότι υπάρχει έξω. Δεν λέω να μην πηγαίνεις καθόλου. Άλλωστε πιστεύω ότι άντρας που δεν έχει πάει έστω και μια φορά σε μπουρδέλο είναι λίγο μαλακοπίτουρας (προσωπική άποψη).

Όχι βέβαια, δεν εννοώ αυτό που λες. Εννοώ να είσαι τόσο έξυπνος ώστε να μην πιστεύεις στο θεό ή στη μετά θάνατον ζωή, να καταλαβαίνεις ότι η ζωή μας είναι ένα απόλυτο τίποτα. Το πώς σκέφτονται οι γκόμενες είναι ένα απειροελάχιστο ζήτημα για μένα γιατί τις περισσότερες τις θεωρώ επιεικώς ηλίθιες. Τα μπουρδέλα δεν είναι καθόλου όπως τα λες. Τα μπουρδέλα εξασφαλίζουν την υπερηφάνεια του έξυπνου μοναχικού άντρα που θέλει να είναι ειλικρινής, να γαμάει με ποικιλία και να μην παρακαλάει κανένα κατώτερο θηλυκό!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χαιρετώ  ;)

επειδή αδερφέ Picker είσαι ειλικρινής επέτρεψέ μου να είμαι και γώ ειλικρινής απεναντί σου, εκφράζοντας μια απορία:

εφόσον πιρφορίζουμε στο: "μετά" , δλδ γινόμαστε αγαπούληδες/χαλάκια κτλ για τις γυναίκες που πηδήξαμε
(αν κάνω λάθος, διορθωσέ με) , ποίος ο λόγος να το παίζουμε macho και απαξιωτές στο "πρίν" ?
θα είχε νόημα αυτό , αν γενικότερα πιστεύαμε ότι η γυναίκα είναι ένα σκεύος ηδονής , αλλά εφόσον αγαπουλιάζουμε υπο προυποθέσεις , προσωπικά το μόνο νόημα που βλέπω , είναι ότι δεν αντέχουμε την χυλόπιτα ή την απόρριψη δλδ το μόνο πρόβλημά μας είναι
η ανώδυνη πρόσβαση στην σεξουαλική εκτόνωση, πράγμα το οποίο είναι πολύ φυσικό.
οπότε ποιό το νόημα του νόμου?
θα μου πείς είναι κατώτερες οι γυναίκες και δεν δικαιούνται να μας αρνούνται.
οκ σ'ένα πλειοψηφικό ποσοστό ενδεχομένως να είναι πιο χαζές απο τους άντρες , αλλά υπάρχουν γυναίκες μορφωμένες σε διαφορετικούς τομείς απο τον δικό μας ή ακόμα και στον δικό μας, μπορεί να έχουν περισσότερες γνώσεις/ικανότητες απο μάς,ή πιο καλλιεργημένες απο μας, πράγμα το  οποίο πρέπει να σεβόμαστε.
εκτός και αν θεωρούμε ότι είμαστε θεοί και όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες , πράγμα πάλι πολύ κοινότοπα λάθος.

αυτές είναι οι καλοπροαίρετες σκέψεις μου  ;)

Επισκέπτης
Φίλε rigor ξέχνα το ότι είναι κατώτερες. Πες ότι είναι ίσες. Και πάλι δεν δέχομαι να είναι η γυναίκα αυτή που θα με κρίνει αν της κάνω ή όχι. Δεν είναι θέμα φόβου, είναι θέμα εγωισμού. Ακόμα και να με γουστάρει κάποια και να πει "ναι", δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει πρώτος το κοπλιμέντο ή την πρόταση. Είμαι πολύ εγωιστής. Και φυσικά είμαι επίσης πολύ ειλικρινής για να το πάω στο φιλικό όπως κάνουν πολλοί μαλάκες. Με άλλα λόγια, με τους τρόπους μου και τις ιδέες μου είναι σχεδόν αδύνατο να κάνω σχέση. :cheesy:

Τώρα, όταν κάποια έχει ήδη κάτσει να τη γαμήσω τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, πρώτον και κύριον γιατί για να μου κάτσει σημαίνει ότι την πρώτη κίνηση την έκανε εκείνη και αυτό είναι κάτι που με συγκινεί. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο με συγκινούν και οι πουτάνες. Όταν κάποια δεν περιμένει στο θρόνο της για να με κρίνει αλλά τσαλακώνει την εικόνα της δίνοντάς μου την ευχέρεια να τη γαμήσω χωρίς να περιμένει την πρώτη κίνηση από μένα τότε, ναι, αυτή η γυναίκα - γκόμενα ή πουτάνα - θα με έχει σκλάβο της για πάντα!  :sunglasses:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
χαιρετώ  ;)

επειδή αδερφέ Picker είσαι ειλικρινής επέτρεψέ μου να είμαι και γώ ειλικρινής απεναντί σου, εκφράζοντας μια απορία:

εφόσον πιρφορίζουμε στο: "μετά" , δλδ γινόμαστε αγαπούληδες/χαλάκια κτλ για τις γυναίκες που πηδήξαμε
(αν κάνω λάθος, διορθωσέ με) , ποίος ο λόγος να το παίζουμε macho και απαξιωτές στο "πρίν" ?
θα είχε νόημα αυτό , αν γενικότερα πιστεύαμε ότι η γυναίκα είναι ένα σκεύος ηδονής , αλλά εφόσον αγαπουλιάζουμε υπο προυποθέσεις , προσωπικά το μόνο νόημα που βλέπω , είναι ότι δεν αντέχουμε την χυλόπιτα ή την απόρριψη δλδ το μόνο πρόβλημά μας είναι
η ανώδυνη πρόσβαση στην σεξουαλική εκτόνωση, πράγμα το οποίο είναι πολύ φυσικό.
οπότε ποιό το νόημα του νόμου?
θα μου πείς είναι κατώτερες οι γυναίκες και δεν δικαιούνται να μας αρνούνται.
οκ σ'ένα πλειοψηφικό ποσοστό ενδεχομένως να είναι πιο χαζές απο τους άντρες , αλλά υπάρχουν γυναίκες μορφωμένες σε διαφορετικούς τομείς απο τον δικό μας ή ακόμα και στον δικό μας, μπορεί να έχουν περισσότερες γνώσεις/ικανότητες απο μάς,ή πιο καλλιεργημένες απο μας, πράγμα το  οποίο πρέπει να σεβόμαστε.
εκτός και αν θεωρούμε ότι είμαστε θεοί και όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες , πράγμα πάλι πολύ κοινότοπα λάθος.

αυτές είναι οι καλοπροαίρετες σκέψεις μου  ;)
οι γυναικες ειναι απο τη φυση τους νοητικα κατωτερες λογο βιολογιας .τεστοστερονη.γονιδια κτλ.οχι διαφορετικες.απλα κατωτερες.αυτο ισχυει σε ολες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ok κατανοητό, είσαι πιο πολύ της : άμεσης και ανώδυνης πρόσβασης προς την σεξουαλική ικανοποίηση
και όχι τόσο της  "απεμπλοκής" , που αγγίζει εμένα.

καλά η τελευταία σου πρόταση :

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο με συγκινούν και οι πουτάνες. Όταν κάποια δεν περιμένει στο θρόνο της για να με κρίνει αλλά τσαλακώνει την εικόνα της δίνοντάς μου την ευχέρεια να τη γαμήσω χωρίς να περιμένει την πρώτη κίνηση από μένα τότε, ναι, αυτή η γυναίκα - γκόμενα ή πουτάνα - θα με έχει σκλάβο της για πάντα!

είναι τρομοκρατική , μου θυμίζει λεοπόλδο μαζώχ στην αφροδίτη με τη γούνα (το άκρον άωτον της πιρφορίας) και μάλλον για να μην βλέπω τίποτα παράξενα όνειρα ας το παρακάμψουμε καλύτερα...

τέλοσπάντων ήσουν σαφής αδερφέ picker
θα τα ξαναπούμε με την πρώτη ευκαιρία  ;)

οι γυναικες ειναι απο τη φυση τους νοητικα κατωτερες λογο βιολογιας .τεστοστερονη.γονιδια κτλ.οχι διαφορετικες.απλα κατωτερες.αυτο ισχυει σε ολες

αν είσαι ανώτερος νοητικά και γνωσιακά απο όλες τις γυναίκες , θέλω να σε γνωρίσω , να υποκλιθώ ταπεινά
και να γίνω μαθητής σου  :)

Επισκέπτης
Η όμορφη τσατσά σήμερα μου είπε ότι αυτή τη στιγμή είμαι ο μοναδικός της πελάτης. Δεν εκδίδεται, το κάνει μόνο μέσω γνωστών. Κατά τη γνώμη σας είναι γκόμενα ή πουτάνα?  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Η όμορφη τσατσά σήμερα μου είπε ότι αυτή τη στιγμή είμαι ο μοναδικός της πελάτης. Δεν εκδίδεται, το κάνει μόνο μέσω γνωστών. Κατά τη γνώμη σας είναι γκόμενα ή πουτάνα?  :grin:
΄

Πουτάνα είναι όποια γαμιέται και παίρνει κάποιου τύπου αντάλλαγμα. Και αυτή που γαμιέται για 10 ευρώ, και αυτή που γαμιέται για μια δόση, και αυτή που γαμιέται για να της πληρώσεις το νοίκι, και αυτή που γαμιέται με σκηνοθέτη/παραγωγό για να πάρει κάποιο ρόλο, όλες αυτές πουτάνες χαρακτηρίζονται.

Επισκέπτης
Πουτάνα είναι όποια γαμιέται και παίρνει κάποιου τύπου αντάλλαγμα. Και αυτή που γαμιέται για 10 ευρώ, και αυτή που γαμιέται για μια δόση, και αυτή που γαμιέται για να της πληρώσεις το νοίκι, και αυτή που γαμιέται με σκηνοθέτη/παραγωγό για να πάρει κάποιο ρόλο, όλες αυτές πουτάνες χαρακτηρίζονται.

Τότε τύπε σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες.  :sunglasses:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ok κατανοητό, είσαι πιο πολύ της : άμεσης και ανώδυνης πρόσβασης προς την σεξουαλική ικανοποίηση
και όχι τόσο της  "απεμπλοκής" , που αγγίζει εμένα.

καλά η τελευταία σου πρόταση :

είναι τρομοκρατική , μου θυμίζει λεοπόλδο μαζώχ στην αφροδίτη με τη γούνα (το άκρον άωτον της πιρφορίας) και μάλλον για να μην βλέπω τίποτα παράξενα όνειρα ας το παρακάμψουμε καλύτερα...

τέλοσπάντων ήσουν σαφής αδερφέ picker
θα τα ξαναπούμε με την πρώτη ευκαιρία  ;)

αν είσαι ανώτερος νοητικά και γνωσιακά απο όλες τις γυναίκες , θέλω να σε γνωρίσω , να υποκλιθώ ταπεινά
και να γίνω μαθητής σου  :)
ολοι σχεδον οι αντρες ειναι νοητικα ανωτεροι.για να ειναι ενας αντρας νοητικα κατωτερος πρεπει να εχει υποστει εγκεφαλικη βλαβη η να εχει γεννηθει με σοβαρες γενετικες βλαβες.βλεπεις ολα τα γονιδια που εχουν να κανουν με ανωτερη ευφυια βρισκονται στο χρωμοσωμα y. Η γυναικα δεν εχει χρωμοσωμα  χy αλλα χχ. Για το εξηγησω με απλα λογια.ειναι στατιστικα αδυνατον να υπαρχει μια γυναικα με υψυλοτερη ευφυια απο εναν αντρα της ιδιας φυλης.πολλοι νομιζουν πως η τεστοστερονη ειναι ο μονος λογος που διαφερουν τα φυλα.ακομα και να ντοπαρεις μια γυναικα με τεστο παλι χαμηλοτερη ευφυια θα  εχει αφου δεν εχει τα καταλληλα γονιδια που περιεχονται στο  χρωμοσωμα y

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε rigor ξέχνα το ότι είναι κατώτερες. Πες ότι είναι ίσες. Και πάλι δεν δέχομαι να είναι η γυναίκα αυτή που θα με κρίνει αν της κάνω ή όχι. Δεν είναι θέμα φόβου, είναι θέμα εγωισμού. Ακόμα και να με γουστάρει κάποια και να πει "ναι", δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει πρώτος το κοπλιμέντο ή την πρόταση. Είμαι πολύ εγωιστής. Και φυσικά είμαι επίσης πολύ ειλικρινής για να το πάω στο φιλικό όπως κάνουν πολλοί μαλάκες. Με άλλα λόγια, με τους τρόπους μου και τις ιδέες μου είναι σχεδόν αδύνατο να κάνω σχέση. :cheesy:

Τα παιδάκια στο σχολείο που τα διάλεγαν τελευταία και έλεγαν μετά ότι είναι μαλακία το ποδόσφαιρο,ενώ παίζει μπάλα όλος ο πλανήτης.

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Αυτή η ερασιτέχνις τσατσά ακούγεται καλή περίπτωση. Πως μπορούμε να μπούμε κι εμείς στο κόλπο;

Επισκέπτης

Συγκεκριμένα μου ζήτησε αν έχω κανένα γνωστό μου να της γνωρίσω γιατί αυτή τη στιγμή έχει μόνο εμένα και με τα 10 ευρώ που της δίνω δεν βγαίνει. Είναι γκόμενα ή πουτάνα?  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ολοι σχεδον οι αντρες ειναι νοητικα ανωτεροι.για να ειναι ενας αντρας νοητικα κατωτερος πρεπει να εχει υποστει εγκεφαλικη βλαβη η να εχει γεννηθει με σοβαρες γενετικες βλαβες.βλεπεις ολα τα γονιδια που εχουν να κανουν με ανωτερη ευφυια βρισκονται στο χρωμοσωμα y. Η γυναικα δεν εχει χρωμοσωμα  χy αλλα χχ. Για το εξηγησω με απλα λογια.ειναι στατιστικα αδυνατον να υπαρχει μια γυναικα με υψυλοτερη ευφυια απο εναν αντρα της ιδιας φυλης.πολλοι νομιζουν πως η τεστοστερονη ειναι ο μονος λογος που διαφερουν τα φυλα.ακομα και να ντοπαρεις μια γυναικα με τεστο παλι χαμηλοτερη ευφυια θα  εχει αφου δεν εχει τα καταλληλα γονιδια που περιεχονται στο  χρωμοσωμα y

δεν είναι δείγμα ευφυίας όμως, η έλλειψη αυτογνωσίας  :-

Επισκέπτης
Συγκεκριμένα μου ζήτησε αν έχω κανένα γνωστό μου να της γνωρίσω γιατί αυτή τη στιγμή έχει μόνο εμένα και με τα 10 ευρώ που της δίνω δεν βγαίνει. Είναι γκόμενα ή πουτάνα?  :grin:

Της είπα ότι θα της γνωρίσω ένα παιδί από τη δουλειά. Είναι καλό παιδί και μπουρδελιάρης. Μη μου ζητήσετε χάρες από εδώ, θέλει κάποιον που να γνωρίζω καλά.  :grin:

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Με ένα googλάρισμα είδα άρθρα που έλεγαν ακριβώς το αντίθετο , ότι η ευφυία έχει να κάνει με το χρωμόσωμα Χ.
Έχεις κανένα λινκ από άρθρο-paper που δείχνει ότι είναι το Υ που παίζει ρόλο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom