Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η τελευταία πρόταση με αγγίζει κάπως περισσότερο  :)

αλλά και πάλι αν το μόνο πρόβλημα είναι η σεξουαλική πρόσβαση και αυτομάτως δίνουμε αξία στην γυναίκα που μας κάθησε
τότε (απ'όσο καταλαβαίνω) η πιο αποτελεσματική στρατηγική είναι να πιρφορίζουμε.
δλδ δεν καταλαβαίνω το νόημα του νόμου , δλδ εφοσον ο στόχος είναι η σεξουαλική πρόσβαση , γιατί όχι πιρφορία ?  :think:

Η γυναίκα που μας έχει ήδη καθήσει νιώθει μέσα της ταπεινωμένη, γαμημένη από εμάς. Υπάρχει τεράστια διαφορά να παρακαλάς μια γυναίκα που έχεις ήδη γαμήσει από το να παρακαλάς μια γυναίκα που ΔΕΝ έχεις γαμήσει. Καταλαβαίνω ότι το βαθύτερο πρόβλημά σου είναι το πώς γίνεται να σου κάτσει μια γκόμενα αν πρώτα δεν τη φλερτάρεις, δεν την παρακαλέσεις κτλ. Γίνεται φίλε αν δουλεύεις μαζί με πολλές γυναίκες τις οποίες βλέπεις κάθε μέρα. Ίσως επειδή είμαι τόσο αντικοινωνικός και τόσο μισογύνης, έχω επιλέξει να κάνω μια δουλειά που είναι τίγκα στο μουνί.

Επισκέπτης
Μπορείτε να ακολουθήσετε πιο εύκολα το νόμο του Picker αν κάνετε μια δουλειά που είναι τίγκα στις γκόμενες. Ο συνδυασμός "δουλειά τίγκα στις γκόμενες" και "μπουρδέλο μέρα παρά μέρα" σε κάνει να είσαι πλήρης - μέχρι και να μπουχτίζεις - από μουνί.  :sunglasses:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μπορείτε να ακολουθήσετε πιο εύκολα το νόμο του Picker αν κάνετε μια δουλειά που είναι τίγκα στις γκόμενες. Ο συνδυασμός "δουλειά τίγκα στις γκόμενες" και "μπουρδέλο μέρα παρά μέρα" σε κάνει να είσαι πλήρης - μέχρι και να μπουχτίζεις - από μουνί.  :sunglasses:
και τι δουλεια είναι αυτη τυπε;

Επισκέπτης
και τι δουλεια είναι αυτη τυπε;

To έχω πει πολλές φορές, δουλεύω σε μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο εταιρίας δημοσκοπήσεων. Γι' αυτό άλλωστε δίνω μεγάλη βάση στη στατιστική και σε προσωπικό επίπεδο. :cheesy: Σε έναν εργασιακό χώρο που είναι τίγκα στις γκόμενες δεν πλήττεις ποτέ και δεν χρειάζεται να φλερτάρεις ποτέ, απλά είσαι ο γνωστός μπουρδελιάρης της εταιρίας. :cheesy: Κατά τ' άλλα είσαι όλη μέρα με γυναίκες και μέρα παρά μέρα πας στα μπουρδελάκια και γαμάς.

Επισκέπτης
Μόλις γύρισα από άλλο ένα φανταστικό γαμήσι στο σπίτι της τσατσάς μου. Ακάποτη πίπα, γλωσσόφιλα, γλυφομούνι και άνεση χρόνου, όλα αυτά στην ειδική τιμή των 10 ευρώ.  :sunglasses:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
To έχω πει πολλές φορές, δουλεύω σε μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο εταιρίας δημοσκοπήσεων. Γι' αυτό άλλωστε δίνω μεγάλη βάση στη στατιστική και σε προσωπικό επίπεδο. :cheesy: Σε έναν εργασιακό χώρο που είναι τίγκα στις γκόμενες δεν πλήττεις ποτέ και δεν χρειάζεται να φλερτάρεις ποτέ, απλά είσαι ο γνωστός μπουρδελιάρης της εταιρίας. :cheesy: Κατά τ' άλλα είσαι όλη μέρα με γυναίκες και μέρα παρά μέρα πας στα μπουρδελάκια και γαμάς.
Προσεξε μην σου ερθει περιοδος με την μουνοθυελλα! :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπόν: :grin: Επειδή δεν πρόκειται ποτέ να δώσω τον κώλο μου και για να μη σας αγχώνω, θα επαναφέρω στο νόμο του Picker το διαχωρισμό μεταξύ νεανικής ("μέρα παρά μέρα") και ώριμης ("κάθε τρίτη μέρα") συχνότητας. Ως μέση ηλικία για τη μετάβαση από τη νεανική στην ώριμη συχνότητα θα είναι τα 50 αλλά για τον καθένα αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό. Προσοχή: Ποτέ δεν πέφτουμε κάτω από τη συχνότητα "κάθε τρίτη μέρα", γιατί η παγκόσμια μέση συχνότητα σεξ είναι 2 φορές την εβδομάδα - δηλαδή κάθε 3,5 μέρες!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΩΣ ΤΑ 50 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 50) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
υγ: ίσως χρειάζεται να κάνεις διευκρινιστική τροποποίηση για τις γυναίκες στις οποίες "δίνουμε αξία"

Σε καμία δε δίνουμε αξία. Νωντισμός.

To έχω πει πολλές φορές, δουλεύω σε μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο εταιρίας δημοσκοπήσεων.

Εγώ είμαι βαρήκοος και δε μπορώ να κάνω τέτοια δουλειά. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να είμαι ανάμεσα σε μουνιά; Φαίνεται ότι ο νόμος του Πίκερ απευθύνεται σε λίγους...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Σε καμία δε δίνουμε αξία. Νωντισμός.

Εγώ είμαι βαρήκοος και δε μπορώ να κάνω τέτοια δουλειά. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να είμαι ανάμεσα σε μουνιά; Φαίνεται ότι ο νόμος του Πίκερ απευθύνεται σε λίγους...
πλαστική  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Λοιπόν: :grin: Επειδή δεν πρόκειται ποτέ να δώσω τον κώλο μου και για να μη σας αγχώνω, θα επαναφέρω στο νόμο του Picker το διαχωρισμό μεταξύ νεανικής ("μέρα παρά μέρα") και ώριμης ("κάθε τρίτη μέρα") συχνότητας. Ως μέση ηλικία για τη μετάβαση από τη νεανική στην ώριμη συχνότητα θα είναι τα 50 αλλά για τον καθένα αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό. Προσοχή: Ποτέ δεν πέφτουμε κάτω από τη συχνότητα "κάθε τρίτη μέρα", γιατί η παγκόσμια μέση συχνότητα σεξ είναι 2 φορές την εβδομάδα - δηλαδή κάθε 3,5 μέρες!
Πω ρε φιλε!!!Ουτε το ελληνκο κρατος δεν αλλαζει τοσο συχνα τους νομους!!! :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αφού βαριέμαι που ζω ρε φίλε. Τι να κάνω? Δεν θέλω να αυτοκτονήσω πριν πιάσω τους στόχους μου στο σεξ.  :headbang:

Βαριέσαι ρε Πίκερ γιατί μέρα παρά μέρα τρως την ίδια "σούπα". Ακόμα και το γαμήσι έχει καταντήσει ρουτίνα για σένα  ;)

Επισκέπτης

Έχεις δίκιο φίλε. Δυστυχώς, για να μπορεί κάποιος να εφαρμόσει ευκολότερα το νόμο του Picker πρέπει να μένει στην Αθήνα και να δουλεύει κάπου που να είναι τίγκα στις γκόμενες. Άμα δουλεύεις σε κανένα συνεργείο και είσαι μέσα στη μουτζούρα ή σε κανένα σώμα ασφαλείας και είσαι μέσα στους σφίχτες δεν είναι καθόλου εύκολο να μη δίνεις αξία στις γκόμενες. Πρέπει να σε προσεγγίζουν καθημερινά λόγω δουλειάς οι γκόμενες για να έχεις την ευχέρεια να μην τους δίνεις αξία!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο φίλε. Δυστυχώς, για να μπορεί κάποιος να εφαρμόσει ευκολότερα το νόμο του Picker πρέπει να μένει στην Αθήνα και να δουλεύει κάπου που να είναι τίγκα στις γκόμενες. Άμα δουλεύεις σε κανένα συνεργείο και είσαι μέσα στη μουτζούρα ή σε κανένα σώμα ασφαλείας και είσαι μέσα στους σφίχτες δεν είναι καθόλου εύκολο να μη δίνεις αξία στις γκόμενες. Πρέπει να σε προσεγγίζουν καθημερινά λόγω δουλειάς οι γκόμενες για να έχεις την ευχέρεια να μην τους δίνεις αξία!
Δε θα συμφωνήσω και τα δύο επαγγέλματα που αναφέρεις είναι ιδιαίτερα σέξι!!!  :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Βαριέσαι ρε Πίκερ γιατί μέρα παρά μέρα τρως την ίδια "σούπα". Ακόμα και το γαμήσι έχει καταντήσει ρουτίνα για σένα  ;)

Λάθος. Βαριέμαι γιατί ξέρω πολλά! Όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο περισσότερο απαξιώνεις την ίδια τη ζωή. Οι εξυπνότεροι άνθρωποι είναι και οι πιο δυστυχισμένοι!

Επισκέπτης
Δε θα συμφωνήσω και τα δύο επαγγέλματα που αναφέρεις είναι ιδιαίτερα σέξι!!!  :boobies: :boobies:

Τι σχέση έχει αυτό που λες? Τα συγκεκριμένα επαγγέλματα για να μιλήσουν με κανένα μουνί πρέπει πρώτα να σχολάσουν. Όλη μέρα βλέπουν μόνο πούτσα!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τι σχέση έχει αυτό που λες? Τα συγκεκριμένα επαγγέλματα για να μιλήσουν με κανένα μουνί πρέπει πρώτα να σχολάσουν. Όλη μέρα βλέπουν μόνο πούτσα!
Τους συγκεκριμενους αν ειναι κ σχετικά εμφανίσιμοι τους πλησιάζουν απο μόνες τους οι γυναίκες  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom