Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το επόμενο διάστημα θα απουσιάσω από τα μπουρδελικά δρώμενα καθώς αποφάσισα αυτόν τον Αύγουστο να τον περάσω με την όμορφη 53-χρονη τσατσά μου. CU later.  :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Kαπνίζεις και πούρα Picker? Σαν την Ντουβλάρα και εσύ :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το επόμενο διάστημα θα απουσιάσω από τα μπουρδελικά δρώμενα καθώς αποφάσισα αυτόν τον Αύγουστο να τον περάσω με την όμορφη 53-χρονη τσατσά μου. CU later.  :sunglasses:
Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.

άρα: "δίνουμε στις γκόμενες σημασία και αφήνουμε να τους περάσει απο το μυαλό ότι τις έχουμε ανάγκη" ?
τι σκατά κάνουμε ?  :2funny: έχω μπερδευτεί μ'αυτόν τον νόμο  :dunno:

Screen-Shot-2013-04-30-at-7.05.40-AM.png

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ο Picker σας εύχεται καλές διακοπές.

Πικερ φερνεις κατι σε φιλ κολινς. Δωσε τον κωλο σου οσο εισαι ακομα νεος να βγαλεις φραγκα καλα. Ξανασκεψου το και το πρωτο σουβλισμα θα ειναι απο μενα,θα πληρωθεις αδρα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
άρα: "δίνουμε στις γκόμενες σημασία και αφήνουμε να τους περάσει απο το μυαλό ότι τις έχουμε ανάγκη" ?
τι σκατά κάνουμε ?  :2funny: έχω μπερδευτεί μ'αυτόν τον νόμο  :dunno:

Αυτη ειναι η ομορφια των νομων........Να τουs καταλαβαινουν λιγοι και να τουs εφαρμοζουν ακομα λιγοτεροι  :grin: :grin: :grin:
Αμα τουs καταλαβαιναν ολοι δεν θαταν νομοι.........θαταν ζειμπεκικα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στα σοβαρα τωρα:μηπως εκτιθεσαι παραπανω απο οσο πρεπει με την φωτο που εβαλες;

Επισκέπτης
Πικερ φερνεις κατι σε φιλ κολινς. Δωσε τον κωλο σου οσο εισαι ακομα νεος να βγαλεις φραγκα καλα. Ξανασκεψου το και το πρωτο σουβλισμα θα ειναι απο μενα,θα πληρωθεις αδρα

Kαλά ρε μεγάλε... Με κόβεις για τύπο που θα έδινε ποτέ τον κώλο του?  :2funny:

Επισκέπτης
Στα σοβαρα τωρα:μηπως εκτιθεσαι παραπανω απο οσο πρεπει με την φωτο που εβαλες;

Γιατί? Μήπως έχω γυναίκα, γκόμενα ή παιδιά? Και όταν λέω ότι στον περίγυρό μου και στη δουλειά μου το ξέρουν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ότι γαμάω στα μπουρδέλα, το εννοώ.

Επισκέπτης
τι σκατά κάνουμε ?  :2funny: έχω μπερδευτεί μ'αυτόν τον νόμο  :dunno:

Κάτσε ρε φίλε... Την τσατσά την πληρώνω 10 ευρώ σε κάθε επίσκεψη στο σπίτι της. Είναι πουτάνα, απλά έχει μόνο εμένα και άλλους 2-3 πελάτες. Το κάνει πολύ επιλεκτικά δηλαδή. Τώρα, το να φας κόλλημα με μια πουτάνα ή με μια γκόμενα ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με το νόμο. Ο νόμος απαγορεύει να δίνεις την παραμικρή αξία σε γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ. Για μια γυναίκα που έχω ήδη γαμήσει - άσχετα αν είναι γκόμενα ή πουτάνα - μπορώ να γίνω κομμάτια και λιώμα.  :sunglasses:

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί? Μήπως έχω γυναίκα, γκόμενα ή παιδιά? Και όταν λέω ότι στον περίγυρό μου και στη δουλειά μου το ξέρουν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ότι γαμάω στα μπουρδέλα, το εννοώ.

Και τι αντιμετώπιση εχεις αρχηγέ; Τους λες οτι μοστράρεις κ τον πάτο σ σε μπουρδελοσαιτ;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κάτσε ρε φίλε... Την τσατσά την πληρώνω 10 ευρώ σε κάθε επίσκεψη στο σπίτι της. Είναι πουτάνα, απλά έχει μόνο εμένα και άλλους 2-3 πελάτες. Το κάνει πολύ επιλεκτικά δηλαδή. Τώρα, το να φας κόλλημα με μια πουτάνα ή με μια γκόμενα ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με το νόμο. Ο νόμος απαγορεύει να δίνεις την παραμικρή αξία σε γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ. Για μια γυναίκα που έχω ήδη γαμήσει - άσχετα αν είναι γκόμενα ή πουτάνα - μπορώ να γίνω κομμάτια και λιώμα.  :sunglasses:
τουλάχιστον είσαι ειλικρινής αυτό το αναγνωρίζω  ;)
...όμως δεν πολύ συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση, εξάλλου οι περισσότεροι σκέφτονται ακριβώς το ίδιο
απλά αλλάζουν οι περιστάσεις...
(γίνονται "κομμάτια και λιώμα" με το πρώτο ακτικείμενο που τους κάθεται, πολλοί το παντρεύονται κι'όλας για να μην χάσουν τον θησαυρό...)

υγ: ίσως χρειάζεται να κάνεις διευκρινιστική τροποποίηση για τις γυναίκες στις οποίες "δίνουμε αξία", δλδ αυτές που μας έχουν καθήσει , αξίζει να γινόμαστε χαλάκια
(αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το νόημα του νόμου)

Επισκέπτης
τουλάχιστον είσαι ειλικρινής αυτό το αναγνωρίζω  ;)
...όμως δεν πολύ συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση, εξάλλου οι περισσότεροι σκέφτονται ακριβώς το ίδιο
απλά αλλάζουν οι περιστάσεις...
(γίνονται "κομμάτια και λιώμα" με το πρώτο ακτικείμενο που τους κάθεται, πολλοί το παντρεύονται κι'όλας για να μην χάσουν τον θησαυρό...)

υγ: ίσως χρειάζεται να κάνεις διευκρινιστική τροποποίηση για τις γυναίκες στις οποίες "δίνουμε αξία", δλδ αυτές που μας έχουν καθήσει , αξίζει να γινόμαστε χαλάκια
(αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το νόημα του νόμου)

Όχι, ο νόμος διαφέρει κατά πολύ από αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. Ο νόμος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το φλερτ και το καμάκι. Ξέρεις πολλούς που να μην την πέφτουν καθόλου σε γκόμενες? Επίσης, όταν λέω ότι "για μια γυναίκα που έχω γαμήσει μπορώ να γίνω κομμάτια και λιώμα" φυσικά δεν εννοώ να την παντρευτώ. Εννοώ ότι μπορώ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ για να μου κάτσει ξανά. Μιλάς με έναν άνθρωπο που η μεγαλύτερη σταθερή σχέση που έχει κάνει είναι για ένα μήνα και που συνήθως χαλάει μόνος του τις σχέσεις που κάνει γιατί δεν αντέχει για πολύ και θέλει να είναι ελεύθερος και να γαμάει πουτάνες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όχι, ο νόμος διαφέρει κατά πολύ από αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. Ο νόμος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το φλερτ και το καμάκι. Ξέρεις πολλούς που να μην την πέφτουν καθόλου σε γκόμενες? Επίσης, όταν λέω ότι "για μια γυναίκα που έχω γαμήσει μπορώ να γίνω κομμάτια και λιώμα" φυσικά δεν εννοώ να την παντρευτώ. Εννοώ ότι μπορώ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ για να μου κάτσει ξανά. Μιλάς με έναν άνθρωπο που η μεγαλύτερη σταθερή σχέση που έχει κάνει είναι για ένα μήνα και που συνήθως χαλάει μόνος του τις σχέσεις που κάνει γιατί δεν αντέχει για πολύ και θέλει να είναι ελεύθερος και να γαμάει πουτάνες.
η τελευταία πρόταση με αγγίζει κάπως περισσότερο  :)

αλλά και πάλι αν το μόνο πρόβλημα είναι η σεξουαλική πρόσβαση και αυτομάτως δίνουμε αξία στην γυναίκα που μας κάθησε
τότε (απ'όσο καταλαβαίνω) η πιο αποτελεσματική στρατηγική είναι να πιρφορίζουμε.
δλδ δεν καταλαβαίνω το νόημα του νόμου , δλδ εφοσον ο στόχος είναι η σεξουαλική πρόσβαση , γιατί όχι πιρφορία ?  :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
συζητάμε αύριο αδερφέ
καληνύχτα  :sleeping: :tired: