Επισκέπτης
Το επόμενο διάστημα θα απουσιάσω από τα μπουρδελικά δρώμενα καθώς αποφάσισα αυτόν τον Αύγουστο να τον περάσω με την όμορφη 53-χρονη τσατσά μου. CU later.
Το επόμενο διάστημα θα απουσιάσω από τα μπουρδελικά δρώμενα καθώς αποφάσισα αυτόν τον Αύγουστο να τον περάσω με την όμορφη 53-χρονη τσατσά μου. CU later.
Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.
η αλλη φωτο ηταν καλυτερη.Ο Picker σας εύχεται καλές διακοπές.
Ο Picker σας εύχεται καλές διακοπές.
άρα: "δίνουμε στις γκόμενες σημασία και αφήνουμε να τους περάσει απο το μυαλό ότι τις έχουμε ανάγκη" ?
τι σκατά κάνουμε ? έχω μπερδευτεί μ'αυτόν τον νόμο
Πικερ φερνεις κατι σε φιλ κολινς. Δωσε τον κωλο σου οσο εισαι ακομα νεος να βγαλεις φραγκα καλα. Ξανασκεψου το και το πρωτο σουβλισμα θα ειναι απο μενα,θα πληρωθεις αδρα
Στα σοβαρα τωρα:μηπως εκτιθεσαι παραπανω απο οσο πρεπει με την φωτο που εβαλες;
Πασο.Γιατί? Μήπως έχω γυναίκα, γκόμενα ή παιδιά? Και όταν λέω ότι στον περίγυρό μου και στη δουλειά μου το ξέρουν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ότι γαμάω στα μπουρδέλα, το εννοώ.
άρα: "δίνουμε στις γκόμενες σημασία και αφήνουμε να τους περάσει απο το μυαλό ότι τις έχουμε ανάγκη" ?
τι σκατά κάνουμε ? έχω μπερδευτεί μ'αυτόν τον νόμο
Γιατί? Μήπως έχω γυναίκα, γκόμενα ή παιδιά? Και όταν λέω ότι στον περίγυρό μου και στη δουλειά μου το ξέρουν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ότι γαμάω στα μπουρδέλα, το εννοώ.
Και τι αντιμετώπιση εχεις αρχηγέ; Τους λες οτι μοστράρεις κ τον πάτο σ σε μπουρδελοσαιτ;
Απο την ζηλια τους!!!!Ξέρεις πώς κοκκίνισαν οι γκόμενες από τη δουλειά όταν είδαν τη φωτό με τον κώλο μου?
Ξέρεις πώς κοκκίνισαν οι γκόμενες από τη δουλειά όταν είδαν τη φωτό με τον κώλο μου?
τουλάχιστον είσαι ειλικρινής αυτό το αναγνωρίζω ;)Κάτσε ρε φίλε... Την τσατσά την πληρώνω 10 ευρώ σε κάθε επίσκεψη στο σπίτι της. Είναι πουτάνα, απλά έχει μόνο εμένα και άλλους 2-3 πελάτες. Το κάνει πολύ επιλεκτικά δηλαδή. Τώρα, το να φας κόλλημα με μια πουτάνα ή με μια γκόμενα ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με το νόμο. Ο νόμος απαγορεύει να δίνεις την παραμικρή αξία σε γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ. Για μια γυναίκα που έχω ήδη γαμήσει - άσχετα αν είναι γκόμενα ή πουτάνα - μπορώ να γίνω κομμάτια και λιώμα.
τουλάχιστον είσαι ειλικρινής αυτό το αναγνωρίζω ;)
...όμως δεν πολύ συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση, εξάλλου οι περισσότεροι σκέφτονται ακριβώς το ίδιο
απλά αλλάζουν οι περιστάσεις...
(γίνονται "κομμάτια και λιώμα" με το πρώτο ακτικείμενο που τους κάθεται, πολλοί το παντρεύονται κι'όλας για να μην χάσουν τον θησαυρό...)
υγ: ίσως χρειάζεται να κάνεις διευκρινιστική τροποποίηση για τις γυναίκες στις οποίες "δίνουμε αξία", δλδ αυτές που μας έχουν καθήσει , αξίζει να γινόμαστε χαλάκια
(αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το νόημα του νόμου)
η τελευταία πρόταση με αγγίζει κάπως περισσότεροΌχι, ο νόμος διαφέρει κατά πολύ από αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. Ο νόμος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το φλερτ και το καμάκι. Ξέρεις πολλούς που να μην την πέφτουν καθόλου σε γκόμενες? Επίσης, όταν λέω ότι "για μια γυναίκα που έχω γαμήσει μπορώ να γίνω κομμάτια και λιώμα" φυσικά δεν εννοώ να την παντρευτώ. Εννοώ ότι μπορώ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ για να μου κάτσει ξανά. Μιλάς με έναν άνθρωπο που η μεγαλύτερη σταθερή σχέση που έχει κάνει είναι για ένα μήνα και που συνήθως χαλάει μόνος του τις σχέσεις που κάνει γιατί δεν αντέχει για πολύ και θέλει να είναι ελεύθερος και να γαμάει πουτάνες.