Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν μας εχεις πει την ιστορια απο την αρχη ομως

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Sorry φίλε, προς το παρόν δεν έχω κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δεν εκδίδομαι. Αυτή είναι απλά μια σκέψη μου για το μέλλον. Και πάλι, πρέπει να φτάσω στο σημείο να μην μπορώ να βρω λεφτά με κανέναν άλλο τίμιο τρόπο για να αναγκαστώ να δώσω τον υπέροχο κώλο μου.

Ασε τις μαλακιες και δωσε κωλο στο λαο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν με αφήνει πλέον να τη γαμάω.  :'(

Απορώ πάντως που έχεις κολλήσει με τη συγκεκριμένη, ούτε ιδιαίτερα ωραια ειναι και ειναι και ξυνη  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467
Μία εξήγηση ίσως είναι ότι δεν βγάζει τον κώλο του στο διαδίκτυο και δεν λέει ότι αν δεν έχει λεφτά για τις πουτάνες θα κάθετε να τον γαμούν μέχρι να τα μαζέψει.

Πάντως ο κώλος του κ. Πίκη χαραμίζεται εδώ μέσα. Έπρεπε να τον αναρτήσει στο νήμα :"Θεϊκοί Κώλοι".

Επισκέπτης
Απορώ πάντως που έχεις κολλήσει με τη συγκεκριμένη, ούτε ιδιαίτερα ωραια ειναι και ειναι και ξυνη  :think:

Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.

τάνα ή ελλεηνίδα?  :think:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μια ζωη στο κολλημα φίλε;Το εχεις ψαξει γιατι το παθαίνεις;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πίκερ που να πάω στην Πλάκα για καμάκι; Δε βλέπω ξέμπαρκες.

Επισκέπτης
Πίκερ που να πάω στην Πλάκα για καμάκι; Δε βλέπω ξέμπαρκες.

Πλάκα μου κάνεις. Δεν το ξέρεις ότι ο Picker σιχαίνεται το καμάκι? ΠΟΤΕ δεν μιλάμε σε γκόμενες στο δρόμο. Ακόμα και ΜΙΑ χυλόπιτα είναι ντροπή!

Επισκέπτης
Ο Picker σας εύχεται καλές διακοπές.

Συνημμένα

• Φωτογ.0413.jpg
    Φωτογ.0413.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom