Επισκέπτης
Οι Πακιστανοι ομως την γαμανε,εσυ;
Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν με αφήνει πλέον να τη γαμάω. :'(
Οι Πακιστανοι ομως την γαμανε,εσυ;
Sorry φίλε, προς το παρόν δεν έχω κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δεν εκδίδομαι. Αυτή είναι απλά μια σκέψη μου για το μέλλον. Και πάλι, πρέπει να φτάσω στο σημείο να μην μπορώ να βρω λεφτά με κανέναν άλλο τίμιο τρόπο για να αναγκαστώ να δώσω τον υπέροχο κώλο μου.
Τον εχει δωσει ηδη σε μελος του σαιτ,που ειναι και μοντ.Ασε τις μαλακιες και δωσε κωλο στο λαο
Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν με αφήνει πλέον να τη γαμάω. :'(
Τον έφτυσε και κόλλησε...Απορώ πάντως που έχεις κολλήσει με τη συγκεκριμένη, ούτε ιδιαίτερα ωραια ειναι και ειναι και ξυνη
Χοντρό :oΤον εχει δωσει ηδη σε μελος του σαιτ,που ειναι και μοντ.
Τον εχει δωσει ηδη σε μελος του σαιτ,που ειναι και μοντ.
Μία εξήγηση ίσως είναι ότι δεν βγάζει τον κώλο του στο διαδίκτυο και δεν λέει ότι αν δεν έχει λεφτά για τις πουτάνες θα κάθετε να τον γαμούν μέχρι να τα μαζέψει.
Απορώ πάντως που έχεις κολλήσει με τη συγκεκριμένη, ούτε ιδιαίτερα ωραια ειναι και ειναι και ξυνη
Χοντρό :o
Προτιμω το Κλωναρης, πιο αντιπροσωπευτικο!
Καλως μας ξαναρθες
Ότι πεις.
Και του χρόνου.
Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.
Μια ζωη στο κολλημα φίλε;Το εχεις ψαξει γιατι το παθαίνεις;Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.
Πίκερ που να πάω στην Πλάκα για καμάκι; Δε βλέπω ξέμπαρκες.
τάνα ή ελλεηνίδα?