Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:
Tωρα που δινεις κωλο σε ποια κατηγορια εισαι;Γκομενα ή πουτανα;Να σου δινουμε αξια ή οχι; :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Tωρα που δινεις κωλο σε ποια κατηγορια εισαι;Γκομενα ή πουτανα;Να σου δινουμε αξια ή οχι; :grin: :grin: :grin:

Δεν τον δίνω ακόμα. Μπορεί να τον δώσω στα γεράματα αν δεν μου φτάνουν τα λεφτά να γαμάω τα πουτανάκια μου με συχνότητα μέρα παρά μέρα. Για κανένα λόγο δεν πρόκειται να μειώσω τη συχνότητα που γαμάω μέχρι να πεθάνω. Είμαι ικανός να γίνω και πουτάνα για να συνεχίσω να γαμάω με τη συχνότητα αυτή!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656

Ο συμφορουμίτης το έθεσε σωστά, κατά την ταπεινή μου άποψη. Η ετυμολογία της λέξης πόρνη – προέρχεται από το ρήμα «πέρνημι» που σημαίνει «πουλώ» - δηλώνει πρόσωπο που παίρνει κάποιο αντίτιμο (συνήθως χρηματικό) για να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες σε κάποιο άλλο άτομο (πηγή: el.wikipedia.org). Ανεξάρτητα από το αν ικανοποιείται και το ίδιο το εκπορνευόμενο άτομο (άλλη συζήτηση) η συναλλαγή είναι αυτή. Σου δίνω ηδονή – μου δίνεις αντάλλαγμα. Το συνειδητοποιείς ότι αν το κάνεις θα έχεις γίνει αρσενική πόρνη; Και ότι η φιλοδοξία σου είναι να πηγαίνεις μετά στις, όμοιές σου, θηλυκές πόρνες, για να φας μαζί τους ότι κέρδισες;

Επισκέπτης
Το "τραγούδι" της ημέρας το αναρτήσατε. Την "φωτογραφία του κώλου σας" της ήμερας όμως;

Δεν πρόκειται να βάλω άλλη φωτογραφία του κώλου μου, και αυτή την έβαλα για να μη νομίζετε ότι σας δουλεύω για το εργαλείο που διαθέτω. Εγώ δεν είμαι Λίλα, είμαι straight άντρας και προς το παρόν ΜΟΝΟ γαμάω. Αν χρειαστεί κάποτε να δώσω τον υπέροχο κώλο μου, θα το κάνω μόνο για τα λεφτά και για να μπορώ να συνεχίσω να γαμάω με την ίδια συχνότητα. Είμαι σίγουρος ότι, αν χρειαστεί, κάποιοι κάποτε θα εκτιμήσουν τον κώλο μου και θα τον τιμήσουν!

Επισκέπτης
Το συνειδητοποιείς ότι αν το κάνεις θα έχεις γίνει αρσενική πόρνη; Και ότι η φιλοδοξία σου είναι να πηγαίνεις μετά στις, όμοιές σου, θηλυκές πόρνες, για να φας μαζί τους ότι κέρδισες;

Ακριβώς αυτό θα κάνω, αν χρειαστεί. Δεν έχω καμία ηθική αναστολή να το κάνω!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ακριβώς αυτό θα κάνω, αν χρειαστεί. Δεν έχω καμία ηθική αναστολή να το κάνω!

ο.κ., τελικά ταυτίστηκες με το αντικείμενο της ηδονής σου. Εύχομαι να σου βγει σε καλό.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν πρόκειται να βάλω άλλη φωτογραφία του κώλου μου, και αυτή την έβαλα για να μη νομίζετε ότι σας δουλεύω για το εργαλείο που διαθέτω. Εγώ δεν είμαι Λίλα, είμαι straight άντρας και προς το παρόν ΜΟΝΟ γαμάω. Αν χρειαστεί κάποτε να δώσω τον υπέροχο κώλο μου, θα το κάνω μόνο για τα λεφτά και για να μπορώ να συνεχίσω να γαμάω με την ίδια συχνότητα. Είμαι σίγουρος ότι, αν χρειαστεί, κάποιοι κάποτε θα εκτιμήσουν τον κώλο μου και θα τον τιμήσουν!

Να δω τι θα πει το Κορινάκι...αν τα διαβάσει αυτά... :tooth: :tooth: :tooth:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ πιστεύω ότι περιμένει να κάνει κίνηση ο Πίκερ. Θέλει να πάει με λουλούδια να της ζητήσει συγνώμη η κάτι τέτοιο.

Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω ότι περιμένει να κάνει κίνηση ο Πίκερ. Θέλει να πάει με λουλούδια να της ζητήσει συγνώμη η κάτι τέτοιο.

Της έχω πάει τριαντάφυλλα 2 φορές. Δεν θέλει με τίποτα. Μου έχει μπλοκάρει 5 λογαριασμούς στο facebook.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι αυτόν που έχεις φωτογραφία προφιλ τον κώλο σου?
Χοντρό αν δε λύγισε ούτε μ αυτο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Της έχω πάει τριαντάφυλλα 2 φορές. Δεν θέλει με τίποτα. Μου έχει μπλοκάρει 5 λογαριασμούς στο facebook.
Μήπως δεν πήρες πολλά? Όταν παίρνεις λουλούδια στην γυναίκα της ζωής σου πρέπει να μη κάνεις τσιγκουνιές. Πήγαινε σε κάποιο καλό ανθοπωλείο όχι σε κανέναν με πάκγο στη λαική και πες του να σου φτιάξει καμιά ανθοδέσμη μέχρι 50-60 ευρώ. Μη μασάς,το γκομενάκι είναι φως φανάρι ότι σου κάνει πείσματα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μαλακίες, η κοπέλα απλά φοβαται μη της κλέβει τα στρινγκ και τα φοράει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απλά φοβάται μη της ξεχειλώνει τα βρακιά αν τον βάλει σπίτι της.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom