Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
picker θα σε σπασω στο ξυλο λεγε ποια γαμησες τελευταια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Picker διάλεξε πισινα και τραβα να πέσεις μέσα με τα χέρια σταυρωμένα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Κύριε Ιωάννη σας βρίσκω εξαιρετικά διαβασμένο.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η άποψή μου είναι ότι μόνο με καλή θεωρητική κατάρτιση μπορείς να δράσεις αποτελεσματικά. Η μέγιστη ανοησία είναι να μένεις στη θεωρία και να μην τη δοκιμάζεις στην πράξη, μεγάλη παγίδα στην οποία πέφτουν πολλοί διαβασμένοι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βλεπω τον πίκερ να γίνεται κωλαρόδουλη ( κατα το ιερόδουλη )

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.807
Πόντοι
25.467
Βλεπω τον πίκερ να γίνεται κωλαρόδουλη ( κατα το ιερόδουλη )

Δειτε φίλτατε,

Ούτε και εγω (ομοίως με εσάς) τον έχω για "εύθυμο". Με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι αρπάζει ευκαιρίες για να μας μοστράρει τον κώλο του φόρα παρτίδα.  :huh:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κωλοκατάσταση αγαπητέ τι να πω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έχει μερέντα απο πίσω η είναι ιδέα μου?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πικερέντα μάλλον

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τι να μας πει το γατάκι...εδώ έχουμε τον μάστερ nofapper....

[video]http://www.vice.com/gr/read/o-antras-pou-den-aunanistike?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=promo[/video]

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Τι να μας πει το γατάκι...εδώ έχουμε τον μάστερ nofapper....

[video]http://www.vice.com/gr/read/o-antras-pou-den-aunanistike?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=promo[/video]

Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με τη συνέντευξη:
Πόσο συχνά αυνανιζόσουν, πριν απ’ αυτό;
Καθημερινά. Όπως είπα πριν, κατέληξε να είναι απαραίτητο, γιατί κάθε φορά που αγχωνόμουν, ένιωθα την ανάγκη να κλειστώ στο δωμάτιό μου και να μαλακιστώ ή να κάνω σεξ. Ακόμα και ο ύπνος μου, ήταν εξαρτώμενος απ’ αυτό. Το να χύσω πριν κοιμηθώ, είχε γίνει συνήθειο. Μάλλον, θα έπρεπε να έχω και άλλους τρόπους να αντιμετωπίζω τα προβλήματα της ζωής, από το να στραγγίζω, κάθε φορά, τ’ αρχίδια μου.

Αυτή η αποχή, συμπεριλάμβανε και το σεξ;
Καθόλου εκσπερμάτωση. Ούτε αυνανισμός, ούτε σεξ.

Φανταστείτε σε τι επίπεδο μαλακίας έχει φτάσει  ο άνθρωπος, που θεωρεί ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ το να μαλακιστεί με το να κάνει σεξ. Το ότι κοιμάσαι σαν πουλάκι μετά το γαμίσι, το θεωρεί κάτι σαν εξάρτηση, όχι ότι κοιμάσαι γλυκά επειδή είσαι ικανοποιημένος. Έτσι λέει αντιμετώπιζε τα προβλήματα της ζωής!!!!

Ποια είναι τα σχέδια σου τώρα, σχετικά με τον αυνανισμό; Πίσω στον παλιό, καλό σου εαυτό ή θα αλλάξεις συνήθειες;
Μα ακόμα κι αν δεν μαλακίζεται, η μαλακία του έχει πειράξει τον εγκέφαλο σε τέτοιο βαθμό που ακόμα κι αν δεν ξαναγγίξει το πουλί του η βλάβη έχει γίνει πια μόνιμη. Βέβαια έχει ένα οικονομικό όφελος, δεν θα πληρώνει τίποτα σε γαμίσια, εξόδους σε μέρη που συχνάζουν γκόμενες κλπ. Μέχρι να τα φάει όλα στους ψυχίατρους.

Όταν πέρασαν οι 100 μέρες τις επιτυχίας, πόσο σου πήρε για να τον ξαναπαίξεις; Έκανες κάποια προετοιμασία;
Η τελευταία μέρα ήταν η καλύτερη. Ήταν ο τελικός του Παγκόσμιου Κυπέλλου, και τον είδα με ένα φίλο. Όταν έφυγε, έκανα γυμναστική και καθάρισα το σπίτι. Ξυρίστηκα με την ησυχία μου, σε όλο μου το σώμα, και περιποιήθηκα τον εαυτό μου, για ‘μένα. Έκανα ποδήλατο, για να περάσει η ώρα, και μετά, κοντά μεσάνυχτα, βγήκα με τους φίλους μου για ποτό. Ο συγκάτοικός μου, έλειπε από το σπίτι, για να μπορώ να κάνω όση φασαρία ήθελα. Ευχαρίστησα κάποιους ανθρώπους στο Twitter, και όταν ήρθε η ώρα, γδύθηκα και το ευχαριστήθηκα για ακόμα μια φορά. Μου πήρε μόλις λίγα λεπτά, και το τελείωμα ήταν εκπληκτικό.

Με λίγα λόγια, ετοιμάστηκε για ραντεβού με τον εαυτό του!!! Έχουμε τρελαθεί τελείως; Και καλά, αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ (με όλη τη σημασία της λέξης) κάνει μπάνιο, ξυρίζεται, αρωματίζεται για να την παίξει. Γιατί του αξίζει συνέντευξη σε δημοσιογράφο κι όχι συνέντευξη με Ψυχίατρο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom