wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τώρα λες εσύ μαλακίες!!!λεγε μαλακιες τωρα θα ερθει και θα σε γαμησει
Τώρα λες εσύ μαλακίες!!!λεγε μαλακιες τωρα θα ερθει και θα σε γαμησει
Τώρα λες εσύ μαλακίες!!!
Πιο πιθανό ειναι να γινω λεσβία ;)Γιατί κακά θα σου πήγαινε;;
Με τον κωλο δεν γαμησε κανεις!!!λεγε μαλακιες τωρα θα ερθει και θα σε γαμησει
Με τον κωλο δεν γαμησε κανεις!!!
Πιο πιθανό ειναι να γινω λεσβία ;)
Γιατί μωρό μου? Δεν θέλεις να κάνεις έρωτα με τον Picker?
Εκανες κανενα δοκιμαστικό στην εξοχή ;Γιατί πολυ αποφασισμένο σε βρίσκω!Επιστροφή στην Αθήνα μετά από ένα ωραίο Σ/Κ σε εξοχικό σπίτι συγγενικού προσώπου σε γνωστό θέρετρο της Στερεάς Ελλάδας. Προηγουμένως είχα ρίξει δύο συνεχόμενα γαμήσια Πέμπτη και Παρασκευή σε Ρόζα και Οάνα αντίστοιχα, προκειμένου να μη χάσω το ρυθμό μου στη συχνότητα σεξ που προβλέπει ο νόμος.
Η εξοχή με έκανε να σκεφτώ πιο καθαρά και να αποφασίσω για το πώς πρέπει να διαμορφωθεί τελικά ο νόμος του Picker. Αποφάσισα λοιπόν το εξής: ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ. Sorry αλλά αυτό αποφάσισα και η απόφαση είναι οριστική.
O νόμος του Picker απευθύνεται αποκλειστικά σε straight άντρες. Δεν πειράζει αν φάτε λίγες πούτσες για τα λεφτά, σημασία έχει να γαμάτε μέρα παρά μέρα για πάντα.
Το τραγούδι της ημέρας:
ΑναμένουμεΤο "τραγούδι" της ημέρας το αναρτήσατε. Την "φωτογραφία του κώλου σας" της ήμερας όμως;
Το "τραγούδι" της ημέρας το αναρτήσατε. Την "φωτογραφία του κώλου σας" της ήμερας όμως;
Ντρέπεται, τι τον πέρασες;
Για κανένα ξεκωλιάρη επιδειξία;
Αναμενεις κι εσυ?Αναμένουμε
Βρε μωράκι μου κουβέντα να γίνεται....Αναμενεις κι εσυ?