Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν τον ξέρω, μπορεί να είναι πολύ ωραίος εμφανισιακά. Ο μέσος όρος όμως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι αυτό που περιγράφει. Ρε μαλάκα είναι πολύ απλό: Υπάρχει άλλη χώρα με τόσα μπουρδέλα? Γιατί νομίζεις ότι συμβαίνει αυτό? Στον υπόλοιπο κόσμο δεν χρειάζεται η πορνεία σε τέτοιο βαθμό γιατί οι γυναίκες είναι πολύ πιο ακομπλεξάριστες!
βελγιο σχεδον ολοι σε μπουρδελα τυπου βιτρινας γαμανε.εχεις παει να δεις χιλιομετρα βιτρινες?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Νταξει ρε συ τι συγκρινεις τωρα... mustang με e30;;;  :2funny: :2funny:
Καταλαβες τι εννοω...
Ναι αλλά εγώ όταν μια μέρα πουλήσω το νεφρό μου για να φέρω στην Ελλάδα μια καλοδιατηρημένη θέλω να ξέρω ότι θα πιάσει τόπο.. :2funny:

Επισκέπτης
βελγιο σχεδον ολοι σε μπουρδελα τυπου βιτρινας γαμανε.εχεις παει να δεις χιλιομετρα βιτρινες?

Είναι πολύ λίγες οι χώρες που έχουν τόσο φτηνή και τόσο μαζική πορνεία όπως η Ελλάδα. Ολλανδία, Γερμανία, άντε Βέλγιο και καναδυό χώρες ακόμα αλλά και πάλι όχι με τις εξευτελιστικές τιμές που υπάρχουν στην Ελλάδα. Σε καμία άλλη χώρα δεν υπάρχει τόσο μαζική προσέλευση πελατών στα μπουρδέλα όπως στην Ελλάδα. Εδώ σχεδόν όλοι οι άντρες έχουν περάσει τουλάχιστον κάποια περίοδο της ζωής τους γαμώντας αποκλειστικά στα μπουρδέλα. Κάτι λέει αυτό, δεν είναι τυχαίο. Πήγαινε και δες ποιο είναι το αντίστοιχο ποσοστό στις άλλες χώρες και μετά τα ξαναλέμε.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είναι πολύ λίγες οι χώρες που έχουν τόσο φτηνή και τόσο μαζική πορνεία όπως η Ελλάδα. Ολλανδία, Γερμανία, άντε Βέλγιο και καναδυό χώρες ακόμα αλλά και πάλι όχι με τις εξευτελιστικές τιμές που υπάρχουν στην Ελλάδα. Σε καμία άλλη χώρα δεν υπάρχει τόσο μαζική προσέλευση πελατών στα μπουρδέλα όπως στην Ελλάδα. Εδώ σχεδόν όλοι οι άντρες έχουν περάσει τουλάχιστον κάποια περίοδο της ζωής τους γαμώντας αποκλειστικά στα μπουρδέλα. Κάτι λέει αυτό, δεν είναι τυχαίο. Πήγαινε και δες ποιο είναι το αντίστοιχο ποσοστό στις άλλες χώρες και μετά τα ξαναλέμε.
δεν ειπα πως δεν λεει.πολλες χωρες που και καλα δεν εχουν πορνεια η τουλαχιστον εχουν ακριβη και underground βλεπε σουηδια.αναγκαζουν πολλους αντρες να την βγαζουν με αλλους τροπους περα.βλεπε τσοντες.οι τιμες ειναι σε αναλογια με τον μισθο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το γυναικειο ματι, δε θα εκτιμησει τετοια all time classic muscle cars...
Παλιατζουρα θα το θεωρουν οι περισσοτερες.

Αν θες αμαξι απλα για μουναπαγιδα, πουλα το νεφρο σου και χτυπα τα κλασσικα... porsche, ferrari, lamborghini κλπ... και οσο πιο καινουριο μοντελο, τοσο το καλυτερο.  :grin:
Δε το θέλω για μουνοπαγίδα. Σιγά μη πληρώσω τόσα χρήματα για κάτι με κριτήριο να αρέσει στις γκόμενες. Μη το λες...υπάρχουν γκόμενες που εκτίμανε κάτι τέτοια πράγματα. Αλλά γενικά αν δεν της αρέσει να πάρει το micra της και να πάει μόνη της.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εννοειται πως υπαρχουνε ρε συ δε λεω... αλλα οι περισσοτερες γυναικες δεν εχουν ιδεα απο αυτοκινητα. Μονο μαρκες ξερουν.
Ε ας μην ξέρει τίποτα.Άλλωστε δεν την κάνεις παρέα για τις γνώσεις στα αμάξια αλλά για τα βυζιά της  :grin:

Επισκέπτης
δεν ειπα πως δεν λεει.πολλες χωρες που και καλα δεν εχουν πορνεια η τουλαχιστον εχουν ακριβη και underground βλεπε σουηδια.αναγκαζουν πολλους αντρες να την βγαζουν με αλλους τροπους περα.βλεπε τσοντες.οι τιμες ειναι σε αναλογια με τον μισθο

Ρε φίλε δεν υπάρχει καμία σχέση στη νοοτροπία των Ελληνίδων με τις υπόλοιπες Ευρωπαίες, ανατολικές και δυτικές. Εμείς εδώ έχουμε ακόμα τα κατάλοιπα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ειλικρινά πιστεύω ότι πιο κομπλεξικές από τις Ελληνίδες στην Ευρώπη μπορεί να είναι μόνο οι Τουρκάλες. Είχες διαβάσει το περιστατικό που μου έτυχε πέρυσι τέτοια εποχή στο Μοναστηράκι? Γάμησα σε ξενοδοχείο 22-χρονη Ρωσίδα που ήρθε και μου ζήτησε στην ψύχρα να της αγοράσω μια μπίρα. Και της είπα κατευθείαν: "Do you want to have sex with me?" και απάντησε: "Yes, I'm hot!" Δεν είναι ψέμα, είναι αλήθεια. Μου έτυχε τέτοιο περιστατικό πέρυσι και το είχα γράψει στο νόμο του Picker. Ποια κομπλεξική Ελληνίδα θα μπορούσε να γαμηθεί με τον τρόπο αυτό? ΚΑΜΙΑ. Υπάρχει τεράστια διαφορά λοιπόν στη νοοτροπία, εδώ για να γαμήσεις πρέπει σχεδόν να καταλάβει η άλλη ότι θες να την παντρευτείς και ότι μπορείς να τη ζήσεις!

Επισκέπτης
Πω πω πραγματικα εχω κουραστει να διαβαζω τετοιες μαλακιες.
Κατι τετοια λενε μονο οσοι δε γαμανε.
και δε γαμανε για 2 βασικος λογους :
α) Δε τη πεφτουν ποτε σε γυναικες, απλα καθονται σπιτι και περιμενουν να γινει κανα θαυμα.
β) Τη πεφτουν σε γυναικες που ειναι πανω απ τη κατηγορια τους.

Αν εσυ με αριστα το 10 εμφανισιακα εισαι στο 6 π.χ. , σαρεσει δε σαρεσει οι γυναικες που σου αναλογουν ειναι τα 3αρια-4αρια. Δηλαδη μπαζα.
Ζησε με αυτο, αποδεξου το και κανε παιχνιδι μαυτες. Θα γαμησεις.

Αν περιμενεις να σου κατσει 7αρι και 8αρι, δε θα γαμησεις ποτε.

Ρε μεγάλε μη μας τρελαίνεις. Είσαι 24 και από τότε που έμαθες να οδηγάς κυκλοφορείς με BMW κάμπριο. Αυτό τα λέει όλα. Σου ξαναλέω, δεν μπορείς εσύ να μιλάς για το μέσο όρο!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε φίλε δεν υπάρχει καμία σχέση στη νοοτροπία των Ελληνίδων με τις υπόλοιπες Ευρωπαίες, ανατολικές και δυτικές. Εμείς εδώ έχουμε ακόμα τα κατάλοιπα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ειλικρινά πιστεύω ότι πιο κομπλεξικές από τις Ελληνίδες στην Ευρώπη μπορεί να είναι μόνο οι Τουρκάλες. Είχες διαβάσει το περιστατικό που μου έτυχε πέρυσι τέτοια εποχή στο Μοναστηράκι? Γάμησα σε ξενοδοχείο 22-χρονη Ρωσίδα που ήρθε και μου ζήτησε στην ψύχρα να της αγοράσω μια μπίρα. Και της είπα κατευθείαν: "Do you want to have sex with me?" και απάντησε: "Yes, I'm hot!" Δεν είναι ψέμα, είναι αλήθεια. Μου έτυχε τέτοιο περιστατικό πέρυσι και το είχα γράψει στο νόμο του Picker. Ποια κομπλεξική Ελληνίδα θα μπορούσε να γαμηθεί με τον τρόπο αυτό? ΚΑΜΙΑ. Υπάρχει τεράστια διαφορά λοιπόν στη νοοτροπία, εδώ για να γαμήσεις πρέπει σχεδόν να καταλάβει η άλλη ότι θες να την παντρευτείς και ότι μπορείς να τη ζήσεις!
κοιτα ο καθενας εχει βγαλει τα συμπερασματα του.σαφως και η κατασταση ειναι σχετικα περιεργη σε σχεση με καποιες αλλες χωρες.αλλα πιστεψε με ουτε οι αλλες χωρες ειναι παραδεισος σε αυτους τους τομεις.τωρα για το περιστατικο που λες θα μπορουσε να ηταν με μια ελληνιδα στο εξωτερικο.παντως στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πω πω πραγματικα εχω κουραστει να διαβαζω τετοιες μαλακιες.
Κατι τετοια λενε μονο οσοι δε γαμανε.
και δε γαμανε για 2 βασικος λογους :
α) Δε τη πεφτουν ποτε σε γυναικες, απλα καθονται σπιτι και περιμενουν να γινει κανα θαυμα.
β) Τη πεφτουν σε γυναικες που ειναι πανω απ τη κατηγορια τους.

Αν εσυ με αριστα το 10 εμφανισιακα εισαι στο 6 π.χ. , σαρεσει δε σαρεσει οι γυναικες που σου αναλογουν ειναι τα 3αρια-4αρια. Δηλαδη μπαζα.
Ζησε με αυτο, αποδεξου το και κανε παιχνιδι μαυτες. Θα γαμησεις.

Αν περιμενεις να σου κατσει 7αρι και 8αρι, δε θα γαμησεις ποτε.

συμφωνώ  ;)

αλλά τα θετικό με τα 3-4άρια είναι ότι μπορεί να έχουν πιο ερεθιστικές καμπυλότητες απο τα 10άρια πχ
και το αρνητικό είναι ότι ακόμα και αυτές ("μπάζα") δε νομίζω ότι σου κάθονται εύκολα χωρίς κάποιο είδος "συσχέτισης" μαζί τους.

Επισκέπτης
και το αρνητικό είναι ότι ακόμα και αυτές ("μπάζα") δε νομίζω ότι σου κάθονται εύκολα χωρίς κάποιο είδος "συσχέτισης" μαζί τους.

Άρα δεν συμφωνείς με τον BΜW αλλά μαζί μου. Αυτοί που γαμάνε - ακόμα και μπάζα - παίζουν το παιχνίδι που θέλουν οι Ελλεηνίδες, δηλαδή κάνουν σχέσεις και καλά σοβαρές. Άλλο αν μετά το γαμήσι αυτοί την κάνουν και γίνονται Λούηδες. Εγώ δεν θέλω να γαμάω με κόλπα! Μόνο αν είσαι "κολπατζής" γαμάς στην Ελλάδα - ακόμα και τα μπάζα!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
συμφωνώ  ;)

αλλά τα θετικό με τα 3-4άρια είναι ότι μπορεί να έχουν πιο ερεθιστικές καμπυλότητες απο τα 10άρια πχ
και με την πουτανα εχεις καποιο ειδος συσχετισης πριν την γαμησεις.απλα ειναι προκαθορισμενο το μελλον μαζι της.τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες σε σχεσει με το υποτιθεμενο μπαζο

Επισκέπτης
Πάρτε τώρα λίγο κώλο Picker να φτιαχτείτε  :grin: :

Συνημμένα

• Φωτογ.0395.jpg
    Φωτογ.0395.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 27

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Γκομενα μπαζο δεν ειχα ποτε και ουτε θελω.

Παρολα αυτα στα μπουρδελα προτιμω να γαμαω μπαζα! Για καποιο λογο μου προκαλουν εντονοτερη στυση  :cum:
Το βρισκω αρκετα ερεθιστικο να γαμαω επι πληρωμη ασχημες ιεροδουλες
σε νιώθω  ;)
στις εφάπαξ εκτονώσεις κοιτάς μόνο ένα σημείο του σώματος που σε φτιάχνει , αλλά δε χρειάζεται να φορτωθείς κι'όλας το σύνολικό πακέτο σε πιο μόνιμη βάση...
( γι'αυτό το λόγο δεν τελεσφόρησαν ποτέ συσχετίσεις μου με καμπυλώδη μπαζάκια , ενώ αν οι ίδιες ήταν πχ διαθέσιμες στην πιάτσα θα πέρναγα πιο όμορφα μαζί τους )

τελικά υπάρχει μεγάλη σοφία στο φύση  :grin:

:2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Άρα δεν συμφωνείς με τον BΜW αλλά μαζί μου. Αυτοί που γαμάνε - ακόμα και μπάζα - παίζουν το παιχνίδι που θέλουν οι Ελλεηνίδες, δηλαδή κάνουν σχέσεις και καλά σοβαρές. Άλλο αν μετά το γαμήσι αυτοί την κάνουν και γίνονται Λούηδες. Εγώ δεν θέλω να γαμάω με κόλπα! Μόνο αν είσαι "κολπατζής" γαμάς στην Ελλάδα - ακόμα και τα μπάζα!
καλά δε φεύγουν όλοι, ο πιρφόρος μένει πιστός στο μπάζο του  :grin:
ναι ακόμα και τα μπάζα θέλουν συσχετίσεις, δεν είναι δλδ πιο εύκολες γιατί ξέρουν ότι υπάρχουν διαθέσιμοι
πιρφόροι να τους δώσουν αυτά που ζητάνε...

και με την πουτανα εχεις καποιο ειδος συσχετισης πριν την γαμησεις.απλα ειναι προκαθορισμενο το μελλον μαζι της.τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες σε σχεσει με το υποτιθεμενο μπαζο
στις πουτανες αποφεύγεις τις συσχετίσεις είναι πολύ σημαντικό αυτό

Πάρτε τώρα λίγο κώλο Picker να φτιαχτείτε  :grin: :

θεός  :2funny: :2funny: :2funny:

κάτι πιο kinky ?
ίσως με την προσθήκη κάποιου αντικειμένου ?  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ναι αλλά εγώ όταν μια μέρα πουλήσω το νεφρό μου για να φέρω στην Ελλάδα μια καλοδιατηρημένη θέλω να ξέρω ότι θα πιάσει τόπο.. :2funny:
Γιατι να πουλησεις το νεφρο;Καντο σαν τον πικερ!!!!1 :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom