Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
α ρε πουτανα φεμινιστρια εγινες  :2on1: :fuck2: :fuck1: :pipa3:

Εγώ φεμινίστρια?  :2funny: Καμία σχέση. Απλά άτομα σαν τον dude33 είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει το φαινόμενο "Ελλεηνίδα". Είναι αυτοί οι μαλάκες που λένε στις κόρες τους να προσέχουν με ποιους γαμιούνται και ότι είναι ντροπή να γαμιούνται με πολλούς. Κάτι τέτοιοι μαλάκες είναι που έχουν κάνει τις νέες Ελληνίδες κομπλεξικές και αγάμητες και τους νέους Έλληνες να τρέχουν στα μπουρδέλα για να γαμήσουν!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Αυτή την πλευρά σας, την έχετε συζητήσει με τις ερωμένες σας;

Κοιταξτε.
Γυναικα που εχει διαβασει τις αναρτησεις του κ. Picker δε νομιζω οτι θα καταστει ερωμενη του, εστω και επι πληρωμη. Ιδε Κορινα. Προφανως συνευρισκεται με τυφλες και κωφαλαλες και αρα δεν υπαρχει αντικειμενο συζητησης.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγώ φεμινίστρια?  :2funny: Καμία σχέση. Απλά άτομα σαν τον dude33 είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει το φαινόμενο "Ελλεηνίδα". Είναι αυτοί οι μαλάκες που λένε στις κόρες τους να προσέχουν με ποιους γαμιούνται και ότι είναι ντροπή να γαμιούνται με πολλούς. Κάτι τέτοιοι μαλάκες είναι που έχουν κάνει τις νέες Ελληνίδες κομπλεξικές και αγάμητες και τους νέους Έλληνες να τρέχουν στα μπουρδέλα για να γαμήσουν!!!
Αυτο σου φταιει και βγαζεις τον κωλο σου στην βιτρινα ;
Εγω φιλε δεν παρακαλαω καμια,και η δικια μου δεν ειναι ελληνιδα.Κορη δεν εχω αλλα και να ειχα δεν θα ηθελα να γαμιεται απο εναν χαμενο οπως εσυ,καλυτερα να γινοταν λεσβια.  :2funny:
Υπαρχει μουνι και εκτος μπουρδελου αλλα εσυ που να το καταλαβεις!!!

Επισκέπτης
Συγγνώμη... για να καταλάβω...

Δηλαδή οι μισοί straight άνδρες, αναρτούν φωτογραφίες των οπισθίων τους στο διαδίκτυο, και δηλώνουν πως υπάρχει πιθανότητα να τον πάρουν αν ξεμείνουν από χρήματα;

Φίλε μου αυτό είναι άλλο θέμα, έχει να κάνει με το πόσο πόρνος είναι κάποιος. Αυτός που τον τρώει για τα λεφτά δεν είναι gay, μπορεί να βρίσκεται και στο νούμερο 6 της κλίμακας Kinsey. Πόσοι και πόσοι αλλοδαποί αναγκάζονται να πουλάνε τον κώλο τους για τα λεφτά. Πήγαινε σε αυτούς και πες τους ότι είναι gay να δεις τι θα σου απαντήσουν.

Τώρα, στα μπουρδέλα πάνε πολλοί που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τον τρώνε από τον κώλο. Εγώ δεν θα ζητούσα ΠΟΤΕ να με στραπονάρουν γιατί ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ο,τιδήποτε μοιάζει με πούτσα. Έχεις διαβάσει κριτικές και ενημερώσεις για το πόσες πουτάνες βγαίνουν από τα δωμάτια με πλαστικές πούτσες στα χέρια? Αυτοί που πάνε στα μπουρδέλα για να στραπονάρονται δεν ανήκουν στο 6 ούτε στο 5 της κλίμακας, ανήκουν στο 3 ή στο 4 το πολύ! Και πίστεψέ με, αυτοί είναι ΠΟΛΛΟΙ και συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ουτε οι Ελληνιδες φταινε, ουτε οι πατεραδες τους.

Για την αγαμια σας ευθυνονται οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ που κανουν τους ταξιτζηδες, δινουν λεφτα, δωρα κλπ κλπ
7 στους 10 Ελληνες ετσι ειναι, εχουν το μικροβιο της πιρφοριας μεσα τους, το χουν αναγκη να πιρφοριζουν.

Εγω δεν εχω πιρφορισει ποτε με γκομενα, ημουνα ανεκαθεν αδιαφορος (στα ορια του απαξιωτικου) μαζι τους και εχω γαμησει παρα πολλες μουναρες που αμα τις δεις θα καραφλιασεις.

Το γαμησι ειναι καθαρα θεμα attitude.

Αμα η γκομενα σε μυριστει λιγουρη, αγαμητο και πιρφορο, το χεις χασει το παιχνιδι ΟΣΑ φραγκα και αν σκασεις.
Και ΑΝ σου κατσει, θα σου κατσει σαν "βιζιτα", οχι επειδη σε θελει πραγματικα. "

Ξεροχύνω μπεμπάκο.... :cum:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Φίλε μου αυτό είναι άλλο θέμα, έχει να κάνει με το πόσο πόρνος είναι κάποιος. Αυτός που τον τρώει για τα λεφτά δεν είναι gay, μπορεί να βρίσκεται και στο νούμερο 6 της κλίμακας Kinsey. Πόσοι και πόσοι αλλοδαποί αναγκάζονται να πουλάνε τον κώλο τους για τα λεφτά. Πήγαινε σε αυτούς και πες τους ότι είναι gay να δεις τι θα σου απαντήσουν.

Τώρα, στα μπουρδέλα πάνε πολλοί που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τον τρώνε από τον κώλο. Εγώ δεν θα ζητούσα ΠΟΤΕ να με στραπονάρουν γιατί ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ο,τιδήποτε μοιάζει με πούτσα. Έχεις διαβάσει κριτικές και ενημερώσεις για το πόσες πουτάνες βγαίνουν από τα δωμάτια με πλαστικές πούτσες στα χέρια? Αυτοί που πάνε στα μπουρδέλα για να στραπονάρονται δεν ανήκουν στο 6 ούτε στο 5 της κλίμακας, ανήκουν στο 3 ή στο 4 το πολύ! Και πίστεψέ με, αυτοί είναι ΠΟΛΛΟΙ και συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας!

Σεις προτιματε το ωμο κρεας δηλαδη;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
Κοιταξτε.
Γυναικα που εχει διαβασει τις αναρτησεις του κ. Picker δε νομιζω οτι θα καταστει ερωμενη του, εστω και επι πληρωμη. Ιδε Κορινα. Προφανως συνευρισκεται με τυφλες και κωφαλαλες και αρα δεν υπαρχει αντικειμενο συζητησης.

Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος.

Θα πρέπει να εξετάσουμε και την περίπτωση που τους αποκρύπτει το πραγματικό του νίκ, και τους παρουσιάζεται ώς κάποιος άλλος. Π.χ να ισχυρίζεται ότι είναι  ο κ. Μπέμπας ή ο κ. Νεοσμυρνιός.

Επισκέπτης
Ουτε οι Ελληνιδες φταινε, ουτε οι πατεραδες τους.

Για την αγαμια σας ευθυνονται οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ που κανουν τους ταξιτζηδες, δινουν λεφτα, δωρα κλπ κλπ
7 στους 10 Ελληνες ετσι ειναι, εχουν το μικροβιο της πιρφοριας μεσα τους, το χουν αναγκη να πιρφοριζουν.

Εγω δεν εχω πιρφορισει ποτε με γκομενα, ημουνα ανεκαθεν αδιαφορος (στα ορια του απαξιωτικου) μαζι τους και εχω γαμησει παρα πολλες μουναρες που αμα τις δεις θα καραφλιασεις.

Το γαμησι ειναι καθαρα θεμα attitude.

Αμα η γκομενα σε μυριστει λιγουρη, αγαμητο και πιρφορο, το χεις χασει το παιχνιδι ΟΣΑ φραγκα και αν σκασεις.
Και ΑΝ σου κατσει, θα σου κατσει σαν "βιζιτα", οχι επειδη σε θελει πραγματικα. "

Δεν σε ξέρω αλλά αυτά που γράφεις δεν αφορούν το μέσο όρο. Η μέση νεαρή Ελληνίδα είναι κομπλεξική και αγάμητη, το κάνει μόνο μέσα σε σχέση και αφού εξασφαλιστεί συναισθηματικά. Δεν το λέω εγώ, το λένε ένα κάρο έρευνες που έχουν βγει και αποδεικνύουν πόσο δύσκολα γίνονται σχέσεις και πόση αγαμία υπάρχει στις νέες ηλικίες. Το λένε φυσικά και τα μπουρδέλα και οι πουτάνες, ο αριθμός των οποίων στην Ελλάδα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ακριβώς για να καλύψει το κενό της αγαμίας που υπάρχει. Τώρα αν εσύ κυκλοφορείς με BMW και πουλάς μούρη, δεν ανήκεις φίλε στο μέσο όρο. Sorry!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος.

Θα πρέπει να εξετάσουμε και την περίπτωση που τους αποκρύπτει το πραγματικό του νίκ, και τους παρουσιάζεται ώς κάποιος άλλος. Π.χ να ισχυρίζεται ότι είναι  ο κ. Μπέμπας ή ο κ. Νεοσμυρνιός.

Ειναι ενα ενδεχομενο αυτο. Και προφανως θα φαντασιωνεται υψηλοσωμους Αιθιωπες για να εκσπερματωσει ... η Σουδανους.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν σε ξέρω αλλά αυτά που γράφεις δεν αφορούν το μέσο όρο. Η μέση νεαρή Ελληνίδα είναι κομπλεξική και αγάμητη, το κάνει μόνο μέσα σε σχέση και αφού εξασφαλιστεί συναισθηματικά. Δεν το λέω εγώ, το λένε ένα κάρο έρευνες που έχουν βγει και αποδεικνύουν πόσο δύσκολα γίνονται σχέσεις και πόση αγαμία υπάρχει στις νέες ηλικίες. Το λένε φυσικά και τα μπουρδέλα και οι πουτάνες, ο αριθμός των οποίων στην Ελλάδα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ακριβώς για να καλύψει το κενό της αγαμίας που υπάρχει. Τώρα αν εσύ κυκλοφορείς με BMW και πουλάς μούρη, δεν ανήκεις φίλε στο μέσο όρο. Sorry!

Χύμα κυκλοφορεί ο μπέμπας ρε....σιγά μην περίμενε να ρίξει γκόμενα κτλ....με το αμάξι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κοιταξτε.

Πόσο βλάκας είσαι. Εκεί που γαμάω εγώ και χύνω εσένα δεν θα σου σηκωνόταν καν, μόνο να σε γαμούσαν θα μπορούσες!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Πόσο βλάκας είσαι. Εκεί που γαμάω εγώ και χύνω εσένα δεν θα σου σηκωνόταν καν, μόνο να σε γαμούσαν θα μπορούσες!

Εκει που γαματε... με 10 ευρω;;;
Αν γαματε βεβαια ...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατί ρε μαν? Τόσο άσχημες είναι αυτές που γαμάς και δυσκολεύεται ο κόσμος να του σηκωθεί?  :grin:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
παντως εχει ωραια κωλαρα ο πικερ

εχει ασχοληθει με αθλητισμο σιγουρα!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096

Η αληθεια βεβαια ειναι οτι δεν ενδιατριβω εις ασυλα ανιατων οπως εσεις.

Επισκέπτης
Χύμα κυκλοφορεί ο μπέμπας ρε....σιγά μην περίμενε να ρίξει γκόμενα κτλ....με το αμάξι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν τον ξέρω, μπορεί να είναι πολύ ωραίος εμφανισιακά. Ο μέσος όρος όμως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι αυτό που περιγράφει. Ρε μαλάκα είναι πολύ απλό: Υπάρχει άλλη χώρα με τόσα μπουρδέλα? Γιατί νομίζεις ότι συμβαίνει αυτό? Στον υπόλοιπο κόσμο δεν χρειάζεται η πορνεία σε τέτοιο βαθμό γιατί οι γυναίκες είναι πολύ πιο ακομπλεξάριστες!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
H γρια μου εδω και καποιο καιρο βρισκεται λαβωμενη σε γκαραζ  :'(  :'( και ειμαι απαρηγορητος.
Αλλα περα απ αυτο, στην Ελλαδα σιγουρο ΔΕΝ "πουλας μουρη" με ενα αυτοκινητο 25ετιας+...
Να χα καμια porsche να πω οκ...
Ε μην υποβιβάζουμε και τα αυτοκίνητα 25+...μερικά αξίζουν να δώσεις το αριστερό σου παπάρι για να τα έχεις... :rockon:

Συνημμένα

• ford_mustang_cabrio_1965_3_rot_l.jpg
    ford_mustang_cabrio_1965_3_rot_l.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 29

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467

Καλώς. Υπάγετε τότε και εσείς εις την πλατεία Συντάγματος,  φωνάξτε ότι πουλάτε τον κώλο σας, αλλά ότι δεν είστε πούστης, και ελάτε μετά να μας εξιστορήσετε τις απαντήσεις που λάβατε. 

Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες κ. Πίκη.

Δυστυχώς δι εμέ, ήμουν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς σε λογομαχία ιερόδουλου με τακτικό της πελάτη (αρκετά γνωστό μέλος του παρόντος ιστοτόπου, και από τους "σκληρούς σφυροκοπητές", κατά δήλωσή του πάντα) όπου η ιερόδουλος, σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να "ξερνάει" τα "καραμπουζουκλίδικα" γούστα αυτού και της παρέας του. Σε κάποιες αναφορές της δε, ήτο τόσο παραστατική, που παρολίγον να ξεράσω μέχρι το γάλα της μητρός μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom