Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σαφέστατα. Απλώς θέλετε να "πειραματιστείτε" μέσα στα πλαίσια της αυτογνωσίας. 

Εσύ με έχεις καταλάβει κάπως. Ο Kinsey, που ήταν ο μεγαλύτερος σεξολόγος του 20ού αιώνα, είχε χωρίσει τους άντρες σε μία κλίμακα από το 0 ως το 6, όπου το 0 είναι ο απόλυτα gay και το 6 ο απόλυτα straight. Eγώ κατατάσσω τον εαυτό μου στο 5, με τίποτα στο 4 όχι όμως και στο 6.  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εσύ με έχεις καταλάβει κάπως. Ο Kinsey, που ήταν ο μεγαλύτερος σεξολόγος του 20ού αιώνα, είχε χωρίσει τους άντρες σε μία κλίμακα από το 0 ως το 6, όπου το 0 είναι ο απόλυτα gay και το 6 ο απόλυτα straight. Eγώ κατατάσσω τον εαυτό μου στο 5, με τίποτα στο 4 όχι όμως και στο 6.  ;)
στο 0 δλδ δεν είςαι τύπος άντρα αλλα τρύπι0ς αντρας

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όχι απόλυτα. Αν είσαι επιπέδου Ρουβάς ή Brad Pitt, o.k. Η γυναίκα θα διαλέξει κάποιον με χειρότερη εμφάνιση που θα δείχνει ικανός να μεγαλώσει τα παιδιά της. Δεν είναι τυχαία τα παραμύθια που φίλησε τον βάτραχο κι έγινε πρίγκηπας, που το τέρας με την αγάπη της πεντάμορφης εξανθρωπίστηκε. Και κάποιες θα διαλέξουν να τις γκαστρώσει ο κούκλος και να φορτώσουν το μεγάλωμα του παιδιού τους σε κα΄ποιν καλό άνθρωπο, που θα τον ξεγελάσουνε.

Κύριε Ιωάννη σας βρίσκω εξαιρετικά διαβασμένο.

Επισκέπτης
Ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο .Καλυτερα μαλακας παρα πουσταρα του ελεους!

Αυτοί που μισούν τους gay και τους βλέπουν τελείως υποτιμητικά είναι η πιο απεχθής φάρα αντρών. Εσύ κατά βάθος είσαι μεγαλύτερος μισογύνης από μένα. Ουσιαστικά απεχθάνεσαι τους gay γιατί θεωρείς ότι πέφτουν στο παθητικό επίπεδο των γυναικών. Δηλαδή θεωρείς τις γυναίκες ήδη ξεφτιλισμένες από τη φύση τους και χαίρεσαι που είσαι άντρας και δεν αναγκάζεσαι να τον παίρνεις όπως οι γυναίκες. Απλά δεν σκέφτεσαι όσο εγώ.  :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
Αυτοί που μισούν τους gay και τους βλέπουν τελείως υποτιμητικά είναι η πιο απεχθής φάρα αντρών. Εσύ κατά βάθος είσαι μεγαλύτερος μισογύνης από μένα. Ουσιαστικά απεχθάνεσαι τους gay γιατί θεωρείς ότι πέφτουν στο παθητικό επίπεδο των γυναικών. Δηλαδή θεωρείς τις γυναίκες ήδη ξεφτιλισμένες από τη φύση τους και χαίρεσαι που είσαι άντρας και δεν αναγκάζεσαι να τον παίρνεις όπως οι γυναίκες. Απλά δεν σκέφτεσαι όσο εγώ.  :-*

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Με τους gay δεν εχω προβλημα ουτε τους υποτιμω,με τους πουστηδες εχω.Γιατί ειναι στο μυαλο τους η πουστια και οχι στο σωμα.Δεν με πειραζει πως την βρισκει ο καθενας,με πειραζει ομως να βρισκουν ηλιθιες δικαιολογιες οπως εσυ για να πηδιουνται.Πες το νετα σκετα οτι σου αρεσει να γαμιεσαι.
Δεν θεωρω τις γυναικες ξεφτιλισμενες,ξεφτιλισμενοι είναι αυτοι οπως εσυ που νομιζουν οτι οι γυναικες είναι μονο για να τις ξεφτιλιζεις.Ευτυχως δεν σκεφτομαι οσο εσυ.

Επισκέπτης
βαλε τη βρωμοκωλαρα σου ρε σκατοπουστρα να βαρεουμε μαλακια

Επισκέπτης
Με τους gay δεν εχω προβλημα ουτε τους υποτιμω,με τους πουστηδες εχω.Γιατί ειναι στο μυαλο τους η πουστια και οχι στο σωμα.Δεν με πειραζει πως την βρισκει ο καθενας,με πειραζει ομως να βρισκουν ηλιθιες δικαιολογιες οπως εσυ για να πηδιουνται.Πες το νετα σκετα οτι σου αρεσει να γαμιεσαι.
Δεν θεωρω τις γυναικες ξεφτιλισμενες,ξεφτιλισμενοι είναι αυτοι οπως εσυ που νομιζουν οτι οι γυναικες είναι μονο για να τις ξεφτιλιζεις.Ευτυχως δεν σκεφτομαι οσο εσυ.

Πόσο μαλάκας παίζει να είσαι ρε φίλε.  :jerking: Δεν έχω γαμηθεί ποτέ και το πιο πιθανό είναι να μη γαμηθώ ποτέ, απλά δεν το αποκλείω κιόλας. Αν είχα ανάγκη τα λεφτά μπορεί να το έκανα, μόνο τότε όμως γιατί δεν μου αρέσουν οι άντρες. Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι για σένα αποτελεί ντροπή να σε γαμήσουν ενώ για μένα όχι. Γι' αυτό σου λέω ότι κατά βάθος είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φαλλοκράτης και μισογύνης, κλασικός βλάκας Ελληναράς.

Επισκέπτης
Πόσο μαλάκας παίζει να είσαι ρε φίλε.  :jerking: Δεν έχω γαμηθεί ποτέ και το πιο πιθανό είναι να μη γαμηθώ ποτέ, απλά δεν το αποκλείω κιόλας. Αν είχα ανάγκη τα λεφτά μπορεί να το έκανα, μόνο τότε όμως γιατί δεν μου αρέσουν οι άντρες. Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι για σένα αποτελεί ντροπή να σε γαμήσουν ενώ για μένα όχι. Γι' αυτό σου λέω ότι κατά βάθος είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φαλλοκράτης και μισογύνης, κλασικός βλάκας Ελληναράς.
α ρε πουτανα φεμινιστρια εγινες  :2on1: :fuck2: :fuck1: :pipa3:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467

Αυτή την πλευρά σας, την έχετε συζητήσει με τις ερωμένες σας;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
Μα δεν υπάρχει καμία πλευρά. Στο 5 που είμαι εγώ είναι περίπου οι μισοί straight άντρες.

Συγγνώμη... για να καταλάβω...

Δηλαδή οι μισοί straight άνδρες, αναρτούν φωτογραφίες των οπισθίων τους στο διαδίκτυο, και δηλώνουν πως υπάρχει πιθανότητα να τον πάρουν αν ξεμείνουν από χρήματα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom