Εντάξει ο ίδιος ο Picker ακολούθησε το νόμο του, αλλά κάτι άλλο του έλειπε και από ένα σημείο και πέρα κυριολεκτικά σφύριξε και δεν ήξερε τι έγραφε. Όμως το νόμο του δηλ. το να γαμάμε πουτάνες και να μη μαλακιζόμαστε, εγώ τον εφαρμόζω χρόνια. Το πρόβλημα, στο οποίο κατέληξε (και νομίζω ότι την έχουν πάθει πολλοί) είναι ότι πίστεψε ότι μπορεί να έχει σχέση με μια πουτάνα. Κάτι παρόμοιο έχουν πάθει πολλοί με αλλοδαπές και τις παντρεύτηκαν ενώ ήταν 20 - 30 χρόνια νεότερές τους, η ελληνική επαρχία είναι γεμάτη από τέτοιες περιπτώσεις, αντρών που ακόμα νομίζουν ότι οι αλλοδαπές τους ερωτεύτηκαν. Όποιος μπορεί να γαμάει πουτάνες και να ξέρει, βαθιά μέσα του, ότι αυτή είναι μια τίμια συναλλαγή (μου δίνει σεξ – της δίνω λεφτά), θα περάσει καλά. Όποιος νομίσει ότι κάποια από αυτές τον ερωτεύτηκε και θα τη σώσει τότε θα καταστραφεί, στην αρχή οικονομικά και στη συνέχεια ακολουθεί κατήφορος με απρόβλεπτο τέρμα. Όσο κι αν φαίνεται (και είναι) παράλογο υπάρχουν αρκετοί που νόμισαν ότι κάποια από αυτές θέλει να τη σώσουνε, κι αυτός αναλαμβάνει το ρόλο του Σωτήρα – ήρωα. Τραγικό. Κι όμως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, συμβαίνει στο παρόν και θα συμβαίνει κα στο μέλλον. Οι άντρες ερωτεύονται και πιστεύουν οποιοδήποτε παραμύθι, σ’ αυτή την κατάσταση. Οι άντρες αγαπούν. Οι γυναίκες ζουν. Τόσο απλά.
[/quote
Πολυ σωστα, κυριε!
Εισθε δικηγορος;