Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι της έλεγες τύπε; :think:

"Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα. Μερικές φορές καταλάβαινε ότι καύλωνα έτσι όπως καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ και έριχνε πάνω της ένα μπουρνούζι. Όλη η μαλακία με αυτήν είχε γίνει γιατί μια φορά δεν έβγαζε τα παπούτσια της και μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά, γιατί χωρίς να πιάσω τα πατουσάκια της δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Από τότε μου κράτησε πείσμα.

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Πικερ εισαι πληγωμενη ψυχη και εχει αρχισει η σηψη του μαζοχισμου να σου τρωει το ειναι....απο ποια ηλικια το εριξες στα μπουρδελα και ποια ηταν εκεινη η πρωτη μη πουτανα που σου εκανε τη ζημια; Στα σχολικα χρονια εγινε η ζημια;

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μη πουτανα στο επαγγελμα εννοω. Γιατι ως γνωστον δεν υπαρχει μη πουτανα γυναιο στο μυαλο

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
"Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα. Μερικές φορές καταλάβαινε ότι καύλωνα έτσι όπως καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ και έριχνε πάνω της ένα μπουρνούζι. Όλη η μαλακία με αυτήν είχε γίνει γιατί μια φορά δεν έβγαζε τα παπούτσια της και μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά, γιατί χωρίς να πιάσω τα πατουσάκια της δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Από τότε μου κράτησε πείσμα.

Δε σε δεχόταν για πελάτη και την παρακάλαγες για να σε δεχτεί; Και αυτό σου έχει συμβεί με πολλές πόρνες; Και πάντα για τον ίδιο λόγο τα παρακάλια και η ταπείνωση;

Επισκέπτης
Πικερ εισαι πληγωμενη ψυχη και εχει αρχισει η σηψη του μαζοχισμου να σου τρωει το ειναι....απο ποια ηλικια το εριξες στα μπουρδελα και ποια ηταν εκεινη η πρωτη μη πουτανα που σου εκανε τη ζημια; Στα σχολικα χρονια εγινε η ζημια;

Σωστός είσαι αλλά δεν θα γράψω εδώ την ιστορία της ζωής μου.

Επισκέπτης
Δε σε δεχόταν για πελάτη και την παρακάλαγες για να σε δεχτεί; Και αυτό σου έχει συμβεί με πολλές πόρνες; Και πάντα για τον ίδιο λόγο τα παρακάλια και η ταπείνωση;

Με 3 μου έχει συμβεί, όχι για τον ίδιο λόγο. Η Κορίνα, ας πούμε, παρεξηγήθηκε επειδή της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πίκερ θα μπορούσες να γίνεις πολύ καλός ψυχολόγος. Αν πείς σε κανέναν αυτά που κάνεις σε όσο δύσκολη θέση και να βρίσκεται,όσο σκατά και να είναι η ζωή του...θα αισθανθεί χαρούμενος επειδή θα δει ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα... :2funny:

Επισκέπτης
Εδω μας εχεις δειξει το κωλαρακι σου και βγαζεις τα εσωψυχα σου ... Σ´αυτο κολλας;

Σιγά το πράγμα ρε μεγάλε, δεν σας έδειξα και καμιά κωλοτρυπίδα. Εδώ σε όποια παραλία και αν πας, όλες οι γκόμενες βγάζουν τον κώλο τους φόρα-παρτίδα. Όσο για τα εσώψυχά μου, κάνεις λάθος ότι τα έχω βγάλει. Έχω φάει πολύ μεγαλύτερα κολλήματα με γκόμενες παρά με πουτάνες, απλά εδώ μέσα συνήθως τρολάρω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πες μας για το κόλλημα που έφαγες με τον τύπο που σε έκανε να πιστεύεις στον κώλο σου και να τον βγάζεις φωτογραφίες...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σιγά το πράγμα ρε μεγάλε, δεν σας έδειξα και καμιά κωλοτρυπίδα. Εδώ σε όποια παραλία και αν πας, όλες οι γκόμενες βγάζουν τον κώλο τους φόρα-παρτίδα. Όσο για τα εσώψυχά μου, κάνεις λάθος ότι τα έχω βγάλει. Έχω φάει πολύ μεγαλύτερα κολλήματα με γκόμενες παρά με πουτάνες, απλά εδώ μέσα συνήθως τρολάρω.
Θεωρεις τον εαυτό σου γκομενα; :think:

Επισκέπτης
Πες μας για το κόλλημα που έφαγες με τον τύπο που σε έκανε να πιστεύεις στον κώλο σου και να τον βγάζεις φωτογραφίες...

Δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι ότι πρέπει στο μέλλον να βρω λεφτά για να μπορώ να γαμάω μέρα παρά μέρα για πάντα.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
picker χαίρομαι που είσαι ειλικρινής και παραδέχεσαι ότι ο νόμος είναι άτοπος
γιατί έσφυζε απο πιρφορία (κορίνες , αγάπες με πόρνες και μή , που πήδηξες κτλ κτλ)
και όσο και αν προσπαθούσαμε να το περισώσουμε δε γινόταν,
είναι τίμια η στάση σου και όλοι το αναγνωρίζουν αυτό.

για να αντέξει κάτι , πρέπει να υπάρχουν πιο στέρεες βάσεις
πχ η φιλοσοφία του ηδονισμού υπάρχει εδώ και 2500χρόνια και έχει
στους κόλπους τους μεγάλες μορφές ,αυτή αποκλείεται να σβήσει...

Έρχεται και η δικιά σου η σειρά μην αγχώνεσαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιας και μίλησα για φιλελευθερισμό, δύο από τα μεγαλύτερα τρολαρίσματα που έχω κάνει εδώ μέσα είναι οι απόψεις που έχω εκφράσει υπέρ του βιασμού και υπέρ της υποχρεωτικής θητείας των γυναικών σε μπουρδέλα. Μιλάμε για πολύ trolling! Χαχαχα!

:2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
To έχω πει πολλές φορές, δουλεύω σε μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο εταιρίας δημοσκοπήσεων. Γι' αυτό άλλωστε δίνω μεγάλη βάση στη στατιστική και σε προσωπικό επίπεδο. :cheesy: Σε έναν εργασιακό χώρο που είναι τίγκα στις γκόμενες δεν πλήττεις ποτέ και δεν χρειάζεται να φλερτάρεις ποτέ, απλά είσαι ο γνωστός μπουρδελιάρης της εταιρίας. :cheesy: Κατά τ' άλλα είσαι όλη μέρα με γυναίκες και μέρα παρά μέρα πας στα μπουρδελάκια και γαμάς.

δημοσκοπήσεις του κώλου δηλαδή...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Κοίτα τύπε, αυτά που γράφω γενικά μην τα παίρνεις στα σοβαρά. Τα περισσότερα δεν τα πιστεύω πραγματικά, απλά τα γράφω γιατί βαριέμαι. Με άλλα λόγια, ο "νόμος του Picker" δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα troll-ο-thread.

:rockon: :rockon: :rockon:
επιτέλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom