Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ποια Κορίνα ρε φίλε? Ένα από τα μεγαλύτερα τρολαρίσματά μου ήταν με την Κορίνα. Εντάξει, με πλήγωσε κάπως αυτή η ιστορία αλλά το τόσο εδώ μέσα το έκανα τόοοοοοσο ώστε να φανώ υπερβολικά δραματικός. Γενικά, όλα όσα γράφω έχουν μία βάση αλήθειας αλλά μέχρι εκεί. Στη συνέχεια τα κάνω να φαίνονται πολύ υπερβολικά γιατί, όπως έγραψε κάποτε ο House οf Fun, είμαι μία attention whore!

έναν γιατρό... είναι άρρωστος...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Μιας και μίλησα για φιλελευθερισμό, δύο από τα μεγαλύτερα τρολαρίσματα που έχω κάνει εδώ μέσα είναι οι απόψεις που έχω εκφράσει υπέρ του βιασμού και υπέρ της υποχρεωτικής θητείας των γυναικών σε μπουρδέλα. Μιλάμε για πολύ trolling! Χαχαχα!

τρίτο και φαρμακερό post...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Έχεις και εσύ τα.δικια σου... Βγάλε κάποιο νομοσχέδιο...

Επισκέπτης
Έχεις και εσύ τα.δικια σου... Βγάλε κάποιο νομοσχέδιο...

Θα αλλάξω το νόμο για 100ή φορά επαναφέροντας το διαχωρισμό μεταξύ νεανικής και ώριμης συχνότητας. Πού να τρέχει το γεροντάκι να γαμάει μέρα παρά μέρα? Πρέπει να προβλέπεται πιο χαλαρό πρόγραμμα για τις ώριμες ηλικίες.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δεν είσαι σταθερός και χάνεις σε αξιοπιστία... Λέμε τώρα...

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ - ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΩΣ ΤΑ 50 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 50 - ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!!!

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Πάω να κάνω μια βόλτα και να σκεφτώ (για άλλη μια φορά) ποιο είναι το νόημα της ζωής. Μήπως τελικά είναι το να γαμάς περισσότερο από τους άλλους μέχρι να πεθάνεις?

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μη τα σκέφτεσαι πολύ ρε μαν, είναι μικρή η ζωή για να σκεφτόμαστε και να φιλοσοφούμε. Γάμα όσο σ ευχαριστεί και οχι για να ξεπεράσεις τους άλλους. Και πηγαινε και στο Κορινάκι και ζήτα μια αληθινη συγνωμη για τη συμπεριφορά σου, κάνε μια νέα αρχή με το κορίτσι και θα νιώσεις καλύτερα.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πάω να κάνω μια βόλτα και να σκεφτώ (για άλλη μια φορά) ποιο είναι το νόημα της ζωής. Μήπως τελικά είναι το να γαμάς περισσότερο από τους άλλους μέχρι να πεθάνεις?

Το νοημα ειναι να γαμιεσαι λιγοτερο απο τους αλλους

Επισκέπτης
Μη τα σκέφτεσαι πολύ ρε μαν, είναι μικρή η ζωή για να σκεφτόμαστε και να φιλοσοφούμε. Γάμα όσο σ ευχαριστεί και οχι για να ξεπεράσεις τους άλλους. Και πηγαινε και στο Κορινάκι και ζήτα μια αληθινη συγνωμη για τη συμπεριφορά σου, κάνε μια νέα αρχή με το κορίτσι και θα νιώσεις καλύτερα.

Το Κορινάκι δεν μου ξανακάθεται με τίποτα, έχει απίστευτο πείσμα και μου έχει μπλοκάρει 5 λογαριασμούς στο facebook.

Επισκέπτης

Τελικά ναι, αυτό είναι το νόημα της ζωής. Πρέπει να είσαι πάντα πάνω από το μέσο όρο στη συχνότητα του σεξ. Πρέπει λοιπόν να γαμάω μέρα παρά μέρα για πάντα, αλλιώς δεν έχει νόημα η ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom