Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Άμα δεν θες να σου βγουν τα μάτια καλύτερα να μη δεις τον κώλο μου.

Κώλος να'ναι και ότι να'ναι !!!Τώρα τελευταία δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά ζαχαρώνω μέχρι την αννούλα και το λίλα - είμαι σοβαρά ??

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Και αν την μερα που πρεπει να γαμισουμε δεν μπορουμε τι κανουμε;Παμε την επομενη ή την μεθεπομενη για να μην χαθει η σειρα;Μπορουμε να παμε δυο φορες την ημερα;

Επισκέπτης
Και αν την μερα που πρεπει να γαμισουμε δεν μπορουμε τι κανουμε;Παμε την επομενη ή την μεθεπομενη για να μην χαθει η σειρα;Μπορουμε να παμε δυο φορες την ημερα;

Αν πρέπει να γαμήσεις τη Δευτέρα και δεν μπορείς, πας την Τρίτη και μετά πάλι βέβαια την Τετάρτη. Αν γαμήσεις (και τελειώσεις) 2 φορές την ίδια μέρα, ξαναπάς μετά από 4 μέρες. Αυτό που κοιτάς είναι στο τέλος του χρόνου να έχεις 182-183 τελειώματα με σεξ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν πρέπει να γαμήσεις τη Δευτέρα και δεν μπορείς, πας την Τρίτη και μετά πάλι βέβαια την Τετάρτη. Αν γαμήσεις (και τελειώσεις) 2 φορές την ίδια μέρα, ξαναπάς μετά από 4 μέρες. Αυτό που κοιτάς είναι στο τέλος του χρόνου να έχεις 182-183 τελειώματα με σεξ.
Το 183 ειναι για τα δισεκτα;Αν γαμαμε καθε μερα υπαρχει προβλημα;

Επισκέπτης
Το 183 ειναι για τα δισεκτα;Αν γαμαμε καθε μερα υπαρχει προβλημα;

Τα δίσεκτα είναι πάντα 183. Τα κανονικά χρόνια 182-183. Το να γαμάς και να χύνεις κάθε μέρα είναι κουραστικό σε βάθος χρόνου, το ιδανικό για μένα είναι μέρα παρά μέρα. Καλό είναι να κρατάς και λίγη ενέργεια.

Επισκέπτης
Σκέφτομαι πάλι να μειώσω τα μπουρδέλα και να αυξήσω τις επισκέψεις μου στην τσατσά. Αυτή τη στιγμή είναι 3 πουτάνες στο Μεταξουργείο οι οποίες μου αρέσουν πολύ και μου ρίχνουν άκυρο. Είναι ψυχοφθόρο πλέον να πηγαίνω εκεί τόσο συχνά και να μην μπορώ να γαμήσω όποια θέλω. Καλύτερα να πηγαίνω στην τσατσά μου 2-3 φορές τη βδομάδα και 1 φορά τη βδομάδα Μεταξουργείο. Ίδια τιμή μου κάνει εξάλλου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.830
Πόντοι
3.656
Σκέφτομαι πάλι να μειώσω τα μπουρδέλα και να αυξήσω τις επισκέψεις μου στην τσατσά. Αυτή τη στιγμή είναι 3 πουτάνες στο Μεταξουργείο οι οποίες μου αρέσουν πολύ και μου ρίχνουν άκυρο. Είναι ψυχοφθόρο πλέον να πηγαίνω εκεί τόσο συχνά και να μην μπορώ να γαμήσω όποια θέλω. Καλύτερα να πηγαίνω στην τσατσά μου 2-3 φορές τη βδομάδα και 1 φορά τη βδομάδα Μεταξουργείο. Ίδια τιμή μου κάνει εξάλλου.

Picker, έχω μια ιδέα που ίσως σε ξελασπώσει. Θα σου μιλήσω για τα Ρεκόρ Γκίνες. Το βιβλίο Γκίνες εκδίδεται από το 1955, δεν παίρνεις χρηματικό έπαθλο, αλλά κερδίζεις μεγάλο γόητρο, γι αυτό και πάρα πολλοί υποφέρουν τα πάνδεινα για να γραφτούν (κουρεύουν 324 άτομα σε 24 ώρες κλπ απίθανα).  Σύμφωνα με δήλωσή σου: Αυτή τη στιγμή είναι 3 πουτάνες στο Μεταξουργείο οι οποίες μου αρέσουν πολύ και μου ρίχνουν άκυρο. Τη στιγμή που δεν σε κόβω για βίαιο (δηλ. να φοβούνται τα κορίτσια για την ασφάλειά τους) και αποκλείεται να είσαι βρωμιάρης (δηλ. να μη σε δέχονται λόγω μπόχας), σίγουρα είσαι ο μοναδικός μπουρδελιάρης που δεν τον δέχονται οι πουτάνες!!! Σίγουρα είναι ένα ρεκόρ όχι μόνο πανελλήνιο (αφού δέχονται τους βρωμιάρηδες Πακιστανούς και τους επίφοβους Αλβανούς), αλλά σίγουρα Παγκόσμιο!!! Γράψου στο Βιβλίο, κι άμα μπεις μέσα, σίγουρα θα υπάρξουν πολλές κοπέλες του κύκλου που θα σου κάνουν απευθείας πρόσκληση να τις πηδάς, κι αυτές που σου έριξαν άκυρο, θα σκάσουν από τη ζήλεια τους!

Επισκέπτης
Τη στιγμή που δεν σε κόβω για βίαιο (δηλ. να φοβούνται τα κορίτσια για την ασφάλειά τους) και αποκλείεται να είσαι βρωμιάρης (δηλ. να μη σε δέχονται λόγω μπόχας), σίγουρα είσαι ο μοναδικός μπουρδελιάρης που δεν τον δέχονται οι πουτάνες!!!

Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι. Το πρόβλημα είναι ότι πάω πολύ συχνά και με τις ίδιες πουτάνες με αποτέλεσμα με κάποιες να παραγνωρίζομαι και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.819
Πόντοι
12.756
Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι. Το πρόβλημα είναι ότι πάω πολύ συχνά και με τις ίδιες πουτάνες με αποτέλεσμα με κάποιες να παραγνωρίζομαι και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

και εγω αυτη την εντυπωση εχω , και οχι οτι φταίει επειδη εισαι μαλακας

Επισκέπτης
Σε ολους μας ειναι γνωστο και συμφωνουμε,δεν τίθεται θεμα επ αυτου.

Το θέμα είναι τι θα κάνω τώρα. Πήγα πάλι σήμερα και κοιτάχτηκα λίγο στα μάτια με τη μικρή χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα και έχω πάθει κατάθλιψη.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το θέμα είναι τι θα κάνω τώρα. Πήγα πάλι σήμερα και κοιτάχτηκα λίγο στα μάτια με τη μικρή χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα και έχω πάθει κατάθλιψη.

Πόσων χρονών είναι τύπε; Απλά από περιέργεια ρωτάω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχω σκεφτει μια λυση αλλα δεν κανει για εσενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom