Επισκέπτης
Εχω σκεφτει μια λυση αλλα δεν κανει για εσενα.
Πες τη γιατί είμαι χάλια. Πήρα τους δρόμους απόψε με μια μπίρα στο χέρι.
Εχω σκεφτει μια λυση αλλα δεν κανει για εσενα.
Γαμισε το φιλε,ξεχνα το .Το ξεκινησα για αστειο αλλά αν γραφεις τα απο πανω απλά ξεχνα το.Μην το εχω και βαρος στην συνειδηση μου.Λεμε αστεια και μαλακιες αλλα χοντραινει πολυ το πραγμα και δεν πρεπει.Απλά ξεχνα την μαλακια που εγραψα.Πες τη γιατί είμαι χάλια. Πήρα τους δρόμους απόψε με μια μπίρα στο χέρι.
Καλή εβδομαδα να εχεις και καλους πηδουλους!!!
To σκέφτομαι πολύ και θα το κάνω. Θα πηγαίνω 1 φορά τη βδομάδα μπουρδέλο και 2-3 στο σπίτι της τσατσάς. Βαρέθηκα να τρώω χυλόπιτες απ' τις πουτάνες. Θα φάνε φτύσιμο κανονικά.
Αν δεν είσαι βίαιος στο sex , αν δεν κάνεις δηλαδή κινήσεις απειλητικές και δεν λες απειλητικά πράγματα , τότε πρέπει να βγάζεις την αύρα του ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ.
Πίκερ λέγε λέγε θα τα πιστέψεις αυτά που γράφεις εδώ και σε καμιά 10αριά χρονάκια θα μας γράφεις από το δρομοκαίτιο και θα πατάς το keyboard με τη μύτη επειδή θα σου έχουν φορέσει ζουρλομανδία...
Πίκερ λέγε λέγε θα τα πιστέψεις αυτά που γράφεις εδώ και σε καμιά 10αριά χρονάκια θα μας γράφεις από το δρομοκαίτιο και θα πατάς το keyboard με τη μύτη επειδή θα σου έχουν φορέσει ζουρλομανδία...
To σκέφτομαι πολύ και θα το κάνω. Θα πηγαίνω 1 φορά τη βδομάδα μπουρδέλο και 2-3 στο σπίτι της τσατσάς. Βαρέθηκα να τρώω χυλόπιτες απ' τις πουτάνες. Θα φάνε φτύσιμο κανονικά.
πικερ to alter ego σου ο προμισους, που χαθηκε ρε τυπε?
Στο επισημαίνω για άλλη μια φορά. Αποκλείεται να έχεις συναγωνισμό, θα μπεις οπωσδήποτε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Είσαι ο μόνος πελάτης που τον διώχνουν οι πουτάνες χωρίς να νομίζουν ότι κινδυνεύουν, ή ότι είναι βρωμίλος. Βρες τη θέση που σου αξίζει.
Εγω νομιζω οτι εισαι ενας φλουφλης αγαμητος κλασομπανιερας αγαπουλης που μονο με 10€ νομιζει οτι γαμαει.Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό ότι έχω την ψυχολογία του βιαστή. Είμαι όμως λογικός, δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Τώρα, αν όλες οι πουτάνες με πάρουν πρέφα και τρώω πόρτα παντού, δεν ξέρω... Όπως είπε ο Κυρ Μέντιος από πάνω, δεν κάνω κάτι βίαιο στις κοπέλες (ούτε είμαι κανένας βρωμιάρης βέβαια) αλλά ίσως βγάζω την αύρα του ψυχοπαθή. Στο Μεταξουργείο υπάρχουν πάνω από 50 σπίτια με 3-4 βάρδιες το καθένα. Μέχρι τώρα τρώω πόρτα από 3 πουτάνες, πολύ λίγες στο σύνολο του Μεταξουργείου. Ε τι στο διάολο, δεν μπορεί να φάω πόρτα από όλες!
Εγω νομιζω οτι εισαι ενας φλουφλης αγαμητος κλασομπανιερας αγαπουλης που μονο με 10€ νομιζει οτι γαμαει.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker