Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μου θυμίζει λίγο ένα σκηνικό που είχα δει σε μία δημόσια υπηρεσία που μία κυρία είχε ένα καθυστερημένο παιδάκι (τρόπος του λέγειν παιδάκι, 17-18 χρονών κοντά στο 190) το οποίο έλεγε συνεχώς "Όχι,οχι είμαστε καλά παιδιά,δεν φτύνουμε από το Μπαλκόνι" χαχα

Κοίτα τύπε, το νόμο τον γράφω κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Θέλω να βλέπω γραμμένη την τελευταία έκδοση του νόμου και να ξέρω ότι την ακολουθώ πιστά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.161
Πόντοι
1.686
Γάμησα ρωσίδα 25 χρονών περίπου και με γλωσσόφιλα !  :rockon:

Πικερ ,επίσης ,το κορινάκι με 10 ευρώ πουρμπουάρ δίνει γλωσσόφιλα !

Αρκεί να μην το παίζεις καψούρης και την εκνευρίζεις .

Επισκέπτης
Έπρεπε να το είχα παίξει πιο cool με την Κορίνα.

Συνημμένα

• Φωτογ.0413.jpg
    Φωτογ.0413.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ωραίος είσαι αλλά κόψε το κάπνισμα ώστε να γαμάς ακόμα περισσότερο ή κανά ποιοτικότερο γαμήσι στη Φυλής.

Νταξει ρε τυπε ενα πουρακι στο τοσο καπνιζει

edit  το γραψα πριν δω το παραπανω ποστ το πικερ.

Πικερ για να χουμε καλο ρωτημε σιγουρα εισαι εσυ στις φωτο? Κανονικα πρεπει να τις σβηνουμε. Που ξερουμε οτι εισαι εσυ?

Επισκέπτης
Πικερ για να χουμε καλο ρωτημε σιγουρα εισαι εσυ στις φωτο? Κανονικα πρεπει να τις σβηνουμε. Που ξερουμε οτι εισαι εσυ?

Εγώ είμαι! Σιγά μην έβαζα φωτό άλλου ατόμου. Εδώ έχω τραβήξει φανταστική φωτό με τα πατουσάκια της Κορίνας :'( και δεν την ανεβάζω, σιγά μην έβαζα τη φάτσα άλλου ατόμου!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τον φανταζεσαι να ειναι αλλιως?
μονο ετσι μπορουσε να ηταν ο πικερ :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Νταξει ρε τυπε ενα πουρακι στο τοσο καπνιζει

edit  το γραψα πριν δω το παραπανω ποστ το πικερ.

Ειναι τοσο μαλακας που μονο την δικια του θα εβαζε. :2funny:

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας από τον τεράστιο Σταμάτη Κόκοτα που συνάντησα και χαιρέτησα στο Μεταξουργείο σήμερα το πρωί:

:rockon:

Επισκέπτης
Σήμερα, καθώς κολυμπούσα στη θάλασσα, πήρα την απόφαση να διακόψω οριστικά τη σχέση μου με την τσατσά μετά από 21 επισκέψεις στο σπίτι της και να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στα αγαπημένα μου μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Είμαι μπουρδελιάρης ρε γαμώτο, δεν κάνω εγώ για σπίτι. Ξέρεις τι γουστάρω περισσότερο στα μπουρδέλα? Ότι δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτα καθαρός και περιποιημένος, ότι πας τελείως χύμα και γαμάς. Αυτό το πράγμα δεν συγκρίνεται με τίποτα.  :sunglasses:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σήμερα, καθώς κολυμπούσα στη θάλασσα, πήρα την απόφαση να διακόψω οριστικά τη σχέση μου με την τσατσά μετά από 21 επισκέψεις στο σπίτι της και να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στα αγαπημένα μου μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Είμαι μπουρδελιάρης ρε γαμώτο, δεν κάνω εγώ για σπίτι. Ξέρεις τι γουστάρω περισσότερο στα μπουρδέλα? Ότι δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτα καθαρός και περιποιημένος, ότι πας τελείως χύμα και γαμάς. Αυτό το πράγμα δεν συγκρίνεται με τίποτα.  :sunglasses:
Μπιχλιαρης εισαι τυπε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ δεν ελεγες τις προαλλες οτι εισαι πάντα καθαρος οταν πηγαινεις εκει?

Μεταξυ μας εχω αρχισει να αμφιβαλω αμα πηγαινεις τελικα και σε οικους γιατι οπου ακους πολλα κεράσια ...

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εσυ δεν ελεγες τις προαλλες οτι εισαι πάντα καθαρος οταν πηγαινεις εκει?

Μεταξυ μας εχω αρχισει να αμφιβαλω αμα πηγαινεις τελικα και σε οικους γιατι οπου ακους πολλα κεράσια ...
Εννοεί με καθαρό μυαλό.Κατα τα άλλα τον κόβω με μαυρίλες στις πατούσες από την απλυσιά και το τσουτσούνι του να μυρίζει χαλασμένη φέτα...

Επισκέπτης
Εννοεί με καθαρό μυαλό.Κατα τα άλλα τον κόβω με μαυρίλες στις πατούσες από την απλυσιά και το τσουτσούνι του να μυρίζει χαλασμένη φέτα...

Όχι ρε, είμαι πολύ καθαρός αλλά... πώς να το πω? Είμαι blue-collar τύπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom