Επισκέπτης
Το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά αν αρχίσετε να δίνετε τον κόλο σας, σύντομα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και για το fisting.
Fisting αποκλείεται τύπε. Δεν είμαι τόσο ανώμαλος. Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ.
Το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά αν αρχίσετε να δίνετε τον κόλο σας, σύντομα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και για το fisting.
Έτσι όπως το λες το αποκλείεται μόνο με ένα τρόπο μπορούμε να σε φανταστούμε...Fisting αποκλείεται τύπε. Δεν είμαι τόσο ανώμαλος. Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ.![]()
τυπε αν ο ιπποτης69-τσατσος σου εδινε καθε μερα ενα δεκαρικο αρκει να καθοσουν να σου τον παιξει θα το επαιρνες;Fisting αποκλείεται τύπε. Δεν είμαι τόσο ανώμαλος. Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ.![]()
Του βάζεις μεγάλα διλήμματα...τυπε αν ο ιπποτης69-τσατσος σου εδινε καθε μερα ενα δεκαρικο αρκει να καθοσουν να σου τον παιξει θα το επαιρνες;
τυπε αν ο ιπποτης69-τσατσος σου εδινε καθε μερα ενα δεκαρικο αρκει να καθοσουν να σου τον παιξει θα το επαιρνες;
Όχι βέβαια, ποτέ δεν θα έδινα τον πούτσο μου σε άντρα, δεν είμαι gay! Τον κώλο μου θα τον έδινα σε gay άντρες μόνο για τα λεφτά και μετά θα πήγαινα να γαμάω τα πουτανάκια μου. Δεν θα τους άφηνα όμως καν να μου πιάνουν τον πούτσο, μόνο να μου γαμάνε το κωλαράκι θα τους άφηνα!
Ποσο τονκοστολογεις ρε τυπε, ετσι για το γαμωτο δλδ να σου ριξομε απο ενα να κανεις την προικα σου.
Σε 20-30 χρόνια που μπορεί να το κάνω, θα σου πω. ;)
Ο Πίκερ δεν το έχει ξεκαθαρήσει ακόμα με τον εαυτό του...για την ώρα βρίσκεται στην εσωτερική πάλη...όταν επικρατήσει η φτερού μέσα του θα το πει καθαρά...ε τοτε ζαλισε μας τα @@ τοτε, ΨΕΥΤΟΠΟΥΣΤΑ. Μονο ο λιλας ειναι αντρας και το λεει καθαρα.
Α ρε πίκερ όλοκληρη μπίσνα έστησες μπαγάσα...του κώλου βέβαια αλλά δεν έκατσες στα αυγά σου...
Ο Πίκερ δεν το έχει ξεκαθαρήσει ακόμα με τον εαυτό του...για την ώρα βρίσκεται στην εσωτερική πάλη...όταν επικρατήσει η φτερού μέσα του θα το πει καθαρά...
Αυτές είναι οι φαντασιώσεις σου? Χιλιάδες πούτσες να σε κυνηγάνε??Κάποια στιγμή θα έχω γίνει τόσο γνωστός που όλοι θα θέλουν να με γαμήσουν.![]()
Εσύ μπορεί να ξέρεις ότι θέλεις αλλά όπως φαίνεται ο κώλος σου έχει βάλει πλώρη για άλλες αναζητήσεις..Μαλάκα πόσο άκυρος μπορεί να είσαι? Ξερώ ΠΟΛΥ καλά στα 36 μου τι είμαι. ;)
και στα 66 θα γαμηθεις απο κωλο ρε μαλακα? ποιος θα σε γαμει. Ελα τωρα λεμεεεεεεεεεεε.Κάποια στιγμή θα έχω γίνει τόσο γνωστός που όλοι θα θέλουν να με γαμήσουν.![]()
ε τοτε ζαλισε μας τα @@ τοτε, ΨΕΥΤΟΠΟΥΣΤΑ. Μονο ο λιλας ειναι αντρας και το λεει καθαρα.
και στα 66 θα γαμηθεις απο κωλο ρε μαλακα? ποιος θα σε γαμει. Ελα τωρα λεμεεεεεεεεεεε.