Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ο Λίλας είναι gay. Εγώ γαμάω μέρα παρά μέρα στο Μετάξι. Υπάρχει διαφορά.  :sunglasses:
Ίσως το μεταξουργείο να είναι η πρόφαση για να βγάλεις τον κώλο σου στο κλαρί...μπορεί να είναι το υποσυνείδητο σου που σε παρακινεί να γίνεις κωλομπαρού... :2funny:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ - ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ - ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Μάλιστα!
Εσείς όμως έχετε γράψει και το παρακάτω, που θα παραθέσω. Συμβαδίζουν όμως αυτά τα δύο κείμενά σας;;;
< Πριν με απορρίψει η Κορίνα πήγαινα και παρακάλαγα τη Μιρέλλα από Κεραμεικού 13, Κολωνού 11 και τη Μαρία από Ιάσωνος 1 και 2 οι οποίες επίσης με έχουν απορρίψει. Απλά της Κορίνας ήξερα και το facebook και την παρακάλαγα ΚΑΙ μέσω ίντερνετ. Γενικά μου αρέσει να δημιουργώ ένα ρομαντικό κλίμα με τις πουτάνες και να τους δίνω αξία."Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα. Μερικές φορές καταλάβαινε ότι καύλωνα έτσι όπως καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ και έριχνε πάνω της ένα μπουρνούζι. Όλη η μαλακία με αυτήν είχε γίνει γιατί μια φορά δεν έβγαζε τα παπούτσια της και μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά, γιατί χωρίς να πιάσω τα πατουσάκια της δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Από τότε μου κράτησε πείσμα. >

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κατά τα λοιπά εσείς εξακολουθείτε να ισχυρίζεσθε ότι:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν δίνετε στις γκόμενες σημασία ... Απλα τις παρακαλάτε και τις ικετεύετε!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και στην τελική τι ήθελε ο Χριστιανός? Να γλύψει μαύρη βρόμικη πατούσα πουτάνας που πριν πάτησε τα 7 διαφορετικά χύσια των προηγούμενων πελατών της... :humpleg:

Επισκέπτης
Δεν δίνετε στις γκόμενες σημασία ... Απλα τις παρακαλάτε και τις ικετεύετε!

Έλεος ρε φίλε! Το έχω εξηγήσει άπειρες φορές. Όταν μια γυναίκα την έχω γαμήσει, όχι μόνο την παρακαλάω αλλά μπορώ και να δώσω τον κώλο μου και να πεθάνω ακόμα γι' αυτήν! Δεν παρακαλάμε αυτές που ΔΕΝ έχουμε γαμήσει! Πόσες φορές άραγε πρέπει να το εξηγήσω???

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έλεος ρε φίλε! Το έχω εξηγήσει άπειρες φορές. Όταν μια γυναίκα την έχω γαμήσει, όχι μόνο την παρακαλάω αλλά μπορώ και να δώσω τον κώλο μου και να πεθάνω ακόμα γι' αυτήν! Δεν παρακαλάμε αυτές που ΔΕΝ έχουμε γαμήσει! Πόσες φορές άραγε πρέπει να το εξηγήσω???

Ικετεύετε όμως αυτές που [ ισχυρίζεσθε ότι ] έχετε γαμήσει και στη συνέχεια τις παρακαλάτε να σας ξαναδεχθούν. Δεν βλέπω διαφορά.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πάντως ρε Πίκερ πρέπει να είσαι ο μόνος (εκτός από τους πάκιδες) που χρειάζεται να παρακαλάνε για να πληρώσουν για να γαμήσουν  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ικετεύετε όμως αυτές που [ ισχυρίζεσθε ότι ] έχετε γαμήσει και στη συνέχεια τις παρακαλάτε να σας ξαναδεχθούν. Δεν βλέπω διαφορά.

Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά! Είναι ΠΟΛΥ διαφορετικό το να παρακαλάς κάποια που σε έχει φτύσει από το να παρακαλάς κάποια που έχεις ξεφτιλίσει.

Στους ξεφτιλισμένους γενικά γουστάρω να δίνω αξία!

Ξέρεις τι λέει ένα παλιό ρητό? "Στις κυρίες να φέρεσαι σαν πόρνες και στις πόρνες σαν κυρίες." Αυτό ακριβώς κάνω!  :rockon:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά! Είναι ΠΟΛΥ διαφορετικό το να παρακαλάς κάποια που σε έχει φτύσει από το να παρακαλάς κάποια που έχεις ξεφτιλίσει.

Ξέρεις τι λέει ένα παλιό ρητό? "Στις κυρίες να φέρεσαι σαν πόρνες και στις πόρνες σαν κυρίες." Αυτό ακριβώς κάνω!  :rockon:

Ασε τις μαλακιες και δειξε κωλο

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Δηλαδή όταν συνευρίσκεσθε με μία εργαζομένη, την οποία έχετε πληρώσει, θεωρείτε ότι αυτή ξευτελίζετε;
Εσείς που όλες σας διώχνουν μετά την πρώτη επαφή είστε περήφανος για τον εαυτό σας;;;

Επισκέπτης
Δηλαδή όταν συνευρίσκεσθε με μία εργαζομένη, την οποία έχετε πληρώσει, θεωρείτε ότι αυτή ξευτελίζετε;
Εσείς που όλες σας διώχνουν μετά την πρώτη επαφή είστε περήφανος για τον εαυτό σας;;;

Εννοείται ότι πάντα ξεφτιλίζεται έστω και λίγο αυτός που γαμιέται! Κι εγώ όταν γίνω πουτανίτσα θα ξεφτιλιστώ. Αν δηλαδή μετά διώξω κάποιον πελάτη μου θα είναι ντροπή του? Αφού θα την έχω φάει την πούτσα ρε μεγάλε! Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τις πουτάνες. Τις ξεφτιλίζω, με διώχνουν και μετά τους δίνω αξία παρακαλώντας τες, σαν ένα "ευχαριστώ" που κάθησαν και ξεφτιλίστηκαν για μένα. Αγάπες μου όμορφες, σας λατρεύω!  :'( :-*

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εννοείται ότι πάντα ξεφτιλίζεται έστω και λίγο αυτός που γαμιέται! Κι εγώ όταν γίνω πουτανίτσα θα ξεφτιλιστώ. Αν δηλαδή μετά διώξω κάποιον πελάτη μου θα είναι ντροπή του? Αφού θα την έχω φάει την πούτσα ρε μεγάλε! Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τις πουτάνες. Τις ξεφτιλίζω, με διώχνουν και μετά τους δίνω αξία παρακαλώντας τες, σαν ένα "ευχαριστώ" που κάθησαν και ξεφτιλίστηκαν για μένα. Αγάπες μου όμορφες, σας λατρεύω!  :'( :-*

:2funny:
Ε λοιπόν αυτό είναι που σας ζητούν τόσοι πολλοί εδώ μέσα. Να τον δώσετε επιτέλους. Ή αν το έχετε κάνει, να το ομολογήσετε!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

απλά αδερφέ Picker , πρέπει να το συμπεριλάβεις αυτό στο νόμο
είναι πιο τίμιο έτσι , γιατί αν αφήσεις μόνο το "δεν δίνουμε στις γκόμενες την παραμικρή αξία
ούτε αφήνουμε να τους περάσει απ'το μυαλό ότι τις έχουμε ανάγκη"
είναι παραπλανητικό.
νομίζω ότι αυτή η διευκρίνηση πρέπει να συμπεριληφθεί

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
απλά αδερφέ Picker , πρέπει να το συμπεριλάβεις αυτό στο νόμο
είναι πιο τίμιο έτσι , γιατί αν αφήσεις μόνο το "δεν δίνουμε στις γκόμενες την παραμικρή αξία
ούτε αφήνουμε να τους περάσει απ'το μυαλό ότι τις έχουμε ανάγκη"
είναι παραπλανητικό.
νομίζω ότι αυτή η διευκρίνηση πρέπει να συμπεριληφθεί
Αυτό λέγεται τροποποίηση νόμου.
Εναλλακτικά, οταν δεν γίνεται τροποποίηση νόμου, τότε εκδίδονται διευκρινιστικές εγκύκλιοι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αυτό λέγεται τροποποίηση νόμου.
Εναλλακτικά, οταν δεν γίνεται τροποποίηση νόμου, τότε εκδίδονται διευκρινιστικές εγκύκλιοι.

ναι συμφωνώ δεν αρκεί μια διευκρίνηση , χρειάζεται τροποποίηση

Επισκέπτης
ναι συμφωνώ δεν αρκεί μια διευκρίνηση , χρειάζεται τροποποίηση

Άμα κάνω τροποποίηση του νόμου θα δημιουργηθούν ακόμα μεγαλύτερα κενά και θα αρχίσουν όλοι πάλι να ρωτάνε λεπτομέρειες. Όταν λέμε "ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ" εννοούμε φυσικά αυτές που δεν έχουμε γαμήσει. Σκέψου τι θα γινόταν αν έγραφα "ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ". Θα άρχιζαν όλοι να ρωτάνε λεπτομέρειες και εκεί θα γινόταν πολύ μεγαλύτερο μπάχαλο. Ο νόμος πρέπει να είναι λιτός και να περιλαμβάνει μόνο τα πολύ βασικά όπως "ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ", "ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ", "ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ" κτλ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Άμα κάνω τροποποίηση του νόμου θα δημιουργηθούν ακόμα μεγαλύτερα κενά και θα αρχίσουν όλοι πάλι να ρωτάνε λεπτομέρειες. Όταν λέμε "ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ" εννοούμε φυσικά αυτές που δεν έχουμε γαμήσει. Σκέψου τι θα γινόταν αν έγραφα "ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ". Θα άρχιζαν όλοι να ρωτάνε λεπτομέρειες και εκεί θα γινόταν πολύ μεγαλύτερο μπάχαλο. Ο νόμος πρέπει να είναι λιτός και να περιλαμβάνει μόνο τα πολύ βασικά όπως "ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ", "ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ", "ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ" κτλ.

νομίζω ότι όχι μόνο θα ήταν καλύτερο το : ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ
αλλά θα έπρεπε να προτεθεί και η δήλωσή σου : Όταν μια γυναίκα την έχω γαμήσει, όχι μόνο την παρακαλάω αλλά μπορώ και να δώσω τον κώλο μου και να πεθάνω ακόμα γι' αυτήν.

αλλιώς κατα την ταπεινή μου άποψη , (και ας ζητήσουμε την άποψη και των υπολοίπων)
ο νόμος είναι λίαν παραπλανητικός και αντιφατικός , ενώ με τη διευκρίνηση γίνεται ειλικρινής

η γνώμη των υπολοίπων θα βοηθήσει , μπορεί να το εκλαμβάνω έτσι μόνο εγώ  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom