Επισκέπτης
Αμ γυρω γυρω στο πουτσο μας ερχεται ο κρυφοαδελφαρας. Δεν ειδες τι τραγουδια βαζει, QUEEN, αραπαδες κετς. Το λεει αλλα δε το λεει. Οπως οι παρθενοπιτσες. Ναι, οχι, μη, δεν.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Αμ γυρω γυρω στο πουτσο μας ερχεται ο κρυφοαδελφαρας. Δεν ειδες τι τραγουδια βαζει, QUEEN, αραπαδες κετς. Το λεει αλλα δε το λεει. Οπως οι παρθενοπιτσες. Ναι, οχι, μη, δεν.
φίλε Picker συνεχίζεις να εφαρμόζεις τον νόμο?![]()
Γιατι τερμα κωλο? θα βαλεις μουνακι?
Συνεχίζω να εφαρμόζω το νόμο στην εντέλεια.![]()
Δηλαδη δεν ηταν ο δικος σου κωλος στην φωτο;Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι όλο το παραμύθι με τον κώλο ήταν απλά ένα σχήμα λόγου για να τονίσω το πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να γαμάμε με την ίδια συχνότητα για πάντα. Είναι με άλλα λόγια το "πάση θυσία" που λέμε. Ένα σχήμα λόγου, μια υπερβολή αν θέλετε. Δεν έχετε ακούσει που λένε "έχω στήσει κώλο στην Ομόνοια για να βρω λεφτά"; Κάπως έτσι.![]()
Δηλαδη δεν ηταν ο δικος σου κωλος στην φωτο;
Εννοείται ότι ήταν δικός μου. Σας κλάνω όλους.![]()
Είναι αυτό που λέμε "μας έκλασες τα αρχίδια".
![]()
![]()
μπαχαλακηδες τυπε.....Λοιπόν, τέλος οι μαλακίες με τον κώλο. Από δω και πέρα θα μιλάμε σοβαρά.![]()
Λοιπόν, τέλος οι μαλακίες με τον κώλο. Από δω και πέρα θα μιλάμε σοβαρά.![]()
Πας και γήπεδο τύπε;Όλοι Παναθηναϊκή Συμμαχία!![]()
ειδες και τι ομαδα είναι!!Πας και γήπεδο τύπε;
Το τραγούδι της ημέρας:
Ποιός ξέρει; Μπορεί στην πορεία να συμφωνήσετε σε ακόμα περισσότερα ζητήματα!!!Πάντως, κ. Picker, οφείλω να ομολογήσω ότι στα θέματα της μοσυικής συμφωνούμε σε αρκετά. Στα υπόλοιπα ας διαφωνούμε. Αλλιώς θα ήταν βαρετό, έτσι δεν είναι;
Ποιός ξέρει; Μπορεί στην πορεία να συμφωνήσετε σε ακόμα περισσότερα ζητήματα!!!
Όλοι Παναθηναϊκή Συμμαχία!![]()
Ποτέ δεν ξέρετε... Από τα μεγάλα μίση προέρχονται τα μεγαλύτερα πάθη!!!![]()
![]()
Οχι! Σπάνια είμαι απόλυτος αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ! Και ξέρω τι εννοείτε ...![]()
![]()
![]()