Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
νομίζω ότι όχι μόνο θα ήταν καλύτερο το : ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ
αλλά θα έπρεπε να προτεθεί και η δήλωσή σου : Όταν μια γυναίκα την έχω γαμήσει, όχι μόνο την παρακαλάω αλλά μπορώ και να δώσω τον κώλο μου και να πεθάνω ακόμα γι' αυτήν.

αλλιώς κατα την ταπεινή μου άποψη , (και ας ζητήσουμε την άποψη και των υπολοίπων)
ο νόμος είναι λίαν παραπλανητικός και αντιφατικός , ενώ με τη διευκρίνηση γίνεται ειλικρινής

η γνώμη των υπολοίπων θα βοηθήσει , μπορεί να το εκλαμβάνω έτσι μόνο εγώ  :dunno:

Φίλε rigor ο νόμος πρέπει να είναι πιασάρικος. Ασχολούμαι με το market research και ξέρω τι σου λέω. Πρέπει να είναι σε μορφή slogan. Για τις λεπτομέρειες θα με ρωτάτε ό,τι θέλετε και θα σας απαντώ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Φίλε rigor ο νόμος πρέπει να είναι πιασάρικος. Ασχολούμαι με το market research και ξέρω τι σου λέω. Πρέπει να είναι σε μορφή slogan. Για τις λεπτομέρειες θα με ρωτάτε ό,τι θέλετε και θα σας απαντώ.

α δλδ , τους απεχθείς όρους τους κρύβουμε στα ψιλά γράμματα ε ;  :grin:
και πουλάμε ένα ευχάριστο περιτύλιγμα ;

οκ δεκτό ,
αλλά να ξέρεις ότι ένα στοιχείο που εκτίμησα σε σένα είναι η ειλικρίνεια...

τέλοσπάντων εγώ είπα την άποψή μου και σταματάω εδώ  ;)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
νομίζω ότι όχι μόνο θα ήταν καλύτερο το : ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ
αλλά θα έπρεπε να προτεθεί και η δήλωσή σου : Όταν μια γυναίκα την έχω γαμήσει, όχι μόνο την παρακαλάω αλλά μπορώ και να δώσω τον κώλο μου και να πεθάνω ακόμα γι' αυτήν.

αλλιώς κατα την ταπεινή μου άποψη , (και ας ζητήσουμε την άποψη και των υπολοίπων)
ο νόμος είναι λίαν παραπλανητικός και αντιφατικός , ενώ με τη διευκρίνηση γίνεται ειλικρινής

η γνώμη των υπολοίπων θα βοηθήσει , μπορεί να το εκλαμβάνω έτσι μόνο εγώ  :dunno:
Συμφωνώ.
Ωστόσο, προβλέπω ότι ο κ. picker δεν πρόκειται να αναθεωρήσει το νόμο, καθότι ο εν λόγω νόμος δεν αποσκοπεί στην τάξη και στην ασφάλεια.
Αποσκοπεί στο σαματά και στο μπάχαλο, και θεωρώ ότι τα καταφέρνει μια χαρά.

Επισκέπτης
α δλδ , τους απεχθείς όρους τους κρύβουμε στα ψιλά γράμματα ε ;  :grin:
και πουλάμε ένα ευχάριστο περιτύλιγμα ;

οκ δεκτό ,
αλλά να ξέρεις ότι ένα στοιχείο που εκτίμησα σε σένα είναι η ειλικρίνεια...

τέλοσπάντων εγώ είπα την άποψή μου και σταματάω εδώ  ;)

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Είναι κι άλλα σημεία του νόμου που θα μπορούσα να αναλύσω περισσότερο - ας πούμε το "ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ". Στην ουσία εννοώ ότι ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ποτέ με μαλακία. Δηλαδή κι εγώ μπορεί πριν έρθει η πουτάνα στο δωμάτιο να την παίξω λίγο για προθέρμανση αλλά φυσικά δεν θα τελειώσω. Βλέπεις λοιπόν ότι και σε αυτό το σημείο θα μπορούσε να υπάρξει τροποποίηση "ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ". Δεν το γράφω όμως έτσι γιατί αυτό θα μπέρδευε ακόμα περισσότερο τους αναγνώστες. Ελπίζω να με πιάνεις.

Επισκέπτης
Συμφωνώ.
Ωστόσο, προβλέπω ότι ο κ. picker δεν πρόκειται να αναθεωρήσει το νόμο, καθότι ο εν λόγω νόμος δεν αποσκοπεί στην τάξη και στην ασφάλεια.
Αποσκοπεί στο σαματά και στο μπάχαλο, και θεωρώ ότι τα καταφέρνει μια χαρά.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker αφορά βασικά τον δημιουργό του. Αν και θα μπορούσε να εφαρμοστεί και από άλλους, καταλαβαίνω ότι αυτό θα ήταν από δύσκολο έως και επικίνδυνο για πολλούς. Αρκεστείτε λοιπόν στο ψυχαγωγικό μέρος του όλου πράγματος και μην το παίρνετε και πολύ στα σοβαρά.  ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ. Η έστω fisting με τα πατουσάκια της ...

αγαπητέ μου, η μόρφωσή σας υποθέτω ότι είναι αρκετή, ώστε να ξέρετε ότι το φυστίκωμα με τα πατουσάκια ονομάζεται footing

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Εννοείται ότι πάντα ξεφτιλίζεται έστω και λίγο αυτός που γαμιέται! ...
...
Πριν από αμνημόνευτα έτη, στο χώρο αναμονής και επιδείξεων ενός μπουρδέλου, είχα ακούσει από έναν μυστακιοφόρο επαρχιώτη:
"Μα πως να τρέφω εκτίμηση για μια πουτάνα; Είναι δυνατόν να εκτιμάς έναν άνθρωπο που τον βάζεις χάμω και τονε γαμάς;"

Επισκέπτης
Πριν από αμνημόνευτα έτη, στο χώρο αναμονής και επιδείξεων ενός μπουρδέλου, είχα ακούσει από έναν μυστακιοφόρο επαρχιώτη:
"Μα πως να τρέφω εκτίμηση για μια πουτάνα; Είναι δυνατόν να εκτιμάς έναν άνθρωπο που τον βάζεις χάμω και τονε γαμάς;"

Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρω καμιά καλύτερη δουλειά για να μη δώσω κώλο.  :S

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ρε πικερ, μη μας κανεις αλλες χαριτωμενιες με τον κωλο σου. ΛΕΓΕ ΠΟΣΑ ΤΩΡΑ να σε περασω ενα χερι και μετα θα σου φυγουν ολα αυτα που μας εχεις ζαλισει τα @@.

Επισκέπτης
Ρε πικερ, μη μας κανεις αλλες χαριτωμενιες με τον κωλο σου. ΛΕΓΕ ΠΟΣΑ ΤΩΡΑ να σε περασω ενα χερι και μετα θα σου φυγουν ολα αυτα που μας εχεις ζαλισει τα @@.

Λοιπόν, τέλος οι μαλακίες με τον κώλο. Από δω και πέρα θα μιλάμε σοβαρά.  :sunglasses:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εχω καταλαβει κ εγω οτι το πισωκολατσιζει...

Επισκέπτης

Από πού το κατάλαβες? Καταλαβαίνω ότι για κάποιους είναι δύσκολο να εφαρμόσουν το νόμο του Picker και ξεσπάνε σε κακίες. Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο.  :sunglasses:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
φίλε Picker συνεχίζεις να εφαρμόζεις τον νόμο? :cheesy:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Αμ γυρω γυρω στο πουτσο μας ερχεται ο κρυφοαδελφαρας. Δεν ειδες τι τραγουδια βαζει, QUEEN, αραπαδες κετς. Το λεει αλλα δε το λεει. Οπως οι παρθενοπιτσες. Ναι, οχι, μη, δεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom