Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ναι ρε το καθικι...

σαν τον στεκα μου ειπε επι λεξη  :s&m_3:

Και το άφησες έτσι τύπε?

Έπρεπε να του ζητήσεις τον λόγο!!!

Τουλάχιστον να του έλεγες πως κρεπεδιαζεις την Κορίνα, αυτό θα ήταν μαχαιριά!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Συνέχισε να παίζεις το πουλάκι σου τύπε.

Ο διαγωνισμός είναι άψογος, αν το site ξεφουσκώνει από κόσμο αυτό είναι άλλο θέμα...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ειχα πει στον πικερ οτι ο νομος του ειναι για τα σκυλια
αλλα αφου δουλευει γιαυτον και εκτονωνεται η κεφαλα του ριχνω τα ρισπεκτ μου και παμε παρακατω

του καθαρισα και 2(δυο) φορες το θρεντ του απο το σκυλολοι που μαζευοταν και τον εκραζε καθε μεσημερι σε φαση "να γελασουμε με τον τρελο"
τσιμπησα και ενα warned και γυρνουσα με την πρασιναδα κανα 3μηνο

το ευχαριστω του αχαριστου?
επειδη ειπα οτι εχω γκομενα και παντα θα εχω σταματησε να μου απανταει
και μου ειπε οτι ειμαι λαμογιο σαν τον στεκα
:babycry:

Μάλλον θα χεις καλο γκομενακι και κατά βάθος ο Πικης ξέρει ότι τέτοιες ούτε στην Φυλής θα γαμήσει ποτε.
Και γενικότερα επειδή δεν του κάθεται καμια,ίδρυσε τον ηλίθιο νομο του.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τυπε εισαι μπουστης καταπιεσμενος...μπορει και κωλογαμημενος.Γιαυτο εχεις αχτι τον Πικερ αλλο καταπιεσμενο πουστρακι....μαχεστε για τη πρωτη θεση.Να τα λεμε αυτα... :S :S :S

Φοβερή μάχη.
Αφενός ένας που επειδή δεν έβρισκε γκομενα με την καμία,κατέληξε να γαμαει στην Φυλής και στο Μεταξουργείο (ή τέλος πάντων όπου πάει),και αφετέρου ο σαβουρογάμης τραβεστόλαγνος.

Επισκέπτης
φημη όπως το ειπες, φημη που την διαδιδουν εχθροι μου στην Αθήνα, που δεν ξερουν ουτε τις εν λογο τρανς ουτε εμενα, φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ και δεν πηγε ποτε να ρωτησει την φιονα, την νινα και άλλες που κατά καιρους εχω αναφερει αν είμαι πελατης τους να εισπραξουν ένα τεραστιο όχι.

αντίθετα η νινα, η πιο ομορφη τρανς της πολης, σε καποιο ποστ τσατιστηκε που μονο της γυρας είμαι και δεν περναω ως πελατης, (σημειωτεον ότι στο θεμα της εγω ημουν ο πρωτος αντρας που αρχισα κουβεντα (με το λογαριασμο μπουρδελιωτης)με κοπλιμεντα για την ομορφια της και για να καταλαβει ότι με εχει δει τοτε της ειπα ότι "την εχω δει από πολύ κοντα", ε αυτό το "πολύ κοντα" οι τρομπες των αθηνων το εκαναν υπονοουμενο ότι δηθεν την δοκιμασα.
ε που να το ξερουμε τι εννοουσες

Αφου εκανες απλα κοπλιμεντα στην πιο ομορφη τρανς της πολης εισαι φυσιολογικος

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
φημη όπως το ειπες, φημη που την διαδιδουν εχθροι μου στην Αθήνα, που δεν ξερουν ουτε τις εν λογο τρανς ουτε εμενα, φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ και δεν πηγε ποτε να ρωτησει την φιονα, την νινα και άλλες που κατά καιρους εχω αναφερει αν είμαι πελατης τους να εισπραξουν ένα τεραστιο όχι.

αντίθετα η νινα, η πιο ομορφη τρανς της πολης, σε καποιο ποστ τσατιστηκε που μονο της γυρας είμαι και δεν περναω ως πελατης, (σημειωτεον ότι στο θεμα της εγω ημουν ο πρωτος αντρας που αρχισα κουβεντα (με το λογαριασμο μπουρδελιωτης)με κοπλιμεντα για την ομορφια της και για να καταλαβει ότι με εχει δει τοτε της ειπα ότι "την εχω δει από πολύ κοντα", ε αυτό το "πολύ κοντα" οι τρομπες των αθηνων το εκαναν υπονοουμενο ότι δηθεν την δοκιμασα.
Δηλαδή είσαι τραβελοπουστας και εσύ
Τι σημαίνει είμαι της γύρας?
Πας σε μπουρδέλα με τραβελους κάνεις μάτι και φεύγεις?
Μπαίνεις σε νήματα travel κ τους κάνεις κομπλιμέντα?
Και θες να πείσεις τον οποιοδήποτε ότι δεν σου αρέσουν?
Στην καλύτερη περίπτωση βρίσκεσαι στην ντουλάπα σου ακόμα.
Για αυτό έχεις βάλει στον τοίχο το κακόμοιρο παιδί τον picker και βγάζεις πάνω του τα κόμπλεξ της καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας σου

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Συνέχισε να παίζεις το πουλάκι σου τύπε.

Ο διαγωνισμός είναι άψογος, αν το site ξεφουσκώνει από κόσμο αυτό είναι άλλο θέμα...

Οντως τυπε αψογος ειναι γιαυτο ασχολεισαι μονο εσυ και αλλοι 5-6 κατεστραμμενοι...

Επισκέπτης
Δηλαδή είσαι τραβελοπουστας και εσύ
Τι σημαίνει είμαι της γύρας?
Πας σε μπουρδέλα με τραβελους κάνεις μάτι και φεύγεις?
Μπαίνεις σε νήματα travel κ τους κάνεις κομπλιμέντα?
Και θες να πείσεις τον οποιοδήποτε ότι δεν σου αρέσουν?
Στην καλύτερη περίπτωση βρίσκεσαι στην ντουλάπα σου ακόμα.
Για αυτό έχεις βάλει στον τοίχο το κακόμοιρο παιδί τον picker και βγάζεις πάνω του τα κόμπλεξ της καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας σου
το λαθος του Πικερ ηταν να δειξει τον κωλο του. Απο τοτε εγινε ανεκπληρωτος ποθος του νικ1444 που αρχισε να ποσταρει ακατασχετα φισταρισματα μαυρων με καραφλους μουσατους και αλλα γκευ παιχνιδια που τον αναβουν οπως παλη μεταξυ γυμνοστηθων ανδρων. Για τη γυναικα του η τελευταια σταγονα ηταν οταν της ζητησε να τον αλειψει baby oil και να τον βγαλει φωτογραφιες οπου θα "αναπαριστουσαν σκηνες αρχαιας ελληνικης παλης" με τον κολλητο του. Εκει η γυναικα απηυδησε και τον χωρισε.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
το λαθος του Πικερ ηταν να δειξει τον κωλο του. Απο τοτε εγινε ανεκπληρωτος ποθος του νικ1444 που αρχισε να ποσταρει ακατασχετα φισταρισματα μαυρων με καραφλους μουσατους και αλλα γκευ παιχνιδια που τον αναβουν οπως παλη μεταξυ γυμνοστηθων ανδρων. Για τη γυναικα του η τελευταια σταγονα ηταν οταν της ζητησε να τον αλειψει baby oil και να τον βγαλει φωτογραφιες οπου θα "αναπαριστουσαν σκηνες αρχαιας ελληνικης παλης" με τον κολλητο του. Εκει η γυναικα απηυδησε και τον χωρισε.
:2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σαν τον Στεκα δηλαδη ολη μερα με το πουλι στο χερι να περιμενει καθε χρονο να κανει τον αυτιστικο διαγωνισμο...χοντρο. :S :S :S

Τι θες να πεις τύπε ;
Ότι επειδή ασχολείται όλο τον αύγουστο με αυτή τη μαλακία
και παραμονή και ανήμερα της πρωτοχρονιάς , είναι ναυάγιο ;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.386
Πόντοι
5.506
Τι θες να πεις τύπε ;

Τον στέκα τον λες ο καθένας οτι θέλει, λογικό να έχει αντιπάθειες λόγω του διαγωνισμού, εσένα γιατί σε έχουν βαφτίσει "λουλου33" εξαίρετα μέλη του σαη;;

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
τοτε τον ερωτευτηκε ο  nik !

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Το μήνυμα του Picker είναι ξεκάθαρο προς το site:

"Το bourdela.com αργοπεθαίνει όπως δείχνουν τα στοιχεία του Alexa: www.alexa.com/siteinfo/bourdela.com]https://www.alexa.com/siteinfo/bourdela.com[/url]
Tο μεγαλύτερο πρόβλημα του site είναι ο σιχαμένος τραβελογαμημένος κρυφόπουστας nik1410. Όσο αυτή η σιχαμένη αδερφή δεν τρώει ban το site σας συνεχώς θα κατρακυλά κύριοι του bourdela.com!
"

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
ολες  αυτες τις μουφες  που ποσταρεις ... τις σκεφτεσαι καιρο;

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1

[size=10pt][size=10pt]8  match  στο  τιντερ με  τραβελοειδη ειναι λιγα ; ;;; ; ; ;[/size][/size]

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τι θες να πεις τύπε ;

Λακη εσένα το οδοντιατρείο το έκλεισαν και σε έχουμε εδώ να λες τις μαλακίες σου... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom