Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
ραντεβου θανατου και βαλεΑυτό ξεπλένεται μόνο με σπέρμα.
ραντεβου θανατου και βαλεΑυτό ξεπλένεται μόνο με σπέρμα.
ραντεβου θανατου και βαλε
ναι ρε το καθικι...
σαν τον στεκα μου ειπε επι λεξη
ειχα πει στον πικερ οτι ο νομος του ειναι για τα σκυλια
αλλα αφου δουλευει γιαυτον και εκτονωνεται η κεφαλα του ριχνω τα ρισπεκτ μου και παμε παρακατω
του καθαρισα και 2(δυο) φορες το θρεντ του απο το σκυλολοι που μαζευοταν και τον εκραζε καθε μεσημερι σε φαση "να γελασουμε με τον τρελο"
τσιμπησα και ενα warned και γυρνουσα με την πρασιναδα κανα 3μηνο
το ευχαριστω του αχαριστου?
επειδη ειπα οτι εχω γκομενα και παντα θα εχω σταματησε να μου απανταει
και μου ειπε οτι ειμαι λαμογιο σαν τον στεκα
Τυπε εισαι μπουστης καταπιεσμενος...μπορει και κωλογαμημενος.Γιαυτο εχεις αχτι τον Πικερ αλλο καταπιεσμενο πουστρακι....μαχεστε για τη πρωτη θεση.Να τα λεμε αυτα... :S :S :S
ε που να το ξερουμε τι εννοουσεςφημη όπως το ειπες, φημη που την διαδιδουν εχθροι μου στην Αθήνα, που δεν ξερουν ουτε τις εν λογο τρανς ουτε εμενα, φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ και δεν πηγε ποτε να ρωτησει την φιονα, την νινα και άλλες που κατά καιρους εχω αναφερει αν είμαι πελατης τους να εισπραξουν ένα τεραστιο όχι.
αντίθετα η νινα, η πιο ομορφη τρανς της πολης, σε καποιο ποστ τσατιστηκε που μονο της γυρας είμαι και δεν περναω ως πελατης, (σημειωτεον ότι στο θεμα της εγω ημουν ο πρωτος αντρας που αρχισα κουβεντα (με το λογαριασμο μπουρδελιωτης)με κοπλιμεντα για την ομορφια της και για να καταλαβει ότι με εχει δει τοτε της ειπα ότι "την εχω δει από πολύ κοντα", ε αυτό το "πολύ κοντα" οι τρομπες των αθηνων το εκαναν υπονοουμενο ότι δηθεν την δοκιμασα.
Δηλαδή είσαι τραβελοπουστας και εσύφημη όπως το ειπες, φημη που την διαδιδουν εχθροι μου στην Αθήνα, που δεν ξερουν ουτε τις εν λογο τρανς ουτε εμενα, φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ και δεν πηγε ποτε να ρωτησει την φιονα, την νινα και άλλες που κατά καιρους εχω αναφερει αν είμαι πελατης τους να εισπραξουν ένα τεραστιο όχι.
αντίθετα η νινα, η πιο ομορφη τρανς της πολης, σε καποιο ποστ τσατιστηκε που μονο της γυρας είμαι και δεν περναω ως πελατης, (σημειωτεον ότι στο θεμα της εγω ημουν ο πρωτος αντρας που αρχισα κουβεντα (με το λογαριασμο μπουρδελιωτης)με κοπλιμεντα για την ομορφια της και για να καταλαβει ότι με εχει δει τοτε της ειπα ότι "την εχω δει από πολύ κοντα", ε αυτό το "πολύ κοντα" οι τρομπες των αθηνων το εκαναν υπονοουμενο ότι δηθεν την δοκιμασα.
Συνέχισε να παίζεις το πουλάκι σου τύπε.
Ο διαγωνισμός είναι άψογος, αν το site ξεφουσκώνει από κόσμο αυτό είναι άλλο θέμα...
το λαθος του Πικερ ηταν να δειξει τον κωλο του. Απο τοτε εγινε ανεκπληρωτος ποθος του νικ1444 που αρχισε να ποσταρει ακατασχετα φισταρισματα μαυρων με καραφλους μουσατους και αλλα γκευ παιχνιδια που τον αναβουν οπως παλη μεταξυ γυμνοστηθων ανδρων. Για τη γυναικα του η τελευταια σταγονα ηταν οταν της ζητησε να τον αλειψει baby oil και να τον βγαλει φωτογραφιες οπου θα "αναπαριστουσαν σκηνες αρχαιας ελληνικης παλης" με τον κολλητο του. Εκει η γυναικα απηυδησε και τον χωρισε.Δηλαδή είσαι τραβελοπουστας και εσύ
Τι σημαίνει είμαι της γύρας?
Πας σε μπουρδέλα με τραβελους κάνεις μάτι και φεύγεις?
Μπαίνεις σε νήματα travel κ τους κάνεις κομπλιμέντα?
Και θες να πείσεις τον οποιοδήποτε ότι δεν σου αρέσουν?
Στην καλύτερη περίπτωση βρίσκεσαι στην ντουλάπα σου ακόμα.
Για αυτό έχεις βάλει στον τοίχο το κακόμοιρο παιδί τον picker και βγάζεις πάνω του τα κόμπλεξ της καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας σου
το λαθος του Πικερ ηταν να δειξει τον κωλο του. Απο τοτε εγινε ανεκπληρωτος ποθος του νικ1444 που αρχισε να ποσταρει ακατασχετα φισταρισματα μαυρων με καραφλους μουσατους και αλλα γκευ παιχνιδια που τον αναβουν οπως παλη μεταξυ γυμνοστηθων ανδρων. Για τη γυναικα του η τελευταια σταγονα ηταν οταν της ζητησε να τον αλειψει baby oil και να τον βγαλει φωτογραφιες οπου θα "αναπαριστουσαν σκηνες αρχαιας ελληνικης παλης" με τον κολλητο του. Εκει η γυναικα απηυδησε και τον χωρισε.
Μονο αληθειες.
Μονο μαλακίες.
Σαν τον Στεκα δηλαδη ολη μερα με το πουλι στο χερι να περιμενει καθε χρονο να κανει τον αυτιστικο διαγωνισμο...χοντρο. :S :S :S
Τι θες να πεις τύπε ;
Ότι επειδή ασχολείται όλο τον αύγουστο με αυτή τη μαλακία
και παραμονή και ανήμερα της πρωτοχρονιάς , είναι ναυάγιο ;;;
τοτε τον ερωτευτηκε ο nik !το λαθος του Πικερ ηταν να δειξει τον κωλο του. Απο τοτε εγινε ανεκπληρωτος ποθος του νικ1444 που αρχισε να ποσταρει ακατασχετα φισταρισματα μαυρων με καραφλους μουσατους και αλλα γκευ παιχνιδια που τον αναβουν οπως παλη μεταξυ γυμνοστηθων ανδρων. Για τη γυναικα του η τελευταια σταγονα ηταν οταν της ζητησε να τον αλειψει baby oil και να τον βγαλει φωτογραφιες οπου θα "αναπαριστουσαν σκηνες αρχαιας ελληνικης παλης" με τον κολλητο του. Εκει η γυναικα απηυδησε και τον χωρισε.
ολες αυτες τις μουφες που ποσταρεις ... τις σκεφτεσαι καιρο;Το μήνυμα του Picker είναι ξεκάθαρο προς το site:
"Το bourdela.com αργοπεθαίνει όπως δείχνουν τα στοιχεία του Alexa: www.alexa.com/siteinfo/bourdela.com]https://www.alexa.com/siteinfo/bourdela.com[/url]
Tο μεγαλύτερο πρόβλημα του site είναι ο σιχαμένος τραβελογαμημένος κρυφόπουστας nik1410. Όσο αυτή η σιχαμένη αδερφή δεν τρώει ban το site σας συνεχώς θα κατρακυλά κύριοι του bourdela.com!"
[size=10pt][size=10pt]8 match στο τιντερ με τραβελοειδη ειναι λιγα ; ;;; ; ; ;[/size][/size]φημη όπως το ειπες, φημη που την διαδιδουν εχθροι μου στην Αθήνα, που δεν ξερουν ουτε τις εν λογο τρανς ουτε εμενα, φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ και δεν πηγε ποτε να ρωτησει την φιονα, την νινα και άλλες που κατά καιρους εχω αναφερει αν είμαι πελατης τους να εισπραξουν ένα τεραστιο όχι.
Τι θες να πεις τύπε ;
Ότι επειδή ασχολείται όλο τον αύγουστο με αυτή τη μαλακία
και παραμονή και ανήμερα της πρωτοχρονιάς , είναι ναυάγιο ;;;