Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο μέγας Πίκερ κατάλαβε πρώτος το βρώμικο παιχνίδια στα μπουρδέλα.  :sunglasses:
Οι ιδιοκτήτες αυτών, έχουν στην δούλεψή τους φτασμένους επιστήμονες και τρανούς ψυχολόγους.
Δεν αποκαλύπτω την πηγή μου.  :rolleyes:
Βάση μελέτης, σχεδίασαν την απόλυτη εξόντωση των μπουρδελιάρηδων, οδηγώντας τους στο δεκάλεπτο
έτσι ώστε να μένουν ακόρεστοι και να τους τα ακουμπάνε διαρκώς, κινούμενοι σαν μπάλες φλίπερ
μεταξύ μπαζίλας και φωλίασης, μπας και βρουν τίποτα της προκοπής.  :2funny:
Οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν ότι σε δέκα λεπτά ούτε να κλάσεις δεν προλαβαίνεις και με επιδέξιες κινήσεις
παγίωσαν την κατάσταση οριστικά για να μας τα ρουφάνε αλλά και να διατηρούν τις πουτάνες ξεκούραστες
προς άμμεσο-έμμεσο κέρδος των ιδίων.  >:(

Ο Πίκερ προσαρμόστηκε άμεσα στο δεκάλεπτο χωρίς δικαιολογίες και γκρίνιες.  :rockon:
Έφτιαξε τον νόμο και απέδωσε δικαιοσύνη στις κατουρημένες πιάτσες.  :rockon:

Για το κοινό καλό!  :hi:

Αποσύρθηκε στον θρόνο του απογοητευμένος από την εικόνα κάποιων μπουρδελιάρηδων
που παρουσιάζουν ρόδινη την πατσαβουρότητα  :2funny: αλλά φρόντισε για όλους μας, λέγοντας:

"Χτυπήστε τις πόρτες εσείς πιστοί μου, ισότητα για όλους".

Εγώ, εντολές εκτελώ...

:respect:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν μας υπολόγιζε κανείς!  :rockon:

Ήμασταν πολλοί αλλά σκόρπιοι!  :rockon:

Κάποιοι μας πούλησαν!  :S

Έγιναν στουντάδες, μασαζο-κορσέδες και cg-όπουλα!  :sunglasses:

Τους κέρδισε το σόσιαλ!  :rolleyes:

Χάθηκε η ουσία!  :'(

Δεν το βάζουμε όμως κάτω!  :sunglasses:

Μείναμε πίσω να φυλάμε Θερμοπύλες!  :rockon:

Δεν έχουμε μπάνερ και πολυτέλειες!  :rockon:

Παλεύουμε με σφεντόνες και τσαπιά!  :rockon:

Τιμούμε όμως το όνομα του σάιτ μέχρι κεραίας!  :rockon:

Το ένδοξο σάιτ bourdela.com με την περισπούδαστη φράση Sex & Μπουρδελοκαταστάσεις!  :respect:

Σιγά σιγά μαζευόμαστε!  :dancing:

Ναι, είναι η ώρα μας!!!

P for Picker!

:rockon: :rockon: :rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ποσο μπροστα ειναι ο ανθρωπος!

Αν τα εγραφε αυτα σε φορουμ μιας δυτικοευρωπαικης χωρας, ποσοι περισσοτεροι θα του ελεγαν, ναι αυτη ειναι μια λογικη διυθετηση της σχεσης ενος αντρα με μια γυναικα.

Οι γερμανοι θα το εβαζαν και σε συμβολαιο πιθανον. Οι Φιλανδοι παιζει να το κανουν ηδη.

Σύρε τον χορό της αποχής γίγαντα!

Βοηθάω όσο μπορώ!

:rockon:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε περίπτωση σχέσης είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με τη γυναίκα και τη γαμάμε με την ίδια ακριβώς συχνότητα που θα εφαρμόζαμε το νόμο του Picker. Αν η γυναίκα θέλει λιγότερο σεξ την ενημερώνουμε ότι τις υπόλοιπες φορές θα γαμάμε στα μπουρδέλα. Αν θέλει περισσότερο σεξ - πράγμα σπάνιο - την αφήνουμε ελεύθερη να κάνει παράλληλη σχέση. Ποτέ δεν λέμε ψέματα στις γυναίκες όπως κάνουν τα σιχαμένα λαμόγια!![/i]"

Το να θέλει η γυναίκα περισσότερο σεξ , γιατί υππάρχει πρόβλημα να της το δίνουμε ;
Η δική μου εμπειρία δείχνει , ότι οι γυναίκες χορταίνουν γρήγορα.
Στην αρχή σχέσης , μπορεί να το κάνουν 2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα.
Μετά από μήνες ή χρόνια, θέλουν λιγότερο .

Δεν αντέχουν συνεχόμενο.
Άλλοι οι επαγγελματίες που το κάνουν χωρίς να το θέλουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το να θέλει η γυναίκα περισσότερο σεξ , γιατί υππάρχει πρόβλημα να της το δίνουμε ;
Μετά από μήνες ή χρόνια, θέλουν λιγότερο .

Δεν αντέχουν συνεχόμενο.
Άλλοι οι επαγγελματίες που το κάνουν χωρίς να το θέλουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ.

Μεγάλες κουβέντες γαμιάδων!  :hi:

Να ο fylobios30!!! Ένα κόσμημα για το σάιτ!  :rockon:

Το Roll tide του Χανς Ζίμμερ είναι ότι πρέπει για τα κυβικά του!

(κομματάρα έτσι ; )  :sunglasses:

(σε λίγο την κάνω, στον πούτσο σας αλλά λέμε τώρα)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μεγάλες κουβέντες γαμιάδων!  :hi:

Να ο fylobios30!!! Ένα κόσμημα για το σάιτ!  :rockon:

Το Roll tide του Χανς Ζίμμερ είναι ότι πρέπει για τα κυβικά του!

Παλιό κομμάτι που τα λεει όλα για τις γυναίκες !
Πρέπει οι άνδρες να τα μαθαίνουν νωρίς αυτα, για να είναι σκληροι χύστες.
Ευτυχώς μικρος άκουγα ροκ εντ ρολ !!!!!!!

Here's my story, it's sad but true
It's about a girl that I once knew
She took my love then ran around
With every single guy in town

I should have known it from the very start
This girl will leave me with a broken heart

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φαίνεται καταστροφικός αυτός ο Νόμος. Ψυχοφθόρος και οξειδωτικός για τον οργανισμό.  :cool2:

Ο γίγαντας Νίο. Λακωνικός και σοφός!  :hi:

Άξιο τέκνο της ενημέρωσης όπου με καθαρές κουβέντες περί ΣΜΝ

βοηθά τους συναγωνιστές! Ευγέ τέκνον μου!  :rockon:

Πολέμιος του μάτριξ!  :sunglasses:

Jan Hammer - Crockett's Theme

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παλιό κομμάτι που τα λεει όλα για τις γυναίκες !
Πρέπει οι άνδρες να τα μαθαίνουν νωρίς αυτα, για να είναι σκληροι χύστες.
Ευτυχώς μικρος άκουγα ροκ εντ ρολ !!!!!!!

Here's my story, it's sad but true
It's about a girl that I once knew
She took my love then ran around
With every single guy in town

I should have known it from the very start
This girl will leave me with a broken heart

ΕΧΥΣΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ποιος της γαμαει αυτες, υπαρχουν ακομα? Α και κατι αλλο, οσες εχουν μια φεμινιστικη ταση ,η ηταν στα νειατα τους,πλεον κανουν παρεα σπιτι τους με 2 και 3 σκυλια και οχι με αντρες

Μήτσο θα βοηθήσεις κι εσύ στην αποχή;

οι φεμινίστριες παίρνουν θάρρος με αυτά.

Αφού σας λέω διαβάζουν!

:2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Μετά από μήνες ή χρόνια, θέλουν λιγότερο . Δεν αντέχουν συνεχόμενο.
Ναι γιατί βαριούνται.. και μετά γ@μιούνται ασύστολα με τους γύρω-γύρω γκόμενους που τις ξεψωλιάζουν..
Έχουν το λιμάνι τους δηλαδή τον κουμπαρά τους, είναι ο αγαπούλης-παντοφλούλης που τις περιμένει σπίτι, σαν υπάκουο σκυλάκι. Και εκείνες μετά το  :fuck2: στα χοτέλ ημιδιαμονής γυρίζουν στο σπίτι δηθεν κουρασμένες.. Για αυτό τρέχουν γραμμή στο μπάνιο μετά απο ενα σκασιαρχείο, για να πλυθούν και να βουρτίσουν τα δόντια τους.. γιατί είναι χυμένες απο παντού..
Η κυρία σήμερα εχει f/b, insta, twitter, 2πλες sim, που δεν είναι και τοσο αθωά. Αφού είναι πιστή και καθαρή, γιατί δεν τα κλείνει; Ή να δώσει τους κωδικούς και στον αντρα της, για τα τσεκάρουν Μαζί. Η άλλη πριν λίγο καιρό τους έλεγε σ' αγαπώ απο το τηλέφωνο στον αντρα της, την ώρα που έκανε λίγη παύση απο το μπούκι στον γκόμενο.  :pipa1:
Εδώ πάει και μια παροιμία.. Το ξέρουμε εσένα αγαπάει.. αλλά σε άλλον δίνει κώλο :boff:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ναι γιατί βαριούνται.. και μετά γ@μιούνται ασύστολα με τους γύρω-γύρω γκόμενους που τις ξεψωλιάζουν..
Έχουν το λιμάνι τους δηλαδή τον κουμπαρά τους, είναι ο αγαπούλης-παντοφλούλης που τις περιμένει σπίτι, σαν υπάκουο σκυλάκι. Και εκείνες μετά το  :fuck2: στα χοτέλ ημιδιαμονής γυρίζουν στο σπίτι δηθεν κουρασμένες.. Για αυτό τρέχουν γραμμή στο μπάνιο μετά απο ενα σκασιαρχείο, για να πλυθούν και να βουρτίσουν τα δόντια τους.. γιατί είναι χυμένες απο παντού..
Η κυρία σήμερα εχει f/b, insta, twitter, 2πλες sim, που δεν είναι και τοσο αθωά. Αφού είναι πιστή και καθαρή, γιατί δεν τα κλείνει; Ή να δώσει τους κωδικούς και στον αντρα της, για τα τσεκάρουν Μαζί. Η άλλη πριν λίγο καιρό τους έλεγε σ' αγαπώ απο το τηλέφωνο στον αντρα της, την ώρα που έκανε λίγη παύση απο το μπούκι στον γκόμενο.  :pipa1:
Εδώ πάει και μια παροιμία.. Το ξέρουμε εσένα αγαπάει.. αλλά σε άλλον δίνει κώλο :boff:

Ακριβως ετσι παιχτη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
MR MALAKAS 2019 θα είναι πικεριστής!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κατάλαβα...μηδέν και στην αποχή λοιπόν!

Το περίμενα!

:sunglasses:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Έχουν το λιμάνι τους δηλαδή τον κουμπαρά τους, είναι ο αγαπούλης-παντοφλούλης που τις περιμένει σπίτι, σαν υπάκουο σκυλάκι. Και εκείνες μετά το  :fuck2: στα χοτέλ ημιδιαμονής γυρίζουν στο σπίτι δηθεν κουρασμένες.. Για αυτό τρέχουν γραμμή στο μπάνιο μετά απο ενα σκασιαρχείο, για να πλυθούν και να βουρτίσουν τα δόντια τους.. γιατί είναι χυμένες απο παντού..
Η κυρία σήμερα εχει f/b, insta, twitter, 2πλες sim, που δεν είναι και τοσο αθωά. Αφού είναι πιστή και καθαρή, γιατί δεν τα κλείνει; Ή να δώσει τους κωδικούς και στον αντρα της, για τα τσεκάρουν Μαζί. Η άλλη πριν λίγο καιρό τους έλεγε σ' αγαπώ απο το τηλέφωνο στον αντρα της, την ώρα που έκανε λίγη παύση απο το μπούκι στον γκόμενο.  :pipa1:

Υπάρχουν τα πάντα, αλλά δεν ισχύουν τα ίδια για όλους, ούτε είναι όλοι ίδιοι .
Μάλλον στο θέμα παντρεμένες, έχω μεγαλύτη εμπειρία και από σένα και από το σαβίδη , αφού είναι το παιχνίδι μου 10 χρόνια τώρα (εκτός από πουτάνες).

Υπάρχουν παντρεμένες που γαμιούνται . Αλλά τι ποσοστό είναι ; Και πόσες οι μπάνικες ;
Θέλει ψάξιμο για να βρεθούν .
Αν είσαι στην ίδια φάση και παίζει οικογενειακή γνωριμία, ξέρουν δηλαδή ότι είσαιπαντρεμένος,
ξέρουν τη γυναίκα σου ... τρως εύκολα. Πανεύκολα.
Με ελεύθερους και άσχετους δεν παίζουν εύκολα δεν νοιώθουν ασφάλεια.

Και από την άλλη, ελεύθερος που θα ψάχνει παντρεμένες, ζαβός θα είναι , κάποιο κουσούρι θα έχει.
Καλά , για ελεύθερους που παίζουν με ζωντοχήρες , θεωρώ ότι είναι αυτοί που θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει
και απλά δεν έχουν το κουράγιο .
Είναι τα ναυάγια των ναυαγίων . Οι τελευταίοι των ξεφτιλισμένων. Ο πάτος του βαρελιού, με την πιο βρωμερή μούργα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Μάλλον στο θέμα παντρεμένες, έχω μεγαλύτη εμπειρία από σένα αφού είναι το παιχνίδι μου 10 χρόνια τώρα.
Με αυτά που γράφεις παραπάνω δεν το δείχνεις..  
Και απο την άλλη όταν εσύ πήγαινες.. εγω γύριζα..

Συνημμένα

• Dq7j6vEWoAApeVk.jpg
    Dq7j6vEWoAApeVk.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 32
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Υπάρχουν τα πάντα, αλλά δεν ισχύουν τα ίδια για όλους, ούτε είναι όλοι ίδιοι .
Μάλλον στο θέμα παντρεμένες, έχω μεγαλύτη εμπειρία και από σένα και από το σαβίδη , αφού είναι το παιχνίδι μου 10 χρόνια τώρα (εκτός από πουτάνες).

Υπάρχουν παντρεμένες που γαμιούνται . Αλλά τι ποσοστό είναι ; Και πόσες οι μπάνικες ;
Θέλει ψάξιμο για να βρεθούν .
Αν είσαι στην ίδια φάση και παίζει οικογενειακή γνωριμία, ξέρουν δηλαδή ότι είσαιπαντρεμένος,
ξέρουν τη γυναίκα σου ... τρως εύκολα. Πανεύκολα.
Με ελεύθερους και άσχετους δεν παίζουν εύκολα δεν νοιώθουν ασφάλεια.

Και από την άλλη, ελεύθερος που θα ψάχνει παντρεμένες, ζαβός θα είναι , κάποιο κουσούρι θα έχει.
Καλά , για ελεύθερους που παίζουν με ζωντοχήρες , θεωρώ ότι είναι αυτοί που θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει
και απλά δεν έχουν το κουράγιο .
Είναι τα ναυάγια των ναυαγίων . Οι τελευταίοι των ξεφτιλισμένων. Ο πάτος του βαρελιού, με την πιο βρωμερή μούργα.
το να παραμενεις παντρεμένος ενώ δεν σε καλυπτει σεξουαλικα η συζυγος τι είναι?

γιατι ολο λες για των αλλων την καμπουρα και την δικη σου δεν την βλέπεις (εγω το λιγο χρονο που εμεινα παντρεμένος δεν πηγα με άλλη γιατι η γυναικα μου εκανε ότι ηθελα στο κρεβατι, η γκρινια της ηταν παραλογη και χωρισα γρηγορα)

προτιμω όπως τωρα ελευθερος να γαμω χηρες, ζωντοχήρες με ή χωρις παιδια, παρα να μου ζαλιζει τα αρχιδια μια και να είμαι υποχρεωμενος να την συναντησω και αυριο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Παντως αυτο , που η γκομενα σου κανει τσιμπουκι οταν μιλαει στο τηλεφωνο εχει πολυ γελιο. Με μια πρωην μου της το εκανα συνεχεια. Ημουνα στο σπιτι της και τυχαινε να μιλαει , τον εβγαζα και της τον εβαζα στο στομα. Την καυλωνε πολυ το σκηνικο. Απαντουσε για λιγο στην κουβεντα και μετα τσιμπουκι.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.862
Πόντοι
5.975
Το μήνυμα του Picker είναι ξεκάθαρο προς το site:

"Το bourdela.com αργοπεθαίνει όπως δείχνουν τα στοιχεία του Alexa: www.alexa.com/siteinfo/bourdela.com]https://www.alexa.com/siteinfo/bourdela.com[/url]
Tο μεγαλύτερο πρόβλημα του site είναι ο σιχαμένος τραβελογαμημένος κρυφόπουστας nik1410. Όσο αυτή η σιχαμένη αδερφή δεν τρώει ban το site σας συνεχώς θα κατρακυλά κύριοι του bourdela.com!
"

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26