tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ο μέγας Πίκερ κατάλαβε πρώτος το βρώμικο παιχνίδια στα μπουρδέλα.
Οι ιδιοκτήτες αυτών, έχουν στην δούλεψή τους φτασμένους επιστήμονες και τρανούς ψυχολόγους.
Δεν αποκαλύπτω την πηγή μου.
Βάση μελέτης, σχεδίασαν την απόλυτη εξόντωση των μπουρδελιάρηδων, οδηγώντας τους στο δεκάλεπτο
έτσι ώστε να μένουν ακόρεστοι και να τους τα ακουμπάνε διαρκώς, κινούμενοι σαν μπάλες φλίπερ
μεταξύ μπαζίλας και φωλίασης, μπας και βρουν τίποτα της προκοπής.
Οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν ότι σε δέκα λεπτά ούτε να κλάσεις δεν προλαβαίνεις και με επιδέξιες κινήσεις
παγίωσαν την κατάσταση οριστικά για να μας τα ρουφάνε αλλά και να διατηρούν τις πουτάνες ξεκούραστες
προς άμμεσο-έμμεσο κέρδος των ιδίων. >
Ο Πίκερ προσαρμόστηκε άμεσα στο δεκάλεπτο χωρίς δικαιολογίες και γκρίνιες.
Έφτιαξε τον νόμο και απέδωσε δικαιοσύνη στις κατουρημένες πιάτσες.
Για το κοινό καλό!
Αποσύρθηκε στον θρόνο του απογοητευμένος από την εικόνα κάποιων μπουρδελιάρηδων
που παρουσιάζουν ρόδινη την πατσαβουρότητα αλλά φρόντισε για όλους μας, λέγοντας:
"Χτυπήστε τις πόρτες εσείς πιστοί μου, ισότητα για όλους".
Εγώ, εντολές εκτελώ...
Οι ιδιοκτήτες αυτών, έχουν στην δούλεψή τους φτασμένους επιστήμονες και τρανούς ψυχολόγους.
Δεν αποκαλύπτω την πηγή μου.
Βάση μελέτης, σχεδίασαν την απόλυτη εξόντωση των μπουρδελιάρηδων, οδηγώντας τους στο δεκάλεπτο
έτσι ώστε να μένουν ακόρεστοι και να τους τα ακουμπάνε διαρκώς, κινούμενοι σαν μπάλες φλίπερ
μεταξύ μπαζίλας και φωλίασης, μπας και βρουν τίποτα της προκοπής.
Οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν ότι σε δέκα λεπτά ούτε να κλάσεις δεν προλαβαίνεις και με επιδέξιες κινήσεις
παγίωσαν την κατάσταση οριστικά για να μας τα ρουφάνε αλλά και να διατηρούν τις πουτάνες ξεκούραστες
προς άμμεσο-έμμεσο κέρδος των ιδίων. >
Ο Πίκερ προσαρμόστηκε άμεσα στο δεκάλεπτο χωρίς δικαιολογίες και γκρίνιες.
Έφτιαξε τον νόμο και απέδωσε δικαιοσύνη στις κατουρημένες πιάτσες.
Για το κοινό καλό!
Αποσύρθηκε στον θρόνο του απογοητευμένος από την εικόνα κάποιων μπουρδελιάρηδων
που παρουσιάζουν ρόδινη την πατσαβουρότητα αλλά φρόντισε για όλους μας, λέγοντας:
"Χτυπήστε τις πόρτες εσείς πιστοί μου, ισότητα για όλους".
Εγώ, εντολές εκτελώ...