Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Τον μισει τον νικ1410 ο πικερ ε

Α ολα και ολα ο Πικερακος μπορει να τρωει κωλοδακτυλιασματα αλλα αυστηρα απο γυναικες...οχι σαν τον αλλον που ποθει τον Φιονα το τρενο!

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Α ολα και ολα ο Πικερακος μπορει να τρωει κωλοδακτυλιασματα αλλα αυστηρα απο γυναικες...οχι σαν τον αλλον που ποθει τον Φιονα το τρενο!

Τυπε ο πικερ ειναι τοσο σκληρος,που εκανε το γλυκο κοριτσακι την κορινα σκληρη και αυτη,ο νικ1410 εχει την φημη του κρυφο τραβελοφιλου

υγ αντε ρε τυπε αυτο το κιτρινισμα που μου λεγες οτι θα πεσω στην μαχη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Τυπε ο πικερ ειναι τοσο σκληρος,που εκανε το γλυκο κοριτσακι την κορινα σκληρη και αυτη,ο νικ1410 εχει την φημη του κρυφο τραβελοφιλου

Τυπε αποδειχτηκες σκληρος ντοπ....κλωνος.

Επισκέπτης
Γαμησα τη Ρωσιδα απο Ιασωνος 37. Ετσι κι ετσι. Εχει ωραια βυζια.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΜΑΝ  :2funny:.
 Πηγαίνουμε στο εξωτερικό,δουλεύουμε σε ένα εργοστάσιο,σουβλατζίδικο ή κάτι τέτοιο.Νοικιάζουμε ένα μαγαζί ή μιά αποθήκη γιά πιό φτηνά (700-900 ευρώ ενοίκιο)και το μετατρέπουμε σε διαμέρισμα.Δεν τρώμε το πρω'ι' και στο διάλειμα της δουλειάς γιατί αν μας έρθει χέσιμο πρέπει μα σφυγχτούμε μέχρι να έρθει το διάλειμα.Μετά της 13-14 ώρες δουλειά τη μέρ πηγαίνουμε στην αποθηκη που μένουμε και με τους κλώνους μας γράφουμε  :jerking:στο σά'ι'τ  :2funny:.Δε χαλάμε τίποτα και δεν αγωράζουμε ούτε βρακί  :2funny:.Κάθε δύο τρεις μήνες λέμε ψέματα ότι πάμε κάπου (Πολωνία,Ουκρανία) στην πράξη πηγαίνουμε μιά φορα στους 10 μήνες ή ένα χρόνο.Εχουμε μισθό 2,000 ευρώ με της υπερωρίες και τρώμε τα σκατά μας γιά οικονομία  :2funny:.Μετά από 10 μήνες όλα τα λεφτά που έχουμε μαζεψει τα παίρνουμε μαζί και πηγαίνουμε στο Κίεβο γιά 4-5 μέρες όπου βρίσκουμε 2-3 τελειωμένες και της χρυσώνουμε (δωράκια,λεφτά,εστιατόρια) βγάζουμε όσο πιό πολλές φωτογραφίες μπορούμε γιά το σά'ι'τ  :jerking: :2funny:λέμε ότι έχομε γκόμενες.Συνήθως δε μας κάθονται να της γαμήσουμε  :2funny:τρώμε όλα τα λεφτά που είχαμε μαζέψει και γυρίζουμε πίσω στη Γερμανια....άντε και του χρόνου πάλι Κίεβο γιά 5 μέρες  :2funny:.
  Ο Πίκερ ζει 1.000.000 καλύτερα από τον Βλάκμαν!
εισαι θεος ρε προεδρε!
ο μονος νομος που πρεπει να ακολουθουμε πιστα ειναι να μη μας πιανει μαλακες καμια σκροφα και να περναμε καλα οπως γουσταρουμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τον μισει τον νικ1410 ο πικερ ε
πως να μην με μισει, 5 χρονια ελεγε μαλακιες και δεν τον κολαγε κανενας στον τοιχο για τις πουστικες σεξουαλικες προτιμήσεις του.

του το χτυπαγα εγω ξανα και ξανα ότι αφου γαμαει τον κωλο του είναι κωλογαμημενος και πουστης και εσπασε και εβριζε εκτος οριων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

φημη όπως το ειπες, φημη που την διαδιδουν εχθροι μου στην Αθήνα, που δεν ξερουν ουτε τις εν λογο τρανς ουτε εμενα, φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ και δεν πηγε ποτε να ρωτησει την φιονα, την νινα και άλλες που κατά καιρους εχω αναφερει αν είμαι πελατης τους να εισπραξουν ένα τεραστιο όχι.

αντίθετα η νινα, η πιο ομορφη τρανς της πολης, σε καποιο ποστ τσατιστηκε που μονο της γυρας είμαι και δεν περναω ως πελατης, (σημειωτεον ότι στο θεμα της εγω ημουν ο πρωτος αντρας που αρχισα κουβεντα (με το λογαριασμο μπουρδελιωτης)με κοπλιμεντα για την ομορφια της και για να καταλαβει ότι με εχει δει τοτε της ειπα ότι "την εχω δει από πολύ κοντα", ε αυτό το "πολύ κοντα" οι τρομπες των αθηνων το εκαναν υπονοουμενο ότι δηθεν την δοκιμασα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ
ειχα πει στον πικερ οτι ο νομος του ειναι για τα σκυλια
αλλα αφου δουλευει γιαυτον και εκτονωνεται η κεφαλα του ριχνω τα ρισπεκτ μου και παμε παρακατω

του καθαρισα και 2(δυο) φορες το θρεντ του απο το σκυλολοι που μαζευοταν και τον εκραζε καθε μεσημερι σε φαση "να γελασουμε με τον τρελο"
τσιμπησα και ενα warned και γυρνουσα με την πρασιναδα κανα 3μηνο

το ευχαριστω του αχαριστου?
επειδη ειπα οτι εχω γκομενα και παντα θα εχω σταματησε να μου απανταει
και μου ειπε οτι ειμαι λαμογιο σαν τον στεκα
:babycry:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
φημη όπως το ειπες, φημη που την διαδιδουν εχθροι μου στην Αθήνα, που δεν ξερουν ουτε τις εν λογο τρανς ουτε εμενα, φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ και δεν πηγε ποτε να ρωτησει την φιονα, την νινα και άλλες που κατά καιρους εχω αναφερει αν είμαι πελατης τους να εισπραξουν ένα τεραστιο όχι.

αντίθετα η νινα, η πιο ομορφη τρανς της πολης, σε καποιο ποστ τσατιστηκε που μονο της γυρας είμαι και δεν περναω ως πελατης, (σημειωτεον ότι στο θεμα της εγω ημουν ο πρωτος αντρας που αρχισα κουβεντα (με το λογαριασμο μπουρδελιωτης)με κοπλιμεντα για την ομορφια της και για να καταλαβει ότι με εχει δει τοτε της ειπα ότι "την εχω δει από πολύ κοντα", ε αυτό το "πολύ κοντα" οι τρομπες των αθηνων το εκαναν υπονοουμενο ότι δηθεν την δοκιμασα.

Τυπε εισαι μπουστης καταπιεσμενος...μπορει και κωλογαμημενος.Γιαυτο εχεις αχτι τον Πικερ αλλο καταπιεσμενο πουστρακι....μαχεστε για τη πρωτη θεση.Να τα λεμε αυτα... :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
ειχα πει στον πικερ οτι ο νομος του ειναι για τα σκυλια
αλλα αφου δουλευει γιαυτον και εκτονωνεται η κεφαλα του ριχνω τα ρισπεκτ μου και παμε παρακατω

του καθαρισα και 2(δυο) φορες το θρεντ του απο το σκυλολοι που μαζευοταν και τον εκραζε καθε μεσημερι σε φαση "να γελασουμε με τον τρελο"
τσιμπησα και ενα warned και γυρνουσα με την πρασιναδα κανα 3μηνο

το ευχαριστω του αχαριστου?
επειδη ειπα οτι εχω γκομενα και παντα θα εχω σταματησε να μου απανταει
και μου ειπε οτι ειμαι λαμογιο σαν τον στεκα
:babycry:

Καλα σου εκανε σκατοανωμαλε...ακου εκει να εχεις γκομενα και φυσιολογικη κοινωνικη ζωη! :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
ναι ρε το καθικι...

σαν τον στεκα μου ειπε επι λεξη  :s&m_3:

Σαν τον Στεκα δηλαδη ολη μερα με το πουλι στο χερι να περιμενει καθε χρονο να κανει τον αυτιστικο διαγωνισμο...χοντρο. :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Σαν τον Στεκα δηλαδη ολη μερα με το πουλι στο χερι να περιμενει καθε χρονο να κανει τον αυτιστικο διαγωνισμο...χοντρο. :S :S :S
επιτηδες ειπε σαν τον no lifer στεκα για να με προσβαλει οσο πιο χοντρα μπορει
αλλιως θα ελεγε ενα σκετο εισαι λαμογιο αει γαμησου απο τον νομο μου

κακοπουστας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
επιτηδες ειπε σαν τον no lifer στεκα για να με προσβαλει οσο πιο χοντρα μπορει
αλλιως θα ελεγε ενα σκετο εισαι λαμογιο αει γαμησου απο τον νομο μου

κακοπουστας

Αφου δεν ειπε και για τη μανα σου τιποτα παλι καλα να λες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom