Για να κανουμε μια σουμα ξερεις ολα τα τραβελια στη πιατσα με τα προγραμματα τους και τις τιμες τους,ψαχνεις να βρεις λειντιμποι στη Θεσσαλονικη και καβλωνεις με ψευτικα βυζια σε αντρικα σωματα....απορω γιατι λεμε ολοι οτι εισαι καταπιεσμενος βρωμοπουστας. :S :S :S
όχι δεν ισχυουν αυτά που λες ψευταρακο.
1. ξερω περιπου τις μισες τρανς αυτές που βγαινουν στον δρομο και τις εχω δει εκατοντάδες φορες και με καποιες εχουμε μιλησει.
2. δεν ψαχνω λεηντιμποη στην θεσσαλονικη ισα ισα απογοητευτηκα όταν μιλουσα στο τιντερ με ταυλανδες και υποψιαστηκα χωρις να εχω αποδειξεις ότι για να μιλανε ετσι υποκρινονται τις γυναικες, στην θεσσαλονικη που εχει ένα σωρο ασχημες τρανς και λιγες ομορφες ναι φυσικα θα ηθελα να είχαμε ομορφεες λεηντυμποη στην θεση των ασχημων.
3. καυλωνω με βυζια γυναικειου σχηματος όπως καυλωνουν ολοι οι αντρες και για αυτό βλέπουμε και τσοντες που είναι γυναικεια βυζια σε χαρτι ή στην οθονη. ισα ισα παλι το γεγονός ότι τελικα ανηκουν σε αντρες με κανει να μην παω μαζι τους ενώ εχω συναντησει πολλες φορες τετοια ωραια βυζια σε αντρικα σωματα.
θα ξαναεπαναλαβεις λοιπον τετοια ψεματα και υπονουμενα για να στο ξεκαθαρισω για άλλη μια 100στη φορα λοιπον πουστρακο-ψευταρακο-τρολακο?