Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
που κρυφτηκε η nik1410?
λετε τα χτεσινα ψευτιλισματα που του ριξαμε να τον εκαναν να αναθεωρησει και να γιορταζει την εξοδο απο την ντουλαπα του με μπολικο ψωλοχυμα στο στομα και στον κωλο της?
που εισαι Νικουλα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt]8  match  στο  τιντερ με  τραβελοειδη ειναι λιγα ; ;;; ; ; ;[/size][/size]
ναι σε μια χωρα που είναι γεματη λεηντιμποη μπορεις να μιλας με κοριτσακι και τελικα να καταλάβεις ότι μαλλον δεν ηταν.

και 8 στα 28 ματς στην ταυλανδη με λαηντιμποη ναι είναι λιγα θα στο πω και 100 φορες αν γουστάρεις και αυτό να το ακους 100 φορες.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
ναι σε μια χωρα που είναι γεματη λεηντιμποη μπορεις να μιλας με κοριτσακι και τελικα να καταλάβεις ότι μαλλον δεν ηταν.

και 8 στα 28 ματς στην ταυλανδη με λαηντιμποη ναι είναι λιγα θα στο πω και 100 φορες αν γουστάρεις και αυτό να το ακους 100 φορες.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το λαθος του Πικερ ηταν να δειξει τον κωλο του. Απο τοτε εγινε ανεκπληρωτος ποθος του νικ1444 που αρχισε να ποσταρει ακατασχετα φισταρισματα μαυρων με καραφλους μουσατους και αλλα γκευ παιχνιδια που τον αναβουν οπως παλη μεταξυ γυμνοστηθων ανδρων. Για τη γυναικα του η τελευταια σταγονα ηταν οταν της ζητησε να τον αλειψει baby oil και να τον βγαλει φωτογραφιες οπου θα "αναπαριστουσαν σκηνες αρχαιας ελληνικης παλης" με τον κολλητο του. Εκει η γυναικα απηυδησε και τον χωρισε.
κι υστερα ξυπνησες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε που να το ξερουμε τι εννοουσες

Αφου εκανες απλα κοπλιμεντα στην πιο ομορφη τρανς της πολης εισαι φυσιολογικος
φυσιολογικοτατος αφου ειχε γυναικεια ομορφια, εσυ που τελικα πηγαίνεις με τρανς και γεύεσαι τον σκληρο τους πουτσο εισαι ο ανωμαλος

Δηλαδή είσαι τραβελοπουστας και εσύ
Τι σημαίνει είμαι της γύρας?
Πας σε μπουρδέλα με τραβελους κάνεις μάτι και φεύγεις?
Μπαίνεις σε νήματα travel κ τους κάνεις κομπλιμέντα?
Και θες να πείσεις τον οποιοδήποτε ότι δεν σου αρέσουν?
Στην καλύτερη περίπτωση βρίσκεσαι στην ντουλάπα σου ακόμα.
Για αυτό έχεις βάλει στον τοίχο το κακόμοιρο παιδί τον picker και βγάζεις πάνω του τα κόμπλεξ της καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας σου
δεν εχει μπουρδελα με τρανς στην θεσσαλονικη.
τις τρανς τις βλέπεις στον δρομο για τα μπουρδελα είναι στην ιδια γειτονια.
μου αρεσουν τα γυναικεια τους χαρακτηριστικα οσες τα εχουν πετυχει, αλλα δεν είμαι ομοφυλόφιλος για να κανω σεξ με ατομο που ξερω ότι είναι βιολογικα αντρας.
δεν είναι κακομοιρο παιδι ο πικερ, βγηκε να κανει μαθηματα πως πρεπει να είναι ο σωστος μπουρδελιαρης ενώ είναι κωλογαμημενος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντε εμπρος ξαναπαιξτε την ιδια κασετα με τα υπονουμενα και τις φημες και τα ψεματα,

κάθε φορα θα σας τα απανταω δεν κουράζομαι να απανταω στα τρολ.

και στους πουστιδες που γαμησαν τον κωλο τους σαν τον βανορντεν και τον πικερ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256

Τυπε τα λειντιμποι που σε γελασανε ηταν καπως ετσι; :S :S :S

POUSTHS.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όχι ηταν καπως ετσι και θα ξεγελουσαν και εσενα ψευταρακο αρχιτρολ.

Συνημμένα

• lb.jpg
    lb.jpg
    149,9 KB · Εμφανίσεις: 56

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.862
Πόντοι
5.975
Οργή του Picker κατά του Nio!!!  :uzi: :uzi: :uzi:

"Το πιο εμετικό πουστράκι στο site αυτή τη στιγμή παίζει να είναι ο Nio. Μου θυμίζει πολύ τον acapoeira, όλο μαγκιά και κλανιά. Κλασική ανάρχιδη κότα που κυκλοφορεί στην πιάτσα τρομαγμένος σαν χεσμένη λουλού. Όποιος τον ξέρει προσωπικά να τον δώσει στη γκόμενά του να τελειώνουμε με την κλασομπανιέρα."

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οργή του Picker κατά του Nio!!!  :uzi: :uzi: :uzi:

"Το πιο εμετικό πουστράκι στο site αυτή τη στιγμή παίζει να είναι ο Nio. Μου θυμίζει πολύ τον acapoeira, όλο μαγκιά και κλανιά. Κλασική ανάρχιδη κότα που κυκλοφορεί στην πιάτσα τρομαγμένος σαν χεσμένη λουλού. Όποιος τον ξέρει προσωπικά να τον δώσει στη γκόμενά του να τελειώνουμε με την κλασομπανιέρα."
προσωπικα τον εχω δωσει σε γκομενα και δεν αλλαξει κατι στην συμπεριφορά της απέναντι του

για την περιπτωση του ακαποεηρα αναφέρομαι.

όχι για να μην νομιζουν οι πικεριστες ότι τρεμουμε τις γυναικες μας, σχεδόν ολες που θυμαμαι τους ειχα πει ότι εχω πειρα από πουτανες δεν χαλαστηκαν ουτε με χωρισαν ουτε τιποτα, για αλλα χαζα εχω ακουσει πολύ χειρότερες γκρινιες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
όχι ηταν καπως ετσι και θα ξεγελουσαν και εσενα ψευταρακο αρχιτρολ.

Για να κανουμε μια σουμα ξερεις ολα τα τραβελια στη πιατσα με τα προγραμματα τους και τις τιμες τους,ψαχνεις να βρεις λειντιμποι στη Θεσσαλονικη και καβλωνεις με ψευτικα βυζια σε αντρικα σωματα....απορω γιατι λεμε ολοι οτι εισαι καταπιεσμενος βρωμοπουστας. :S :S :S

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Για να κανουμε μια σουμα ξερεις ολα τα τραβελια στη πιατσα με τα προγραμματα τους και τις τιμες τους,ψαχνεις να βρεις λειντιμποι στη Θεσσαλονικη και καβλωνεις με ψευτικα βυζια σε αντρικα σωματα....απορω γιατι λεμε ολοι οτι εισαι καταπιεσμενος βρωμοπουστας. :S :S :S

Kαι μέγας σαβουρογάμης,που το πας αυτό?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όχι δεν ισχυουν αυτά που λες ψευταρακο.

1. ξερω περιπου τις μισες τρανς αυτές που βγαινουν στον δρομο και τις εχω δει εκατοντάδες φορες και με καποιες εχουμε μιλησει.

2. δεν ψαχνω λεηντιμποη στην θεσσαλονικη ισα ισα απογοητευτηκα όταν μιλουσα στο τιντερ με ταυλανδες και υποψιαστηκα χωρις να εχω αποδειξεις ότι για να μιλανε ετσι υποκρινονται τις γυναικες, στην θεσσαλονικη που εχει ένα σωρο ασχημες τρανς και λιγες ομορφες ναι φυσικα θα ηθελα να είχαμε ομορφεες λεηντυμποη στην θεση των ασχημων.

3. καυλωνω με βυζια γυναικειου σχηματος όπως καυλωνουν ολοι οι αντρες και για αυτό βλέπουμε και τσοντες που είναι γυναικεια βυζια σε χαρτι ή στην οθονη. ισα ισα παλι το γεγονός ότι τελικα ανηκουν σε αντρες με κανει να μην παω μαζι τους ενώ εχω συναντησει πολλες φορες τετοια ωραια βυζια σε αντρικα σωματα.

θα ξαναεπαναλαβεις λοιπον τετοια ψεματα και υπονουμενα για να στο ξεκαθαρισω για άλλη μια 100στη φορα λοιπον πουστρακο-ψευταρακο-τρολακο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Kαι μέγας σαβουρογάμης,που το πας αυτό?
καλυτερα σαβουρογαμης παρα πουστης κωλογαμημενος σαν τον βανορντεν και τον πικερ.

το μεγας από που το συναγεις? εχεις δει τις τελευταίες 5 γκομενες μου?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
όχι δεν ισχυουν αυτά που λες ψευταρακο.

1. ξερω περιπου τις μισες τρανς αυτές που βγαινουν στον δρομο και τις εχω δει εκατοντάδες φορες και με καποιες εχουμε μιλησει.

2. δεν ψαχνω λεηντιμποη στην θεσσαλονικη ισα ισα απογοητευτηκα όταν μιλουσα στο τιντερ με ταυλανδες και υποψιαστηκα χωρις να εχω αποδειξεις ότι για να μιλανε ετσι υποκρινονται τις γυναικες, στην θεσσαλονικη που εχει ένα σωρο ασχημες τρανς και λιγες ομορφες ναι φυσικα θα ηθελα να είχαμε ομορφεες λεηντυμποη στην θεση των ασχημων.

3. καυλωνω με βυζια γυναικειου σχηματος όπως καυλωνουν ολοι οι αντρες και για αυτό βλέπουμε και τσοντες που είναι γυναικεια βυζια σε χαρτι ή στην οθονη. ισα ισα παλι το γεγονός ότι τελικα ανηκουν σε αντρες με κανει να μην παω μαζι τους ενώ εχω συναντησει πολλες φορες τετοια ωραια βυζια σε αντρικα σωματα.

θα ξαναεπαναλαβεις λοιπον τετοια ψεματα και υπονουμενα για να στο ξεκαθαρισω για άλλη μια 100στη φορα λοιπον πουστρακο-ψευταρακο-τρολακο?

Τυπε εκτος απο καταπιεσμενος μπουστης εισαι και ηλιθιος... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom