Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
καλυτερα σαβουρογαμης παρα πουστης κωλογαμημενος σαν τον βανορντεν και τον πικερ.

το μεγας από που το συναγεις? εχεις δει τις τελευταίες 5 γκομενες μου?

Επίπεδο Σοφίας Βογιατζακη και οι 5?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
όχι δεν είμαι πουστης , ηλίθιος εισαι εσυ που νομιζεις ότι κανεις χιουμορ τρολαροντας και δυσφημοντας.

Βρε καταπιεσμενη λουκρητια γραφεις οτι λεω ψεμματα και απαντας οτι ισχυουν οσα ειπα με τη μονη διαφορα οτι δεν ξερεις ολα τα τραβελια αλλα μονο τα μισα...δηλαδη ποσα κιλα μαλακας μπορει να εισαι; :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Βρε καταπιεσμενη λουκρητια γραφεις οτι λεω ψεμματα και απαντας οτι ισχυουν οσα ειπα με τη μονη διαφορα οτι δεν ξερεις ολα τα τραβελια αλλα μονο τα μισα...δηλαδη ποσα κιλα μαλακας μπορει να εισαι; :2funny:

:2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όχι ηταν ολες κατω από 55 κιλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ εισαι πολλα κιλα μαλακας που νομιζεις ετσι ότι θα περασει υπονοουμενο ότι τατσι μιτσι χωτσι με τρανς.
οσο εχεις αποψη ότι ο μαστορακης παει με τρανς επειδή πηρε συνεντευξη με την χειλοδακη και τις εκανε κοπλιμεντα άλλο τοσο και για μενα,

γκεκγκε τρολακο?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
εσυ εισαι πολλα κιλα μαλακας που νομιζεις ετσι ότι θα περασει υπονοουμενο ότι τατσι μιτσι χωτσι με τρανς.
οσο εχεις αποψη ότι ο μαστορακης παει με τρανς επειδή πηρε συνεντευξη με την χειλοδακη και τις εκανε κοπλιμεντα άλλο τοσο και για μενα,

γκεκγκε τρολακο?

Βρε μαλακα που μολις δεις αντρα ντυμενο γυναικα με ψευτικα βυζια αναψοκοκκινιζεις σαν αγαμητη Παρθενοπη νομιζεις οτι χρειαζεται να αποδειξω τιποτα ή να πω ψεμματα για να περασω κατι;

Σε εχουν παρει ολοι πρεφα τι λουκρητια εισαι!!!Μονος σου μαρτυρας βρε λουγκρα χωρις ξυλο! :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν με ξερεις πουστρακο. μιλας από το πληκτρολογιο.
το μονο που φαινεται από εδώ είναι ότι εγω εχω 34 κριτικες για γαμησια που εχω ριξει και εσυ… 0

αντε συνεχισαε το τρολαρισμα μπορει για το μυαλο 15χρονου που εχεις να νομιζεις ότι αυτό είναι χιουμορ, βαλε και φατσουλες  και αλλα ωραια στολιδια.

αλλα όταν λες τετοια ψεματα για εμενα, εχω κάθε δικαίωμα από την συμπεριφορά σου να σε λεω πουσταρα, και όχι μονο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
δεν με ξερεις πουστρακο. μιλας από το πληκτρολογιο.
το μονο που φαινεται από εδώ είναι ότι εγω εχω 34 κριτικες για γαμησια που εχω ριξει και εσυ… 0

αντε συνεχισαε το τρολαρισμα μπορει για το μυαλο 15χρονου που εχεις να νομιζεις ότι αυτό είναι χιουμορ, βαλε και φατσουλες  και αλλα ωραια στολιδια.

αλλα όταν λες τετοια ψεματα για εμενα, εχω κάθε δικαίωμα από την συμπεριφορά σου να σε λεω πουσταρα, και όχι μονο

Δεν χρειαζεται να σε ξερω βρε πισωγλεντη αφου μονος σου τα λες...μεχρι που σε αρχισα στο δουλεμα και σε ξεμπροστιασα για τα τραβελια ησουν μονιμος σε ολα τα νηματα με τα τραβελια και εδινες πληροφοριες αναλυτικες για τιμες και υπηρεσιες.Τον Φιονα τον τρενο και η οργη που ειχες που δεν υπηρχε ουτε ενα λειντιμποι στη Σαλονικη εγω τα εγραψα αυτα ρε λουκρητια ή εσυ;

Τα ματσαρισματα στο Tinder με λειντιμποι;Και η λιστα δεν εχει τελειωμο!

Δεν θα ασχολιομουν καν με ενα γαμημενο ναυαγιο σαν και σενα αλλα εισαι τετοιος θρασυπουστας που κατηγορεις τον Πικερ οτι ειναι πουστης και εσυ το παιζεις αρσενικο ενω εισαι δεκα φορες χειροτερος απο αυτον.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω δεν γαμησα τον κωλο μου δεν είμαι πουστης
ουτε ειπα ψεματα για αλλους είμαι αντρας.

ο πικερ γαμησε τον κωλο του είναι πουστης κυριολεκτικα.
εσυ λες ψεματα για εμενα εισαι πουστης μεταφορικα.

για αυτό αντι να κραξεις τον κωλογαμημενο πικερ δηθεν δασκαλο των μπουρδελιαριδων κραζεις εμενα που είμαι αντρας.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Θέλουμε άποψη του πικερ για τον νικ από το υπερπέραν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν χρειαζεται να σε ξερω βρε πισωγλεντη αφου μονος σου τα λες...μεχρι που σε αρχισα στο δουλεμα και σε ξεμπροστιασα για τα τραβελια ησουν μονιμος σε ολα τα νηματα με τα τραβελια και εδινες πληροφοριες αναλυτικες για τιμες και υπηρεσιες.Τον Φιονα τον τρενο και η οργη που ειχες που δεν υπηρχε ουτε ενα λειντιμποι στη Σαλονικη εγω τα εγραψα αυτα ρε λουκρητια ή εσυ;

Τα ματσαρισματα στο Tinder με λειντιμποι;Και η λιστα δεν εχει τελειωμο!

Δεν θα ασχολιομουν καν με ενα γαμημενο ναυαγιο σαν και σενα αλλα εισαι τετοιος θρασυπουστας που κατηγορεις τον Πικερ οτι ειναι πουστης και εσυ το παιζεις αρσενικο ενω εισαι δεκα φορες χειροτερος απο αυτον.
από πουθενα από αυτά που γραφεις δεν αποδεικνύεται ότι εχω παει με τρανς ή ότι είμαι πουστης.
αντίθετα ο πικερ το ομολογησε πως γαμησε τον κωλο του,

και 1002 ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ να βαλεις την ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
από πουθενα από αυτά που γραφεις δεν αποδεικνύεται ότι εχω παει με τρανς ή ότι είμαι πουστης.
αντίθετα ο πικερ το ομολογησε πως γαμησε τον κωλο του,

και 1002 ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ να βαλεις την ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ

Ναι οποιοσδηποτε νορμαλ αντρας κανει περατζαδα σε πιατσες με τραβελια και αναζητει λειντιμποι...ακομα και να μην σε εχουν γαμησει ολα αυτα υποδεικνυουν σαφεστατα οτι εχεις πουστικες τασεις τις οποιες καταπιεζεις.

Δηλαδη εισαι ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντε εμπρος χελραιζερ
βαλε και τα κοπλιμεντα που εκανα στην νινα, την ωραιοτερη τρανς της θεσσαλονικης και δενκομπλαρω να το ξαναπω.

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι οποιοσδηποτε νορμαλ αντρας κανει περατζαδα σε πιατσες με τραβελια και αναζητει λειντιμποι...ακομα και να μην σε εχουν γαμησει ολα αυτα υποδεικνυουν σαφεστατα οτι εχεις πουστικες τασεις τις οποιες καταπιεζεις.

Δηλαδη εισαι ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ!
ο οποιοσδηποτε νορμαλ, ετεροφυλόφιλος, μπουρδελιαρης στην θεσσαλονικη, ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ , περναει από την πιατσα των τρανς για να παει στα μπουρδελα της θεσσαλονικης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ελα χελρεζερ το εχεις, πες και αλλα ψεματα, ριξε και αλλα υπονοουμενα οσο είμαι ονλαην θα σου απανταω.

εισαι μεγαλο τρολ, εισαι πρωτος στην ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
ο οποιοσδηποτε νορμαλ, ετεροφυλόφιλος, μπουρδελιαρης στην θεσσαλονικη, ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ , περναει από την πιατσα των τρανς για να παει στα μπουρδελα της θεσσαλονικης

Κανενας ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ δεν παιρνει ματι τραβελια με πουτσες και ψευτικα γυναικεια βυζια και ακριβως διπλα να ειναι στις νορμαλ πουτανες....μονο μια ΛΟΥΓΚΡΑ σαν και σενα,μια καταπιεσμενη πουσταρα που προλαβε να μαθει ονοματα και υπηρεσιες στους μισους τρανσφορμες και ψαχνει λειντιμποι στο ιντερνετ για να το παιζει. :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Ελα αντρακλα μου εσυ αφου τα γουσταρεις τα ξεφτυλικια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

καλημέρα η μελαχροινη , σχετικα γεματη νταρντανα, μετριου αναστήματος που βγαινει τελευταια χρονια γιαννιτσων, καλοντυμενη, βαμμενη, πχ χθες φορουσε μαθρα τακουνια και συχναζει εκει με τις βουλγαρογυφτισες, χθες μου ζητησε 15 για πιπα με προφ, ποια είναι δυστυχως δεν ρωτησα, εχει ακουστει για αυτήν εδώ αν παιρνει καλες πιπες κλπ αν εχει τιποτα αν είναι πρεζου? όταν σταματησα μου φανηκε καπως αραια τα δοντια της στου κοπτηρες και κολοσα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κανενας ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ δεν παιρνει ματι τραβελια με πουτσες και ψευτικα γυναικεια βυζια και ακριβως διπλα να ειναι στις νορμαλ πουτανες....μονο μια ΛΟΥΓΚΡΑ σαν και σενα,μια καταπιεσμενη πουσταρα που προλαβε να μαθει ονοματα και υπηρεσιες στους μισους τρανσφορμες και ψαχνει λειντιμποι στο ιντερνετ για να το παιζει. :2funny:
όχι πουσταρα, οι τρανς δεν πετανε τις πουτσες τους στο δρομο, ντεκολτέ βαζουν για ννα νσε καυλωσουν με τα βυζια.

και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΑΥΤΑ

εσυ βεβαια παιρνεις ματι βυζια? εχεις παει σε μπουρδελο στην ζωη σου? εχεις μεινει στην ηλικια των 13 λεγιοντας μονο μαλακιες για χαβαλέ? ειχες και καμμια κριτικη ποτέ με προηγουμενα ψευδωνυμα.

αντε ισα περα πουσταρα, να μαθεις να λες ότι ξες χωρις σποντες και πουστιες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ελα αντρακλα μου εσυ αφου τα γουσταρεις τα ξεφτυλικια!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ποιο ακριβως ειναι εδώ το ξεφτιλικι?
γεννημενη γυναικα η συγκεκριμενη που εβαλες το ποστ μου όχι τρανς.

ελα συνεχισε τα ψεματα πουστρακο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
αντε εμπρος χελραιζερ
βαλε και τα κοπλιμεντα που εκανα στην νινα, την ωραιοτερη τρανς της θεσσαλονικης και δενκομπλαρω να το ξαναπω.

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Kαι γιατί το καθυστερείς και το σκέφτεσαι ακόμα τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom