tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 606
φεμινιστριος.φεμινιστρια η δωρα?
μαλαπερδαεχει τυπε
νεα ορολογια
φεμινιστριος.φεμινιστρια η δωρα?
μαλαπερδαεχει τυπε
εγω γαμαω ρωσικες κοπελες,Γαμησα ρωσικο αλογο στο Μεταξι Κολωνου 11.
εφαγες ανελεητο vannordenικο γαμησι και δεν χορτασες ;;;;εγω γαμαω ρωσικες κοπελες,
την τελευταια μακροχρονια σχεση μου 6 χρονια.
με την βικυ την τρανς που σου γαμησε τον κωλο και δεν προλαβαινες να χεστεις στο δρομο εκει δεν εισαι πολυ υπερηφανος να μας τα λες πιο συχνα τι πουστης εισαι
Ρε Σουκερ που ειναι εκεινο το ποστ που ειχε γραψει οτι θελει να παει με τρανς αλλα κολωνει. Οταν του το βαζω εξαφανιζεται για κανα μηνα.εφαγες ανελεητο vannordenικο γαμησι και δεν χορτασες ;;;;
Ρε Σουκερ που ειναι εκεινο το ποστ που ειχε γραψει οτι θελει να παει με τρανς αλλα κολωνει. Οταν του το βαζω εξαφανιζεται για κανα μηνα.
:coolcondom:νομιζω πως ειναι σε κατι διαλογους με τον saint ...
ειναι πολυ πιο πισω ... θα κατσω να το βρω καποια στιγμη να του το τριψουμε στο χοντροκωλο του ...
Δηλαδή αμα μιλάω με μια γυναίκα, σημαινει ότι τι φλερτάρω;
Έλεος. Είσαι και φεμινίστρα
εχεις ενα αγχος να μας περασεις τον εμετουλη για μπηχτηΌταν πλέκεις το εγκώμιο ,ναι ,φλερτάρεις . Στην πουτ@να ,πουτ@νιες ,ανεστακο;;;
Ανεστηηηη;; Την πέφτεις στη Σύλβια;
εχεις ενα αγχος να μας περασεις τον εμετουλη για μπηχτη
η ειναι η ηδεα μου?
ξερναω απο τα ματιαΟ Ανέστης; Σε πληροφορω είναι πολύ γοητευτικός όταν φλερτάρει. Έχει έναν ιπποτισμο άλλης εποχής
εχεις ενα αγχος να μας περασεις τον εμετουλη για μπηχτη
η ειναι η ηδεα μου?
Ολιγαρκης αφθονια-οικονομια διαμοιρασμου-κοινομουνισμος-ελευθερος χρονος για την καλλιεργεια του πνευματος. Εννοιες που θεμελιωσε πρωτος ο Πικερ.
Εσυ τι χαιρεσαι?
Εσυ τι χαιρεσαι?
Toυς δουλευεις κανονικα και δεν το καταλαβαινουν κιολαςΕίναι χρόνια μπροστά ,δε καταλαβαίνετε εσείς οι κοινοι θνητοί.
Ο πικερ είναι ο Ζαρατούστρα του πληρωμένου έρωτα