Επισκέπτης
Χρονια πολλα συντροφισσα και πολλα γαμισια απο μπρος και απο πισω!Χρόνια πολλά σύντροφοι πικεριστες .
Χρονια πολλα συντροφισσα και πολλα γαμισια απο μπρος και απο πισω!Χρόνια πολλά σύντροφοι πικεριστες .
Toυς δουλευεις κανονικα και δεν το καταλαβαινουν κιολας
Χρονια πολλα συντροφισσα και πολλα γαμισια απο μπρος και απο πισω!
εναν προσανατολισμο εχουν οι πικεριστες. μπορουσες να ανταποδωσεις την ευχη.Ευχαριστώ σύντροφε ,είναι η καλύτερη ευχή που έλαβα σήμερα.
Αλλά επειδή με έχετε μπερδέψει με τους σεξουαλικούς σας προσανατολισμούς εδώ μέσα ,δε ξέρω τι ακριβώς να σας ευχηθώ.
Ας ευχηθώ λοιπόν κάτι ,που είναι πάντα επίκαιρο. Να ζήσουμε να θυμόμαστε τον παππού του νήματος .
Γιορτάζουμε πουθενά πικεροπασχα να έρθω;
Τρεχα μεταξι για τσαρκα.
Είναι ο δάσκαλος εκεί; Χωρίς το δάσκαλο νιώθω απροστάτευτη
Δεν είμαι Πικεριστής, ωστόσο...Γιορτάζουμε πουθενά πικεροπασχα να έρθω;
Είναι ο δάσκαλος εκεί; Χωρίς το δάσκαλο νιώθω απροστάτευτη
Γιάννη δεν είναι επαγγελματίας.Άδικα ανησυχείς. Κανένας δεν πρόκειται να προσφερθεί να σε πληρώσει 70€ για να σε κουτουπώσει
Γιάννη δεν είναι επαγγελματίας.
Άκου και προβληματίσουΤο δινει τζαμπα;
Ναι, ναι για ψάξεδηλαδή δεν θυμάσαι τις αρχικές αναρτήσεις; θέλεις να στις ανασύρω από το χρονοντούλαπο της ιστορίας;
Ναι, ναι για ψάξε
Μπλά, μπλά, μπλαΠαράθεση από: Dora86 (05/02/18, 21:09)
Can a person have other needs ,besides money ? (Δε γνωριζα την ταινια ,θα την αναζητησω αποψε κιολας ,σας ευχαριστω )
Και βέβαια, αλλά μην ευτελίζετε τη συζήτηση με αγγλικές σφήνες. Οι μόνοι που έχω γνωρίσει να το κάνουν είναι τάχα ... οι οποίοι δυνητικά θα της καλύψουν και άλλες ανάγκες από το εδώ πελατολόγιο
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ, θα έκλεινε κάποιο ραντεβού ενδιάμεσα να περάσει η ώρα και να βγάλει κανένα φράγκο. ή θα έκανε πιάτσα στη Σωκράτους, όπου δήλωσε ότι έχει χαθεί και περιμένει κάποιον Μπρόκολο να τη σώσει, ώστε να περάσει η ώρα και να βγάλει κανένα φράγκο. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ
Αχ Δωροθέα μου, πόσο λατρεύω το γέλιο σου...