Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Μπλά, μπλά, μπλα
Εσύ τόσο καιρο δεν αμφισβητείς με επιχειρηματα ότι δεν είναι επαγγελματίας; Ε, εμένα τουλάχιστον με έπεισες

Ρε Ανέστη, υπέθετα ότι ο σαρκασμός μου είναι φανερός, όταν της έγραψα ότι δεν πρόκειται κανένας να της δώσει τα 70€ για να τη φυστικώσει. Αυτά δήλωνε στην αρχή, και τελικά σιγουρεύτηκα ότι, για δικούς του / της λόγους  μας ταίζει φίδι, ότι είναι κατά φαντασίαν εκδιδόμενη

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ρε Ανέστη, υπέθετα ότι ο σαρκασμός μου είναι φανερός, όταν της έγραψα ότι δεν πρόκειται κανένας να της δώσει τα 70€ για να τη φυστικώσει. Αυτά δήλωνε στην αρχή, και τελικά σιγουρεύτηκα ότι, για δικούς του / της λόγους  μας ταίζει φίδι, ότι είναι κατά φαντασίαν εκδιδόμενη
Άρα;
Άρα ΔΕΝ ειναι εκδιδόμενη.
Εσύ το λες. Και εγώ το πίστεψα.
Πληθώρα επιχειρημάτων παρέθεσες, ότι στην αρχή έγραφε καποιος άντρας , μετά πήρε αυτή το νικ με 2-3 φιλες της, ότι έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια (μαγουλάδες ενδεχομένως) κτλ κτλ
Οκ;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Οι μαγουλάδες ήταν όντως καθοριστικοί για την πορεία της ζωής μου  :2funny:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Α, οκ, πασο, μπερδευτηκα γιατι πεταγεσαι σαν πουτσα και εκτοξευεις μαλακιες.
Εντάξει δε πειράζει συμβαίνει σε όλους.
Και εγώ μια μέρα μπερδεύτηκα και κατέβηκα σε λάθος στάση.
Και μετά θυμήθηκα ότι έχω αυτοκίνητο.
Οπότε λέω στον εαυτό μου ¨Ρε μαλάκα Ανεστη, που έχεις παρκάρει;"
Τελικά πήρα ταξι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Οι μαγουλάδες ήταν όντως καθοριστικοί για την πορεία της ζωής μου  :2funny:

Ναι, σε συμπονούμε, σίγουρα νιώθεις μειονεκτικά
Η παρωτίτιδα (ή μαγουλάδες) οφείλεται στον ιό Myxovirus parotitidis που μεταδίδεται με την επαφή, τα σταγονίδια και αντικείμενα μολυσμένα με σάλια. Προσβάλει συνήθως παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών ενώ κατά κανόνα αφήνει μόνιμη ανοσία σε όσους την «έχουν περάσει». ΠΡΟΚΑΛΕΙ.....Ορχίτιδα, επιδιδυμίτιδα: Σπανιότερες κατά την παιδική, οι ασθένειες αυτές προσβάλλουν εφήβους και ενήλικες σε ποσοστό 15-35%. Χαρακτηρίζονται από διόγκωση του όρχεως ή και της επιδιδυμίδας και συνοδεύονται από πόνο και υψηλό πυρετό. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προκληθεί στείρωση, ενώ λόγω πίεσης μπορεί να παρατηρηθεί και ατροφία των όρχεων.......
πηγή

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ναι, σε συμπονούμε, σίγουρα νιώθεις μειονεκτικά
Η παρωτίτιδα (ή μαγουλάδες) οφείλεται στον ιό Myxovirus parotitidis που μεταδίδεται με την επαφή, τα σταγονίδια και αντικείμενα μολυσμένα με σάλια. Προσβάλει συνήθως παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών ενώ κατά κανόνα αφήνει μόνιμη ανοσία σε όσους την «έχουν περάσει». ΠΡΟΚΑΛΕΙ.....Ορχίτιδα, επιδιδυμίτιδα: Σπανιότερες κατά την παιδική, οι ασθένειες αυτές προσβάλλουν εφήβους και ενήλικες σε ποσοστό 15-35%. Χαρακτηρίζονται από διόγκωση του όρχεως ή και της επιδιδυμίδας και συνοδεύονται από πόνο και υψηλό πυρετό. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προκληθεί στείρωση, ενώ λόγω πίεσης μπορεί να παρατηρηθεί και ατροφία των όρχεων.......
πηγή

Ρε Γιάννη εσύ που ασχολεισαι, για την ιλαρα, τι ξέρεις;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει δε πειράζει συμβαίνει σε όλους.
Και εγώ μια μέρα μπερδεύτηκα και κατέβηκα σε λάθος στάση.
Και μετά θυμήθηκα ότι έχω αυτοκίνητο.
Οπότε λέω στον εαυτό μου ¨Ρε μαλάκα Ανεστη, που έχεις παρκάρει;"
Τελικά πήρα ταξι.
;) ;) :2funny: ;)  :2funny: σούρα ειναι

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013