anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Γιορτάζω.Χρόνια πολλά ανεστηηηη !! Γιορτάζεις ; Που είναι τα γλυκά;
Ευχαριστώ.
Τα γλυκά τα εφαγα.
Γιορτάζω.Χρόνια πολλά ανεστηηηη !! Γιορτάζεις ; Που είναι τα γλυκά;
Μπλά, μπλά, μπλα
Εσύ τόσο καιρο δεν αμφισβητείς με επιχειρηματα ότι δεν είναι επαγγελματίας; Ε, εμένα τουλάχιστον με έπεισες
Όχι, εγώ Ιδωτικός Υπάλληλος είμαι ,μας μπέρδεψεςΡε τυπε, εισαι ο γνωστος Ανεστης, ο πουτσος μου ο πυροσβεστης;
Όχι, εγώ Ιδωτικός Υπάλληλος είμαι ,μας μπέρδεψες
τα έχεις κοπανησει και μου είσαι ευδιάθετος;Όχι, εγώ Ιδωτικός Υπάλληλος είμαι ,μας μπέρδεψες
Άρα;Ρε Ανέστη, υπέθετα ότι ο σαρκασμός μου είναι φανερός, όταν της έγραψα ότι δεν πρόκειται κανένας να της δώσει τα 70€ για να τη φυστικώσει. Αυτά δήλωνε στην αρχή, και τελικά σιγουρεύτηκα ότι, για δικούς του / της λόγους μας ταίζει φίδι, ότι είναι κατά φαντασίαν εκδιδόμενη
Ε, η γιορτή μου είναι.τα έχεις κοπανησει και μου είσαι ευδιάθετος;
Εντάξει δε πειράζει συμβαίνει σε όλους.Α, οκ, πασο, μπερδευτηκα γιατι πεταγεσαι σαν πουτσα και εκτοξευεις μαλακιες.
Οι μαγουλάδες ήταν όντως καθοριστικοί για την πορεία της ζωής μου
Ναι, σε συμπονούμε, σίγουρα νιώθεις μειονεκτικά
Η παρωτίτιδα (ή μαγουλάδες) οφείλεται στον ιό Myxovirus parotitidis που μεταδίδεται με την επαφή, τα σταγονίδια και αντικείμενα μολυσμένα με σάλια. Προσβάλει συνήθως παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών ενώ κατά κανόνα αφήνει μόνιμη ανοσία σε όσους την «έχουν περάσει». ΠΡΟΚΑΛΕΙ.....Ορχίτιδα, επιδιδυμίτιδα: Σπανιότερες κατά την παιδική, οι ασθένειες αυτές προσβάλλουν εφήβους και ενήλικες σε ποσοστό 15-35%. Χαρακτηρίζονται από διόγκωση του όρχεως ή και της επιδιδυμίδας και συνοδεύονται από πόνο και υψηλό πυρετό. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προκληθεί στείρωση, ενώ λόγω πίεσης μπορεί να παρατηρηθεί και ατροφία των όρχεων.......
πηγή
Ρε Γιάννη εσύ που ασχολεισαι, για την ιλαρα, τι ξέρεις;
Ρε Γιάννη εσύ που ασχολεισαι, για την ιλαρα, τι ξέρεις;
;) ;) ;) σούρα ειναιΕντάξει δε πειράζει συμβαίνει σε όλους.
Και εγώ μια μέρα μπερδεύτηκα και κατέβηκα σε λάθος στάση.
Και μετά θυμήθηκα ότι έχω αυτοκίνητο.
Οπότε λέω στον εαυτό μου ¨Ρε μαλάκα Ανεστη, που έχεις παρκάρει;"
Τελικά πήρα ταξι.
Χικ;) ;) ;) σούρα ειναι
Δε μου βγαίνει η παράθεση, μπορείς να τη ξαναβάλεις;Ο αντιεμβολιασμός σκοτώνει – 110 χιλιάδες νεκροί από ιλαρά!
Παγκόσμια αύξηση 300% των κρουσμάτων ιλαράς, σε ένα μόλις έτος!
Δε μου βγαίνει η παράθεση, μπορείς να τη ξαναβάλεις;
Κλαψ, σνιφ, είμαι ένας απλός μαλάκας, κλαψ.Μπα, απλος μαλακας ειναι.