barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Απαντάω εγώ για σένα, με την άδειά σου.
και τότε γιατί στάζεις σορόπια πάνω στο καλογυμνασμένο και νεανικό μου κορμί;
Τελικώς, εδω μέσα μονο ο Αγίος και εγώ έχουμε καταλάβει ότι είναι γυναικα και οτι οι φωτο της είναι αληθινες.Σε τι σε πείραξα ρε ξεβράκωτε και με καταριέσαι;
Δε κοιτάς μικρό κορίτσι να διαβάσεις τίποτα, παρά κάθεσαι όλη μέρα στα φάτσεμπουκ και τα διαδύκτια;Πάντα υπάρχει η εξαίρεση στον κανόνα ,χρυσό μου
Τελικώς, εδω μέσα μονο ο Αγίος και εγώ έχουμε καταλάβει ότι είναι γυναικα και οτι οι φωτο της είναι αληθινες.
και θέλετε να βγούμε από το Μνημόνιο.
Καλά στερνά
Όχι, όχι, συγγνώμη κύριεΚαι γω το έχω καταλάβει, μη μου τη μπαίνεις αν θέλεις το καλό σου.
Μάλιστα, ό,τι πείτεΈτσι μπράβο.
(πιο σκληρός και από φρουι ζελέ )
Όχι, όχι, συγγνώμη κύριε
(αμαν αυτός είναι άγριος)
Έλα ,καλό μου ,όταν λέω μεγαλύτερης ηλικίας ,εννοώ 45-55 ,όχι υπέργηροι
Τα φλόκια τα φτύνεις; Ή τα καταπίνεις.
ξερεις απο βεσπα?Αναλόγως τη γευση
gia to poytso..
δεν εχω ρουμι..θες τεκιλα?Ρίξε λίγο τζελαλεντιν ρουμι να ανέβει το επίπεδο πάλι
Δε κοιτάς μικρό κορίτσι να διαβάσεις τίποτα, παρά κάθεσαι όλη μέρα στα φάτσεμπουκ και τα διαδύκτια;
ξερεις απο βεσπα?
Όχι ,τι έπαθε;
Α μαρι, δε ντρέπεσαι.Διαβάζω . Είπαμε οι γυναίκες κάνουμε πολλά ταυτόχρονα. Τώρα πχ πίνω καφέ ,έχω φαγητο στην κατσαρόλα , βάφω νύχι ποδιού ,διαβάζω ,κοιτάω τα μηνύματα και αν γράψετε κάτι χαριτωμένο ,αυνανιζομαι κιόλας .
πες μας για ποιο λογο δεν θα ξαναπας κοσμοπολιτ ..'Εχω ξεπεράσει και την ίδια την επιστήμη, ο κώλος μου είναι αποκλειστικά έξοδος δεν έχει υπάρξει είσοδος.
Τα μόνα σινεμά που πηγαίνω, αν και έχω λίγο καιρό είναι η αλήθεια ελέω netflix είναι τα Village Cinemas.