Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κούκλες είναι. Βέβαια, με δυο κωλογαμήσια των 5000 ευρώ το χρόνο θα μπορούσα τώρα που το σκέφτομαι να γαμάω μέρα παρά μέρα τις μουνάρες της Φυλής.  :rockon:
Α ρε πουστη ,δικαιολογιες ψαχνεις για να στον φορμαρουν!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο "πετυχημένος γενετικά" δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερος. Αν ήταν έτσι, οι καλύτεροι θα ήταν οι υπανάπτυκτοι μουσουλμάνοι που κάνουν 20 παιδιά ο καθένας. Ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα στο ότι έχει καταφέρει να ελέγξει τη φύση και να αναπαράγεται μόνο όταν και αν γουστάρει αυτός. Θα ήταν πολύ ανόητο να λέγαμε ότι οι καλύτεροι είναι αυτοί που κάνουν παιδιά. Κατά τη γνώμη μου σήμερα παιδιά κάνει όποιος είναι πολύ αδύναμος για να το αποφύγει!

Ο νόμος του Picker είναι κατά της δημιουργίας απογόνων. Παιδιά κάνουν όσοι δεν μπορούν να το αποφύγουν. Αυτοί που είναι έξυπνοι γαμάνε με καπότα, τη μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών. Ποιο είναι το νόημα να κάνεις παιδιά? Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δουλεύεις διπλά και τριπλά για να τα συντηρήσεις. Ακόμα και η δικαιολογία "να αφήσεις κάτι πίσω σου όταν πεθάνεις" μπάζει από παντού. Γιατί το θέμα δεν είναι να αφήσεις μόνο εσύ απογόνους αλλά και τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου κτλ. Αν κάποια στιγμή σπάσει αυτή η αλυσίδα πάει τζάμπα και ο δικός σου κόπος και είναι σαν να μην έκανες καθόλου παιδιά. Σκεφτείτε έξυπνα και κρατήστε τους κόπους σας για την πάρτη σας, δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις παιδιά!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ο νόμος του Picker είναι κατά της δημιουργίας απογόνων. Παιδιά κάνουν όσοι δεν μπορούν να το αποφύγουν. Αυτοί που είναι έξυπνοι γαμάνε με καπότα, τη μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών. Ποιο είναι το νόημα να κάνεις παιδιά? Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δουλεύεις διπλά και τριπλά για να τα συντηρήσεις. Ακόμα και η δικαιολογία "να αφήσεις κάτι πίσω σου όταν πεθάνεις" μπάζει από παντού. Γιατί το θέμα δεν είναι να αφήσεις μόνο εσύ απογόνους αλλά και τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου κτλ. Αν κάποια στιγμή σπάσει αυτή η αλυσίδα πάει τζάμπα και ο δικός σου κόπος και είναι σαν να μην έκανες καθόλου παιδιά. Σκεφτείτε έξυπνα και κρατήστε τους κόπους σας για την πάρτη σας, δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις παιδιά!
|Συμφωνω και εγω,μην κανεις παιδια!!!!!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΩΣ ΤΑ 50 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 50) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καθε μαλακια ειναι και 10€ λιγοτερα εξοδα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:

Lookin' for a way to earn some easy cash,
So I can lay back and watch it roll in.
I wanna flash my roll,
I want to see that good old eagle grin.

Lonely man needs a high rollin' woman,
That's what I had for sure.
But she took a ride, left me dissatisfied,
Ain't gonna say no more.

Easy money, can't get it out of my mind,
Easy money, ain't it hard to find!

Cruisin' along on a downtown avenue,
I'm lonely, but the night is young.
I got money to burn, I had to work to earn,
It'll soon be gone.

I found the right club, struttin' in, paid the man a dollar,
Eased myself into a place at the bar.
I drank a double shot, put me in the slot,
I'm feeling good so far.

Easy money, ain't it hard to find.

Lonely man needs a high rollin' woman,
That's what I had for sure.
But she took a ride, left me dissatisfied,
Ain't gonna say no more.

I been lookin' for a way to earn some easy cash,
So I can lay back and watch it roll in.
I wanna flash my roll,
I want to see that good old eagle grin.

Easy money, ain't it hard to find.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[move]Picker,είσαι ΜΑΛΆΚΑΣ τελείως....πάλι με την Κορίνα ασχολείσαι...? Δεν ασχολούμαι πάλι μαζί σου,δεν έχεις γιατρειά φίλε μου... Όταν ξεκολλήσεις (ποτέ δηλαδή)....τα λέμε... :jerking: [/move]

Επισκέπτης
Picker,είσαι ΜΑΛΆΚΑΣ τελείως....πάλι με την Κορίνα ασχολείσαι...? Δεν ασχολούμαι πάλι μαζί σου,δεν έχεις γιατρειά φίλε μου... Όταν ξεκολλήσεις (ποτέ δηλαδή)....τα λέμε... :jerking:

Θα ξεκολλήσω μόνο όταν με ξαναδεχτεί. Η ζωή μου είναι μισή.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα ξεκολλήσω μόνο όταν με ξαναδεχτεί. Η ζωή μου είναι μισή.

Όπως θες φίλε... ;) Σιγά το μπάζο...τουλάχιστον εγώ με 2 πουτάνες που είχα κολλήσει πιο παλιά - εκτός του ότι ήταν μουνάρες - ...γάμησα και τσάμπα!
Απλά δεν οδηγεί πουθενά,όλο αυτό.... Τα λέμε,καλά να περνάς... :o

Επισκέπτης
Όπως θες φίλε... ;) Σιγά το μπάζο...τουλάχιστον εγώ με 2 πουτάνες που είχα κολλήσει πιο παλιά - εκτός του ότι ήταν μουνάρες - ...γάμησα και τσάμπα!
Απλά δεν οδηγεί πουθενά,όλο αυτό.... Τα λέμε,καλά να περνάς... :o

Δεν με νοιάζει να τη γαμήσω τζάμπα. Δεν αντέχω να ξέρω ότι κάθε φορά που κατεβαίνω Μετάξι είναι εκεί και δεν μπορώ να πάω. Καλύτερα να φύγει, να λυτρωθώ.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.662
Πόντοι
26.096
Δεν με νοιάζει να τη γαμήσω τζάμπα. Δεν αντέχω να ξέρω ότι κάθε φορά που κατεβαίνω Μετάξι είναι εκεί και δεν μπορώ να πάω. Καλύτερα να φύγει, να λυτρωθώ.

Όπως λένε άλλωστε όλοι οι ερωτευμένοι ...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εσυ εισαι που λες να μην δινουμε σημασια στις γκομενες; :2funny: :2funny: :2funny:
Πιο καμμενος και απο την Πεντελη εισαι!!!!! :uglystupid: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Μεταμφιέσου τύπε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom