Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και τωρα καποια στιγμη θα μπει η Αλιντισσα και θα πει "ελεος πια με τους πληθυντικούς σας, σούργελα."

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Και τωρα καποια στιγμη θα μπει η Αλιντισσα και θα πει "ελεος πια με τους πληθυντικούς σας, σούργελα."

Και αν αυτό συμβεί [ αν και δεν γνωρίζω την κυρία ], θα της απαντήσουμε < Σούργελο είσαι και φαίνεσαι >. Οι δικηγόροι έχουν αιτιολογημένη απάντηση σε κάθε προσβολή.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Με 5 χιλιάρικα ρε μεγάλε δεν θα δούλευα για ένα χρόνο. Αυτό θα ήταν όνειρο ζωής, να με γαμάει κάποιος μια φορά το χρόνο κι εγώ να μη δουλεύω και να γαμάω μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα.

Σαν οικονομολόγος δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην κάνω μια Cost Benefit Analysis, σχετικά με το προσδοκώμενο όφελος από την πρόταση του Picker. Οι πιο μπάνικες κοπέλες του τριγώνου θέλουν 20 € το γαμίσι + 5 € τα φτηνά ξενοδοχεία = 25 €. Άρα 5.000 € / 25 = 200 συνευρέσεις. Αν λοιπόν κάποιος από μας δίνει 25 € το γαμίσι και γαμάει μέρα παρά μέρα, θα του φτάσουν για 400 ημέρες, δηλ. 400 – 365 = 35, ένας ολόκληρος χρόνος, ένας μήνας και σχεδόν μια βδομάδα. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις, με λογικά επιχειρήματα, γιατί κάποιος θα προτιμήσει μία φορά τον κώλο σου (και καμία άλλη υπηρεσία όπως δήλωσες), από ένα χρόνο, ένα μήνα και σχεδόν μια βδομάδα γαμίσια με διαφορετικές γκόμενες, που θα του δίνουν όλες τις τρύπες τους, θα κάνουν εξαίσια πίπα και πολλές από αυτές θα προσποιούνται ότι γουστάρουν.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Κούκλες είναι. Βέβαια, με δυο κωλογαμήσια των 5000 ευρώ το χρόνο θα μπορούσα τώρα που το σκέφτομαι να γαμάω μέρα παρά μέρα τις μουνάρες της Φυλής.  :rockon:

Που το πας που το φέρνεις στα κωλογαμησια το γυρνάς, ξεκόλα με τα πουστριλίκια!  :tickedoff:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Σαν οικονομολόγος δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην κάνω μια Cost Benefit Analysis, σχετικά με το προσδοκώμενο όφελος από την πρόταση του Picker. Οι πιο μπάνικες κοπέλες του τριγώνου θέλουν 20 € το γαμίσι + 5 € τα φτηνά ξενοδοχεία = 25 €. Άρα 5.000 € / 25 = 200 συνευρέσεις. Αν λοιπόν κάποιος από μας δίνει 25 € το γαμίσι και γαμάει μέρα παρά μέρα, θα του φτάσουν για 400 ημέρες, δηλ. 400 – 365 = 35, ένας ολόκληρος χρόνος, ένας μήνας και σχεδόν μια βδομάδα. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις, με λογικά επιχειρήματα, γιατί κάποιος θα προτιμήσει μία φορά τον κώλο σου (και καμία άλλη υπηρεσία όπως δήλωσες), από ένα χρόνο, ένα μήνα και σχεδόν μια βδομάδα γαμίσια με διαφορετικές γκόμενες, που θα του δίνουν όλες τις τρύπες τους, θα κάνουν εξαίσια πίπα και πολλές από αυτές θα προσποιούνται ότι γουστάρουν.

Επιστημονικότατη απάντηση, κύριε! Εύγε!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Που το πας που το φέρνεις στα κωλογαμησια το γυρνάς, ξεκόλα με τα πουστριλίκια!  :tickedoff:

Τώρα, κύριε, έχει διαφοροποιηθεί [ ελαφρά ] η φάση του.
Αναγνώσατε, παρακαλώ, τις προηγούμενες αναρτήσεις του.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Hang on, κ. Picker! Τα λέμε [ συνάδελφοι και μη ] αργότερα.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ξέρω μωρέ ,τον έπιασε παλι η φάση με τη Κορίνα, δε λέει να τη ξεπεράσει, έτσι μου ρχεται να πάω να της ρίξω ένα μανίκι και να τη ς πω αυτό ήταν απ τον Πίκερ  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Επιστημονικότατη απάντηση, κύριε! Εύγε!!!

Μένω ενεός από την ευγενή σας προσφώνηση. Είθε η εσωτερική και επίκτητη ευγένειά σας να είναι φωτεινός οδηγός για όσους σας συγχρωτίζονται. Και πάλι σας συγχαίρω για την ευπροσηγορία σας.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Επισκέπτης

Mου αρέσει που κάθησες και έκανες και ανάλυση.  :jerking:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Mου αρέσει που κάθησες και έκανες και ανάλυση.  :jerking:

και πάλι ξεφεύγεις, δεν απαντάς γιατί στην ζυγαριά θα ζυγίσει περισσότερο ο δικός σου κώλος από 200 πακέτα πίπα, μουνί, κώλος, πιθανό Fisting, αναστεναγμούς και βογγητά, κραυγές χύσε με μωρό μου τώρα, έλα βαθειά μέσα μου, σκίσε με αγόρι κλπ επαγγελματικά; 

Επισκέπτης
και πάλι ξεφεύγεις, δεν απαντάς γιατί στην ζυγαριά θα ζυγίσει περισσότερο ο δικός σου κώλος από 200 πακέτα πίπα, μουνί, κώλος, πιθανό Fisting, αναστεναγμούς και βογγητά, κραυγές χύσε με μωρό μου τώρα, έλα βαθειά μέσα μου, σκίσε με αγόρι κλπ επαγγελματικά; 

Ωραία λοιπόν, να απαντήσω σοβαρά. Θα ζυγίσει περισσότερο ο κώλος μου για κάποιον ευκατάστατο κωλομπαρά που έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλει να γαμήσει κάποιον που δεν είναι πούστης αλλά τον παίρνει 1-2 φορές χρόνο μόνο για τα λεφτά.  :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ωραία λοιπόν, να απαντήσω σοβαρά. Θα ζυγίσει περισσότερο ο κώλος μου για κάποιον ευκατάστατο κωλομπαρά που έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλει να γαμήσει κάποιον που δεν είναι πούστης αλλά τον παίρνει 1-2 φορές χρόνο μόνο για τα λεφτά.  :sunglasses:

Δηλαδή τον ενδιαφέρει η στενότης του θέματος. :)

Επισκέπτης
Δηλαδή τον ενδιαφέρει η στενότης του θέματος. :)

Όχι ακριβώς. Είναι απλά το σπάνιο του πράγματος. Πολλοί καυλώνουν μόνο και μόνο στην ιδέα ότι είναι από τους λίγους που έχουν καταφέρει να γαμήσουν ένα κώλο ή ένα μουνί. Πάνω σε αυτή την ιδέα θα πόνταρα. Π.χ. εμένα η τιμή μου είναι 5 χιλιάρικα, όποιος τα έχει με γαμάει. Αλλιώς δεν με πειράζει καθόλου να μείνω αγάμητος.  :sunglasses:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όχι ακριβώς. Είναι απλά το σπάνιο του πράγματος. Πολλοί καυλώνουν μόνο και μόνο στην ιδέα ότι είναι από τους λίγους που έχουν καταφέρει να γαμήσουν ένα κώλο ή ένα μουνί. Πάνω σε αυτή την ιδέα θα πόνταρα. Π.χ. εμένα η τιμή μου είναι 5 χιλιάρικα, όποιος τα έχει με γαμάει. Αλλιώς δεν με πειράζει καθόλου να μείνω αγάμητος.  :sunglasses:
φτηνος εισαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom