NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ΓΙα αυτο πηρε και την βαζελινη ,θα τον πηδηξει ο καφετζης και θα πιει τσαμπα τον καφε!!!
ΓΙα αυτο πηρε και την βαζελινη ,θα τον πηδηξει ο καφετζης και θα πιει τσαμπα τον καφε!!!
Ωραία λοιπόν, να απαντήσω σοβαρά. Θα ζυγίσει περισσότερο ο κώλος μου για κάποιον ευκατάστατο κωλομπαρά που έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλει να γαμήσει κάποιον που δεν είναι πούστης αλλά τον παίρνει 1-2 φορές χρόνο μόνο για τα λεφτά.
Άμα άνοιγε εκείνη την ώρα την πόρτα ο πατέρας σου τι θα του έλεγες πίκερ;
νομίζω κάπου εδώ είναι ο πάτος που έπιασες, κρίμα. :'(
Ο απόλυτος ορισμός της αυταπάτης. Έχεις τόσες πιθανότητες να σου συμβεί, όσες τα να κερδίσεις το Λόττο. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Αλλά έχω συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια ότι οι ευχές μου δεν πιάνουν.
κωλαρα ο πικερ
Τύπε μου τον κώλο μου τον ανέβασα για να μη νομίζετε ότι σας δουλεύω.
φίλε το ουκ εν τω πολλω το ευ το έχεις καθόλου ακουστά ?Το έθεσες πολύ καλά. Το ποιός είναι πετυχημένος γενετικά μετράει μόνο από το πόσους απογόνους θα αφήσει, οι άλλοι θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων. Η εξέλιξη λειτουργεί μόνο έτσι. Γι αυτό τα σημερινά είδη έχουν ελάχιστη οπτική σχέση με τους μακρυνούς προγόνους τους.
μπουτυλισιους φεργκυλισιους
Αυτό εννοούσα όταν έγραψα ότι στο στρατό μου λέγανε να προσέχω. Βάζω κάτω γκόμενες.
Θα εμμεσω ...
Είναι αλήθεια. Υπάρχουν γκόμενες που είναι τελείως άκωλες, πολύ άσχημο για γυναίκα.
τυπε πικι ο ιππότης τον εδινει λέει και τσάμπα ,σου κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό ? πρεπει να απευθυνθείς στην επιτροπή ανταγωνισμούΞέρω ότι το λες ειρωνικά. Πιστεύεις ότι αυτός ο κώλος δεν θα άξιζε 5 χιλιάρικα?
Εχετε δικιο ως προς τις ανατομικες λεπτομερειες. Πλην ομως σε καποιους απο εμας αρεσουν οι ανορεξικες. Σεις θα επρεπε να ασχολεισθε με τα αντρικα πεη και αφηστε τις γυναικες για τους αντρες.
τυπε πικι ο ιππότης τον εδινει λέει και τσάμπα ,σου κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό ? πρεπει να απευθυνθείς στην επιτροπή ανταγωνισμού
Όπως σου έχω ξαναπεί, παίζει σοβαρά η πιθανότητα να είμαι και πιο άντρας από σένα.
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε, κ Ντιγκιντανγκα.