Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.797
Πόντοι
3.656
Ωραία λοιπόν, να απαντήσω σοβαρά. Θα ζυγίσει περισσότερο ο κώλος μου για κάποιον ευκατάστατο κωλομπαρά που έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλει να γαμήσει κάποιον που δεν είναι πούστης αλλά τον παίρνει 1-2 φορές χρόνο μόνο για τα λεφτά.  :sunglasses:

Ο απόλυτος ορισμός της αυταπάτης. Έχεις τόσες πιθανότητες να σου συμβεί, όσες τα να κερδίσεις το Λόττο. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Αλλά έχω συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια ότι οι ευχές μου δεν πιάνουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νομίζω κάπου εδώ είναι ο πάτος που έπιασες, κρίμα.  :'(

Εσυ δηλαδη μετα απο τοσα που διάβαζες ειχες πιστέψει στον Πικερ οτι δεν τρολάρει ή οτι στέκει καλα στα μυαλά του?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συντομα βλεπω να ανεβαζει φωτο που γαμιεται

Επισκέπτης
Ο απόλυτος ορισμός της αυταπάτης. Έχεις τόσες πιθανότητες να σου συμβεί, όσες τα να κερδίσεις το Λόττο. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Αλλά έχω συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια ότι οι ευχές μου δεν πιάνουν.

Ευτυχώς που το κατάλαβες ότι δεν θα μου συμβεί.  :jerking:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Το έθεσες πολύ καλά. Το ποιός είναι πετυχημένος γενετικά μετράει μόνο από το πόσους απογόνους θα αφήσει, οι άλλοι θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων. Η εξέλιξη λειτουργεί μόνο έτσι. Γι αυτό τα σημερινά είδη έχουν ελάχιστη οπτική σχέση με τους μακρυνούς προγόνους τους.
φίλε το ουκ εν τω πολλω το ευ το έχεις καθόλου ακουστά ?

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Είναι αλήθεια. Υπάρχουν γκόμενες που είναι τελείως άκωλες, πολύ άσχημο για γυναίκα.

Εχετε δικιο ως προς τις ανατομικες λεπτομερειες. Πλην ομως σε καποιους απο εμας αρεσουν οι ανορεξικες. Σεις θα επρεπε να ασχολεισθε με τα αντρικα πεη και αφηστε τις γυναικες για τους αντρες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Ξέρω ότι το λες ειρωνικά. Πιστεύεις ότι αυτός ο κώλος δεν θα άξιζε 5 χιλιάρικα?
τυπε πικι ο ιππότης τον  εδινει λέει και τσάμπα ,σου κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό ? πρεπει να απευθυνθείς  στην επιτροπή ανταγωνισμού  :grin:

Επισκέπτης
Εχετε δικιο ως προς τις ανατομικες λεπτομερειες. Πλην ομως σε καποιους απο εμας αρεσουν οι ανορεξικες. Σεις θα επρεπε να ασχολεισθε με τα αντρικα πεη και αφηστε τις γυναικες για τους αντρες.

Όπως σου έχω ξαναπεί, παίζει σοβαρά η πιθανότητα να είμαι και πιο άντρας από σένα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
τυπε πικι ο ιππότης τον  εδινει λέει και τσάμπα ,σου κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό ? πρεπει να απευθυνθείς  στην επιτροπή ανταγωνισμού  :grin:

Και στην επιτροπη θα χρειασθει δικηγορο ... χα, χα, χα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom