Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν με νοιάζει να τη γαμήσω τζάμπα. Δεν αντέχω να ξέρω ότι κάθε φορά που κατεβαίνω Μετάξι είναι εκεί και δεν μπορώ να πάω. Καλύτερα να φύγει, να λυτρωθώ.

Και που να πάει ρε,μήπως ξέρει να κάνει άλλη δουλειά...? Εσύ να αποφεύγεις να πηγαίνεις τις ώρες που δουλεύει η βρωμοπόδαρη... :grin:

Επισκέπτης
Και που να πάει ρε,μήπως ξέρει να κάνει άλλη δουλειά...? Εσύ να αποφεύγεις να πηγαίνεις τις ώρες που δουλεύει η βρωμοπόδαρη... :grin:

Αυτά τα ποδαράκια τα έχω φάει κανονικά. Ξέρω ακριβώς πόσα χιλιοστά είναι το κάθε της δάχτυλο. Επίτηδες το έκανε που έβγαλε δίπλα φωτογραφίες ξυπόλητη. Ξέρει ότι έτσι θα με πληγώσει λίγο παραπάνω. Από χθες που τις είδα είμαι κομμάτια.  :'(

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Αυτά τα ποδαράκια τα έχω φάει κανονικά. Ξέρω ακριβώς πόσα χιλιοστά είναι το κάθε της δάχτυλο. Επίτηδες το έκανε που έβγαλε δίπλα φωτογραφίες ξυπόλητη. Ξέρει ότι έτσι θα με πληγώσει λίγο παραπάνω. Από χθες που τις είδα είμαι κομμάτια.  :'(

Kατέρρευσε ο νόμος σας, κ. Picker.
Είσθε ερωτευμένος. Καιρός να το ομολογήσετε δημόσια [ και αυτό ].

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτά τα ποδαράκια τα έχω φάει κανονικά. Ξέρω ακριβώς πόσα χιλιοστά είναι το κάθε της δάχτυλο. Επίτηδες το έκανε που έβγαλε δίπλα φωτογραφίες ξυπόλητη. Ξέρει ότι έτσι θα με πληγώσει λίγο παραπάνω. Από χθες που τις είδα είμαι κομμάτια.  :'(

Δεν ξέρω ποιες φωτό λες,ξεκόλλα με το μπάζο....200 πουτάνες έχει γύρω-γύρω... :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Άμα δε δούμε link για να κρίνουμε, δεν σε πιστεύουμε.... :rolleyes:

Επισκέπτης
Kατέρρευσε ο νόμος σας, κ. Picker.
Είσθε ερωτευμένος. Καιρός να το ομολογήσετε δημόσια [ και αυτό ].

Είμαι πολύ ερωτευμένος, δυστυχώς... Πάω να κάνω ένα πούρο στο μπαλκόνι να ηρεμήσω - όχι σαν τα δικά σου, από τα άλλα τα φτηνά.

Συνημμένα

• Φωτογ.0380.jpg
    Φωτογ.0380.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 22

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Είμαι πολύ ερωτευμένος, δυστυχώς... Πάω να κάνω ένα πούρο στο μπαλκόνι να ηρεμήσω - όχι σαν τα δικά σου, από τα άλλα τα φτηνά.

Παρακαλώ, κύριε!
Σας κατανοώ όμως. Ετσι δείχνετε ανθρώπινος, όπως είμαστε όλοι μας. Όποτε θέλετε να σας προσφέρω ένα από τα δικά μου. Τα διατηρώ σε υγραντήρα!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Προς όλα τα αξιότιμα μέλη του site μας:
Ο κ. Picker προέβη σε μία πολύ ειλικρινή δήλωση. Δείξτε όλοι σεβασμό. Με πρώτο από όλους εμένα, που τον έχω κατακρίνει τόσο πολύ!
Καλώς ήλθατε στη Γη, κ. Picker. Είναι σκληρά τα πράγματα στον πλανήτη μας.
Θα σταθούμε δίπλα σας!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.610
Πόντοι
25.467

Τι να σας κάμνει το Laguito κ. Πίκη μου. Η υπόθεση σηκώνει απο Double corona και βάλε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προς όλα τα αξιότιμα μέλη του site μας:
Ο κ. Picker προέβη σε μία πολύ ειλικρινή δήλωση. Δείξτε όλοι σεβασμό. Με πρώτο από όλους εμένα, που τον έχω κατακρίνει τόσο πολύ!
Καλώς ήλθατε στη Γη, κ. Picker. Είναι σκληρά τα πράγματα στον πλανήτη μας.
Θα σταθούμε δίπλα σας!!!
Ολο ειλικρινείς δηλωσεις είναι τωρα τελευταια ο αγαπητος συμφορουμιτης.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Ολο ειλικρινείς δηλωσεις είναι τωρα τελευταια ο αγαπητος συμφορουμιτης.

Ας του δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία. Πρώτη φορά [ μάλλον ] γνωρίζει τον έρωτα και με λάθος πρόσωπο. Θεωρώ ότι χρειάζεται την συμπαράστασή μας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πίκερ έχεις μαγουλάκια. Πιστεύω Θα ησασταν ωραίο ζευγάρι με την ρόουζ

funny_weasel_pig_pair_grass_lie_1313_2560x1440.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ας του δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία. Πρώτη φορά [ μάλλον ] γνωρίζει τον έρωτα και με λάθος πρόσωπο. Θεωρώ ότι χρειάζεται την συμπαράστασή μας.
Φοβούμαι ότι οντως ο συγκεκριμένος χρηζει δικαστικης συμπαραστάσεως  ;)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.654
Πόντοι
26.096
Φοβούμαι ότι οντως ο συγκεκριμένος χρηζει δικαστικης συμπαραστάσεως  ;)

'Ολοι είναι δυνητικοί πελάτες. Είπαμε ...λήγοντα εις -00. Συμφωνείτε, κ. συνάδελφε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom